Wij gaan niet opzij

Jelle's Army: steun uit onverwachte hoek

Wat maakt een maatschappelijk doel nou zo mooi? Nou, vooral dat het een cluboverstijgend ding kan worden. Bijvoorbeeld: een initiatief wordt zo gewaardeerd dat het ineens gesteund gaat worden vanuit een totaal onverwachte hoek. En zo ontstaat er een best wel unieke situatie. Dat is precies wat er nu gebeurt met Jelle's Army.
Jelle's Army wordt gedragen door Samen voor NAC (SvN) en is bedoeld om kinderen met weinig perspectief een kans te geven om te kunnen sporten (i.s.m. het jeugdsportfonds Breda) en ook om ze hun eerste avondje NAC te kunnen laten beleven. Niks is belangrijker dan dat om supporters voor het leven te krijgen. Het initiatief is gegeven als afscheidscadeau aan Jelle ten Rouwelaar, die natuurlijk een NAC-icoon is geworden in de recente geschiedenis van de club. Om het project te laten slagen is SvN op zoek gegaan naar diverse manieren om fondsen te werven en het doel te behalen. En dat dit best lukt is inmiddels duidelijk. Kwam eerst niemand minder dan DJ Tiësto  met een onverwachte (fikse) bijdrage, inmiddels heeft zich een -misschien nog wel veel onverwachtere- bijdrage aangediend. PSV Eindhoven heeft bij monde van directeur Toon Gerbrands laten weten een duit in het zakje te willen doen. En dat is natuurlijk best bijzonder, aangezien Jelle's Army natuurlijk een NAC- en Breda-gerelateerd initiatief is. Gerbrands is lid van het bestuur van Jeugdsportfonds Eindhoven en toen hij via een niet nader te noemen bij PSV werkende NAC-supporter hoorde dat oud PSV doelman Ten Rouwelaar de eer van dit initiatief ten deel was gevallen, vond hij dat matchen met hoe hij zelf tegen de maatschappij aan kijkt. En dus stelt PSV een VIP arrangement voor twee personen beschikbaar voor het prijzenpakket in de loterij van Jelle's Army. Hoe dat arrangement eruit ziet is nog niet helemaal duidelijk bij ons (wij komen maximaal 1 x per jaar bij PSV, tenzij de beker ons verplicht nog een keer te gaan), maar we kunnen ons voorstellen dat dit rond 31 maart bij PSV - NAC ingevuld zal worden. Hoe dan ook: een opzienbarend en onverwacht aanbod! Hoewel PSV niet onze club is, is dit natuurlijk echt een vreselijk tof iets. Sport verbroedert wordt wel eens gezegd en eerlijk is eerlijk: PSV laat nu via Jelle's Army zien dat dit ook echt zo kan zijn. Niks dan hulde hiervoor. Wil je kans maken op dit arrangement? Koop dan voor € 5,- een lot voor de Jelle's Army loterij. Buiten deze prijs zijn er nog veel andere mooie prijzen te winnen en belangrijker: je steunt een erg goed doel. Misschien denk je daar echter heel anders over. Laat het hieronder weten door te stemmen.

[poll id="95"]

Bron: B-side Rats, Samen Voor NAC, PSV

   

Vorig bericht
Liveblog: NAC-FC Utrecht 114 reacties
Terug naar overzicht
9 Reacties
0   0  
Judge M.

Goed bezig lempkes! ????

0   0  
Rubenac

Goed bezig lange

0   0  
JohnFe

Gewoon winnen en weer beschikbaar stellen,!

Goed oel.

0   0  
JohnFe

doel

0   0  
YellowBlack

Precies dezelfde opstelling als vorige week. Weer Vloet en Korte. Zucht...

0   0  
Sjorsnac

Netjes van Toon/psv!!

0   0  
Baske

Prima initiatief! Wel een beetje klaar met de eigen geilerij steeds van de samen voor nac lieden. Niet te veel op de voorgrond mannen, jullie voegen weinig toe zo

0   0  
Badeend

Zelfs onder dit bericht en over dit initiatief negatief commentaar leveren, zeldzaam.

0   0  
scheppioni

Mooi man !!

Laad alle berichten na dit bericht in