Schoolkrant met een camera

Jong NAC verliest topper tegen Go Ahead Eagles

Jong NAC heeft vanavond met 1-2 verloren van de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles. Op Sportpark Heksenwiel zorgde een curieus doelpunt volgens NAC uiteindelijk voor de nederlaag. 
De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong. Karol Niemczycki had geen antwoord op een vrije trap, moest de bal loslaten en de rebound werd uiteindelijk gescoord. In de tweede helft kopte Skender Loshi een vrije trap binnen: 1-1. Een paar minuten later stak de grensrechter zijn vlag in de lucht voor een overtreding van de Eagles, maar de scheidsrechter nam dat signaal niet over. Uit die aanval werd uiteindelijk de 1-2 gescoord.

Bron: B-Side Rats, NAC

Terug naar overzicht
39 Reacties
0    
Naccer97

Wanneer bieden ze loshi nou eindelijk een contract aan?

0    
scheppioni

Toch weer jammer dit, go ahead thuis is voor ons NAC wel vaker lastig !?!

0    
Breda-Loyal

Goed voetballend jong nac gezien !

Wat deed overigens Jeffrey van As bij boeimeer ?

0    
Harrie

Jeffrey kwam kijken voor spelers voor jong ADO

0    
Los Pollos Hermanos

Ik ben speciaal voor die Loshi eens naar het Heksenwiel getrokken. Al die bombarie, dat wilde uw Los Pollos weleens met eigen ogen aanschouwen. Veel te vroeg natuurlijk, dus even bij de lokale Chinees daar (aanrader, echt een top Chinees) wat gaan eten. Dacht ik. Dicht. Kut. Dan maar een saucijzenbroodje bij de AH.

Afin, Loshi dus. Wat een speler zeg. Explosief en bovendien technisch heel erg goed. Zitten ze bij NAC nou gvd zo te slapen? Die vent wordt binnen nu en een seizoen weggehaald uit Breda. Wat een talent zeg. Altijd dreigend en ook altijd aanspeelbaar. Echt een killer voor de goal en ook een hele slimme speler met overzicht. Klasses beter dan Sydney. NU contract aanbieden NAC. NU! Niet twijfelen. Sydney kan het niveau niet aan en dat blijft ook zo. Loshi kan nu al mee met NAC 1. Dat is op zichzelf geen hele knappe prestatie, maar u begrijpt mijn punt.

Dat moment (de 1-2) was heel erg vreemd, maar NAC mag er nooit vanuit gaan dat de scheidsrechter meegaat. Laten we het houden op jeugdige onbezonnenheid. Overigens was de 1-2 eigenlijk wel terecht, want Eagles waren gewoon sterker.

Maar Loshi dus. Contract aanbieden. Ik herhaal het nog 1x, CONTRACT AANBIEDEN. Dit kan weleens onze hoop in bange dagen zijn.

0    
Ed

Loshi direct vastleggen. Hallo directeur interim wakkerrrrrrr worden!!!!!

0    
RichardPraha

@ Los Pollos Hermanos Sorry hoor maar Loshi is een soort Alex Schalk vwb talent en potentie, zal nooit meer dan een Eerste Divisie spits zijn….OH wacht dat is ons niveau volgend jaar:)

0    
Peter

Iedereen met grapjes of steekjes onder het grasveld geef al je seizoen kaarten aan mij voor de rest van het jaar. Jullie gaan toch niet meer je tijd verdoen aan nac. Ik wel want ik geloof er nog. Zin in zaterdag. Dus aub mail ff dan kom ik ze ophalen

0    
Nacman

Zolang er geen td bij nac is worden et geen contracten aangeboden
Gillisen handelt de lopende zaken deze maand af
En men wacht tot Sint jutemus op een nieuwe td en ad
Dus spelers kunnen zo weg nieuwe worden er niet gehaald wat een club als ik er aan denk heb ik buikpijn van het lachen tvc een paar honderd meter van het stadion wordt nog beter geleid door het bestuur

0    
Rijen is NAC

4-4-2 gaan spelen met Loshi en te Vrede in de spits

0    
Tactisch plan

Ilic?

0    
Henri

Okay Peter, kom maar halen, maar wel tegen de aankoopprijs want dat is te doen gebruikelijk bij NAC. Goed voorbeeld, doet goed volgen.

0    
Dutchbird

Helemaal eens met @Los Pollos Hermanos
Maar Edelenbos en Gielen hebben geen idee hoe je dat aanpakt en bij de concurrentie weten ze dat wel.

0    
Ojee

Edelenbos was ooit AD bij Feyenoord. Ik denk ook niet dat die ooit met dit bijltje geeft gehakt *zuhucht*

Ik vermoed dat ze dit als interim niet in haar takenpakket heeft gekregen, Dutchbird. Dat is ergens wel logisch, maar dan moet je als RvC wel verdomdes snel met een vaste AD en/of TD komen. En daar hebben "ze" even niet over nagedacht.

Hopelijk loopt het wel loshi

0    
Dun geel/zwarte Ijpelaar

@los pollos hermanos

Lekker degraderen dit seizoen, verse start maken met nieuw personeel achter de schermen waarmee we gaan werken aan een gezond beleid en van hooijdonk samen met Loshi opstellen.

Opstelling eerste wedstrijd:

NAC Breda - TOP Oss
22 augustus 2019

Robin Ruiter
Van anholt Meijers Klomp Leigh
Verschueren
El Allouchi Nijholt
Lindquist
Van Hooijdonk Loshi

Lekker 4-4-2 ruit gaan spelen
Vol Rat Verlegh stadion met alle supporters als 1 groot blok als 12e man met sfeer en passie.

Ik kijk er naar uit

0    
Boied

Dus ik met een bakkie pleur in de stervende kou langs de zijlijn wezen kijken voor onze toekomstige mannen van nac1, verbaas ik me toch telkens weer over die Loshi die verdorie zonder enig contract of papiertje rondloopt en keihard zn best doet voor een blinde trainer die denkt dat die verstand heeft van zaken doen. Ik word er woedend van als er maar weken en maanden voorbij gaan zonder een keer te luisteren naar het publiek die al maanden om Loshi roept... PANNENKOEKEN zet die Loshi in nac1 en leg hem vast voor een paar jaar

0    
Chris W.M.

@Boied en Los Pollos

Het is eigenlijk ongelooflijk toch? Loshi is iemand die altijd bezig is, in beweging, aanspeelbaar. Wie ook altijd veel energie in een wedstrijd legt? Korte. Die een aflopend contract heeft. Die al jaren stilstaat in zijn ontwikkeling en dus duidelijk laat zien géén eredivisie waardige speler te zijn. Dan schuif je Loshi toch een contract onder zijn neus met de belofte dat hij de plek van Korte in de selectie in mag nemen die laatste paar wedstrijden zodat hij alvast kan wennen aan het spelen voor het eerste en volgend jaar kan gaan knallen?

Sommige dingen zijn zo simpel...maar ja, moet er wel iemand in dienst zijn die dit kan uitvoeren. Overigens, vóór 01/04 moeten contracten formeel opgezegd worden. De tijd begint te dringen voor de nieuwe TD.

0    
Pieter van Steen

Mooie wedstrijd gezien de 2 helft van de beloften. Staan toch nog een paar talenten in, eentje van de O19 een middenvelder die moeten ze doorschuiven op het middenveld van het eerste en loshi verdient het ook inderdaad wat een zakken bij Nac.

0    
JeePee

Waarom inderdaad nu Loshi er niet bijhalen? Kan hij laten zien wat hij kan, al is het maar met invalbeurten en hoeft er nog niemand een contract uit te delen (wie doet dat überhaupt?).

Ik ben zo klaar met die zogenaamde vaste waardes die dan meer garantie zouden moeten bieden als Kastaneer en Rosheuvel. Waarvan de laatste verdomme nog in de media durft te roepen dat ie boos is dat ie tegen PSV niet in de basis start. Je bent net uit de selectie gegooid geweest wegens wangedrag. Het failliet van dit seizoen. Nee, gewoon van Hooijdonk of Loshi in een 2 spitsen systeem naast Te Vrede aub. Kan dat echt slechter zijn dan nu?

0    
RichardPraha

Wat lachwekkend die verheerlijking van Loshi! Hij is 20 en maakt zn doelpuntjes op een bedenkelijk niveau van de belofte competitie tegen de jong Excelsior’s en Jong Dordrecht’s van deze wereld!

0    
Tinus Plotseling

Gezien de huidige technische puinhoop zou ik alle contracten gewoon formeel voor 1 april as. opzeggen. Vette streep onder het verleden zetten en bouwen aan de toekomst.

0    
Chris W.M.

Zeg RichardPraha, wat is jouw probleem? Heb je daadwerkelijk NIETS positiefs zien bijdragen in je comments. Als alles zo kut is, wat doe je hier dan?

0    
Arie

Kan er niet een petitie gestart worden voor een contract voor Loshi?
Heb hem ook 1,5 keer zien spelen en dat is zowat beter dan wat ik in 25 wedstrijden van een heel team heb gezien dit seizoen.
Als je die gratis laat lopen kun je de jeugdopleiding echt opdoeken, want dan ga je er nooit een euro op verdienen.

0    
De staantribune

Fernandez, ilic nog minuten gemaakt?

0    
RichardPraha

@ Chris W..M. Dat figuren zoals jij geen kritiek accepteren en wegkijken voor de structurele problemen bij NAC is misschien juist wel het probleem van onze club.

Verder maak ik zelf wel uit wanneer,waar en op welke manier ik mijn mening over mijn club ventileer.

0    
Chris W.M.

@RichardPraha

Zou er eigenlijk niet eens op moeten reageren, maar doe het toch.

Het is waanzinnig als je mij beschuldigd van geen kritiek accepteren. Dan heb je de laatste jaren echt niet op zitten letten ( en dat is logisch aangezien je volgens mij een newbie hier bent, ben je naam tot een paar weken geleden volgens mij niet tegengekomen iig. Correct me if i'm wrong). NIEMAND kijkt hier weg voor structurele problemen,sterker, die worden hier dagelijks benoemd. Wij hebben alleen allang geaccepteerd dat dat het enige is wat wij kunnen doen; zaken benoemen. De mensen die daadwerkelijk veranderingen kunnen doorvoeren, de grote 3, die zijn doof voor onze kritiek en varen hun eigen koers. En wie betaalt, bepaald helaas.

In dit topic gaat het niet over structurele problemen, het gaat over een wedstrijd van Jong NAC waar een speler in speelt die misschien wel beter is dan een man die nu wekelijks in de basis staat; Korte. Het feit dat zoveel supporters bereid zijn deze speler een kans te geven is niet iets wat ík zou willen bestempelen als lachwekkend. Maar goed, ieder zijn eigen stijl van communiceren laten we maar zeggen. Ga je hier iig geen vrienden mee maken.

0    
Los Pollos Hermanos

Richard, jij doet het er gewoon om. Ik sta hier nou niet bepaald bekend als de eeuwige positivo. Sterker nog, ik ben één van de grootste criticasters op dit NAC. Ook Dutchbird is vaak scherp op de ontwikkelingen binnen NAC, zowel positief als negatief en draagt meer bij dan jij ooit zal doen. Een klein beetje begrip lijkt mij op z'n plaats, snotneus.

Je vergelijking met Alex Schalk, is wat hier pas echt lachwekkend is. Loshi is alles wat Schalk niet is namelijk. Hiermee toon je in ieder geval aan dat je voetbalkennis niet bovengemiddeld is. Helemaal niet erg, maar gewoon een tip mijner zijde, stop ermee. Je staat een beetje voor lul. Daarnaast ontbeert jou volgens mij iedere vorm van empathie. Empathie richting je eigen supporters. Probeer je eens in te leven in de gemiddelde NAC supporter momenteel. Vind je moeilijk, hé?

Wij zijn opzoek naar hoop. Iets van NAC waarvan wij nog vrolijk kunnen worden. Waarvan we denken, yes, dit weekend weer naar het stadion met m'n vrienden naar NAC. Loshi is zo'n hoop. Als ik weet dat die jongen zou spelen tegen Utrecht, dan word ik daar blij en vrolijk van. Gewoon, omdat het een NAC product is. Omdat alleen de gedachte al dat hij er 1 binnen knalt mij doet glimlachen en trots maakt. Dat is NAC voor mij. We hoeven niet te winnen, als ik maar een NAC zie waarmee ik mijzelf kan identificeren. 3-5 verliezen tegen Utrecht met een hattrick van Loshi? Ik kijk er nu al naar uit.

En dat is iets wat jij naar alle waarschijnlijkheid nooit zal begrijpen.

0    
RichardPraha

@Los pollos ; snotneus? Geen idee op basis waarvan je dat denkt te zeggen en het komt niet al te intelligent over, FYI; ik kom al zo’n 25 jaar bij NAC dus ik ben verre van een snotneus.

Tevens heb je een behoorlijke grote mond dat ik geen voetbalkennis heb omdat ik Loshi zwaar overschat vindt...op basis waarvan is het zo’n geweldenaar dan volgens jou; van wat doelpunten tegen jong Dordrecht en Jong Excelsior??? Die jongen komt zwaar tekort voor de Eredivisie man, als het nou nog een kille doelpuntenmachine zou dat het nog kunnen compenseren, maar dat is hij ook niet! Hij heeft juist redelijk veel kansen nodig. Nogmaals; Alex Schalk was op die leeftijd zelfs als 2 stappen verder.

Verder zeg je dat ik “gebrek aan empathie” heb...hoezo???? Omdat ik mijn mening geef welke jou niet bevalt? Misschien heb jij wel gebrek aan empathie want blijkbaar vindt je het nodig om iemand persoonlijk te beledigen omdat die persoon een andere mening heeft en te kritisch is naar jouw mening...niveau’tje hoor en behoorlijk pretentieus.

@Wim Het feit dat ik een “newbie” ben op deze site klopt,maar ik ben geen NAC newbie en wat boeit het hoe lang iemand actief is op dit forum? Jij of Los Pollos als “ geroutineerde” criticaster hebben meer recht om jouw mening te geven dan supporters welke pas recent zo nu en dan actief zijn op BSR of derat? NAC is van iedereen.

0    
Chris W.M.

@RichardPraha

Jij beschuldigt mij ervan geen kritiek te kunnen accepteren en dat ik wegkijk voor de structurele problemen. Terwijl je nu zelf aangeeft nieuw te zijn hier, dus eigenlijk geen idee te hebt wie hier allemaal actief zijn en wat hun meningen al jaren zijn.

Wat jij hier meldt mag je zeker melden. Alleen is het hier redelijk normaal om je mening als eigen mening te verpakken, en niet mensen te gaan beledigen die een andere mening hebben. Dus niet de mening van 59 andere supporters als lachwekkend neer te zetten. Daarbij lijk jij meteen vol in de aanval te gaan als mensen niet jouw mening delen. Je gaat dan meteen mensen beschuldigen: beschuldigen van wegkijken, "dan zal jij ook wel zo iemand zijn die gelooft dat de club verkocht wordt", geen kritiek kunnen accepteren etc etc.

Niet doen, maak je je niet populair mee. Geef gewoon je mening, en sta open voor discussie. Komen we veel verder mee.

0    
RichardPraha

@Wim Nou excuses als je het als een persoonlijke aanval interpreteerde van mijn kant, nu ik dit reactie van mij terug lees snap ik dat ook wel,maar ik bedoelde het meer als algemeen voorbeeld niet zo zeer tegen jou als persoon.

Het feit dat zo vele hier Loshi naar voren schuiven als bij wijze van spreken “verlosser” of in ieder geval als een speler welke in NAC 1 zou moeten spelen vindt ik inderdaad enorm geforceerd en redelijk lachwekkend ja...erg opportunistisch.

Ik krijg dan een beetje een deja vu met de hype rondom Alex “de bomber van Breda” Schalk ten tijde van zijn doorbraak...toen werd er ook zo’n enorme druk opgevoerd rondom die jongen wat hij nooit heeft kunnen waarmaken. En ik zal het nogmaals zeggen: Schalk was een klasse beter dan Loshi nu en zelfs nog jonger.

0    
misterbean

Kijk, volgens mij leest BNdeStem mee hier :-)
https://www.bndestem.nl/nac/verdient-jong-nac-topschutter-skender-loshi-een-kans-in-het-eerste-elftal~ac5210b1/

0    
Pizzabakker

Lijkt me wel zeker dat BN de Stem meeleest! Of Loshi de 'verlosser' is weet ik niet, maar dat een jongen die week in week uit zich bewijst bij Jong NAC een kans verdient lijkt me evident. Het is nu niet zo dat we overlopen van top presterende spelers in het eerste. Ik kan me daarom wel voorstellen dat hij een keer opgesteld zou kunnen worden.

0    
Dutchbird

@RichardPraha
Als jij al 25 jaar bij NAC komt zou je toch onderhand moeten weten dat NAC geen geld heeft en krijgt om getalenteerde spelers over te nemen van andere clubs. Als je bovendien niet beseft dat je dit probleem alleen maar kunt oplossen met een van de beste jeugdafdelingen in Nederland dan kan ik jouw betoog hier begrijpen. Dan ben je hier in goed gezelschap van jvt die last heeft van dezelfde blinde vlek.

Terwijl wij hierover lopen soebatten loopt er in de persoon van Loshi een veelbelovend talent rond bij de jeugd van NAC. Ik vrees dat ons bestuur en onze directie dat niet ziet en ook geen idee heeft hoe je zo'n jongen voor lange tijd aan NAC kunt verbinden. Dat baart me zorgen want sinds het vertrek van Tim Gillissen is de jeugdafdeling van NAC een soort snoepkraam voor de jeugdafdelingen van de concurrentie. Ze hebben nog maar twee keer toegehapt maar dat aantal gaat snel groeien als van Aalst, Gielen en Edelenbos niet heel snel vakkundige maatregelen treffen.

0    
RichardPraha

@Dutchbird Nou wat 25jr NAC mij vooral heeft geleerd is dat er structureel een gebrek aan visie en constitentie is in het uitvoeren van een beleid(als dat er al was).

Het is echt een illusie te denken dat we een jeugdopleiding gaan neerzetten welke ons structureel en significant financieel Zal laten groeien. Er zijn in Nederland misschien maar 5 clubs waar ze een rendabele jeugdopleiding hebben; Ajax, Sparta, Feyenoord, Heerenveen en psv.

Een goed scoutingsapparaat en netwerk van scouts in bv Oost-Europa of Scandinavie is veel makkelijker op te zetten en bovendien meer rendabel.

Een goed aan-verkoop beleid is de sleutel tot groei en succes, een jeugdopleiding in veel mindere mate.

0    
Pizzabakker

@RichardPraha

Een goede jeugdopleiding kan wel degelijk van groot belang zijn mits je de lange termijn goed uitstippelt. Met het achterland dat NAC bestrijkt zou er volgens mij veel meer uitgehaald kunnen worden. Kijk naar IJsland dat zich met een inwonertal van slechts 300.000 mensen wist te kwalificeren voor grote toernooien door in te zetten op een degelijke jeugdopleiding. Dan moet het toch ook mogelijk zijn voor een BVO om uit je eigen achterland genoeg talent te halen en op te leiden tot de basis van je eerste team?

0    
misterbean

@RichardPraha
volgens mij is het scouting apparaat sinds de komst van de aandeelhouders vakkundig de nek om gedraaid. Dat begon al; onder drs. Rutjes. En dat is doeltreffend afgemaakt door onze frietboer Smulders. Die kon het zogenaamd wel alleen af met de laptop van MC. En iedereen stond erbij en keer er naar.
Correct me if I am wrong

0    
RichardPraha

@Misterbean volledig mee eens! Smulders had het briljante idee om maar helemaal met de scouting te stoppen.

0    
Pizzabakker

Voordeel van de combinatie goede jeugdopleiding en een gedegen scoutingsapparaat is dat je al op voorhand kunt anticiperen aan welke soort/type spelers het bijvoorbeeld bij de nieuwe lichting in de jeugd ontbeert. Je kunt dan gericht scouten binnen je netwerk. Doordat dat helemaal is losgelaten is het niet vreemd dat je op een gegeven moment een onevenwichtige en onsamenhangende selectie hebt. Ik denk dat er nergens in het betaald voetbal een selectie te vinden is die ook voor tweederde uit middenvelders bestaat.

0    
misterbean

selectie met 2/3 middenvelders, maar nauwelijks 3 die voldoen ook nog

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja