Overal waar we komen

Jansen: "Moeten onszelf belonen"

NAC treedt aanstaande zondag in Friesland aan tegen Heerenveen. De mannen van Brood degraderen zondag, tenzij ze zelf winnen en Excelsior verliest. Heerenveen-trainer Johnny Jansen denkt dat NAC desondanks behoudend zal starten.
Jansen: "Ik denk dat ze een plan hebben om vanuit een gesloten organisatie te spelen en in de counter hun momenten willen pakken. We zullen zelf goed moeten spelen om openingen te creëren en daarnaast defensief op onze hoede zijn." Heerenveen kan de punten ook gebruiken, maar heeft ze beduidend minder hard nodig. Jansen is dan ook vooral bezig met een positief seizoenseinde: "We willen positief afsluiten. Dat is belangrijk voor iedereen rondom de club, voetballers, publiek en sponsoren. De manier waarop we voetballen ben ik zeker niet ontevreden over. We zijn aardig op weg, maar in voetbal gaat het om resultaat. We moeten onszelf belonen met drie punten."

Bron: B-Side Rats, Heerenveen

Terug naar overzicht
17 Reacties
0    
ibio

Ik ben blij als deze lijdensweg erop zit.
Maar dan kunnen we ons gaan opmaken voor de volgende ellendige periode onder het bewind van Eisinga en Mister-belangenverstrengeling.

0    
Moppernac

WONDEREN BESTAAN ECHT

Na afgelopen dinsdag LIVERPOOL die een 3-0 achterstand ombuigt in een 4-0 overwinning tegen Barcelona .
WoensdagTOTTENHAM HOTSPURS die een 3-0 achterstand ombuigt in het laatste half uur en in de 96ste minuut het onmogelijke toch waar maakt.

Dus NAC het onmogelijke kan toch nog gebeuren.
GEEF DAAROM NOOIT OP VOORDAT WE ECHT GEDEGRADEERD ZIJN GODVERDOMME..
HET KAN NOG STEEDS,!! DEGRADATIE ONTLOPEN MET VECHTVOETBAL

0    
ibio

Tuurlijk moppernac,
Maar niet bij ons,
Accepteer de degradatie maar gewoon

Het is ook nog nooit zo terecht geweest al nu.

0    
Kudeta

Mooie woorden Moppwenac
Maar helaas hebben we geen spelers voor vechtvoetbal

0    
Kudeta

Moppernac

0    
Kipiani

Alles kan inderdaad, met de spelers uit het Handelshuis Smulders & Friends, kun je nog geen ei bakken, laat staan een roze koek eten.

0    
Dutchbird

Dat in voetbal alles mogelijk is werd afgelopen week twee keer bewezen in de CL. Twee overwinningen van NAC en twee verliespartijen van Excelsior zijn wel degelijk mogelijk, ook al is dat hoogst onwaarschijnlijk.

0    
pmds

pffff zucht, op naar Heereveen dan maar weer zondag.

Vol frisse tegenzin mezelf maar de ellende in drinken en loei hard degraderen.

Zie jullie daar.

0    
D’n opletter

@Moppernac, de vakanties van de jongetjes zijn al geboekt. Leg je neer bij degradatie. Scheelt je een hoop frustraties zondag.

0    
Tram

Over iets minder dan 48 uur liggen ze voor de vorm languit in het gras te treuren. Puur voor de vorm want ze denken maar aan 1 ding: hun eigen toekomst.

0    
scheppioni

Ik meen het echt moppernac, dat jij nog ergens een lichtpunt met deze zooi ziet !! Maar ik was getuige in sittard, dit nac gaat het never nooir meer doen, maar ik ben ook steeds meer argwanend wat de td en ad nu allemaal aan het doen zijn, mijn gevoel zegt niet veel, mooi simpel weer eens hun zakken vullen, onze club is door ons as supporters nog in een bepaalde gunfactor dat dit nooit verloren mag gaan, maar zeker niet op sportief gebied, een oefenwedstrijdje tegen helmond levert misschien nog een 0-0 op ! Walgelijk !!!

0    
ome cor

Hier een beetje gaan roepen dat de spelers hun vakantie al geboekt hebben is ook lekker suggestief
Dat het een enorm kutseizoen is met ongetwijfeld een dito eindresultaat geloven we allemaal wel, maar om nu de betweter uit te hangen en te doen alsof we precies weten hoe de spelers denken en doen is sneu lachwekkend tegelijk.

0    
Grote Smurf Zonder Baard

Zondag 2X op reis, eerst van Breda naar Heerenveen, daarna van de eredivisie naar kk divisie...pffff, lekker reisje hoor

0    
Moppernac

Ik weet ook wel dat ik nu uit mijn nek zit te lullen en dat NAC degradeerd.
Maar ik blijf nog 1% ergens hoop uit te halen.
Tegen beter weten in

0    
berepoot

moppernac vergelijkt Nac met liverpool en tottenham.... Drank op?

0    
Tico

@Berepoot

Nee dat doet moppernac niet!!
Hij zegt alleen dat wonderen de wereld nog niet uit zijn en dat het bij NAC ook zou kunnen gebeuren. Waarschijnlijk als dat gebeurt omdat er bij de tegenpartij 3 rode kaarten vallen ofzo.
Leer lezen of hou op met dat gestook hier!!!

0    
Moppernac

[email protected]

Nee NAC is geen Liverpool en Tottenham.
Maar Heerenveen en Pec zijn ook niet die tegenstanders , Ajax en Barcelona

Laad alle berichten na dit bericht in