Overal waar we komen

Ex-NAC: Ekangamene op proef bij Slovan Bratislava

Ex-NACer Charni Ekangamene verruilt de Keuken Kampioen Divisie mogelijk snel voor de Super Liga. De verdediger, die nu nog voor FC Eindhoven uitkomt, is op proef bij Slovan Bratislava.
De 24-jarige Ekangamene zoekt al zijn hele loopbaan naar een club, die hem een langere periode kans op speeltijd geeft. De Belg met Congolese roots begon zijn loopbaan bij FC Antwerp en werd vervolgens opgepikt door Manchester United. In Engeland brak Ekangamene niet door, waarna hij voor Zulte-Waregem tekende. Ook daar wilde het niet echt lukken. Hij werd aan OH Leuven en NAC verhuurd, voordat Zulte hem sleet aan Beerschot. In Antwerpen wilde het ook niet en dus streek hij afgelopen zomer neer bij FC Eindhoven. Met de elf wedstrijden, die hij voor de blauw-witten speelde, staat de teller sinds het seizoen 2013/2014 op slechts 37 gespeelde competitiewedstrijden. Mogelijk biedt Slovan Bratislava nu uitkomst. Slovan is ongeslagen lijstaanvoerder in Slowakije en speelt doorgaans Europees voetbal. In Bratislava komt Ekangamene oud-NAC-speler Joeri de Kamps tegen, die inmiddels aan zijn vierde seizoen in Slowakije bezig is.

Bron: B-Side Rats, Eindhovens Dagblad

Terug naar overzicht
7 Reacties
0    
Henk

Joeri de Kamps, aanjagertje die we momenteel goed hadden kunnen gebruiken!

0    
Ivo

Lijkt me dan een typisch geval van een overschatte speler. Overal waar hij komt, kan hij niet het verschil maken en belandt hij op een zijspoor. Dat, of het is een hele lastige kerel. Dat kan ook.

0    
F

Stop eens met die onnozele onzin berichten man bsr

0    
maikolg

@F

Lees het dan niet in plaats van zo een onnozele onzin te typen ;)

0    
Kinderkaartje

@F


De titel was duidelijk genoeg over wie het hier ging.
Het is hier zeker geen Voetbalzone, met mysterieuze titels die clicks moeten genereren.

Je hoeft dit soort berichten niet te lezen als je het onzin vindt, en dan hoef je er zeker niet op te reageren.

0    
PetöVI

Altijd al gezegd dat dit een topper is....

0    
Judge M.

Bij FC Eindhoven doet hij het zeker niet slecht maar dat is ongeveer wel zijn plafond nu. Hij zal wellicht niet tevreden met het salaris zijn..

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja