Overal waar we komen

Kaarten voor Vitesse-uit in de verkoop

Vanochtend is de voorverkoop voor de wedstrijd Vitesse-NAC (2 maart) van start gegaan. Uitkaart+-houders kunnen vandaag hun slag al slaan. De overige supporters komen vanaf morgen aan de beurt.
De Uitkaart+-houders krijgen 24 uur de tijd hun kaart veilig te stellen. Morgenochtend om 9:00u is het de beurt aan de Club van 1912-leden. Donderdagochtend gaan de kaarten voor (S)CC-houders in de verkoop. Kaarten voor de autocombi kosten 10,50 euro voor Uitkaart+-houders en 12,50 euro voor overige supporters. Kaartjes zijn te koop via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Bron: B-Side Rats, NAC

 

Volgend bericht
Mulder is de scheids zondag 40 reacties
Terug naar overzicht
20 Reacties
0    
Beest

@bsiderarts promoot de uitwedstrijden. Jullie kunnen hier een belangrijk aaandeel in hebben. Gooi er een meter tegen aan.

Tuurlijk is een uitwedstrijd nou niet echt een zekerheid op een goede afloop maar hoe groter zal het feest zijn bij een resultaat. Koop die kaarten en laat zien waarom nac nooit verloren zal gaan!

0    
van Flieger

Van Flieg is dit seizoen in die hyerongezellige Kuip geweest en in de stromende regen in Emmen (waar RvC en Grote 3 ontbraken). Krijgen de mensen voor dit soort evenementen nog een sadomaso-korting ?

0    
Josti

Laten we eerst ajax uit vol maken er zijn er al namelijk 43 verkocht wat treurig terwijl er 13 finales zijn en we boven de graafschap moeten eindigen nu zie je in slechte tijden hebben ze ons ook nodig...eigen vervoer omwisselen achter het uitvak dit geeft ook al aan 43 kaarten we zijn gedegradeerd

0    
Breda*076

@josti

In die betonbak wil je nog niet dood gevonden worden. Buiten dat de wedstrijd (zeer waarschijnlijk) verloren gaat worden, is de arena qua ontvangst etc ook ronduit schandalig. Mij ga je daar niet zien.

0    
Ouwe Spionkop

Vitesse draait ook voor geen meter. Daar liggen wel kansen!
Ik zit de ranglijst van de eerste divisie te bekijken.
Als we nacompetitie halen maken we toch zeker een goede kans!. Tegen die tijd zorgen dat geblesseerden terug zijn en het achterin staat.
Bij de eerste 8 (ik ga ervan uit dat Twente kampioen wordt) :o.a. den Bosch, RKC, Oss, Roda, Sparta (zijn de kluts ook kwijt), MVV.

0    
The Cosmic Gate

Zal wel stormlopen ...

0    
Breda-Loyal

Aanwezig in het uitvak in die betonbak in Amsterdam

Zodra het salaris het toelaat per direct kaart halen voor naar het uitvak in Arnhem

De wereld zal nog niet vergaan zolang de liefde blijft bestaan !

0    
leeuw

Hoe kun je nu een duimpje omlaag zetten bij Breda-Loyal ???? Wat voor een MAFKEES ben je dan pffffffff

0    
Henkie

Josti: NAC heeft niet genoeg echt trouwe supporters om een keer een echt uitverkocht uitvak te pakken.

0    
Eddie_V

ik ga wel naar Ajax maar niet in het uitvak. is in mijn ogen veel relaxter. kans dat ik me moet inhouden is toch nihil.

0    
Brammetje

Gewoon naar Amsterdam zondag. Wij zijn groter dan die passanten die op het veld staan.

0    
van Flieger

Van Flieger had ook een uitnodiging in de box van een baasje van een bevriende optiehandelaar. Als tegenactie voor NAC-Roda (0-1, bij 0 graden, wind) van vorig jaar. Feyenoord-uit en Emmen-uit waren dit jaar al zo ontzettend erg, dat Flieg deze dodemansrit wel op de huisalp uitzit met een sigaar (Trinidad Vigia) en een glas whisky (Ardberg Lord of the Isles), dat de laatste tijd dan steevast in de haard eindigt

0    
Beest

@henkie

Donder op naar die homo site van jullie vieze stink kruik. Kansloos kut volk

0    
Fan uit Zevenbergen

Siemen Mulder Fluit zondag

0    
Monkeyrocker

@Henkie
Niet trouw ? Gewoon ruim 400 man gemiddeld elke wedstrijd en dat terwijl we sinds maart 2018 geen uitwedstrijd gewonnen hebben. Dus mag het een keer tegenvallen ?

0    
Beekie180

Kaartje binnen!

0    
Brigadas

Er zijn tot nu 188 autocombi kaarten verkocht voor Ajax uit. Dus excl. sv

0    
Bierpilsbier

Laten we met z'n alle laten zijn waar we goed in zijn, de ploeg steunen als 't moeilijk gaat! Mij wel gezien in Arnhem!
+4

0    
Los Pollos Hermanos

Ja flieg. Jij gooit een whiskey van minstens 2000 euro de fles,.zo de haard in. Iedere NAC wedstrijd weer. Waarom koop je NAC dan niet gewoon, als je voor 10k whiskey kan weggooien per maand, moet dat toch te doen zijn. Wat een lulverhaal. Die whiskey is duurder dan goud en in Nederland nauwelijks aan te komen. Wereldwijd trouwens nauwelijks. Die flessen beginnen bij een slordige 1500 euro en lopen rap op in een groot meervoud van dat bedrag.

0    
van Flieger

De Lord of The Isles was slechts GBP 585 per fles toen van Flieg ze kocht. Instapmodelletje.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja