Wij gaan niet opzij

'NAC was voor kroketgate zo goed als rond met Kramer'

Het lijkt erop dat NAC afgelopen week serieus werk heeft gemaakt van Michiel Kramer, zo weet een betrouwbare bron ons te melden. Club en speler waren voor het inmiddels beruchte kroketincident zo goed als rond. Door de rel rond de warme snack lijkt de transfer echter op losse schroeven te staan.
De mogelijke komst van Kramer betekent één van de gewenste versterkingen voor NAC. Met Michiel haalt NAC een aanspeelpunt in huis, die vooral kopsterk is. In de eredivisie wist de aanvaller in 123 duels 42 keer het doel te vinden, dertien keer was hij aangever. Gemiddeld heeft Kramer 166 minuten nodig om een doelpunt te maken. Zo lijkt het er steeds meer op dat NAC wel eens met twee spitsen kan gaan spelen. De oud-speler van onder meer ADO Den Haag en FC Volendam zou zo goed als rond geweest zijn met NAC vóór het kroketincident. De samenwerking tussen Kramer en Vreven brengt vragen met zich mee. Hoe moet een speler, die bekend staat om het feit dat hij alles behalve leeft voor het voetbal, samenwerken met een trainer die complete overgave verlangt? Het zou daarom kunnen dat de transfer, die in kannen en kruiken leek, als gevolg van het gedrag van Kramer afketst. Opvallend feitje: twee jaar geleden deed De Correspondent onderzoek naar hoe goed Kramer eigenlijk is. 'Ted Knutson (Brentford, Engeland) tweette vorig seizoen een grafiek waaruit iets opmerkelijks bleek: behalve doelpunten maken, doet Kramer zo goed als niets. Hetzelfde blijkt uit ons model. Kramer creëerde in een heel seizoen slechts één assist voor een medespeler, de laagste score van alle spitsen in de eredivisie'

Bron: B-Side Rats, De Correspondent

Terug naar overzicht
99 Reacties
0   0  
leeuw

Nééééééééé.....

0   0  
NacF

Jongens, hou nu eens op met die vervroegde flauwe 1 april grappen.

0   0  
Houtzager

Neeeeee!!!!!

0   0  
Rooftop

Ik hoop toch echt dat deze bron deze keer niet zo betrouwbaar blijkt te zijn.

0   0  
Blubke

Nu Velthuizen nog en een buitenspeler en het gaat goedkomen.

0   0  
7hills

Dus gaan we voortaan met 10 man spelen. Kramer doet geen hol zonder bal, is afhankelijk van de aanvoer. Dezelfde aanvoer die Ambrose NIET krijgt. Dus wat schieten we hier nu mee op?

0   0  
J.ae

Ik juich dit toe. Laat die jongen lekker een broike kroket eten. Zolang ie de ballen er maar in jast. Dit past wel bij NAC

0   0  
JGAW?

Schilder rookte zich ook suf en Goetzee bakt er al jaren niks van. Past prima bij NAC dus

0   0  
Johan o

Op hoop van zegen dan maar!!

0   0  
1912

Niet in de stemming voor grapjes!
Ik hoop echt dat dit niet waar is. We hebben spelers nodig met NOAD instelling. Knokken, sleuren, vechten. Zo'n luie gast met een instelling van lik mn vestje kunnen we toch niet gebruiken in dit team ????

0   0  
Badeend

Het klinkt mooi maar ik heb er nog een hard hoofd in. Wel een gifkikker, maar of dat de 'goede agressie' die je zoekt, is....

Maar goed, wél ervaring en het soort speler dat ee niet hebben. Vreven en Smulders zullen ook wel serieuze afwegingen gemaakt hebben. Ik ben benieuwd!

0   0  
Peppie&kokkie

Geef hem maar voordeel van de twijfel. Iedereen die tekent voor Nac heet ik welkom! Ben er wel sceptisch over.... hoop dat dit ongegrond is. Ps Bsr , heuse scoop , van harte hiermee.

0   0  
Geraldo

Rendement bij corners en vrije trappen zou wel eens omhoog kunnen gaan.

0   0  
Badeend

Kramer (of welke spits dan ook) in plaats van Korte en dan samen voorin met Ambrose kan wel eens een héél groot verschil gaan maken.

0   0  
Kinderkaartje

Tsja.

Dat broodje kroket was natuurlijk pure provocatie naar Feyenoord, om een contract ontbinding af te dwingen.Dat is in ieder geval wel goed gelukt.

Ik hoop op een getergde Kramer die aan 010 wil laten zien dat ze het verkeerd hebben gezien, maar voorlopig ben ik erg sceptisch over zijn komst.

Wat ik gisteren al zei. Kan twee kanten op.
Kan een van de uitgekotste spelers worden die bij ons mooie NAC weer helemaal opbloeit. Maar type Fernandez kan ook. Half jaar zakken vullen en door naar de volgende.

Ben benieuwd welke categorie het wordt.

0   0  
Cool Hand

Kramer... geweldig voorbeeld voor de jonge spelers van NAC, met zijn vechtlust en instelling.. Als hij ons in de Eredivisie houdt dan lullen we achteraf nergens om, maar om hier nou blij van te worden?

0   0  
YellowBlack

Michiel veel succes!

Veel mensen schrijven hem af maar hij wilt zich echt weer bewijzen. Hij had een moeilijke periode achter de rug bij feyenoord en het zat hem allemaal een beetje tegen. Ik hoop voor hem dat hij de lol bij dit fantastische publiek terug ziet en dat hii nog veel belangrijke doelpunten voor ons kan maken! 4-4-2 met Ambrose bewegelijk om hem heen. Een echte afmaker een een snelle creatieve speler om hem heen.

Nogmaals succes Michiel!

0   0  
Ouwe Spionkop

Prima spits voor NAC. Bij ADO smeken de supporters of de fora of hij alsteblieft terug wil komen, dat zegt genoeg. Bovendien een jongen met een NAC verleden die altijd scoort.
Bij feyenoord is deze jongen net als Lurling kapot gemaakt.
Inderdaad een jongen met karakter. Maar daar hou ik wel van. Met alleen ja knikkers en ideale schoonzonen ga je keihard degraderen. Vreven kan hem vast in toom houden ;-)
Laat maar komen, ik heb er zin!

0   0  
Loekie

Goede versterking, vergis je niet. Kwam bij Feyenoord nauwelijks aan de bak, maar bij ADO scoorde hij aan de lopende band. Moet alleen weer wekelijks kunnen spelen om de critici de mond te snoeren.

0   0  
Arjanus

Dit is een grap of marketingstunt..... zelfs Smulders is niet zo dom om Kramer te halen. Als dit wel zo is begin ik vanavond al met een wit zakdoekje te zwaaien en "Smulders rot op te zingen".

0   0  
7hills

Fanzine de Rat reageert hier net op op Twitter dat volgens hun bronnen de nieuwe spits NIET uit de Eredivisie komt.

0   0  
Combiispoep

Vraagje,
Weet iemand of je een rolstoel achter kan laten bij de ingang en na de wedstrijd weer op kan pikken? Ik neem vandaag mijn moeder mee, en we zitten achter de rolstoel tribune op F8. Het laatste stukje kan ze wel lopen. Probeerde nac te bellen, maar die zijn helaas gesloten. Dank!

Als kramer echt komt hoop ik dat het snack assortiment in bet stadion wat wordt uitgebreid!

0   0  
nachoreca1

Zou een aanwinst zijn, ben ik van overtuigd. Maar denk dat het blijft bij een gerucht.

0   0  
Beatrix

Welkom in de feesttent, doe maar lekker maf...

0   0  
Sanderh

Kramer is goed voor 10/15 doelpunten als hij aanvoer krijgt... Mja dan moet hij die wel krijgen als dat gebeurt heb ik er wel vertrouwen in. En laten we wel eerlijk zijn bij feyenoord is hij door de trainer wel kapot gemaakt en lag hij bij de medespelers niet goed door zijn focus op het doelpunt en niet meespelen... Ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar hem want ik vind het wel lekker om een ouderwetse klootzak op het veld te hebben die bloed irritant is om tegen te spelen.

0   0  
ome cor

Welkomt terug Michiel !
Snoer de boe-roepers maar de mond door gewoon te scoren en eind van het seizoen roepen ze allemaal dat je moet blijven.

Ik hoop dat we weer wat terug gaan zien van de Michiel Kramer uit 2007:
Michiel Kramer heeft vandaag getekend voor twee jaar bij NAC. De 18-jarige aanvaller heeft in de voorbereiding de meeste goals gescoord voor de club uit Breda. Deze zomer werd Kramer uit de A-jeugd gehaald.
Kramer begint nu aan zijn tweede jaar bij NAC. De geboren Rotterdammer speelde hiervoor bij Excelsior. Hij maakte tijdens de voorbereiding acht doelpunten voor NAC.
bron: http://www.soccernews.nl/news/32238/topscorer-uit-voorbereiding-nac-krijgt-contract

0   0  
Daan

Broodje Aap verhaal

0   0  
Helter

Als dat waar is dan betekent dat het failliet van Smulders en weer een visie overboord.
Zwakke instelling heeft die jongen en gaat bovendien geen ballen van de flanken krijgen.

0   0  
nacsupporter

Och och och, het lijkt dat Nac echt in de hele grote problemen zit omdat ze Kramer halen. Maar goed, 2 spitsen die er niks van bakken hebben meer kans dan 1 spits die er niets van bakt.
Nu moeten we nog spelers hebben die de bal op de 5 meter voor een leeg goal klaar legt voor hem.
laten we het positief benaderen.
Mac donalds in breda is in ieder geval blij met de verwachte hogere omzet door zijn komst.

0   0  
Nac bredaa

Ik geloof het pas als het op nac.nl staat en mensen veel slechter dan ambrose kan niet

0   0  
Edne

@Combiispoep ja dat kan!

0   0  
7hills

@NAC Breda

Als je geen verstand van voetbal hebt en je beoordeelt hem alleen op doelpunten dan issie slecht ja.

Mensen die wat verder kijken zien dat hij amper ballen krijgt, op een eiland staat, zich 3 slagen in de rondte moet werken waardoor op het eind de scherpte ontbreekt.

In dat kader heb je dus ook niks aan Kramer. Die werkt zelf niet, wacht de ballen af die van de zijkant worden voorgegeven en dat gebeurt amper bij NAC. Anders had Ambrose wel meer gescoord.

Maar zoals gezegd, deRat heeft ook betrouwbare bronnen en die melden dat de nieuwe spits iig NIET uit de Eredivisie komt. Dus we wachten het maar af.

0   0  
Heimwee naar Graham

Tja. Als Ambrose fatsoenlijke ballen kreeg had hij ook meer gescoord. Kramer op een eiland of Ambrose op een eiland is lood om oud ijzer.

0   0  
Dirk

Geen Velthuizen aub !!!!!

0   0  
Brutus

Nou maher nog

0   0  
Arjanus

Ambrose slecht..... pearl heeft vanwege de kerst extra koopdagen.... misschien eens langs gaan?

0   0  
7hills

@Brutus

Dan krijgt Smulders persoonlijk van mij een standbeeld. En neem ik Kramer op de koop toe.

0   0  
Jasper

Het geeft je veel meer mogelijkheden. Grote kans natuurlijk dat er met twee spitsen gespeeld gaat worden, maar mij lijkt dat Ambrose ook vanaf de zijkant kan komen. Ambrose - Kramer - Korte is dus ook nog een optie.

Verder ga ik er vanuit dat NAC geleerd heeft van Fernandes en dat Kramer erop gebrand is om de hele Eredivisie te laten zien waartoe hij in staat is. Laat maar zien!

Hup NAC en vooral: NOAD!

0   0  
Dromer

Als dit klopt dan is er volgens mij echt paniek uitgebroken bij NAC en handelt men volgens het spreekwoord: een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Een complete wanhoopsdaad lijkt het van Smulders

0   0  
HenkTank!

Al schiet hij er achteraf 50 in het net. Een speler met een instelling als Kramer kan je niet verantwoorden als jou club NOAD heet.

0   0  
Dutchbird

gerucht is afkomstig van de zaakwaarnemer van Kramer.

0   0  
Ger

Als kramer komt en de winnende goal maakt tegen fijenoord

0   0  
buurman

Als NAC het op een broodje kroket af laat hangen zou te gek voor woorden zijn. Maar ik neem aan dat dit een grap is. Volgens mij komt hij en ik juich dat toe.
Uiteraard kun je daar anders over denken en Michiel liever niet zien komen.. De tijd zal uitwijzen of Kramer een goede aankoop is. Ik geloof in hem.

0   0  
Van "taajlaand

Oei.... Net als Kinderkaartje een FernandeZ gevoel.
Maar mocht het waar zijn, dan, net zoals we al jaren te lang en te veul doen, hopen op 'revanche' gevoelens van hem en doelpunten voor NAC.

Laten we dan maar eens een keer meer, op de kuip uit en promotie na. positief verrast worden dit seizoen.

Allereerst hoop ik wél van harte dat het NAC van vanavond ook positief gaat verassen!!

0   0  
NAC4Ever

@JGAW?
Kun jij ook een opmerking maken waarin Goetzee niet voorkomt? Ik zie niet wat hij met dit onderwerp te maken heeft.

0   0  
Combiispoep

@edne

Thanks!

0   0  
Otjes

Laat ambrose maar lopen, kramer schiet en kopt ze er wel in.

Al eet tie 2 broodjes kroket per wedstrijd. Zal me kutzorg zijn. Er zijn al koorknapen genoeg die het goede voorbeeld geven.

0   0  
Zagge

Gevalletje afleidingsmanouvre van NAC. Ik zie de berichten straks hier al staan als Smulders met een andere spits komt "zo die had ik niet aan zien komen" "dat werd goed stil gehouden" enz.

Kramer heeft minimaal gescoord bij een kampioensploeg die op de helft van de tegenstander speelt. Voetbalt niet mee en wacht af wat er komt. 《《《 hoe je dit profiel wil matchen met waar NAC behoefte aan heeft weet ik niet. Het zou voor Smulders een 100% gok zijn.. dan kun je net zo goed een speler halen die je nooit echt goed gezien hebt.. ow wacht dat doet ie ool wel eens.. oeps.

0   0  
Kees

Stel je eet bij je baas onder werktijd een broodje kroket. Zou dit in Dank worden aangenomen.
Spreek nog niet eens over sportmentaliteit en voorbeeldfunctie voor de jeugd.

0   0  
nachoreca1

Dat geouwehoer over noad pffff irriteert me mateloos. Noad is nuttig als je zwaar werk verricht in de maatschappij. Bij nac breda zou het eens fijn zijn als we 1 tot 3 voetballers (ben ik nog bescheiden) die het spel zien, creatief zijn en scorend vermogen in huis hebben. Het gaat om voetbal tenslotte...

0   0  
Zagge

Als NAC echt over gaat stappen door de komst van 1 spelet naar 4.4.2... wtf heeft de technische staf dan met de andere 300 spelers vanaf de voorbereiding gedaan en voor ogen gehad? Dan hebben ze toch een half jaar het verkeerde systeem getraind met de samengestelde selectie?
- mocht kramer komen staat het voor mij haaks op wat men predikt.
- stapt men over op 4.4.2 dan hebben er wel verdomd lang over gedaan om erachter te komen dat deze spelers niet optimaal in 4.3.3 renderen..

Benieuwd welke kant die weer opgaat. Hopelijk nou eens de goede.

0   0  
ome cor

Als we op de tribune net zo op die jongen reageren als dat we hier online doen zal het zeker geen inspiratie zijn om voor dit publiek een tandje bij te zetten.

Die jongen loopt vast bij Feyenoord door een gebrek aan speeltijd. Als hij nog iets wil qua transfers of zo, dan zal hij a) moeten spelen en b) moeten opvallen in zijn spel.
Als het alleen maar is om salaris te vangen en gezellig een potje te ballen, ongeacht de uitslag dan kan hij beter niet ballen en zijn Feyenoord-salaris trekken.

Kramer bij Ado en Kramer in het begin bij Feyenoord is exact wat NAC kan gebruiken.
Kramertje raakt gemotiveerd door succes en support, niet door bankzitten en van 2e keus naar 3e of 4e keus terug te vallen. Dus laten we die jongen gewoon een eerlijke kans geven en steunen ipv de supporters van NAC te degraderen tot Negatieve Afzeik Colonne.

0   0  
Zagge

@nachoreca

Noad op de tribunes
En advendo op het veld
Zie ik ook liever.

Aangenaam voetbal dus dan hoef je vaak ook minder tot het gaatje te gaan.

0   0  
Robert

Waar haalt NAC het salaris van Kramer eigenlijk vandaan? Die verdient bij Feyenoord toch 3-4 ton per jaar.

0   0  
Pietfriet

NOAD zal me aan mijn anus oxideren, het gaat er om dat Nac er in blijft, en hoe dat maakt geen kut uit.
Maar het zou handig zijn als je ook een paar doelpunten kan maken. Die Ambrose ben ik niet kapot van en van Kramer ook niet. Al staat hij in de rust een joint weg te roken, boeiend, zo lang hij maar van waarde is voor Nac, maar dat zal niet zo zijn. Wat mij betreft Boymans halen, veel meer vertrouwen in als in Ambrose en Kramer!

0   0  
Zagge

@omecor

Ik denk dat het voordeel van de twijfel bij de supporters er vast wel is. Ik denk echter dat men minder vertrouwen heeft in het in stelling brengen van Kramer omdat Ambrose nu ook niet in stelling gebracht wordt. En dan heb je het dus over het vertrouwen in het tactisch inzicht van de technische staf.
Ik hoop dat als Kramer komt het aan alle kanten goed uitpakt echter hebben dit soort acties uit het verleden nooit het vertrouwen voor de toekomst gegeven (tussentijds gehaalde redders)

0   0  
Kees

Ome Cor.
Hoe zou het komen dat Kramer 4e keus is.

0   0  
RV

Als je op deze wijze door gaat met Ambrose in de spits dan weet je dat we weinig gaan scoren en dus degradatiekandidaat nummer 1 zijn. Ja het is een paniekaankoop (Kramer) maar er is weinig alternatief. Iedere aankoop in de winter is een vraagteken.

Spreekt Nederlands, kent de club, past zich snel aan...
Natuurlijk zul je hem niet constant lopen zien sleuren en duels zien uitvechten op de middenlijn maar dat is nu net wat we naar mijn mening veel te veel doen. In ieder geval een speler waarmee je een andere tactiek kunt hanteren en waarmee je wel oorlog kunt maken in de zestien. Het is een beetje overdreven hoor dat hij zo lui is en niets uitvoert, hij trekt en sleurt en maakt oorlog in de zestien. Hij hoeft van mij geen kilometervreter te zijn. Irriteert zijn tegenstander, dat hebben we wel nodig in de strijd tegen degradatie.

Een trainer die de goede snaar weet te raken.
Ik denk wel dat Vreven dat kan, dat lukte hem ook met Dessers (die was ook lui in het begin en Vreven heeft daar het maximale uit gehaald).

0   0  
Castle

Ben blij dat je komt welkom in breda

0   0  
Hans

Ik geloof dit niet. Vreven zou dit nooit goedkeuren en Smulders is niet zo dom om 1 brok controverse binnen te halen.
Merry Christmas.

0   0  
Prins Pils

Volgens mij hebben ze bij Feyenoord wel eens vaker een speler uitgekotst die bij NAC nog steeds op handen word gedragen.

0   0  
7hills

Ah, artikel aangepast. In lijn met wat ik al eerder aangaf, de combinatie Vreven - Kramer kan gewoon niet.

0   0  
Flieger Vanger

Wahoo. Hup Kramer!!

0   0  
Oud-Nac

Gewoon 42 goals in de eredivisie gemaakt hoor! Geef hem de kans en veroordeel hem nu al niet. Echt belachelijk hoe een aantal supporters hier reageren. Voor NAC denk ik een goede versterking.In mei staan we op de 14de plaats met 8 goals van Kramertje

0   0  
Nac bredaa

Tuurlijk staat Ambrose op een eiland. Maar als hij dan aan de bal is is de bal na 2 seconden meestal al weer kwijt. En hij heeft ook genoeg andere kansen gehad.

0   0  
Castle

De meeste hier willen suarez halen van barcelona ...oooo nee dat is ook een kwal ...geen geld alleen rotzooiii van city ben blij dat je een type kramer binnen kan halen anders vlieg je eruit..ook niet juichen als ie scoort en obs erin houd dan lopen de zeurpieten weer voorop waarschijnlijk....

0   0  
Geeren-zuid

Van mij mag hij ver uit de buurt van t rat Verlegh stadion blijven, eerder verblijf was ook geen succes!
Geen teamplayer,geen assits,geen techniek en ja koppen kan hij, maar geen goede voorzetten bij NAC!
Dus , NEE DANK JE!

0   0  
Jf

Het zal mij een zorg zijn of hij kroketten eet al eet hij er drie tijdens de wedstrijd. Als hij maar doelpunten kan maken en dat kan hij. Al dat gezeur!!!

0   0  
7hills

@Castle

Voor de zoveelste keer, Kramer is net zo afhankelijk van aanvoer als Ambrose. Die gaat echt niet meer doelpunten maken dan Ambrose als dáár niets in veranderd. Trust me, krijgt Ambrose betere ballen aangespeeld dan had ie nu al op 9 of 10 goals gestaan en dan hadden we het nu niet eens over Kramer of een andere spits gehad.

0   0  
D'n opletter

Wat ik me al dagen afvraag; hoe komt kramer aan een broodje kroket?
Is hij van het veld af gegaan, heeft hij hulp van buitenaf gehad?
Wat mij betreft blijft ie lekker weg, dit is niet de mentaliteit die we willen hebben...!

0   0  
jvt

En de volgende die komt is steevast een versterking voor de 'kenners' hier. Het Kroketten Katinky meneertje is geen vechter en past niet bij het DNA van NAC. Mist bij NAC zo en zo de aanvoer van beide vleugels of het moet dan een voorzet van alleen onze linksachter worden. Te gek voor woorden uiteraard. Daar hebben we dus helemaal niets aan dan alleen een bak ellende.

Bovendien zal Kramer de 300.000 te besteden Eurootjes alleen al wel opeten. Veel te grote gok hoewel Smulders wel van gokken houdt. Die betaalt pardoes 200.000 voor 2 JUUP spelers, waarvan één uiterst blessuregevoelig, en die zich niet bewezen hadden! Voor die 200.000 transfergeld en hun salaris én de 'maar liefst' 300.000 van nu hadden twee ervaren goede spelers in augustus in het veld moeten staan.
Nee, met deze TD Brokkenpiloot houdt je je hart vast.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Kramer a.u.b niet naar NAC. Ik zit er niet op te wachten

0   0  
BoerFM-ELEP

Welkom Kramer, ik verwacht doelpunten van je!!!

0   0  
Breda

Grappig hier: als ie komt is het de schuld van Smulders en als ie niet komt is het schuld van Smulders.

0   0  
van Flieger

Smulders moet weg!

0   0  
Johnny

Weet je nog vorig jaar december! 6-2 voor FCE. Tot in de nacompetitie!

0   0  
nbfc1912

2018, het jaar dat we tijdens het drinken van een beker Amstel naar Michiel Kramer moeten kijken. man man man...

0   0  
hansss

Lijkt me sterk dat een transfer afketst op een broodje kroket

0   0  
BREDA1965

we gaan pas scoren als je enevoldsen ipv de korte erin zet..dan krijgt ambrose wel voorzetten...ik wil alleen maar zeggen.....haal maar een keeper....een echte dan he

0   0  
hansss

en Kramer is qua kaliber een prima spits voor nac lijkt me of hoopt iedereen hier op een Benzema?

Beetje NOAD erbij en komt helemaal goed

0   0  
Princenhage 1

Ik ben ook geen fan van kramer maar als hij er 15 inschiet vind ik het best . Geef die vent gewoon een kans ipv al dat gezeik gelijk .straks houd hij ons in de eredivisie en dan loopt iedereen te juichen

0   0  
NacF

@jvt

Je komt vanavond toch wel ?

0   0  
Theoden King

Gered door de kroket! Ook voor dit incident zou bekend moeten zijn wat een waardeloze instelling deze speler heeft.

Maargoed, op naar een echte NAC-spits. Kunnen we Adje Houdini niet terughalen van fc list en bedrog?

0   0  
JM

Wij hebben wel wat met kroketten he. Eerst Lurling bij de Kees Kroket voorpagina nieuws, en nu Kramer haha

0   0  
Sp1

Ik wil die witte stofjas terug..... KRoooooookettuhhhh frikadellluhhhhhhh!!....

0   0  
henk

Opvallend nieuws. Ik heb juist vernomen dat hij niet komt.

0   0  
ben v essen

kramer hoef voor mij niet achter in en op het midden veld te lopen als hij de ballen er maar in juint en de achterhoede van de tegenstander maar gek maakt

0   0  
Jim

Perfecte spits voor straks in de NACompetitie

0   0  
pema

Ik denk eerder dat we na vanavond een nieuwe trainer moeten gaan zoeken als er geen punten gehaald worden. En die kans is zeer groot !

0   0  
F7

Geef Kramer eerst is een kans ipv op voorhand al alles weer af te branden,
wat een azijnzeikers hier zeg.
Als Kramer ons erin houdt en belangrijke doelpunten maakt is ie eind van het seizoen ineens de held.

Welkom Kramer hoop dat je hier je oude vorm en drive weer terug vindt !

0   0  
Hans

Mooi niet, opzouten, blijf maar lekker in Dordrecht noord

0   0  
Nacgaatnooitverloren

Wij mogen als nac zijnde heel blij zijn met een spits als Kramer. Welke betere, lees makkelijk scorende spits, is anders haalbaar voor Nac?! En al voert hij in het veld geen sodemieter uit, so what??! Als hij de ballen er in legt of kopt is het prima! En ik ben ook helemaal klaar met de NOAD-hype. Ik wil voetbal zien waar een idee achter zit, slimheid, wedstrijden zakelijk uit zien spelen, resultaten!!

0   0  
am

Kan me niet voorstellen dat die interesse ooit serieus is geweest. Bij Nac verdient er niemand zoveel. Dus next!

0   0  
Rubenac

Kramer , onze killer

0   0  
naxioma

Vanavond “wedstrijd van de waarheid” voor Stijn Vreven. Als Korte en Vloet starten vanavond en NAC verliest, dan is het wellicht einde oefening voor hem. Ik hoop dat Penders burgerlijk ongehoorzaam is vanavond en niet luistert naar het geblaat van Vreven. Mochten Korte en Vloet moeten starten, dan snel wisselen voor Fernandez en Enevoldsen. Wie weet wordt het dan nog wat....

0   0  
naxioma

Vreven leert het nooit! Alweer starten met Korte, Vloet en El Allouchi in de basis. Hopeloos dit. Heb er zo geen vertrouwen in. Desalniettemin hup NAC en hopen op de overwinning.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Voor nac een prima spits. Moeten blij zijn dat we nog een spits met ere divisie ervaring kunnen aantrekken. Kom maar Michiel. Prima voor ons.

0   0  
NacF

@naxioma BYE !

0   0  
scheppioni

Liever een Kramer met een broodje kroket, dan een vloet net sloom uit zijn bed !!

Laad alle berichten na dit bericht in