Wij gaan niet opzij

Karol Niemczycki mag mee met Polen O20

Karol Niemczycki is voor het eerst in zijn nog jonge carriere opgeroepen voor een selectie-elftal van zijn geboorteland Polen. De talentvolle doelman mag zich op 12 november melden voor een trainingskamp met leeftijdgenoten. 
In totaal is Niemczycki acht dagen met Polen O20 op pad. In die periode worden er twee oefenwedstrijden gespeeld. Eerst in en tegen Portugal om het vervolgens enkele dagen later op te nemen tegen Oekraïne. Dat is een thuiswedstrijd voor de Polen. Karol, gefeliciteerd met de uitnodiging en maak er wat moois van!

Bron: B-Side Rats, NAC

Terug naar overzicht
11 Reacties
0   0  
Adnac

Hup Karol

0   0  
scheppioni

Succes Karol !!

0   0  
otjes

Succes Karel

0   0  
Breda-Loyal

0/0 vanavond tegen jong helmond/vvv

Stond wel weer goed te keepen !

0   0  
Robert

Kan een meevaller zijn voor zijn transferwaarde. Dus goed voor NAC in januari

0   0  
Dutchbird

@Robert, ik denk dat je binnenkort een uitnodiging van de grote drie mag verwachten, zo iemand kunnen ze wel gebruiken in het technisch hart.

0   0  
Michel

@Robert

Je begrijpt dat doelmannen wat langer de tijd nodig hebben om stabiel te worden? Ervaring is belangrijk daarin, geef Karol de tijd en je gaat zien dat hij er staat.

Maar goed, jouw posts zijn altijd wel wat zeurderig, kritiek leveren mag maar hier blijkt echt nul voetbalverstand uit.

0   0  
Charpie

Lees je mee Von Flieger ?

0   0  
Robert

@Dutchbird @Michel. Er zullen spelers verkocht moeten worden om de selectie te versterken. Daarbij zullen keuzes gemaakt moeten worden.
Deze post was niet negatief bedoeld naar onze jonge Pool. Maar indien een niet onmisbare speler verkocht kan worden moeten we dat in dit stadium niet nalaten, indien we zo de selectie kunnen versterken.
Ik kijk ook naar die belachelijke 5-jaarlijkse duur van het contract.
We hebben echt niet veel in de aanbieding!

0   0  
Pizzabakker

Goed voor zijn verdere ontwikkeling als doelman lijkt me. Bij de Poolse voetbalbond zullen ze toch ook wel kijk hebben op talent. Voor NAC zou het mooi zijn als hij op termijn toch de kans krijgt door te breken. Aan het begin van het seizoen werd wel duidelijk dat hij aan het grote werk nog niet toe is, maar gelukkig blijft hem het scenario van de keeper van Emmen bespaard. Ongetwijfeld ook een goede jeugdkeeper, maar totaal nog niet klaar om op Eredivisieniveau te keepen.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Fantastisch voor Karol.

Heel goed voor zijn ontwikkeling en het is een grote waardering.

Succes.

Laad alle berichten na dit bericht in