Schoolkrant met een camera

Nijholt: "De supporters zijn echt een boost voor ons"

Gianluca Nijholt roept de supporters vandaag in BN DeStem op het elftal door de laatste wedstrijden heen te slepen. Volgens de middenvelder kan het team niet zonder de steun van de achterban.
Met nog negen wedstrijden te gaan staat NAC kansloos laatste in de Eredivisie. Na de winterstop stortte het toch al labiele elftal van trainer Mitchell van der Gaag compleet in elkaar en pakte het nog slechts twee schamele punten. Met muitende spelers in de selectie en een puinhoop in de top van de organisatie heeft NAC alle kenmerken van een aanstaand degradant. Het enige atypische is het feit dat het stadion nog altijd standaard uitverkocht is. De achterban moet het elftal nu gaan redden, zo vertelt Nijholt: "Ik verwacht en hoop ook dat het publiek vanaf Utrecht thuis vol achter het elftal gaat staan en ons erdoorheen sleept. Het hoofddoel is De Graafschap inhalen en zeventiende worden. Daar hebben wij het publiek bij nodig, zij moeten erachter gaan staan." NAC wacht uit al meer dan een jaar op een overwinning en dus lijkt het van de thuiswedstrijden te moeten komen. Met nog vijf thuisduels lijkt daarom nog niet alle hoop verloren. Nijholt: "We moeten het thuis doen, dat weten we. Ook al gaat het minder, we hebben de supporters deze periode echt nodig. Ik hoop dat er weer een mooie wisselwerking ontstaat de laatste thuiswedstrijden. Dan gaan we het redden, daar vertrouw ik op."

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Volgend bericht
Jochem Kamphuis fluit NAC - FC Utrecht 11 reacties
Terug naar overzicht
98 Reacties
0    
Lejad

Ik zal m'n best doen

0    
Becherovka

Goedkope praat. Beetje hopen op het enige dat stabiel is bij NAC; de supporters. Hoe meer ik zulke teksten lees, hoe meer ik ga walgen van deze selectie. Ik hoop echt dat Koch, Nijholt, Mets, Rosheuvel, Van Anholt, Kastaneer weg gaan. Allemaal broodvoetballers en nog niet eens zo'n hele beste ook...

0    
Tico

Zet Leigh er maar in, daar begint het meestal mee! Als hij erin staat dan gebeurt er iets!

0    
Ed

Wij gaan er voor, de rest moeten jullie spelers zelf doen simpel gewoon inzet en logisch naar elkaar spelen

0    
Arie

Welke boost?
Nog maar zeer zelden iets van gezien dit seizoen meneer Nijholt, met je populaire praatjes voor de buhne.
Ze denken dat we achterlijk zijn volgens mij.

0    
Da Pope

De degradatie zit er al sinds december aan te komen en inmiddels heb ik daar best wel vrede mee. Dit elftal wanpresteert al vanaf de eerste training en uit alles blijkt dat de helft van de selectie geen ruk om de aanstaande degradatie geeft. Jongens als Mets, Kali, Rosheuvel en Mühren tellen rustig de weken tot het einde van de competitie af en trekken dan zonder omkijken voor altijd de deur achter zich dicht.

Voor spelers als Nijholt vind ik het oprecht kut dat zij met zulke prutsers van teamgenoten opgescheept zitten. Ik gun het hem en een aantal anderen als bijvoorbeeld Mitchell te Vrede echt wel, maar ben zó afgeknapt op de rest van de spelers, dat ik het erg lastig vind nog iets van positiviteit op te brengen.

Ik hoop vurig dat dit seizoen voor een aantal spelers het laatste in hun carrière als profvoetballer was. Ik kan me echt niet herinneren dat ik ooit zo'n hekel aan zo'n groot deel van de selectie heb gehad als dit jaar. Ik hou van de club, maar walg van veel spelers.

Daarom voelt zo'n oproep een beetje misplaatst. Dit elftal doet al een jaar lang geen stap te veel, doet alles met halve inzet en ondergaat de haast onontkoombare degradatie nogal lijdzaam. Ik vind het dan wat triest om maar weer smekend naar supporters te kijken. Doe gewoon eerst eens waar je al een jaar lang onterecht voor betaald wordt.

0    
Emar

Hopelijk geen El Allouchi,zet Leigh maar op zijn plaats,dan zal vlug het legioen achter NAC gaan staan.
Hopelijk valt het kwartje bij MVG !!!!!!!!!!!!

0    
misterbean

@ Emar
kan er iemand met een zak kwartjes naar Zundert afreizen dan?
Als we op MvdG zelf moeten wachten kan het lang duren :-)

0    
Jamie

‘We moeten het thuis doen, dat weten we.’

WTF?! Wat is dat voor een instelling man?! Als ze dat al een jaar denken, weet ik wel waarom we uit geen wedstrijd weten te winnen.

Ook een mooi gebaar naar de mensen die er altijd bij zijn uit! Man man man..

0    
RichardPraha

Weet je wat wij hopen en nodig hebben, beste Luca: een verd.middenvelder welke niet continue onnodige en domme overtreding rond de 16 maakt, eentje welke een enigzins goede inspeelpass komt,zelfs als dit maar over 5 meter is, een verd.middenvelder welke snapt wat “open draaien is” en 1 linie vooruit kan kijken..maar goed WIJ staan er wel weer hoor aanstaande Zaterdag, maar ALS vd Gaag het in zijn gekke kale koppie haalt om weer met 5 mans verdediging te spelen dan voorspel ik dat er nog voor de wedstrijd begint al flink wat rumoer is.

0    
Babosje

Dacht te lezen; De supporters zijn echt boos op ons!
Had ook gekund in ieder geval!

0    
Chris W.M.

Beste Gianluca,

Als jullie de trainer ervan overtuigen vanaf nu thuis áltijd te spelen om 1 doelpunt meer te maken dan de tegenstander (aanvallend, 4 achterin/middenvelder erbij) dan heb je het thuispubliek eigenlijk al voor je gewonnen.

Passie, NOAD, noem het hoe je wilt. Je speelt thuis, dus moet je spelen om te winnen. Niet om tegendoelpunten te voorkomen. Gewoon volgas naar voren, zoals 2e helft ADO thuis. Dát is wat wij willen zien, zo krijg je ons op de banken. Simpel spelen, taken uitvoeren en gas geven.

Vergeet ook even die stand op de ranglijst. Daar hoef je pas weer naar te kijken als je weer eens wedstrijden gaat winnen. Ik weet ook zeker dat de druk bij de Graafschap een stuk minder is. Die hebben een trainer die ze er juist niet ervan doordringt en de hele week hamert op het belang van een wedstrijd. Die laat ze gewoon lekker voetballen, laat ze vrijuit spelen waardoor de resultaten vanzelf wel komen. Die van ons komen onder hoogspanning het veld op en raken bij iedere tegenslag helemaal de draad kwijt.

Dus: Zaterdag is een wedstrijd die op zichzelf staat. De ploeg moet gewoon lekker gaan voetballen, doen waar ze goed in zijn. Zonder al te veel poespas, zonder al te veel tactische afspraken. Verdedigers moeten mensen tegenhouden, liefst met bal. De middenvelders moeten de ballen naar de voorwaartsen brengen en de voorsten moeten ballen voor de pot slingeren en/of hem in het mandje leggen. .

Laat zien dat wij ( NAC ) het meer willen dan zij ( Utrecht ). Dan slaat de vlam vanzelf in de pan.

0    
De Bolle Damen

@Da Pope
"...best wel vrede mee..."
Ik vind gelatenheid het ergste wat je kan overkomen als je in de problemen zit.
Je moet toch altijd strijden en hopen op lijfsbehoud? Het zou voor NAC niets goeds opleveren wanneer we degraderen! Het gelul over "Schoon schip maken" kan namelijk ook best als je in de Ere speelt hoor...
Daar hoef je echt niet voor te degraderen. Denk eens na aub: we boeren in alle opzichten achteruit als we degraderen en nu al jezelf neerleggen bij een degradatie: Ledigheid is des duivels oorkussen! Of ben ik nou een ouwe zak met raar taalgebruik, hoe dan ook in ieder geval een strijdbare en zeer fanatieke NAC supporter die al een jaartje of 47 zich schor loopt te schreeuwen en NAC altijd (!) zal blijven steunen.
En nimmer genoegen neemt met een stapje terug. Ook letterlijk niet!

0    
Bredafun

Als we punten moeten pakken dan aanvallender en de juiste personen daarvoor opstellen.
We hebben nu genoeg slaapverwekkend spel gezien.
Degene die voorin spelen lopen zich nu de klere! En te vrede heeft bijna niets te doen, te weinig ballen naar hem.
Punten pakken nu hvd!

0    
Emar

@ misterbean

Daar heb je gelijk in.

0    
DunErwt

Dat doe ik.............voor 75% van je salaris!

0    
Chris W.M.

@De Bolle Damen

De mindset "uitgaan van het ergste, dan kan het eindresultaat alleen maar meevallen" is iets wat ik iedereen zou kunnen aanraden. Denk zelfs, dat als iedere supporter nu al zou accepteren dat degradatie onvermijdelijk is, dat er een hoop druk weg zal vallen bij de spelers en de staf. En dat ze daardoor zelfs beter gaan voetballen. Nu staat het hele publiek op de banken op het moment dat speler x een verkeerde pass geeft, fluiten, schelden, noem het maar op. Omdat het publiek nog steeds de hoop heeft op handhaving. Waardoor de spelers nog meer onder hoogspanning komen te staan en fouten gaan maken. En laten we wel wezen, op dit moment beïnvloeden we de ploeg meer in negatieve dan positieve zin....

Het énige wat zou kunnen helpen is dat om te draaien. Mooie acties toe juichen, i.p.v foute acties uitfluiten. Applaudisseren bij het veroveren van een bal, i.p.v. schelden bij het verliezen van een bal. Massaal "come on NAC" scanderen als het niet loopt, i.p.v. "voetballen, voetballen" te scanderen.

Het is een labiel zooitje bij elkaar op het veld, die je met negativiteit alleen maar meer de grond in trapt en wat de prestaties verre van ten goede komt.

0    
Da Pope

@De Bolle Damen

Ik hoop nog steeds van harte dat NAC degradatie ontloopt, maar weet dat degradatie op dit moment simpelweg al een tijdje het meest waarschijnlijke scenario is.

Bij alle 'grote' clubs die degraderen, zie je dezelfde patronen: puinhoop in de top van de organisatie, spelers die vooral met zichzelf bezig zijn, onverklaarbare blessures en doorgaans ook een trainer, die ontslagen wordt. Alleen dat laatste ontbreekt bij NAC, maar dat is vooral omdat Van der Gaag op dit moment zichzelf zou moeten ontslaan. NAC heeft alle kenmerken van een degradant en eerlijk: er is geen elftal dat het op dit moment meer verdient te degraderen dan NAC.

Ik ben te veel realist om tegen beter weten in vast te houden aan het idee dat we het nog gaan redden. Daar geloof ik gewoon echt niet meer in. Begrijp me goed: ik vind het fantastisch als ik het al die tijd bij het verkeerde eind heb gehad en we er toch in blijven. Daar is alleen wel een wonder van Bijbelse proporties voor nodig en die wonderen slaan Breda doorgaans over.

0    
jvt

Ach, straks ligt het nog aan de supporters. Wij moeten het doen, en zij worden er voor betaald! De wereld op z'n kop. Steun van je publiek moet je verdienen, het publiek moet je willen omhelzen, helden moeten jullie worden, ook in uitwedstrijden!

Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Wat hebben jullie er van gebakken, hoe aanstekelijk werkt jullie teamgeest op ons? Waar blijven die wonderschone acties, de bal 4x naar elkaar spelen, naar voren durven spelen. Maar ja Van der Gaag wilde zijn aanvoerder persé beschermen door er een verdediger bij te zetten.
En dan heb je het al zo zwakke middenveld en de aanval daarmee geen goed gedaan. Zeker als je verdedigers opbouwend niets kunnen brengen.

Waarom nu de wedstrijden van de waarheid en niet vanaf wedstrijd 1 of na de winterstop toen jullie volgens Van der Gaag een 'serie' hadden weggezet. Diezelfde Van der Gaag die er maar geen spirit in krijgt om daarmee de o zo zwakke selectie te camoufleren. Die geen team smeed maar de meeste spelers van de hele ere gebruikt en dat is dan weer een voordeel van dat 33-er-zit-er-altijd-wel-eentje-tussen beleid.

Onbegrijpelijk, verliezen van Utrecht is exit Van der Gaag. Dat kan er dan ook wel bij. De technische staf vult elkaar niet aan, allemaal dezelfde klazen. Hoe is het toch mogelijk geweest dat ondanks o.a. jvt's continue waarschuwingen onze directie haar verwoestende werk mocht blijven uitvoeren. Nijholt en de rest moeten geen interviews meer geven, bek houden en de voeten laten spreken. Concentreren op zaterdag en je volledig afzonderen. Dat moet NAC nu doen, ga met 18 spelers verder, ga in een hotel, kom zaterdag middag met het mes tussen de tanden terug en speel de pot alsof je vecht voor je leven. Voetballen!

0    
nacman

ik zeg Nijholt de doel stelling voor jullie moet zijn alles maar ook alles geven en je richten op plek 15 das nog net haalbaar in de komende 10 wedstrijden gaan ervoor .
wat ik wil zien van jullie is een over mijn lijk mentaliteit je komt er niet langs nu niet nooit niet wij zijn NAC wij zijn overal de baas wij gaan winnen met die instelling het veld op.
de supporters er achter sta je al 2 -0 voor er dat de bal gespeeld is.

0    
Arie

Van Anholt - Van Haecke/Klomp - Dervite - Leigh
Verschueren (mits fit)/Reuvers - Nijholt
Kastaneer - Ilic (mits fit) - Lundqvist
Te Vrede

Spelers als Koch, Allouchi etc. hebben hun krediet ondertussen al ruimschoots verspeeld. Als je hen na een dramatisch seizoen nog steeds blijft opstellen geef je ook geen signaal af naar de rest.
Nouja wel een signaal, maar wel 1 van kut spelen maakt niet uit, dat is niet op basis waarvan de trainer besluiten neemt.

0    
Henri

Helaas ga je het niet alleen in de tuiswedstrijden redden. Er zullen ook uitpotjes gewonnen moeten worden. Clubs die in een rangschikking stijgen maken altijd en serie van 4-6 wedstrijden die ze achter elkaar winnen. En verder ben ik het van harte eens met Chris W.M. en spreek de technische staf erop aan dat jullie niet meer met 5 verdedigers willen spelen. Waar je het voor doet, minder tegengoals, lukt toch niet, ga met 4-4-2 spelen en vraag aan medespelers waar je vanwege hun instelling geen enkel vertrouwen in hebt om lekker op te rotten omdat zij storende elementen zijn in een eventueel groepsproces om degradatie te voorkomen. Enkele spelers zullen de leiding moeten nemen omdat de TS al het gehele seizoen aan geeft volledig incompetent te zijn. Eén ding is duidelijk,mochten we het alsnog redden, dan is het in ieder geval niet dankzij een bevlogen, inventieve, tactisch sterke TS. Alleen de spelers zullen de ommekeer te wege kunnen brengen en dan door een positieve muiterij i.p.v de negatieve die de laatste weken heeft plaatsgevonden.

0    
Brecht

Willen we een keer winnen dan zal onze starre trainer toch eens af moeten stappen van zijn 5 mans verdediger en Koch moeten slachtofferen (dan heb je geen 5e man nodig namelijk) en zijn elftal aanvallender laten spelen met de beste voetballers. Dus 4-3-3 en met Leigh, ilic, Fernandez, Verschueren, rosheuvel , lundquist

0    
Van "taajlaand

Als Nijhold met het zelfde lef zou spelen als de zinnen die hij gebruikt t.o.v. ons, en deze zinnen richting zijn COLLEGA's zou sturen, zou de eerste winstpartij van 2019 waarschijnlijk een stukje dichterbij komen.

Dus de ACHTERBAN, waarvan er dit seizoen haast geen meer bij kunnen thuis, zou de 'laatste strohalm' zijn?
Wat jvt, Da Pope en Crhris W.M. aanhalen is wat er is ontstaan na het zien van 25 'wedstrijden' in de ére en zéér matige oefenpotjes, om over het bekerdebacle maar te zwijgen!

Dus Gianluca, als je nog een béétje begaan bent met je supporters, je wergever NAC, de roemruchte club waar altijd wat gebeurd, positief dan wél negatief, en je deze mensen niet in de PROBLEMEN wil helpen door te degraderen, zou je vanaf zaterdag vól gas moeten geven, te beginnen vanaf de éérste seconde tegen Utrecht.
Vecht daarna nog twee keer 45. min. om de drie punten, en WIJ, zullen denk ik allemaal MASSAAL achter jullie gaan staan!!
Houdt dit nog 9 wedtrijden vol, en je 'verdient' hoogstwaarschijnlijk onze sympatie tot in lengte van dagen, waarbij we jullie allemaal weer zullen 'helpen' tijdens de Play-offs.

Doe je mee, Gianluca?

0    
NACbe

Ik lees heel de tijd het volgende als ik de site open...Nijholt: "De supporters zijn echt boos op ons."

0    
bredaasyellowarmee

Het is simpel... deze jongens gaat het zelf niet lukken....
Het is dit seizoen lastig om volle bak sfeer te krijgen in het stadion, door dat het er weinig tot geen wisselwerking is met het veld. Het vuurtje moet vanaf een kant komen dit jaar ( de tribune )

Maar wij kunnen het ook niet alleen :) helaas snapt de trainer niet dat je daarom alleen al leigh erin moet zetten ( hoe triest ook )

Ik geloof er nog maximaal in... het programma is gunstiger...
De inhaalslag KAN zaterdag beginnen...win je zaterdag en dgs verlies ziet er allemaal weer heel anders uit....

0    
gaoperd

jongens ... NAC gaat gewoon geen enkel punt meer halen , mochten we zaterdag tegen Utrecht de teil in gaan... dan is het echt over en sluiten

0    
van Flieger

Gistermiddag plofte het NAC Retro trainingsjack van eind jaren 70 bij van Flieg op de deurmat. De jaren na de bekerwinst in de Kuip. De jaren dat de Ei-tribune nog een hoge staantribune had en bijna altijd vol stond. De jaren dat clubjes als Roda, AZ, Twente of Sparta steevast met een nederlaag naar huis werden gestuurd.

Van Aalst, Burema, van Weelde, Gielen, van Mierlo en de Kort hebben er zachtjes gezegd een teringbende van gemaakt. Eentje die zijns gelijke nog moet tegenkomen. Deze onbehoorlijke bestuurders hebben het gewoon weer laten gebeuren. Hun tweede degradatie binnen 4 jaar. En dat met een Club als ons NAC. Visieloze ganzen, neuzelende non-valeurs, egotrippers en ijdeltuiten.

De afscheidstournee van de eredivisie duurt nog 9 trage weken. Het is inmiddels 12 maart 2019 en het is daverend stil vanuit de One Tier Board of Shambolic Football Management.

De supporters worden nu door Nijholt aangesproken. Wat als die supporters zich massaal tegen deze wanvertoning keren ? Als FCU gewoon met 0-3 komt winnen ?

Wie komt er morgen in BndS roepen dat de supportertjes zich waardig moeten gedragen en zich vooral niet tegen de Redders moeten keren ? Waar zijn zij trouwens ? Zit van Aalst weer op een receptie in Angola en van Weelde schenkt een goedkoop wijntje in Stellenbosch ? Ongelooflijk dat we gegijzeld werden door deze figuren. How could you be so untrue ?

Eind jaren 70, het jaar van het retro jack. NAC B1 - PCP B1, voorwedstrijd voor NAC-FC Utrecht. Het werd 0-1 door een doelpunt van van Flieger. NAC-FCU eindigde vervolgens in 0-3. Maar gelukkig is het jack weer terug, de cirkel is rond.

0    
Wolfmanjack

Nijholt bedoelt het goed. Als een van de weinigen echt betrokken. Maar qua niveau zwaar onder de maat.

0    
Ernie

Degradatie ontlopen? Laat me niet lachen kan er iemand een elftal noemen dat slechter is dan ons NAC? De bovenste 5 van de kkd doen ook mee. Ben eens realistisch mensen. En stel dat we die laatste paar procent op handhaving pakken en dan. Weer net als de laatste 10 jaar korte termijn denken met wat paniekaankopen. Het is nu tijd dat er echt structureel dingen gaan veranderen. En dat lukt niet als we erin blijven.

0    
D'n Klaagmuur

@ Da Pope: Nijholt is zelf net zo'n grote prutser hoor. In de Eerste Divisie zat deze jongen gewoon op de bank, omdat hij slechter was dan jongens als Rommens en Haemhouts, nou dan weet je het al wel toch?

0    
Koraalnac

Makkelijk om te zeggen dat we de supporters nodig hebben..

Het publiek krijg je er pas achter als er op t veld gestreden wordt. Simpele wisselwerking!

De passie moet overslaan op de tribunes, niet meer niet minder!

0    
D'n Klaagmuur

En zaterdag speelt Gersbach gewoon weer op links, de man die het presteerde in zijn eerste wedstrijd het seizoensrecord van NAC direct te verbreken van meeste balverlies.

De man die thuis tegen Groningen zo ont-stel-lend slecht stond te spelen dat hij in de rust gewisseld werd voor Leigh.

Maar blijkbaar ook de man die in de ogen van onze grote kale leider tóch veel beter is dan Leigh. En dan gaat onze grote kale leider nog sarcastisch lopen doen tegen de interviewer van de BSR op de vraag waarom Gersbach speelt.

En dan zijn er nog mensen die het raar vinden dat supporters zich al neerleggen bij degradatie??

0    
Stijn van Gerrevink

Is er misschien iemand waarvan ik zijn/haar clubkaart mag lenen om kaarten te kopen voor de wedstrijd van zaterdag?

0    
ric

Nijholt speelt zelf ook al weken als een natte krant. Maar door lompe overtredingen omdat hij vaak te laat is denkt iedereen hier NOAD te zien. Feitelijk gezien is het pure onkunde. Als we het van dit soort spelers moeten hebben dan gaan we het niet redden.
Begin eerst maar eens om met 4 verdedigers te spelen zaterdag. Dan heeft het middenveld in ieder geval wat extra afspeelopties naar VOREN!! De vrije man kan nu alleen naar achteren gevonden worden en laat het nou net zo zijn dat AL onze verdedigers niet op kunnen bouwen. Wat doen die 3 lamzakken daar op het bankje? Zien ze dat nou zelf echt niet?
Zet leigh met zijn drive en passie in de basis.....zien ze dan niet dat 19.000 man op de tribune daar (soms cynisch) in ieder geval van opleeft? Speel desnoods met 2 spitsen (Te Vrede en KAsteneer) genoeg dreiging, werklust en doorzettingsvermogen bij deze 2 spelers.
Met Ilic (hopelijk fit), Lundqvist en Fernandes (mits fit) heb je in feiten top kwaliteit en aanvoer achter je 2 spitsen.
Verschueren is eigenlijk onmisbaar op het middenveld. Werk zich kapot, heeft voldoende overlap, pakt veel ballen af en schuwt duels niet. Zet daar nog maar een balafpakker of creatieve speler naast (Lundqvist??)

Maar ga nou eens spelen met de gedachten om een ploeg het vuur aan de schenen te leggen, het stadion te laten spoken en echt geloven in een driepunter! Ik word schijtzoek van die lamballen instelling en uitstraling. Te veel mensen achter de bal en die verdedigende instelling. EN voor de technische staf (TOON EERST ZELF EENS PASSIE EN DE WIL OM TE WINNEN)

0    
Fanneke

Wat een bull shit verhaal. Straks krijgen de supporters nog de schuld dat ze het niet halen.
Er staat gewoon een hele slechte selectie en er is een trainer die een elftal niet beter maakt. Misschien tactisch wel goed is maar niet iemand die een speler beter maakt en ze motiveert. Van de Gaag is volgens mij een goede trainer voor een ouder elftal die je niets meer hoeft te leren.

0    
jvt

Het waren heerlijke tijden met Stanley Bish, Toto Cornelissen, Bobby Latchford, John Lammers, Ton Lokhof... er gebeurde altijd wat. Er werd gestreden, prachtige voorzetten van Aty en Peter, oorlog in het strafschopgebied. En een niet aflatend enthousiast publiek met af en toe de man met de rookworst op de tribune. Heerlijke tijden en je stond op je tenen om nog wat bij de cornervlag te zien gebeuren.

Hoe anders is het nu dat spelers vragen om steun publiek.

0    
Naccie1912

Het is bijzonder dat dit aangehaald wordt, maar inderdaad Nijholt, aan ons supporters zal het niet liggen. Maar ook bij ons is het een keer klaar! Je moet het ook verdienen om toegezongen te worden, laat dat maar eens zien komend weekend. Het gaat om de wisselwerking, geen eenrichtingsverkeer!

Verder vraag ik me af of er meerdere mensen die de trainingen wel eens bezoeken ze ook zo ontzettend ongeïnspireerd vinden.. Ik heb het idee dat er bij amateurclubs nog harder wordt getraind. De laatste training voor PSV werd er al een halfuur besteed aan een rondo'tje, daarnaast stond MvG en Co er maar ongeïnspireerd bij. Het leek wel een training zonder doelstelling...

0    
Ben

Kut praat je je kapot schamen .je moet je hart en voet laten spreken kapot moet je zijn na 90 min

0    
Pizzabakker

Alsof wij dit seizoen de ontbrekende schakel zijn! Dat je voetballend minder bent dan je tegenstander hoeft niet te zeggen dat je dan ook verliest, en dat het publiek dan vaak een grote rol speelt geloof ik ook wel. Maar dan verwacht je wel een andere instelling van de spelers op het veld. Zij kunnen en moeten het publiek overtuigen. Wij staan er altijd al vrij snel achter vind ik. Ik heb in ieder geval niet veel stimulans nodig om er volledig achter te gaan staan tijdens een wedstrijd. Gelatenheid op het veld schaar ik daar echter niet onder!

0    
am

Tussen twee haakjes. (Wie heeft er gisteren de club overgenomen?)

0    
am

Fan uit Zevenbergen?

0    
Boei

FC Trommel is ook niet in goede doen. Gewoon thuis eens vol op de aanval 4-3-3. De dood of de gladiolen. Anders sta je weer 90 minuten met de rug tegen de muur en kopt die Willem Jansen wel weer een corner binnen. Aanvallen en niet 20 minuten maar de hele wedstrijd. Verlies je van Utrecht dan is het wel klaar.

0    
Dutchbird

@RichardPraha geweldig idee van je, een middenvelder halen, top dat niemand daar eerder op was gekomen. Da gaat ons redden van degradatie. Ik ken er nog wel een paar. Oeps, wie heeft het transferwindow eind januari gesloten?


@DaPope, kom op joh, NOAD heh. Maar als NAC toch degradeert dan valt er voorlopig niets op te bouwen want onder dit bestuur (grote 3 + Gielen en van Mierlo) en deze directie (Edelenbos) komt er geen professionele organisatie tot stand die puin kan ruimen en de zaak opnieuw kan opbouwen. Als er bestuurlijk niet eerst drastische maatregelen worden genomen, gaat er qua directie en management misschien wel iets veranderen maar niets verbeteren. Dan zitten we voor vele jaren in de sportieve ellende.


@vanFlieger; Het zou zo maar eens kunnen dat jouw NAC Retro trainingsjack je helemaal niet past, want het inschatten van de juiste lengte gaat je de laatste tijd niet zo goed af :)

0    
kw

Zorg als team maar voor ern [email protected]

0    
RichardPraha

@Dutchbird ik verwees in mijn reactie naar alles wat wij willen zien van Nijholt! Ik bedoel helemaal niet dat we nog een middenvelder zouden moeten halen...

0    
nac fan

wij staan het hele seizoen al achter nac maar ze laten niks zien het is allemaal weg ge gooit geld en wat krijgen we er voor terug helemaal niks

0    
Vinnie Jones

@ jvt, lekker man, rookworstje op de tribune. Beetje meegesmokkelde Amaretto in je koffie/chocomel. Maakt het allemaal een stuk draaglijker.

Verder vind ik Nijholt en Koch geen weggooiers. Ik ben bang dat ze niet beter kunnen.

0    
Molenschot Loco

Nijholt.....WTF!!!!!! Als wij zouden zijn als jullie? Zat het hele stadion LEEG!!!! Zonder bezieling zonder N.O.A.D!!!! Ga gvd voetballen voor elke grasspriet!!!! Kan maar 3 spelers opnoemen met dat gif......Ten Vrede.... Korte....en Leigh!!! Die staan dicht bij de fans....de rest? Pfffff!!

0    
Barry

Alleen bij 6 punten uit de komende 2 wedstrijden geloof ik er nog in. Gek genoeg is dat niet eens onmogelijk.

0    
Ert

Boost? Welke boost?!

0    
Molenschot Loco

Oh ja ....en een coach alla Stijn Vreven!!! En niet deze zoutzakken die nu de scepter zwaaien..... totaal 0,0 beleving.....meer berusting....

0    
Chris W.M.

@D'n Klaagmuur

Sowieso moet in thuiswedstrijden altijd Leigh spelen. Maar tegen Groningen werd Gersbach in de rust gewisseld wegens een hersenschudding opgelopen halverwege de eerste helft. Verklaard meteen waarom hij zo dramatisch speelde. Begon redelijk, maar na die hersenschudding was hij het helemaal kwijt. Snap sowieso niet waarom hij niet direct gewisseld werd, stond te tollen op zijn benen.

0    
D'n Klaagmuur

@Chris:

Heb je de "achtervolgingssprint" van Gersbach gezien afgelopen zaterdag bij de 2-0? Die gast stopte na 5 meter gewoon met rennen, terwijl hij makkelijk had door kunnen rennen en een sliding in kunnen zetten.

Heel dit elftal zit van mietigheid aan elkaar, snappen geen reet van wat vechten en knokken is op het veld. Maar dat krijg je met zo'n zoutzak als trainer.

0    
Molenschot Loco

D'N klaagmuur... precies!!! Zag dit ook!! Pfffffff

0    
Yup

Echt waar? Twijfelt hij aan het publiek? “Ik hoop dat ze achter het elftal gaan staan” WTF? Het publiek is het enige waar je niet aan hoeft te twijfelen. Veel meer dan wat het elftal en de organisatie verdient.

0    
van Flieger

De media strategie van de overgebleven bange wezels aan de stadionstraat is duidelijk: alleen nog bepaalde spelers aan het woord laten (Nijholt, MtV, Verschueren). De rest roept alleen maar nog meer wrevel en chagrijn op. Laat staan iemand van de directie, commissarissen of de eigenaren. De taal die zij uitslaan lijkt soms wel op pure haat aan het adres van de achterban. Van de proleten en tegelzetter tussen de kleine aandeelhouders zou je dat verwachten, maar het is een stuk erger: Gielen & Co hebben geen enkel begrip voor de supporters en sponsoren. Laat staan dat ze iets zouden doen met de luide roep om hun vertrek.

Achterverleunend kijken zij toe hoe de spelertjes de klappen en de ergernis van de achterban mogen opvangen. Zolang de toorn der tribunes maar niet op hen neerdaalt vinden zij alles best, zij zijn godverdomme de Redders, wat denken die lui wel niet.

Terwijl we 4 dagen voor de allesbeslissende wedstrijd van het seizoen zitten laten zij de gifbeker nog eens ruimhartig rondgaan. Er is geen koper, er is geen koers, er is alleen gezeik en gezanik. Morgen is het al weer 13 maart. Zes maanden na het opdonderen van Smulders en Goetzee staan zij erbij met lege handen en een part time vrouwtje uit de diversiteitsfabriek. Twintig aandeelhouders en 5 commissarissen die 1 directrice controleren. Zo zout hebben we het nog nooit gegeten.

0    
Molenschot Loco

En Nijholt? Misschien kunnen jullie met zun alle inclusief technische staf eens op de bsiderats gaan lezen wat wij over jullie schrijven!!!! Wij hebben 0,0 invloed op al die bestuurders....fuck die malloten!!!probeer je in te lezen en te voelen hoe wij ons voelen!!! Ik kan geen club in Nederland noemen met zo'n trouwe achterban.....dat gaan jullie allemaal nergens anders meemaken!!!!!dus Nijholt....ben een vent!!!! Geef jou spelers maar eens opdracht om de reacties te lezen.... misschien gaan jullie dan het gras opvreten!!!

0    
Chris W.M.

@D'n Klaagmuur

Tsja, was een fout idd. Hij was niet snel genoeg, en gokte erop dat Dervite uit zou stappen en de bal zou blocken. Op papier een leuke aankoop, (jeugd) international van Australië, maar in de praktijk overbodig. Is niet zoveel klasses beter dan Leigh dat het een absolute must was hem te halen.

0    
Gman

LEIGH LEIGH LEIGH. Die man niet opstellen is gewoon een nog groter brevet van onvermogen. dat was tegen PSV eigenlijk al weer zo.. gersbach loopt ook ongemotiveerd rond en mist inzet, strijd , snelheid en inzicht.

Leigh daarentegen is op dit moment ons enige lichtpuntje. Het publiek activeert zichzelf zodra hij erin staat, zodra hij de bal krijgt. En Leigh krijgt vleugels zodra het hele stadion zijn naam roept.

Verliezen van Utrecht moet gewoon betekenen dat vd Gaag weg moet, trek een trainer aan die wellicht nog iets kan veranderen, maar alvast kan starten met wat neer te zetten voor volgend seizoen, KKD of niet....

Ik ga zaterdag met een schorre stem naar huis in ieder geval.

0    
Becherovka

@Chris

Volgens mij is die vooral gehaald om een punt te maken tegen Smulders. Met Carolina en Leigh waren ze niet tevreden, zo erg dat Mashart er opeens stond. Het ging hierom niet zozeer om zijn voetballende kwaliteiten, maar meer om de publieke opinie te winnen.

0    
Gman

en laten we op onze blote knieën bidden dat verschueren er weer bij is.. zijn loopvermogen wordt centraal gemist.. en dat betekent ook automatisch meer verbinding naar voren.
Op naar een 4-3-3 opstelling en 3 punten!

0    
Toontje

Al juicht er 80.000 man voor NAC als je geen niveau hebt ga je er echt niet beter door voetballen. Alleen krijgen sommigen hoogstens een waas voor hun ogen door al die aanmoedigingen...Pietje Kamps...Perica enz. die konden er verder ook niets van alleen leverde het vele kaarten op en werd de ploeg als geheel benadeeld.

0    
Molenschot Loco

Wij duiken graag in het verleden!!!! Met ijzervreters zoals Arnold....De Haan...Remie...Budisic...lintford....lokhoff...Van Burik....Karelse....Noh....Latchford....goodless ...bij die gasten zijn jullie wijven!!!!

0    
Oosterhout 3

Met enig geluk staat vreven over 2 weken voor de groep(als ie promoveert).....

Van der gaag + de hele bank weten TOTAAL niet wat supporters willen OF wat er nodig is uit deze shit te komen!

Ik heb tot nu toe 2 spelers gezien met kramp na de wedstrijd.... Dit waren verschueren & leigh (toevallig ook spelers die bij mij ALTIJD basis zouden staan)

Da pope heeft wel een goede opmerking met 'het rammelt aan de top, opt veld muitende spelers' & dan vragen of het publiek er nog meer achter gaat staan...
Dit moet nijholt helemaal niet te zeggen, maar eerder leigh, verschueren of tevrede!!
Idem met koch nu.....
Een echt leidinggevende speler zou zeggen.... Hier tevrede Jij bent aanvoerder, ik ga me eerst concentreren aan mijn taak: de bal niet in de goal laten komen!

0    
Molenschot Loco

En wat zou Stijn Vreven graag een wedstrijd willen mee maken.....maar uit respect ...in deze situatie doet hij dit niet....want dan zou hij helemaal uit zijn plaat gaan!!!!! En zou alle aandacht op de tribune naar hem gaan...zoals we hem kennen Misschien tactisch niet zo goed....maar wat een gedrevenheid....ten opzichte van de huidige trainer.....

0    
Breda1965

op onzin reageer ik niet meer,en naar onzin kijken doe ik al helemaal niet meer.Ik ben met mijn gedachten al bij de zundertse selectie tegen NAC.Opnieuw beginnen met hopelijk zon stuk of 40 weggooiers minder

0    
Fred1

@ Da Pope verwoord precies mijn gevoelens.
NAC zit diep in mijn hart en dat blijft zo, maar met het grootste deel van deze selectie en deze technische staf heb ik helemaal niets meer ik heb er zelfs een hartgrondige hekel aan ze gekregen.
Als ik sommigen in de opstelling zie staan ben ik al in staat om rechtsomkeer te maken.
De technische staf ziet en leest ook welke spelers niet gepruimd worden, luister eens een keer naar de achterban en stel die lamzakken godverdomme niet iedere week op. Wij moeten ze niet v d Gaag !!
Ik kan hier weer wel alle namen opnoemen maar we weten toch allang wie het zijn?
Stel jongens als Leigh op die wel willen, geef Loshi een kans , zet die jongen uit het tweede met Dervite achterin, gooi er Mashart bij, zet Zwarthoed in de goal.
Ik vind de vraag ook niet gepast ( al bedoelt Nijholt het zo niet ) , het komt op mij over als doen jullie nog maar wat meer dan normaal.
De wedstrijd tegen NEC wordt steeds aangehaald maar ze vergeten één aspect toen stonden er veelal jongens die wel wilden met een gepassioneerde trainer aan de kant.
Niemand gelooft toch echt dat deze luie donders harder werken als het publiek nog harder tekeer gaat?
Dat heeft ze eerdere wedstrijden toch ook geen inspiratie gegeven?
Onze supporters overstemmen zelfs bij uitwedstrijden het thuispubliek, dus nobel geprobeerd Nijholt het zal bij jou werken maar bij de meesten niet.

0    
denhulk

suporters achter nac staan moet v d gaag wel aanvallender spelen

0    
Molenschot Loco

En Smulders heeft 2 grote fouten gemaakt...een zwakke selectie....maar vooral het wegsturen van een N.O.A.D trainer die wilde doorpakken!!!! Man man man....

0    
G00Ser

@Oosterhout3,

"Ik heb tot nu toe 2 spelers gezien met kramp na de wedstrijd…. "

Kramp hoeft niet perse een indicatie te zijn van inzet, maar is vaak een gevolg van slechte conditie.

0    
ome cor

De wedstrijden die om te janken waren qua spel en inzet zijn talrijk.
De wedstrijden die er nog op de rol staan slinken.

Wat wij doen is iedere week dag in dag uit roepen hoe slecht het is. Wie er slecht, slechter, slechtst is en wie in de organisatie allemaal niet deugen.

En ook dat helpt geen klote. Hoeveel gelijk we hebben, hoe groot ons eierdopje is.... het enige wat we doen is janken, piepen, zeiken en het helpt geen reet. We gaan ons er niet eens beter bij voelen, maar blijven onszelf en elkaar herhalen.

0    
scheppioni

Nie lullen, maar zelf ook poetsen Nijholt !
Het moet van twee kanten komen en niet ene helft maar gvd 90 minuten !!
Onze club hangt aan een zijde draadje ! HUP NAC !

0    
Ouwe Spionkop

Ik geloof niet dat de spelers beter kunnen. Na 2/3 deel van de competitie mag je concluderen dat ze gewoon niet beter kunnen. Er zullen altijd mensen weer reageren ja maar die of die kan veel harder werken, maar over het algemeen kunnen ze simpelweg niks beters laten zien.
Ik ben het wel helemaal mee eens dat je zeker in thuiswedstrijden het enthousiasme van Leigh moet gebruiken.
Het enige wat je dan kan als publiek er vol achter gaan staan. Te beginnen zaterdag!

0    
Van "taajlaand

Kom op ome cor,

Beetje relativeren mag ook wel denk eej...?

Hoe lang wil jij nog naar deze zooi kijken totdat ook jij gefrustreerd wordt.
Ik zou ook niet weten hoe het anders moet, ben ik ook niet voor opgeleid, en ben maar supporter.

Maar zie deze site ook a.u.b. even als een 'ding' waarop alle gefgrustreerde bezoekers hun malaise kunnen delen, van ze af kunnen schrijven.
Oplossen zullen ze toch écht van binnenuit moeten/willen doen, maar als ik alle NAC ergenissen zou opkroppen, zou mijn vrouw misschien wel "kaai hard weg moeten rennen, om geen pak slaag te krijgen als ik thuis kom van NAC of alle shit lees van mijn club'.....
En da gun ik ze absoluut niet!!!

0    
Ernie

Met een beetje inzet alleen kom je er niet. Er moeten ook nog voetballende kwaliteiten zijn en die zijn er nauwelijks.

0    
Kipiani

Het is hier al eerder gesteld: het moment dat de supporters de schuld van alle, alle ellende krijgen is heel dichtbij.
Intern wordt er ook zo gesproken is mij verzekerd.
Een arrogante, onbeschofte mening. Maar wekt geen verbazing meer.
Overigens is de instelling van de bezoekende club (let op zaterdag) niet zozeer een strak voetbal tactisch plan maar vooral en eerst de NAC supporters snel lam en stil te krijgen.
Dat is het eerste duel dat gewonnen moet worden.
Het thuisspelend NAC wordt door niemand gevreesd, de 18 / 19000 nog wel, de coach van de tegenstander wijst zijn spelers eigenlijk alleen daarop.
Dit is onlangs nog eens bevestigd tijdens een KNVB symposium.
Inderdaad het enigste wat NAC nog heeft: supporters !!!!
Maar die supporters worden door de leidinggevende bij NAC Breda als rand debielen beschouwd, terwijl de tegenstanders hun strijdplan vooral richten op dat publiek en veel minder op de krachteloze Rosheuvel, de geïsoleerde teVrede de trage Nijholt de en niet bijster sterk in de lucht zijnde Benjamin.
Zo gek is het geworden Joost.

0    
DnTinus076

Voor wat hoort wat
Zaterdag met zn alle deze inzetten

Wij willen leigh en anders nie't'

Ja hij is niet veel beter dan derest maar zeker ook niet slechter en wat begon als sarcasme eindigde in vele rushes en voorzetten waar goals uit kwamen en het vuur tussen speler(s) en publiek was ook vele malen beter

0    
Braze

Als er een fatsoenlijk elftal op het veld staat dat vecht voor de punten hoef je de supporters helemaal niet te vragen om steun.
Dit seizoen heb ik alleen ellende gezien en op enig moment haak je af. Ik hoop op een ander NAC in de toekomst. Dan moet eerst die organisatorische puinhoop opgeruimd, de selectie grondig vernieuwd door dit stel losers te dumpen en gasten met over mijn lijk mentaliteit aan te trekken en dan springt de vonk tussen team en supporters vanzelf over

0    
Fritske d'n Olifant

Nijholt denkt dat lompe overtredingen randje 16 maken hetzelfde is als NOAD tonen, astemblief zeg. En iedereen vorig jaar maar om hem roepen. Nee, dat had Vreven destijds goed gezien. En nu de fans smeken een bietje harder te zingen. Loop eerst de pollen er maar eens uit voor je broodheer. Werken hugoffer!

0    
Dutchbird

Bij Heerenveen krijgen ze het oor elkaar om Johan Derksen wekelijks twee keer zijn gal te laten spuien over directeur Cees Roozemond. Inderdaad een flapdrol. Maar die van Aalst en Gielen van NAC zijn nog veel slechter en maken meer stuk bij NAC dan Roozemond bij Heerenveen.

Waarom lukt het ons niet om Derksen de wantoestanden bij NAC onder de aandacht te laten brengen?

0    
jvt

Laat Van der Gaag nu eens beginnen om alle spelers een spreekverbod te geven, zich terug te trekken met de 18 spelers die het de komende 9 +? wedstrijden moeten gaan doen en een saamhorigheid creëren "Wij zullen het onze supporters eens laten zien". Vlak voor de wedstrijd aankomen met het mes tussen de tanden, er is geen excuus, de dood of de gladiolen.

En dat betekent een andere keeper (of is er een contract met Ajax over verplicht opstellen?). Leigh erin, Mets op het middenveld, mandekking en geen Koch, El All, Korte, Muhren, Anholt (Verschuren dan maar) Al die ex zwaar geblesseerde spelers vrezen teveel voor een nieuwe blessure, daar hebben we niets aan.

0    
ome cor

@Van "taajlaand
Hoe lang blijf jij relativeren ? Tot we op de laatste speeldag (weer) verloren hebben ?
Deze site zien als een ‘ding’ waarop alle gefgrustreerde bezoekers hun malaise kunnen delen...meer dan dat is het de laatste tijd niet meer.
Zelfs onder een totaal ander topic worden frustraties geuit.

Het is een grote geelzwarte klaagmuur, niks meer en niks minder. Maar kennelijk wordt jij er gelukkiger van

0    
Budisic

@Dutchbird,

volgens mij is de redactie van VI opgevallen dat NAC een paar seizoenen geleden er geregeld vrij negatief besproken werd en zijn ze daarvan terug gekomen. Denk alleen maar aan het week in week uit bashen van ten Rouwelaar. Ging hij zeker niet beter van keepen. En heeft toen wellicht richting degradatie zelfs punten gekost. Knap voor een tv programma, de competitie zo kunnen beinvloeden. Natuurlijk zou VI daarover aangeven dat "Jelle gewoon een dikke huid moest hebben, en gewoon beter had moeten gaan keepen" maar dit soort aandacht helpt volgens mij niet.

0    
De straaljager

Leigh!

0    
Oosterhout 3

@gooser

Het zegt dat beide de grens van hun kunnen opzoeken!!
Daar bereik je meer mee dan met lamzakken zoals kali, muhren mets enzo!!

0    
Cees

Prachtige stukken hierboven jongens, Weinig tot niets aan toe te voegen.

Pers deze complete pagina aanstaande zaterdag, zo ongeveer een halfuurtje voor de wedstrijd maar eens door de strot van o.a. alle spelers, trainers, en wat er verder nog bijhoort. Geef ze een geelzwart-laxeermiddel, zodat het binnen vijf minuten door hun lichaam raast en ze het verplicht moeten uitscheiten.

Zo weten we zeker dat het is opgenomen. En dan als de duvel de laatste kruitdampen over dat veld heenspugen. Sorry voor deze odinaire taal, maar het is eruit.

0    
Van "taajlaand

Hoi ome cor,

Nee, ik wordt absoluut NIET gelukkig van gezanik en gezeik, laat dat duidelijk zijn.
En dat het een klaagmuur is, punt!
Maar, MAG er onderhand eens geklaagd worden?
Ja, ook van "taajlaand, de positivist op alle vlakken, is onderhand, samen met heul veul "geel/zwarte supporters" hier scheidziek van wat we allemaal voorgeschoteld krijgen.
En als ome cor blijft klappen, zwaaien en hopen op beterschap op en naast het veld zonder de realitijd te willen zien....so be it.

Gelukkig zijn we allemaal verschillende mensen met een eigen mening, en die is voor mij momenteel ENORM negatief.

Maar maak me gelukkig en blij en kom even met wat positieve voorbeelden over dit seizoen naar buiten.

0    
Fred1

@Cees, Vreven las wel alles op deze site hoor en duwde van tijd tot tijd ook wat ingezonden stukken onder de neus van notoire verzakers zoals Elalouchi.
Inderdaad gaan we nu ook beter begrijpen waarom Nijholt en Koch niet in het boekje van Vreven voor kwamen. Maaskant nam deze site ook zeer serieus trouwens.

0    
Van "taajlaand

En dan nog iets ome cor,

De gehele club staat momenteel op instorten, en als het niet snel beter wordt misschien wel compleet naar de ratsmodee...
Het énige wat nog redelijk fanatiek en met grote getalen aanwezig is zijn de supporters, die op een onbegrijpelijke wijze nog steeds de weg naar het stadion weten te vinden, al dan niet met een berg 9valse) hoop op zak.
De kans op degradatie is énorm groot, en als je mij een beetje volgt hier, en dat doe je, want ook jou fanatisme valt niet te ontkennen, weet ook jij dat het een verschrkkelijke opgaven is om komende(de) seizoen(en) mijn club aan te komen moedigen.
En lees ik dan de klets van Nijholt, die niet zonder onze steun kan, snap ik waarom ze uit nooit winnen......pfffff

0    
Fred1

@ van “taajlaand , ik vraag me ook af wat voor positief nieuws er geplaatst zou kunnen worden?
Dat is er niet.
Maar blijkbaar vinden sommige mensen dat we alles moeten nemen zoals het is en dat we vooral niet moeten zeiken en al zeker niet voor onze rechten moeten opkomen.
En juist aan die mentaliteit gaan we al jaren kapot want die mentaliteit zit er intern zo ontzettend diep ingevreten dat is haast niet meer uit te roeien , en juist die wortels en al hun vertakkingen moeten er uit getrokken worden, zo kan het niet verder.
Bij NAC zijn ze kampioen om de verkeerde oud Naccers met een zéér twijfelachtige reputatie te laten zitten of aan te trekken en de echte goede Naccers met de juiste intenties en met een blanco geweten worden buiten de deur gehouden. Als je 10 jaar in het eerste van NAC hebt gespeeld maakt je dat nog geen ras Naccer, dat moet je verdienen namelijk, ook buiten het veld en na je carrière.

0    
Tonneke

Ik word zelfs woest om bovenstaand stuk van deze voetballer .....

Aan ons ligt het namelijk totaal niet, we schreeuwen jullie bijna doof met bijna 19.000 supporters en toch luisteren jullie niet!!!

0    
Badeend

Typisch gemakkelijk geleuter van een van de wanpresteerders.

Gaan jullie nog een keer iets met die 'boost' doen?

Het is echt wachten tot er een échte persoonlijkheid opstaat in de kleedkamer die zegt "en nou ben ik het zat. We gaan het zo en zo doen en er komen helemáál geen vijf verdedigers meer in het veld". Ik ben benieuwd of deze selectie vol slapjanussen en ongeïnteresseerde domme broodvoetballers (oa Mühren, Kali, Rosheuvel) zo'n persoonlijkheid heeft. Ik vrees van niet.

Ruim 25 jaar ga ik naar NAC en altijd, ALTIJD heb ik anderen aangestoken, mijn club gevolgd als ik kon en mensen meegenomen om mee te genieten van dat geweldige NAC. Dit seizoen niet. Ik durf nog net een mede-NACsupporter mee te nemen die snapt wat er gebeurt. Ik kan komende zaterdag niet en baal daar niet eens écht van. Ik heb halverwege de tweede helft afgelopen zaterdag de TV uitgezet.

Dit heeft allemaal NIETS met het échte NAC, die club waar ik verliefd op ben geworden, te maken. Dit is een grote lamme kutzooi. Natuurlijk is de club méér dan die verzameling onkundigen in spelerstenue, trainersuniform en bestuursjasje - dus het gevoel komt weer terug en zal altijd terug blijven komen. Maar met dit circus ben ik echt enorm klaar. Eikels.

0    
Fred1

@ badeend , persoonlijkheden?
Als je ze na de wedstrijd af ziet druipen net hun rugzakjes lijkt het net op een schoolreisje van de brugklas.
Ze doen als kinderen en ze praten als kinderen.
Blote voetjes in de gympen en de pijpen van hun te strakke zwarte broekjes netjes 5 cm boven de enkels opgestroopt. Zijscheidinkje kaarsrecht in de haartjes geschoren , gel in de haartjes koptelefoontje op en zo snel mogelijk naar huis ver weg van die domme supportertjes en sponsortjes en lekker thuis met de spelcomputer spelen. Zagen jullie dit Lurling of Babos doen ?

0    
FALL

stfu met je naar de mond praten.

0    
Van "taajlaand

Juist Badeend,

Jou woorden, mijn gevoel.
En ik heb dat ook al meerdere keren op moeten schrijven hier helaas.
Het is toch ook beschamend om te zien en lezen wat er dit seizoen allemaal gebeurd in en rondom het NAC-se.
Ik kan het gewoon hier op "taajlaand niet (meer) uitleggen, en ook ik neem geen 'nieuwe' mensen meer mee, waarbij ik vorige week al schreef dat ik twee uitwedstrijden op uitnodiging heb afgezegd.

We mogen hier niet klagen van enkelen, maar ook mijn trots is vervaagd door schaamte.
Als er al enkele w2-ers oprecht medeleven tonen, is het dus énorm triest gesteld bij ons....

En Fredje,

We mopperen niet voor niets.
Als je 'tweede leven' want het voelt gewoon zo, door die lamstralen van spelers, trainers, staf en 'bestuur' zo van je wordt afgenomen, of liever gezegd gewoon wordt vernietigd, doet dat verrekte zeer....
Maar ik hoef jullie niets daarover te vertellen.

0    
H'wiel

Nijholt kan zich beter richten tot zijn ploeggenoten. Zij zijn het die het gehele seizoen aan het verzaken zijn. De steun van ongeveer 19000 man publiek zal er zijn. En voor de lastste wedstrijden zal dat afhankelijk zijn van het resultaat van aanstaande zaterdag. Misschien is dit wel de laatste keer dat het stadion bommetje vol zit. Bij nog een verliespartij zullen er genoeg zijn die gaan afhaken en wegblijven bij de laatste thuiswedstrijden. Ik zal er gewoon zitten. Seizoenskaart was duur genoeg om dit seizoen uig te zitten.
Alles valt en staat met de startopstelling van Van der Gaag. En hebben de spelers nu eindelijk het besef en zijn ze er eindelijk van doordrongen dat we de punten keihard nodig hebben in de strijd tegen degradatie?
Dus Van der Gaag, graag een opstelling waarmee we de grootste kans hebben om de drie punten hier in Breda te kunnen houden.
Een viermansverdediging in plaats van een vijfmansverdediging met Van Anholt, Dervite, Palmer Brown en Leigh.
Meer voetballend vermogen op het middenveld met als het even kan Lundqvist, Ilic en Verschueren.
Wat meer snelheid in de voorhoede met Kastaneer, Te Vrede en Korte (liever Korte dan Rosheuvel ivm meer gedrevenheid en Korte is de laatste weken redelijk goed bezig).

0    
WW

Gelukkig maar dat wij een boost voor ze zijn.
Stel dat we dat niet waren: welke stand op de ranglijst zouden we dan bekleed hebben?
En mijn hart wordt nog warm als ik terugdenk aan al die heroïsche wedstrijden vol van de prachtigste balletjes breed en terug.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja