Overal waar we komen

Kuipers fluit Willem II - NAC

Niemand minder dan Bjorn Kuipers heeft komende zondag de leiding over De Derby. Kuipers zal worden geassisteerd door de heren Van Roekel en Zeinstra. Allen maken deel uit van Team Kuipers, dat onder meer actief was op het WK in Rusland. De vierde official van dienst is de heer Van den Kerkhof.
Bjorn Kuipers floot dit seizoen één keer eerder een wedstrijd van NAC: de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Destijds kregen de Domstedelingen een discutabele penalty toegewezen, die na ingrijpen van de VAR niet werd teruggedraaid. Later gaf Kuipers toe dat dit een foute beslissing van de arbiter was. De VAR is de heer Bax. Hij zal worden geassisteerd door de heer Goossens. Om 12.15 uur trappen beide teams af in Tilburg.

Bron: B-Side Rats, KNVB

Vorig bericht
Mashart tekent contract tot 2021 21 reacties
Volgend bericht
NAC speelt gelijk in geheim oefenduel 25 reacties
Terug naar overzicht
33 Reacties
0    
Judge M.

Hoera, weer geen Mulder!!

En als ik de heer Bax was dan zou ik zondag gaan vissen of iets anders gaan plannen. Kuipers luistert toch niet..

0    
Schoppartij

Utrecht-uit. :)

0    
Fleur

Wat een drama deze man, wat een ego.

0    
De Dislekt

Na alle ophef van de vorige keer zal hij nu wel 2x nadenken bij een dergelijke spelmoment.
Nog steeds een zelfingenomen man, daar niet van.

0    
The Don

Heeft nog wel eea goed te maken

0    
scheppioni

Ik sluit me bij Fleur aan, was voorheen een prima scheids, maar tis hem qua arrogantie wat in zijn bol geslagen met utreg uit voor ons NAC als belachelijk toppunt !!
Hopelijk zien we NAC een door denderend NAC die vol gaat voor drie punten, want aan het toeval moet je het met kuipers zeker niet aan het lot overlaten !! COME ON NAC IN 2019 !!! Alles ligt nog hopen, eerste drie wedstrijden zeker winnen zal een opgelucht gevoel geven voor de NAC supporter !!

0    
Jeroen hb

https://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/sportartikelen-en-voetbal/m1364513407-nac-wedstrijdkaart-voor-w2-nac-aankomende-zondag.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr

0    
Die ne gast

Ai. Die gaat niet pro-NAC fluiten. Hij voelde zich in een recent interview nog steeds onheus behandeld door Pi-air en Sjoerd Mossou met hun opmerkingen over zijn arbitrage bij Utrecht-NAC. En dat kan zijn ego niet hebben.
Kuipers gunt NAC niks. We zullen het op eigen kracht moeten doen!
Dus Koch: pas op waar je je handen laat!

0    
since1912

Even iets anders: weet iemand wat de vervoersregeling voor De graafschap - uit gaat worden? Kan het nergens vinden. Of is het simpelweg nog niet bekend?

0    
210853

Normaal gesproken is dit een goede scheidsrechter die niet te flauw fluit, na de fout tegen Utrecht zal Bjorn wel twee keer nadenken alvorens NAC een loer te draaien.

0    
N1912

Bax als VAR ben ik ook niet bepaald blij mee, dat is de grootste regelneuker die er rondloopt in Zeist.

0    
Sia

Kuipers prima ref. Maakte een fout tegen Utrecht. Ik neem aan dat hij dat niet laat meewegen in de aankomende derby, dat zou marchanderen zijn. Zowel wij als de kruiken beginnen zondag gewoon op 0, letterlijk. Na het eerste fluitsignaal zullen we het gewoon zelf moeten afdwingen. Zo lekker in vorm waren de kruiken niet voor de winterstop dus met de juiste instelling (dus geen angst) zijn er daar 1 of 3 punten te halen.

Hup NAC!

0    
am

Je bent niet afhankelijk van een scheids.
We moeten er gelijk staan zondag gewoon verder gaan waar we waren gebleven. Je weet het nooit maar ik denk dat wij zeker niet minder zijn geworden. W2 wel na het vetrek van Sol.

0    
Fred1

Voorlopig is er alleen een rechtsback bij, niet bepaald de achilleshiel van het team , dus ik maak me wel degelijk zorgen, er is niets verandert tot op heden en eventueel nieuwe spelers nu inpassen duurt weken, zeker bij van de Gaag.
Ik kan het allemaal moeilijk volgen laat staan begrijpen.
Waarom Leigh plots overbodig, net nu hij een cultheld leek te worden?
Waarom nog steeds geen nummer 10 en geen centrale verdediger?
Snelheid en accuratesse is nog steeds niet het handelsmerk van NAC , gisteren op de nieuwjaarsreceptie werden de sponsoren ook nauwelijks geïnformeerd , niet meer dan afscheid Justin en nieuwe directeur in beeld ..... en ik vrees die kruik.
On topic, met de vroegere Kuipers zou ik blij geweest zijn, maar na Utrecht houdt ik mijn hart vast , deze mensen hebben zo'n misplaatst ego dat ze te hautain en eigenwijs zijn om hun fouten recht te zetten. ( lees simpelweg niet tegen NAC fluiten )

0    
Schrikbarend

Versterkingen hadden er al moeten staan met de 9 punten wedstrijden tegen de kruiken ado superboeren...Versterkingen pas erbij tegen az thuis ajax uit psv uit vitesse uit logica van lik me vesje

0    
Boxer

O jee, Nu hebben we niets aan de VAR. Kuipers heeft zijn eigen regels

0    
Ad B uit Roosendaal

Ik hoop dat Kuipers nu wel goed fluit.

Uit tegen Utrecht was een gênante vertoning, waardoor NAC benadeeld werd.

0    
Kipiani

Met deze futloze, ambitieloze RvC kan het nooit iets worden. Geld is het probleem niet. Ambitie, daadkracht, slim en sluw, daar gaat het om.
Daar moet in ons organisatie model de RvC voor staan.
Wordt niets zo op korte en lange termijn.

0    
Sjef de gevulde koek

Tegen Utrecht was 1 van de grootste blunders van de afgelopen jaren op scheidsrechters gebied en geloof me dat weet Kuipers donders goed.

0    
Breda vooruit

Wij hebben o s toch versterk met 6 backs in totaal,wat een aanfluiting zeg ,,,,waar is mokhtar ,ayoub,of wwet ik dat oooo feb komt er iemand bij....met stadionverboden gaat wel.sneller ppppffffff

0    
Chris W.M.

@Breda vooruit

Heb nou maar geduld. Met de huidige spelers hebben we in 3 wedstrijden 7 punten gehaald, en gewonnen van de nummer 6 van België. Dan moet het ook zeker mogelijk zijn punten te halen tegen de zusjes, ADO en de Graafschap.

Voor Lundqvist schijnt trouwen OFI Kreta in de markt te zijn. Nummer 13 uit Griekenland, met een stationnetje van ± 9000 plaatsen....kan toch geen concurrentie zijn?

En doorschakelen wat van Aken betreft. Zit voor vanavond bij de wedstrijdselectie dus lijkt de kans te krijgen van de nieuwe manager.

0    
Breda076

Iemand iets gehoord of er wat word gedaan voor de laatste training voor de wedstrijd?

0    
Charpie

@ Schrikbarend: ik heb me een tijdje ingehouden, maar wat ben jij tenenkrommend irritant met je gedram!
Als dat spreekwoord met die beste stuurlui nog niet bestond had ik het ter plekke verzonnen. Je hebt totaal geen oog voor de realiteit van de transfermarkt, waarin partijen de mogelijkheid hebben om te wachten. Denk je nou echt dat ze stilzitten bij NAC? Jij mag nog 15 dagen zenuwpezen, maar laat ons astemblieft erbuiten.....

0    
Nacaholic

@Fred1 Door de komst van karami kan van anholt naar de linksback positie dus daarmee is wel een zwakke plek verbeterd. Verder moeten we geduld hebben. De namen die nu genoemd worden klinken niet verkeerd.

Ontopic: Ik hoop op een nac dat strijd voor drie punten. Hup NAC

0    
Vergane Glorie

Eens een Tukker altijd een Tukker. Haddan we in het verleden ook niet een vz bij de KNVB uit die streek.
VAR of geen VAR dit pedante manneke trekt zich er niets van aan. Hij fluit zijn eigen wedstrijd. Is in een paar jaar hard getuimeld. Kan beter in zijn Jumbo zaakje rond gaan rennen.
NAC zal het echt op eigen kracht moeten doen. En daar is toch enig geloof in. De kruiken zonder Sol.
Forza NAC

0    
S.NAC.G

Ik denk dat de heer Barend aka Schrikbarend een schrikbarend laag IQ heeft, ongeveer vergelijkbaar met een goudvis, aangezien hij net op een vastgelopen langspeelplaat lijkt.

0    
Fraanske

Oké, sol weg.

Daarvoor in de plaats komen tapia en armenteros. Scheelt een aantal doelpunten maar voetballend is Willem II hier beter door geworden.
Sol scoorde veel en makkelijk. Maar was voetballend 1 vd minste.

Staat tegenover dat nac een rechtsback hebben gehaald. Meer niet. Dus hoezo is nac veel sterker geworden en Willem II zoveel zwakker?

0    
scheppioni

Het zal zondag om 12.15u allemaal blijken ?!

0    
Buurman

Goeie scheids. Wellicht de beste van Nederland. Heeft ons een punt gekost tegen utregt. Dat geeft hij ook toe. Kan gebeuren. Tegen w2 moet er gewonnen worden. W2 is steeds meer een geniepige stiekeme rotclub geworden. En op een of andere manier komen ze er altijd mee weg terwijl van NAC alles onder een vergrootglas wordt gelegd. NAC moet komende drie wedstrijden minimaal 7 punten pakken. Daarna volgt een heel zware serie. Zondag een driepunter tegen FC Hypocriet.

0    
Neighbour

@ Buurman
Natuurlijk zijn opmerkingen van voetbalfans vaak enigszins gekleurd maar die van Buurman is wel erg gortig. Is hij al vergeten dat NAC , naast het nadeel in de wedstrijd tegen Utrecht, bij scheidsrechterlijke beslissingen dit jaar al vele malen in het voordeel is geweest. Daarentegen is gebleken dat Willem II veel meer nadeel heeft gehad en zonder VAR een aantal winstpunten meer had gehad. Dus wie is er hypocriet in deze .. ? Hoop op een mooie en sportieve wedstrijd as zondag en dat het beste team mag winnen!

0    
Pietjebel

Kuipers heeft nog wat goed te make.

Laatste minuut een pingel voor ons 1-2
3poente mee terug

0    
Pizzabakker

Als hij maar niet weer van die onmogelijke optelsommetjes gaat maken en daarop beslissingen baseert waar dat volgens de regels helemaal niet kan.

We maken zondag echt wel een kans op een resultaat in Tilburg. Als dat gebeurt gaan we die lijn wellicht doortrekken in de daaropvolgende duels. De oefencampagne heeft naar mijn idee een positieve bijdrage geleverd aan het groepsproces dat de laatste wedstrijden voor de winterstop is ingezet.

Verder zal de aanwezigheid van Van Flieger langs de lijn de jongens ook goed hebben gedaan. Dat iemand voor hen toch nog helemaal naar Spanje vliegt na het debacle in Emmen moet toch ook voor een geweldige vibe in de selectie hebben gezorgd.

0    
Belgische Naccer

We hebben nog 3 punten tegoed van deze vlerk! Wat een aanfluiting die penalty in Utrecht...cadeautje aan Advocaat. Walgelijk! Hopelijk doe hij morgen zijn werk wel gewoon.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja