Go to Top

Garcia terug op het veld

Garcia terug op het veld

Manu Garcia is weer aangesloten bij de training. Vanochtend staat de Spanjaard, die een fikse griep had, voor het eerst weer op het veld.

Manu Garcia lag de afgelopen dagen op bed in Portugal. Trainer Stijn Vreven overwoog zelfs nog om hem terug te sturen, maar nu start Manu weer rustig met voetballen.

Bron: B-Side Rats

13 Reacties op "Garcia terug op het veld"

 • BVV
  11 januari, 2018 - 11:43

  Mooi! Wat een parel, tweede seizoenshelft is zijn moment om te excelleren en zich in de kijker te spelen voor een mooie transfer. Helaas, maar onvermijdelijk.

  29

  0
 • Lejad
  11 januari, 2018 - 11:49

  Beter dat hij het achter de rug heeft! Beter griep op kamp als in de competitie!

  12

  0
 • nacman
  11 januari, 2018 - 11:50

  mooi laat hem maar zijn eigen in de kijker spelen bij nac

  8

  0
 • Arie
  11 januari, 2018 - 12:00

  Garcia in zn nieuwe rol kan alleen maar beter worden in de tweede seizoenshelft!

  Kan Bsiderats trouwens even contact opnemen met De Rat, zij beweren namelijk in dit interview met In De Hekken al te weten wie de nieuwe spits en middenvelder zijn.
  https://www.indehekken.net/we-spraken-fanzine-rat/
  Hoeven wij niet meer te speculeren, maar kunnen we overgaan tot de orde van de dag en de namen toejuichen of afzeiken.

  4

  1
 • ben van uum
  11 januari, 2018 - 12:10

  nac luister nou neem lammers van psv

  4

  3
 • S
  11 januari, 2018 - 12:10

  Hoe staat het met de verkoop van zwolle uit ervoor? Hopen dat we de lijn van afgelopen jaar kunnen doorzetten qua aantallen uitsupporters.

  10

  0
 • JohanB
  11 januari, 2018 - 12:17

  Arie,
  Begrijpend lezen blijkt voor veel mensen erg moeilijk. Er staat niks over een nieuwe spits en nieuwe middenvelder.
  Alleen dat er 2 aanbiedingen zijn gedaan, dit wil natuurlijk niet zeggen dat dit dan ook werkelijk nieuwe spelers worden. Als je zelf een beetje achter de hints van De Rat aangaat kom je misschien zelf al een stuk verder, scheelt Bsiderats weer wat moeite!

  1

  3
 • Bredayouth5th
  11 januari, 2018 - 12:35

  Ongelooflijk stuk over Vloet in Bndestem… Dat er uberhaubt aandacht besteeds word aan deze man. Geeft aan dat hij zich niet prettig voelt op een andere positie dan aanvallende middenvelder en geeft hierbij aan dat hij altijd op de juiste plek staat. Wat een vent zeg… Kan je nog zo goed op de juiste plek staan maar deze man kan geen bal fatsoenlijk raken, heeft meerdere malen bij een doelpoging over of naast de bal gemaaid en Vreven blijft potentie in hem zien.

  Ben normaal geen azijnzeiker maar dit gaat wel erg ver, na een 0-8 nederlaag in eigen huis nog geen wijzigingen doorvoeren… Hij heeft ons naar de eredivisie geleid maar dit kan zo niet langen.

  4

  29
 • scheppioni
  11 januari, 2018 - 13:02

  Gelukkig, hopelijk topfit in zwolle voor ons NAC !!!!

  1

  1
 • Ernst
  11 januari, 2018 - 13:03

  @bredayouth

  normaal die man wat een wat een minpunt voor nac die man ik word er ziek van, wat een miselijk makend figuur, in zoveel wedstrijden 3 doelpunten, kom op jongens we zijn het er tog overheen dat dat niet normaal is wat een air hij heeft weg ermee wij willen noad mensen en niet geldhuppelaars, toen hij zijn contract tekende zei hij letterlijk: ik zie nac als en tussenstop hierna ga ik hogerop.
  Kan iemand mij vertellen waar naartoe dan?
  Baronie zit niet eens op rai vloet te wachten als ze hem het afgelope half jaar hebben gevolgt

  6

  6
 • Sjef de gevulde koek
  11 januari, 2018 - 13:12

  Oke je heb er geen zak aan maar Vloet is op de trainingen vaak 1 van de beste. Ook volgens zijn medesplers maar inderdaad heeft echt nog niks laten zien en elke bal spring tijdens een wedstrijd 5 meter van zn schoen af. Dus zeg het maar Druk, het publiek ik weet het ook niet.

  1

  0
 • Otjes
  11 januari, 2018 - 15:35

  Die vloet met een een maillot aan tegen de kou in portugal op de foto naast bartje met zun blote benen in de Stem

  Pphh is wist genoeg en ik weet genoeg.

  4

  1
 • signase
  11 januari, 2018 - 15:50

  @Sjef de gevulde koek:

  Waarschijnlijk blokkert Vloet om beide redenen die je noemt. De druk is bij NAC toch voelbaar: de een kan er wat beter tegen dan de ander. Zie Lurling die in zijn Feyenoordtijd Kuipvrees had. Wat ook kan, is dat Vloet het te graag wil laten zien. Zou helpen als hij een keertje een goede wedstrijd speelt. Laten we Vloet in ieder geval niet te vroeg afschrijven.

  0

  2