Overal waar we komen

Kaartverkoop voor wedstrijden tegen VVV en Excelsior gestart Update

De komende periode staan er voor NAC belangrijke wedstrijden voor de deur. Zaterdag kan NAC rekenen op een uitverkocht Rat Verlegh Stadion. NAC hoopt ook op deze steun in de daaropvolgende wedstrijden tegen VVV en Excelsior, voor deze wedstrijden kunnen al kaarten gekocht worden. 
Na de wedstrijd tegen Utrecht volgt er een interlandperiode. Na deze interlandperiode wacht NAC opnieuw een thuiswedstrijd, VVV is dan de tegenstander. De wedstrijd is op zondag 31 maart om 12:15. De kaartverkoop is deze week gestart via nactickets.nl en de Service- & Informatiedesk. . Voor de thuiswedstrijd tegen VVV geldt geen ClubCard-verplichting. Een paar dagen later reist NAC af naar Rotterdam. Op woensdag 3 april neemt NAC het op tegen Excelsior. Voor de wedstrijd zijn 400 kaarten beschikbaar. Supporters hebben de mogelijkheid om met vrij vervoer naar Rotterdam af te reizen. Vanmorgen is de kaartverkoop voor Uitkaart+houders gestart, vanaf morgenochtend 9:00 kunnen Club van 1912-leden hun kaart bemachtigen. Vrijdagochtend start de kaartverkoop voor de (S)CC-houders. De wedstrijd in het Van Dongen & De Roo Stadion begint om 19:45. Nijholt liet eerder deze week al weten dat NAC de steun van het publiek goed kan gebruiken. ''Ik verwacht en hoop ook dat het publiek vanaf Utrecht thuis vol achter het elftal gaat staan en ons erdoorheen sleept. Het hoofddoel is De Graafschap inhalen en zeventiende worden. Daar hebben wij het publiek bij nodig, zij moeten erachter gaan staan.” Update: Supporters die helaas geen kaart hebben kunnen bemachtigen voor het vrij vervoer krijgen een tweede kans. Vanaf 12:00 zijn er namelijk 59 extra kaarten beschikbaar gekomen. De kaarten zijn te verkrijgen via nactickets.nl en de Service- & Informatiedesk. Hopelijk zorgen deze extra kaarten voor een nog beter gevuld uitvak en reizen er 400 supporters volgende week woensdag naar Kralingen.  

Bron: B-Side Rats, NAC

Terug naar overzicht
12 Reacties
0    
nacman

we gaan er voor helaas Excelsior uit wegens werk verplichting kan ik er niet bij zijn

0    
van Flieger

We kunnen al uitrekenen wanneer we rekenkundig gedegradeerd zijn. Waarschijnlijk een record in de geschiedenis van ons NAC.

0    
Boelie

In één week tijd tegen VVV, Excelsior en Heracles. Dat worden 9 punten in een week en wederom de 17de plek in ons bezit!

0    
Pao

Pppff genoeg negativiteit!! volle bak achter NAC!!! en we zien wel waar het schip strandt...

0    
Pao

of niet strandt en lekker door dobbert! :)

0    
nacman

@ flieger
das pas op de laatste speeldag maar helaas voor jou NAC degradeert niet we worden 15 en dan kan je nog een jaar lang doorzeiken over NAC

0    
D'n Portugees

Ik zit in Kamp Boelie: Drie-Op-Een-Rij maakt 9 punten.

0    
Thomas

Vrij vervoer. betekent dat dat je ook met de trein kan?

0    
van Flieger

Excelsior uit, de eerste keer dat van Flieg daar kwam was eind jaren 70 of begin jaren 80. Tien stond je nog gewoon tussen de thuissupporters. Van Flieg herinnert zich nog een hele gore vent met een petje, die om de 3 minuten een fluim losliet naar de grond en dan steevast zeide "two points". Belachelijke kerel, maar hij ging wel met de 2 punten naar huis.

0    
Rijen is NAC

@Thomas

Ja in principe wel

0    
Ouwe Spionkop

Brave mensen. laten we de zegereeks maar eens beginnen zaterdag tegen Utrecht.
Een overwinning kan het sentiment ineens laten omslaan. Waarom zou dat zaterdag niet kunnen?
Dit seizoen zijn de punten grotendeels gehaald tegen dit soort clubs uit het linkerrijtje.
Dus geen ouwe wijven voetbal met 5 man achterin maar het vizier op de goal van de tegenstander.
Laat die gekke Leigh maar eens lekker tekeer gaan!

0    
PETROS

Met de zege tegen Utrecht er bij is dat 9 punten

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja