Overal waar we komen

Joost Gielen: "Waarschijnlijk op zeer korte termijn nieuwe algemeen directeur"

NAC zal binnen afzienbare tijd een nieuwe directeur presenteren. Dat meldde voorzitter van de RvC Joost Gielen vanavond tijdens de nieuwjaarsreceptie. De verwachting is dat de beoogde opvolger van Justin Goetzee snel een handtekening zal zetten. 
Volgens Gielen zal NAC naar alle waarschijnlijkheid 'op zeer korte termijn' een nieuwe algemeen directeur vastleggen. Die functie wordt nu nog op interim-basis ingevuld door Nicole Edelenbos. Met het vastleggen van een nieuwe algemeen directeur wordt ook de weg geëffend voor het vastleggen van een nieuwe technische man. NAC heeft altijd aangegeven eerst een algemeen directeur te presenteren alvorens een opvolger voor de ontslagen Hans Smulders zou worden gezocht. Op dit moment is ons nog niet bekend wie de opvolger van Justin Goetzee wordt.

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
Team Kotta wint de BSR Pubquiz 2019 10 reacties
Terug naar overzicht
61 Reacties
0    
F4

Welkom Chris WM! Iemand die beter op de hoogte is van het reilen en zeilen van deze club is er niet.

0    
Zagge

Gefeliciteerd Chris! Hopelijk breng je wat stevige sponsors op voorhand mee. Succes!

0    
Chris W.M.

Ik gok Marco Faber. Nu nog AD van, jawel, FC Eindhoven, week geleden afscheid aangekondigd bij die club. Hiervoor bij o.a. de zusjes gewerkt (helaas), en 15 jaar bij Bavaria.

https://www.ed.nl/fc-eindhoven/uithangbord-marco-faber-na-een-jaar-alweer-weg-bij-fc-eindhoven~ab02b2df/

0    
AJ

Laten de eigenaren maar eerst eens versterkingen voor de korte termijn in de vorm van eredivisiewaardige voetballers presenteren.

Steeds weer wordt bevestigd dat andere eigenaren het beter zouden doen.

0    
Tommes15

Marco Faber draagt willem2 een warm hart toe. Die zal echt niet in Breda te bewonderen zijn schat ik zo in..

0    
Peppie&kokkie

Graag eerst nieuwe spits presenteren......

0    
Chris W.M.

@Tommes15

Tsja. Zoveel mensen met ervaring als AD lopen er verder niet rond ( behalve die van Gool dan). Alternatief is dus iemand uit het bedrijfsleven, wat bijna nooit goed afloopt.

0    
Los muchachos del Breda

@ Chris W.M.

Ik heb dat je er naast zit met Faber. Buiten dat hij een voorliefde heeft voor de kruikjes is het daarnaast ook een wat norse man. Goetzee is erg open naar de buitenwereld en ik heb het idee dat Faber dat juist niet is.Geen geweldige match lijkt me.

0    
MLBredaaa

Ko Itakura, City speler naar Groningen....

0    
Ouwe Spionkop

Ik had eigenlijk gehoopt dat ze op de receptie vanavond met een verrassing (nieuwe speler) zouden komen.
Het duurt nu wel erg lang allemaal. Over paar dagen begint de 2e seizoenshelft!

0    
TvB

Erg jammer dat City een speler naar Groningen stuurt. Je zou zeggen dat wij ook wel wat kunnen gebruiken

0    
Rubenac

Fuck city

0    
Pietjebel

Alleen maar mooi dat er geen meer komen van city
Gewoon lkkr onze eige broek opbouden

Pi air weet als geen amder dat er afstand genomen moet worden van city

Houdoe en bedankt

0    
De trainer

Heb uit betrouwbare bron vernomen dat er ook een sollicitatie van ene Hans D is ontvangen. Helaas is de beste man te licht bevonden en is zodoende zijn sollicitatie door de papierversnipperaar gegaan. Ook de afstand - Zwitserse Alpen- Breda werkte niet in zijn voordeel.

0    
maikolg

Het is wel heel kwalijk als City concurrenten van NAC gaat voorzien van spelers.

0    
Chris W.M.

@maikolg

Andere categorie dan waar NAC uit mag kiezen? Of komt het niet gewoon omdat Pierre zich uitgesproken heeft tégen de City deal en dat ze vanuit NAC niet eens geïnformeerd hebben?

0    
maikolg

@Chris W.M. mijn conclusie (misschien voorbarig) is dat er in ieder geval hele slechte communicatie is op dit moment.

0    
willem 4,5

Nu zijn we reddeloos verloren nu Ko Itakura niet komt, ik vind het verschrikkelijk, jullie ook?

0    
Eljé

Wat is het nut eigenlijk van zo’n mededeling behalve jezelf een schouderklopje willen geven?

0    
10Diego

onno jacobs

0    
3 Hoefijzers

Kom van Flieger, niet aarzelen met die handtekening.

0    
WS

Ben wel blij dat die Japanner naar Groningen gaat. Is waarschijnlijk geen directe aanwinst maar puur om Doan nog een half jaartje te behouden. Werd door een Japanse club verhuurd, dan denk ik dat je geen topper bent in de eredivisie. Veel succes ermee.

0    
Ivo

Goetzee was een topper, en geliefd bij velen, het zal niet makkelijk worden om hem op te volgen.
NAC verdient een topdirecteur, ben benieuwd wie het wordt.

0    
Spitfire

Ik hoop op Remco Oversier, deze heeft het bij RKC goed gedaan, en bij NEC -correct me if i'm wrong- volgens mij ook niet slecht. Komt daarnaast over als een open en integer persoon, wat toch niet onbelangrijk is voor een AD.

0    
Lamington

Roepen om Chris wm? Hoewist nou.?!
Ziet nu echt niemand dat dit het vrolijke schizo alter-ego is van Van Flieger?

0    
Rob

Waar blijven de versterkingen, Gielen?

0    
DunErwt

@willem4,5

Lekker respectvol weer!

Willem 4,5 die gaat huilen in 3, 2, 1.

0    
Nachoreca1

Zouden ze al beseffen dat je beter spelers met kwaliteit nu moet regelen ipv nieuwe directeuren die over een jaar weer met een burn out thuis zitten?

0    
Chie

Robbert van der Corput

0    
Chris W.M.

@Lamington

Wij ontkennen alles

0    
Calimero

Leuke Justin receptie was het. Ik heb nog nooit iemand en publiek zoveel veren in zijn eigen reet zien steken... man man

0    
Kipiani

De bloemen zijn toch ook wel voor Gielen cum suis ? Bier& Ballen. Godnondeju.....

0    
F4

Justin heeft goed werk geleverd, maar we slaan inderdaad een beetje door nu. Vanavond opnieuw. Voor het werk als algemeen directeur was hij zelfs wat licht misschien. Commercieel daarentegen subliem. Dankzij de aandeelhouders schrijven we nu zwarte cijfers, laten we dat niet vergeten. De veren die massaal de krans van Justin ingeduwd zijn, waar hij zelf graag aan meedoet, mogen ook wel aan hen worden uitgedeeld.

0    
die ne gast

@Spitfire
Remco Oversier heeft als algemeen directeur bij RKC mede de club daar gered, maar wel met de gebruikelijke chantage van de gemeente. In dit geval de gemeente Waalwijk.
Bij NEC werd hij Technisch Directeur (geen algemeen Directeur, dat is Wilco van Schaik) en daar heeft hij hopeloos gefaald, kijk maar naar de positie van NEC op de ranglijst.
Wellicht is Oversier een goede saneerder, maar een bouwer lijkt hij me niet en dat is wel de volgende stap die NAC nu nodig heeft.

0    
Dutchbird

Beschikbare directeuren te over:
- Marco Faber van Eindhoven, die nog geen jaar geleden werd verwelkomd als het ‘nieuwe uithangbord’ van de club, legt per 28 februari zijn taken neer.
- Berry Van Gool treedt per 1 juni 2019 formeel uit dienst bij Willem II. Vooruitlopend daarop treedt hij met ingang van 14 januari terug als bestuurder van de club en worden zijn werkzaamheden beëindigd.
- Remco Oversier, in december weggestuurd als technisch directeur bij NEC en was in het verleden tevens Algemeen Directeur bij RKC.

Ik verwacht dat onze incompetente voorzitter Joost Gielen iemand met een kruiken verleden binnenhaalt. Dus hebben Faber en van Gool de beste kansen.

0    
beest

Timothy derijck halen ! speelt bijna niets meer bij gent en kan mooi leiding geven achterin

0    
Dutchbird

De kruiken slaan een bod van € 3,25 miljoen op Fran Sol af en boren hem een fantastisch contract voor 5 jaar bij Dynamo Kiev door zijn neus. Hij is zeer teleurgesteld en hopelijk is hij dat zondag nog steeds.


Komende zomer loopt hij gratis de deur uit, weg € 3,25 miljoen. Willem II kan het zich blijkbaar veroorloven met de Frenkie zilvervloot in aantocht.

0    
Ratjeduneerste

@Dutchbird

Stillempies hebben gewoon een eenzijdige optie tot verlenging van een jaar in het contract opgenomen, dus die loopt voorlopig nog niet gratis de deur uit.

0    
Sanseveria

Fout Dutchbird, de stillempies mogen het contract van hun kant nog met een jaar verlengen.

0    
since1912

Aangezien hierboven heel wat over directeuren met een Stillem2-hart wordt gezegd, moet ik me er ook even over uitlaten.

Het zal me namelijk echt geen reet uitmaken waar de directeur vandaan komt en of hij snachts in een Stillem2 pyama slaapt of niet. Ik wil een capabele, zakelijke en meedogenloze man/vrouw, die beleidsbeslissingen kan maken zonder beinvloed te worden van buitenaf. De bezem er doorheen waar nodig. Geen kontkussende vriendjespolitiek en vestjeslikkende praktijken meer. NAC binnen 5 jaar een stabiele middenmoter in de Eredivisie. Dat is het doel.

0    
Kinderkaartje

since1912

Helemaal eens, maar bij gelijke geschiktheid heeft een kandidaat zonder clownspak de voorkeur.

0    
die ne gast

@since 1912
Stefaan Eskes maar weer aanstellen dan?
Eskes trok ook zijn eigen plan en liet zich ook niet beïnvloeden van buitenaf. Deed slechts een beetje aan vriendjespolitiek (Perry Hendriks binnenhalen) en wilde NAC ook binnen 5 jaar naar de subtop brengen.

Ik snap best wat je bedoelt en wat je behoefte is, maar ik ben meer van de 'check and balances', zodat NAC niet door 1 persoon naar de klote kan worden geholpen.
Dus als er een 'krachtige leider' komt, zoals jij blijkbaar wil, dan wil ik dat daarboven een goede en kritische RVC zit. En daar lijkt het nu niet op. Deze RVC kon blijkbaar niet genoeg tegenwicht bieden aan Smulders en deze RVC kon blijkbaar ook niet genoeg tegenwicht bieden aan de aandeelhouders...
Zonder krachtige en kritische RVC wil ik geen meedogenloze dictator aan het NAC-roer.
Met de huidige RVC en het huidig reilen en zeilen van NAC, zou ik toch meer voor een verbindende en transparante directeur gaan. Een type Goetzee, maar dan net wat strategischer en met iets meer visie dan Justin.

0    
Badeend

Als het maar niet die Van Gool wordt. Dat is me een pannenkoek.

Verder heeft NAC inderdaad behoefte aan een bouwer. En wat doet Edelenbos op dit moment precies? De payroll goedkeuren elke maand?

0    
Michel

Zou wel ultiem zijn; Berry van Gool aanstellen die dan zegt ‘het scheelde maar 20 Km reistijd maar wat een verschil in beleving ervaar ik hier, eindelijk een echte voetbalclub’ :)

0    
Breda

@since1912

Iemand die niet aan vriendjespolitiek doet is in Breda (helaas) kansloos. Dan wordt er vanaf dag 1 gezaagd aan je poten en dat houdt niemand vol.

0    
210853

Het uurtje factuurtje tarief van Nicole is best fors.

0    
Breda

In het geval van Van Gool zou dat overigens terecht zijn... lekker wegblijven.

0    
076Mike

@Dutchbird..

Indien je de berichten over Sol goed gelezen had, was je er achter gekomen dat de zusjes een 1-zijdige, 1-jarige verlenging in zijn contract hebben opgenomen.. Van komende zomer gratis de deur uitlopen is dus (helaas) geen sprake..

0    
Breda1965

en men gaat maar door over w2..ongelovelijk

0    
Vlaai

076mike: klopt maar zoals bijna altijd in de voetballerij gaat het dan mis tgv motivatie problemen. Mooi dan!

0    
gaoperd

Annie van Hooijdonk for President !

0    
[email protected]©

Ik hoop op Tim Gilissen.

0    
Dutchbird

Zondag geen last van Sol; transfer naar Kiev gaat toch door.

0    
D'n Portugees

Ik zou nog eens een hengeltje uitgooien naar Keje Molenaar.

0    
svt076

@since1912,

grotendeels met je eens, maar binnen 5 jaar een stabiele eredivisie club?
als we er dit jaar inblijven, doet dat toch binnen 2 jaar te doen zijn? we gaan toch niet de komende 5 jaar weer onderin meespelen..

0    
since1912

@ die ne gast

Helemaal mee eens, een sterke en daadkrachtige RvC die de directeur waar nodig in toom houdt lijkt me inderdaad noodzakelijk.

@ svt076

Binnen 5 jaar, oftewel, uiterlijk binnen 5 jaar. Eerder een stabiele Eredivisieclub zou ik ook graag zien, maar dat is nu nog niet erg realistisch. Zeker wanneer je kijkt naar onze spelerskern. We hebben niet écht veel kapitaal rondlopen, en ook een aantal cruciale posities zijn niet structureel bezet (keeper, en wanneer Te Vrede niet blijft ook de spitspositie).

Welke speler in onze selectie gaat sowieso zorgen voor een financiële klapper? Ik weet het niet. En om aan te haken als stabiele Eredivisieclub moet je het materiaal hebben om dat na te streven. Dat is óf genoeg centen om goede spelers te kopen, óf genoeg spelers met potentie die het zelf waar kunnen maken. En dat mist op dit moment echt nog. Daarom is binnen 2/3 jaar niet echt realistisch.

0    
die ne gast

@svt076
Bah. Stabiele eredivisie club... Klinkt als Heracles, Heerenveen.
Bij NAC is het onmogelijk om stabiel te zijn. De emotie en waan van de dag regeren.
Hoge pieken, diepe dalen. Dat is NAC.
NAC een stabiele Eredivisie club? Nee. Ik kan mij er niets bij voorstellen. ;-)

0    
Judge M.

Als onze nieuwe AD dan maar uitkijkt met dit soort cowboys: https://www.ftm.nl/artikelen/megalomaan-energieflex

0    
naxioma

Ik heb er niet veel vertrouwen in. NAC heeft behoefte aan een zwaargewicht, maar gegeven situatie van NAC (zwakke RvC, verlammende eigendomsstructuur, positie op ranglijst, zwakke selectie) is hier weinig kans op. Nieuwe AD zal moeten werken aan opvoeren van budget en bestedingsruimte voor versterken selectie. Dit vereist binnenhalen van grotere sponsoren, evt. nieuwe aandeelhouders en wijzigen van eigendoms- en aandeelhoudersstructuur. Ik laat me verassen, maar ik vrees dat we een AD krijgen van een KKD-club of iemand uit het Bredase ondernemersnetwerk. Inmiddels is een kleine groep betrokken NAC supporters -buiten Directie, RVC en aandeelhouders om- bezig met het zoeken naar kapitaalkrachtige ambitieuze partijen om NAC over te nemen. Het kan dan zomaar zo zijn dat de nieuwe AD er slechts kort zal zitten.

0    
Eskape

En opvolgers voor Gielen en consorten???

0    
Des NAC’s

Joost Gielen en zijn mede pluche plakkers. De enige stabiele rode draad door jaren NAC ellende

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja