Overal waar we komen

'Grieks OFI Kreta concurrent NAC in strijd om handtekening Lundqvist'

De Griekse club waar NAC concurrentie van ondervindt in de strijd om de handtekening van Ramon Pascal Lundqvist is vermoedelijk OFI Kreta. De Jong PSV-middenvelder kan de overstap maken naar Breda, maar kan dus ook kiezen voor een overstap naar de Griekse laagvlieger. NAC hoopte Lundqvist  begin deze week al binnen te hebben.
De Zweedse jeugdinternational Ramon Pascal Lundqvist is één van de uitblinkers dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Namens Jong PSV wist hij al zeven keer doel te treffen en zes doelpunten voor te bereiden. Daarmee bezet de middenvelder een gedeelde vijfde plaats in het klassement voor meest waardevolle spelers van de competitie. Alleen Branco van den Boomen (FC Eindhoven) gaf meer assists (7) dan Lundqvist. OFI Kreta speelt haar thuiswedstrijden op het gelijknamige Griekse eiland, voor maximaal zo'n 9000 toeschouwers. De club bezet de dertiende plaats en bevindt zich daarmee in de degradatiezone van de Super League. Credits naar Chris W.M., die via Twitter zijn bevindingen deelde.

Bron: B-Side Rats, FWS.GR, Chris W.M.

Terug naar overzicht
58 Reacties
0    
Bart

Tis wel lekker weer daar...

0    
Echte NACfan

Als je zou kijken naar het sportieve plaatje zou je naar nac gaan, want nac is toch wel een hoger niveau dan dat in griekenland op de dertiende plaats! Maar als je naar het geld kijkt... Dan wordt het denk ik toch wel dat in Kreta. Hopelijk dat hij de goede keuze neemt, en dus naar nac gaat!

0    
Chris W.M.

@Bart

Gyros schijnt ook uitmuntend te zijn.

Maar kan me gewoon niet voorstellen dat dit een serieuze optie is. Dan denk ik eerder dat hij wil wachten of er niets beters voorbij komt. Nummer 13 van de 16, nu nacompetitie plek met slechts 1 punt boven degradatieplek, kleine club, wat ga je er dan op vooruit?

0    
JP

Denk niet dat dit serieus is joh.. club stond al paar keer op omvallen en heeft geen geld als ik zo eens google...

0    
maikolg

Niet on-topic maar ik ben benieuwd omtrent Gersbach. Puur hypothetisch: Mocht Australië de asia cup finale halen dan spelen ze die op 1 februari, maar dan is de transfermarkt in Nederland al gesloten? Hoe zit dit precies? Laten ze hem dan vanop afstand tekenen old?

0    
Zagge

Kiezen tussen eredivsieclub die voorlaatste staat of een in griekenland..
Als je (nog) niks met NAC hebt is de keuze misschien wel gewoon geld of gyros of lekker weer...

Niet iedereen droomt van NAC op dit moment denk ik

0    
AJ

Lekker laten gaan....!

0    
Moppernac

Ook lekkere samenwerking met MC, die verhuren nu weer een Japanner aan FC Groningen.
Aan een concurrent van NAC.
Dan zie je toch dat het MC helemaal niks interesseerd of NAC degradeerd of niet.
NAC krijgt alleen de rotzooi uit Engeland .
Stoppen met die samenwerking

0    
Zagge

@moppernac

Misscchien is hij eerst wel bij NAC aangeboden.. zou zomaar kunnen natuurlijk

0    
LarsW

Nog een kleine toevoeging:
In 2015 stapten maar liefst 21 (!) spelers op bij OFI Kreta, wegens niet-betaalde salarissen. Staan daar bekend om financiële wanorde.
Een mooie financiële aanbieding is dan ook niets meer waard, lijkt me. Ik had het wel geweten.

0    
Chris W.M.

@JP

Lees ook berichten dat men, net als bij NAC, overbodige spelers wil lozen en van het vrijgekomen geld de selectie wil versterken om er alsnog in te blijven.

Overigens is de technisch directeur van OFI Kreta Giannis Samaras, jawel de vader van oud-Heerenveen spits Georgios Samaras. Georgios werd als speler vertegenwoordigd door spelersmakelaarskantoor Juzzt Football....toevallig hetzelfde bureau als waar Lundqvist bij aangesloten is.

0    
Ad B uit Roosendaal

Als je als jonge speler wilt groeien naar een hoger niveau dan is de Nederlandse competitie ideaal.

Dus hopelijk is Lundqvist verstandig en tekent hij bij NAC.

0    
Zagge

@Chris wm

En wie is dan nu de mol?

0    
Chris W.M.

@Zagge

Gregory Sedoc.

Of ben ik nu abuis?

0    
Bart

@chris kan zelfs uit ervaring spreken dat de gyros daar goed te pruimen is! Maar dan hebben we het nog niet over die heerlijke tzazikki gehad;-)

0    
Tombola Breda

Ik kan me niet voorstellen dat een dergelijke Griekse club boven NAC wordt verkozen. Maar ik denk wel dat ze bewust afwachten op iets beters dan NAC. Gebruik maken van het momentum nu zijn naam wat vaker opduikt.

@moppernac, andere categorie spelers die buiten de overeenkomst vallen. Bovendien is dat huur. NAC huurt niks van MC.

0    
Ivo

Lekker doordeweeks naar Star Beach om een beetje te zuipen met Barbie en Sterretje, niks mis mee.
Maar sportief natuurlijk onzin en een contract is daar niks waard.

Dit duurt allemaal te lang en NAC moet maar lekker voor plan B gaan. Clubs uitspelen voor een paar centen, dat doen ze maar lekker ergens anders.

0    
Sjef de gevulde koek

Weer is super daar alleen jammer dat je na 3 maanden noodgedwongen weg moet omdat je geen salaris betaald krijgt en omdat de trainer net weggestuurd is dan aan kan sluiten bij TOP Oss of ergens middenmoot kkdivisie. Wat is dus wil zeggen als je als speler daar nog intrapt ben je geen knip voor je neus waard. HUP NAC

0    
Voorwaarts

Ajax fans spraken precies hetzelfde over Betis als hier over Kreta wordt gesproken. Ik sluit geen enkele andere optie uit tot hij hier op het veld staat.

0    
Voorwaarts

@LarsW

Kleine toevoeging, sindsdien is NAC gedegradeerd, blijven hangen, weer gepromoveerd en veiliggespeeld.

In die tijd kan dus veel veranderen, het was toen ook nog dikke crisis in griekenland. Wellicht staan ze er nu 10x beter voor en kunnen ze een solide financieel aanbod doen. Daarnaast zijn het weer, het eten, de fans en de mogelijkheden in griekenland ook goed.

0    
Beest

Denken jullie niet dat hij twijfelt aan de tacktiek?
Waar moet je in een 2 mans middenveld spelers als ilic Fernández en lundqvist kwijt?

Als je zo blijft spelen heb je ren en werkpaarden nodig zoals verschueren kali.

Enigste blijft dan over linksbuiten. Dan heb je 5-6 spelers voor linksbuiten waarvan enkel kastaneer en korte vleugelspelers zijn

0    
ibio

Er is geen enkele garantie dat Lundqvist een versterking is voor NAC. Waarom?

De laatste vier spelers die van Jong PSV zijn gekomen zijn niet echt een daverend succes.
En dan hebben we het over Vloet, Koch, Rommens en Carolina.

Besteed het geld liever aan een contractverlenging voor MTV.

0    
Ivo

@Beest
Lundqvist kan in een 4-3-3, 5-3-2 en 4-2-3-1 op 10, net zoals Muhren, Ilic en Fernandes. Waarbij ik Fernandes minder geschikt vind en Muhren eigenlijk pas net op dreef komt. Ilic ligt er nog wel een tijdje uit.

In een 5-2-3 kan hij de aanvallende middenvelder zijn met een controlerende middenvelder achter hem. Zou niet mijn keuze zijn.

Persoonlijk vind ik dat NAC met een 5-3-2 de beste kansen heeft. Betonvoetbal en snel omschakelen met Rosheuvel en te Vrede als meevoetballende aanvallers, die zowel kunnen afronden als kansen creëren. .

0    
Chris W.M.

@ibio

Met dít verschil dat geen van de door jouw genoemde spelers in een top 5 van meest waardevolle spelers hebben gestaan. Is geen garantie, heb je gelijk in, maar voorlopig bewijst hij in de KKD dat hij aan een stap hoger toe is.

@Beest

Zal afhankelijk zijn van de wedstrijd. Speel je thuis tegen een club buiten de top 6, Lundqvist vanaf links. Is technisch vaardiger dan Kastaneer vind ik, kan meer in een kleine ruimte. Bij uitwedstrijden Lundqvist naast Verschueren of Kali met Kastaneer of Korte op de vleugel. Speel je meestal toch op de counter, en dan is het wel lekker als er iemand een bal de diepte in kan geven op bovengenoemde spelers en opkomende back. Nee, voor Lundqvist gaat wel een plekje gevonden worden hoor!

0    
Bart

Stipte betalers daar in Griekenland.

0    
Kinderkaartje

Bart

Ja, en we krijgen nog geld van ze terug. Met rente!
Heeft de immer betrouwbare Jan Kees de Jager zelf gezegd, dus dat komt wel goed

Ik vind dat toch altijd zo vreemd; in nagenoeg failliete landen als Spanje, Italië en Griekenland groeien de bomen nog steeds tot in het oneindige. clubs met miljoenen schulden lenen onbeperkt geld van banken die door ons overeind zijn gehouden.

En in Nederland is nergens geld voor. We kunnen gvd niet eens concurreren met landen als Hongarije of Griekenland als het om spelers salarissen gaat.

0    
Balletje

Gewoon het lekker doen met wat we nu hebben, vooral omdat de ziekenboeg leger raakt!

0    
Moppernac

[email protected]
Oké dat zou kunnen dat ze hem eerst hebben aangeboden, dan heb ik niks gezegd als dat zo is.

[email protected]
Klopt word verhuurd en NAC huurt niet, maar als het een talent zou zijn hadden ze die eerst wel aan NAC kunnen voorstellen ipv verhuren aan Groningen

0    
Sjef de gevulde [email protected]

Kan toch makkelijk links of rechts in de zone laten spelen. Of verwacht jij dat NAC elke week met de rug tegen de muur gezet word ? Denk dat onze trainen best af en toe iets aanvallender wil spelen. Plus als de backs hoger spelen kan dat makkelijk tegen ploegen als de graafschap vvv etc en al helemaal thuis

0    
Schrikbarend

Zwolle ook weer een international binnen

0    
Leurenaar

Lekker naar Kreta gaan!

0    
Lamington

"De Jong PSV-middenvelder kan de overstap maken naar Breda, maar kan dus ook kiezen voor een overstap naar de Griekse laagvlieger"

Nee NAC staoj lekker òòg..

0    
Buurman

Ik hoop dat Lundqvist komt. Zeker nu we Ilic nog een hele tijd gaan missen.

0    
Chris W.M.

@Buurman

Zegt wel niks, weet ik, maar zag gisteren op Instagram Ilic alweer balletjes hooghouden bij NAC en zag er soepeltjes uit. Kan sneller terug zijn dan we verwachten.

0    
ome cor

Hij komt niet of hij komt teleurgesteld omdat Griekenland niet door ging...

Ik zeg NEXT

0    
Ki Utsuri

@Schrikbarend :15 januari, 2019 - 17:58
‘Zwolle ook weer een international binnen’

Je doelt op Yuta Nakayama?

Denk jij dat als NAC deze Japanse jeugdinternational van 21 jaar ophaalt, ergens de andere kant van de wereld inclusief buiten EU-salaris, dat deze jongen direct onze verdediging sterker maakt?

Dan hoop ik toch dat NAC beter met de centen om gaat.

Zwolle speelt paniek voetbal. Haalde van de zomer al voor veel geld van Duinen, Crooij, Leemans en betalen dikke salarissen (tot 4 ton) en gaan nu weer fors investeren. Alle centen die ze door de groei van de afgelopen seizoenen hebben verdiend worden in een korte tijd er doorheen gejaagd.
Garanties heb je niet. Hun handelen lijkt wat dat betreft wel op het degradatiejaar van NAC of Twente.

0    
scheppioni

@ LarsW
En als zo'n Lundqvist al een paar dagen twijfelt tussen zo'n hypocriete club in griekenland en onze Parel van het Zuiden dan is hij in mijn ogen het echt niet meer waard !!! Een beetje gezond denkend persoon zou hier nooit over twijfelen ..... ! Pfffff een club met wanorde met alleen mooi weer ! Doorschakelen NAC !!

0    
Nachoreca1

Wat zou ik graag een keer zo'n transferperiode meedraaien en voor het zeggen hebben...Dit was 1 appje.. zoek het lekker uit en krijg het zuur van de gyros. Niet professioneel...maar lucht wel op.. kut mentaliteit tegenwoordig.

0    
willem 4,5

Als deze snotneus, die nog weinig heeft gepresteerd zonodig bij een Griekse degradatie kandidaat wil gaan spelen moet ie dat lekker doen. Je weet wat daar gaat gebeuren, geen salaris op tijd, voorzitters die crimineel of bijna crimineel zijn en trainers die je gewoon op de bank zetten en dat ook nog voor een armzalig 9000 aantal toeschouwers. Andere opties lichten en doorschakelen naar meer ervaring. We hoeven even geen mooi voetbal maar voetbal wat punten oplevert en dat doe je met ervaring!

0    
Ouwe Spionkop

Mensen kijken hier wel met een erg geelzwarte bril naar.
Die Grieken staan nog wel hoger dan NAC, ze hebben wat meer Europa cup ervaring. Lundqvist kan ook denken NAC dat is een club die ook al bijna failliet was en zonder TD en AD zit en waar niet veel mogelijk is.
Zo kan je het ook bekijken.

0    
Babosje

Hopelijk komt ie Angelinò nog ergens tegen!
Die weet wél waar hij voor moet kiezen!

0    
Wanny

In Griekenland zal ongetwijfeld een beter contract klaar liggen, alleen is daar altijd de vraag of je dat geld ook echt krijgt.

0    
Breda vooruit

Met dat city ook maar stoppen had er meer van verwacht,de betere na onze concuren laten gaan wat een drama heel dat city verhaal

0    
Robert

Het lijkt erop, dat NAC met lege zakken aan het shoppen is.

Over die Australier: dat contract kun je toch ook in UAE tekenen, incl. medische keuring. Is het wel rond

eigenlijk?

0    
Krenk

@Lars W

Wil jij zorgen dat dat bericht ergens in de inbox van Lundqvist beland?!

0    
Ed

Hij komt gewoon, anders is ie oliedom

0    
ome cor

@Babosje
Angeliño topgozer, echt prof....heeft hier een jaartje gespeeld als tussenstation in zijn carrière.
Verder heeft hij echt geen bijzondere band met NAC Breda, al willen verschillende supporters hier dat graag denken.
Daarbij heeft hij nog nooit in Griekenland gespeeld, dus waarom zou Angeliño hem per se een goed advies geven volgens jou ? Misschien zegt ie juist : Si yo fuera tú, iría a Grecia tegen Lundqvist.

0    
Beest

Van aken zit op de bank. Dat hij maar half jaartje in Breda komt ballen

0    
Dutchbird

Natuurlijk weet ook Lundqvist dat je bij NAC kunt rekenen op de 12e man en weet hij dat het een club is met veel traditie. Misschien is dat op jaarbasis € 25k lager salaris waard, maar als je daarvoor genoegen neemt met € 50k tot € 100k minder dan spoor je niet, tenzij de kans heel groot is dat je daar op een zijspoor terecht komt waardoor je carrière naar de vaantjes gaat. Met andere woorden; hopelijk beschikt Kreta over een ruim bezet middenveld vol met betere spelers dan onze Zweedse PSV'er.

0    
Rotterdammert

Groningen pikt speler na speler op en zijn ook nu bijna rond met twee. En wij maar wachten op de afdankers...

0    
Pietjebel

Rabbi Matondo van city dan maar

0    
MickJ

Hoor het PvH nog zeggen tot twee maal toe tegen Tom Egberts ,
wat ik ga doen bij Nac ?
Helpen, ik ga NAC helpen , waarmee ?
Het is weer het oude liedje een NAC syndroom traag en besluiteloosheid,
had er vertrouwen in dat wel ,maar ook nu blijkt dat hij nu ook weet wie
zijn vrienden zijn in ieder geval niet zijn relaties

0    
De Scout

Op Kreta schijnt in elk geval de zon meer, maar qua voetbal en onwikkelmogelijkheden moeten die Grieken toch geen concurrent zijn in de ‘strijd’ om Lundqvist!

0    
Chris W.M.

@Rotterdammert

Je bedoelt Gladon, die door de nieuwe spits van Den Bosch uit de basis gespeeld is bij Heracles, en die buitenspeler van Feyenoord die vorig jaar bij de buren speelde, 3 assist in 21 potjes (geen goals) en in die 21 wedstrijden gemiddeld 58 minuten speelde, en waarvoor de buren totaal geen interesse hadden deze definitief over te nemen?

Middelmaat, pure middelmaat. Dan liever wachten op échte versterkingen. Of Lundqvist bijv. dat is, geen idee. Maar Gladon en El Hankouri hebben op eredivisie niveau al laten zien dat het niet veel is...

0    
Chris W.M.

Zie het overigens somber in m.b.t. Lundqvist. Volgens BNDeStem komt er steeds meer en meer interesse. Dan is het wachten op een financieel aantrekkelijker aanbod uit een aantrekkelijkere competitie...

Gelukkig was men al in gesprek met optie 2 en 3. Wat niet perse mindere spelers hoeven te zijn. Kunnen ook duurdere spelers zijn, of oudere waardoor er minder transferwaarde gecreëerd wordt. We zullen het zien.

0    
Jf

Ik ben zeker niet onder de indruk van Groningen en W2 met hun aankopen.

Lundqvist is steeds onwaarschijnlijker en houdt Nac aan het lijntje. Ik hou persoonlijk niet van dit soort ventjes die nu al het onderste uit de kan willen halen.
Als Nac komt moet je gewoon heel blij zijn en zeker als je concurrent een Griekse club is die nergens om spelen.

Ik denk dat inmiddels Heracles ook wel aangehaakt is en het zou me niets verbazen als de Stillems ook roet in het eten willen gooien.

0    
scheppioni

@ Rotterdammert
Wat grunn doet deden wij in 2015, ene en al paniek, nooit goed !
Ik had er wel graag nog ene of twee directe voor de basis bij gehad !
Lundqvist nooit meer laten komen, je moet je niet in de zeik laten zetten door zo'n weifelende speler !

0    
Bammes

Hij is binnen!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja