Wij gaan niet opzij

Mashart tekent contract tot 2021

Da Pope

Jethro Mashart heeft zijn eerste profcontract ondertekend bij NAC. De verdediger is tot medio 2021 verbonden aan de club voor wie hij dit seizoen mocht debuteren. "Deze dag is echt een hoogtepunt voor mij", aldus een blije Mashart op de site van de club. 

Mashart noemt het zelf een beloning voor het harde werken van de afgelopen tijd. "Het is in de laatste maanden echt heel snel gegaan. Ik hoopte natuurlijk al die tijd om ooit mijn debuut te maken in het eerste elftal, maar dat het tegen Ajax al zou zijn had ik niet helemaal verwacht", aldus de verdediger. "Het smaakte meteen naar meer en ik ben nu nog gemotiveerder om een vaste waarde te worden in NAC 1. Voor nu is het belangrijk dat ik dit vast blijf houden en iedere dag hard blijf werken om beter te worden." Gefeliciteerd met je contract, Jethro. Op naar een mooie toekomst!

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
21 Reacties
0   0  
Raf17

NAC be like: nieuwe linksback is binnen! Wie is Gersbach???

0   0  
nac_

Mooi zo! Goede ontwikkeling van onze jeugd.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Heel goed. Jethro is een goede speler.

Het contract van 2,5 jaar had een jaar langer mogen zijn.

0   0  
Realist

Helaas niet goed genoeg. Maximaal KK divisie niveau ben ik bang. Is Carolina al weg???? Die is van hoofdklasseniveau! Leigh moet blijven.

0   0  
maikolg

Realist de jongen is 18 en heeft genoeg potentie. Je doet je naam geen eer aan.

0   0  
Pizzabakker

Gefeliciteerd Jethro!
Talentvolle speler en ik verwacht dat er nog veel groei in zit. Oogt nog wat onwennig, maar begrijpelijk als je op die leeftijd plots voor een vol stadion speelt en op een niveau dat je nog niet gewend bent. Waarom sommigen nu al weten dat deze jongen maximaal KK divisie niveau kan halen is mij een raadsel.

0   0  
Ouwe Spionkop

Die jongen heeft zeker talent. Nu afwachten wat er van terecht komt.
NAC heeft nu 6 backs (Anholt, Gersbach, Mashart, Karami en Carolina en Leigh.
Beide laatste hebben te horen gekregen dat ze mogen vertrekken omdat ze overbodig zijn geworden.
Is het contract van Vermeer al ontbonden?

0   0  
svt076

@ouwe spionkop,

Gersbach heeft nog niet getekent hoor.

0   0  
Voorwaarts

@ouwe spionkop

Gersbach is toch nog geen NAC speler? Of heb ik dat nou helemaal gemist. Dacht dat ze er ver uit waren maar al een week (ook ivm de azie cup) nog niet rond.

0   0  
Beest

Gefeliciteerd mashart. Ga zo Door en je staat over 1.5 jaar in de basis

0   0  
Chris W.M.

Mooi voor Mashart, zal volgend jaar wel een jaartje mogen rijpen in Helmond neem ik aan?

0   0  
Ouwe Spionkop

Klopt dat Gersbach nog niet heeft getekend. Maar dat wordt gebracht alsof dat nog maar een formaliteit is en het verder rond is.

0   0  
since1912

Erg goed nieuws.

Nu Te Vrede nog een contract voor 2,5 jaar !

0   0  
scheppioni

Goed voor de toekomst !! Succes Jethro !
Maar ik begin nu toch ook weer een beetje ongeduldig te worden !
Wat grunn doet is in mijn ogen paniek en verkeerd, maar tot nu toe maar ene gerichte basis aanwinst wat mij betreft voor zondag twee te weinig !
Blijft wel een speler moet graag naar NAC komen en anders niet !

0   0  
JkX5

Gewoon de rust bewaren @Scheppioni. Als de ploeg zo blijft voetballen als de laatste wedstrijden voor de winterstop dan lukt handhaving ook met deze selectie. Iedere paniekaankoop is zonde van het geld en de positieve flow in het elftal.

Ik ben van mening dat er echt alleen buitenkansjes aangetrokken moeten worden. De rest mag van mij lekker aan ons voorbij gaan.

0   0  
TpT

Ik moet nog even aan het idee wennen dat er ineens jeugd doorkomt bij NAC. Hopelijk kan hij doorstoten tot volwaardige eredivisievoetballer of zelfs meer. Geldt overigens net zo goed voor de rest van onze jeugdspelers die bij de selectie of bij Helmond zitten.

0   0  
Ivo

Zeker een speler met potentie. Maar moet wel aan spelen toekomen, kan dit seizoen nog in de O19 en bij NAC 2 spelen. Volgend seizoen rijpen en veel ervaring opdoen bij Helmond. Dan kan hij in 2020-2021 als 1 van de 2 linksbacks de stap naar eredivisieniveau zetten

0   0  
ibio

Fijn dat hij heeft getekend, laat hem dit jaar nog maar even rijpen bij NAC -19 en bij jong NAC.
Hopelijk krijgt het technisch hart voor elkaar dat MTV gaat verlengen, dat zou pas echt goed nieuws zijn.................................

0   0  
Da Huge

Men zit jaren lang te janken dat er geinvesteerd moet worden in eigen jeugd en dat die de kans moeten krijgen. Nu loopt men te zeiken dat ze wellicht te licht zijn en trekken ze de kwaliteiten in twijfel. Welkom bij NAC, miepers.

0   0  
Peter13

@Ouwe Spionkop - Sporkslede is de komende tijd niet inzetbaar, maar hij is er toch echt nog hoor...

0   0  
Peter13

En natuurlijk proficiat, Jethro. Als hij zich blijft ontwikkelen, is dit een hele leuke back voor NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in