Overal waar we komen

Laatste dag om je seizoenkaart te verlengen!

Je hebt nog tot 23:59 vanavond om je seizoenkaart te verlengen voor komend seizoen. Tot nu toe gingen 8.245 supporters je voor.
Na vanavond volgen er twee dagen voor de supporters die naar een andere tribune willen verkassen. Dit kunnen zij doen aan de S&I desk in het stadion. Daarna gaan de seizoenkaarten in de vrije verkoop. Mocht je écht alle informatie gemist hebben over het verlengen, het kan hier.

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
46 Reacties
0    
Rickbreda

Iemand de aantallen van tribunes?

0    
Ivo

Kijk, kijk bijna 1000 erbij. Mensen willen toch zekerheid. Behoorlijke kans dat we eind deze week de 10.000 al aantikken.

0    
The Cosmic Gate

Natuurlijk heb ik verlengd , maar NAC had echt al LANG een trainer enz moeten presenteren.

Nu is het denk ik voor de twijfelaars het gevoel van moeten ,en dat geeft een K*t seizoen zoals afgelopen toch een behoorlijk negatief gevoel

0    
Nr. 20

Verlengd maar nog een seizoen als het vorige en tis klaar. Wil naar elftal gaan die trots zijn dat ze voor NAC MOGEN spelen en dat ze van hobby beroep hebben mogen maken. Al die nepvedettes eruit, de steun van je publiek moet je verdienen! Zelfde geldt voor nieuwe trainer. Graag of niet deadline stellen en door. Al dat getreuzel en wachten. Doorpakken!!!

0    
Nr. 20

En ook graag weer publiek waar felheid in zit ipv enkel als het maar gezellig is gedoe. We moeten onoverwinnelijkheid uitstralen! Niemand wint er (meer) in Breda!

0    
Marti

Ik heb verlengd , maar het moest deze keer wel van heel diep komen hoor maar toch bloed kruipf waar het niet gaan kan ,

0    
since1912

Ik vind het toch wel een beetje tegenvallen eerlijk gezegd. Had wel gedacht dat de 12.000 gemakkelijk zou worden gehaald maar ziet ernaar uit dat we nu richting de 10/11 max gaan.

Hoe dan ook, laten we hopen dat men zich aankomend seizoen wél kan identificeren met het elftal en daarmee de club, dan stroomt het vanzelf weer rammend vol.

0    
scheppioni

Come on NAC supporters, de nieuwe trainer komt eraan !! Kan toch bijna niet anders ......

0    
scheppioni

Verlenguhhhhhh!

0    
DunErwt

@nr 20

In het kader van de normalisatie is felheid niet meer mogelijk.
Anders Ben volgens velen hier een doorgesnoven persoon.
Jajajaja een echte volksclub pppffffd

0    
Scheids!

De laatste dag om je seizoenskaart te verlengen?
De eerste dag waar een serieuze transfer beklonken wordt , is volgens mij nog ver weg!
Stel je voor dat NAC eens effectiever was met het aantrekken van een trainer én geschikte spelers , dan zou de grens van 10000 kaarten zo bereikt zijn!
Op dit moment is er niets te melden, alleen dat er gewacht wordt op de restjes die nergens anders terecht kunnen?

0    
Realist

Inderdaad DunErwt, de bekende betutteling heeft bij NAC een hoogtepunt bereikt, of beter gezegd een dieptepunt. Een beetje felheid en de geschokte reacties zijn niet te tellen. Vreselijk. Verdomme, wat mis ik vroeger.

0    
Wanny

@ since1912

12.000 is wel erg veel.

NAC heeft een flinke fanatieke aanhang die vrijwel altijd een seizoenkaart zullen nemen. Maar er zijn er ook genoeg die er na de laatste teleurstellende seizoenen de brui aan gegeven hebben. Je kunt als bedrijf geen slecht product blijven leveren en verwachten dat je er net zoveel van blijft verkopen.

Het is eigenlijk een wonder dat er nog zoveel mensen komen kijken. Want wees eens eerlijk, hoeveel leuke wedstrijden heb je nou de laatste 5 jaar gezien in ons stadion? Laten we het eens ruim nemen, 30 misschien? Dat is in mijn geval omgerekend 70 euro per wedstrijd voor 2 seizoenkaarten. Mensen blijven niet gek natuurlijk.

0    
Piet

Allang verlengt maar wat worden we weer in de zeik gezet. Ben blij dat mensen nog komen om het bier en de vriendschap en de liefde voor de club. Als het om de voetballers gaat die er nu nog zijn en de mensen die het voor het zeggen hebben had er geen hond meer gekomen.

0    
Henri

Zo'n twee weken voor de eerste trainingen nog geen nieuwe trainer, geen ruiming van spelers wiens contract nog doorloopt, geen nieuwe aanwas van spelers die in de as het team moeten gaan dragen.
Wel een potje om afvallers van eredivisieclubs in augustus te gaan huren. Hoe wil je in hemelsnaam bij de start van de competitie met een evenwichtig opgebouwde selectie en en goed ingespeeld team beginnen om te voorkomen dat je na 6 wedstrijden alweer een straatlengte achter staat. Want hoe je het wendt of keert NAC is de club waar volgend seioen door iedere KKD club opgejaagd wordt. Daar willen ze punten van pakken. Eerlijk gezegd nog nooit zo weinig vertrouwen ingehad als dit seizoen. Aan welke positieve sginalen moet je je als supporter aan vasthouden? Helaas is aan de start van de nieuwe competitie de puinhoop nog groter dan aan het eind van het vorige seizoen. Alles in een padstelling en helaas roergangers die niet weten dit te doorbreken en in een afwachtende modus zitten.

0    
Ernie

Geweldig aantal voor een kkd club waar trainer en selectie nog niet bekend zijn. Fantastisch!

0    
jvt

Wie zegt dat dit echte cijfers zijn? Kan gewoon een marketingtruc zijn. Dat noemen ze schaarste creëren, verkoop stimuleren. We hebben het afgelopen seizoen al wel meer gehoord.

0    
Kinderkaartje

@jvt

Get a life. Aluhoedje.

0    
Judge M.

Ook weer present. En minstens drie uitwedstrijden op fietsafstand :)

0    
Peppie&kokkie

@jvt zou zo maar kunnen. Gokje , morgen wordt de trainer bekend gemaakt , dan zal er waarschijnlijk een kleine rush zijn op de plaatsen in het stadion. En zullen we door de 10500 schieten. Ik maak mij wel enorm zorgen om de selectie , er is dus geen geld om op korte termijn spelers aan te trekken van enig kaliber. Ongelofelijk voor een club met zo’n trouwe schare supporters.

0    
van Flieger

Onder van Aalst en Co zijn dus duizenden toeschouwers weggejaagd en hebben tientallen sponsoren de benen genomen. En onze Tom maar zijn Linkedin pagina aanpassen met de Pinksterdagen.

Het is ongelooflijk in wat voor dramatische situatie ons NAC terechtgekomen is.

0    
Tante Annie

Toch ben ik blij verlengd te hebben. Zoals wel vaker hier gezegd is, als je niet verlengd ga je het nog missen komend jaar. En ik ga persoonlijk nooit spijt hebben van een seizoenskaart, ook vorig jaar niet. Ik zou er nog eentje nemen in de 4e klasse

0    
Dutchbird

Laat die &.245 vandaag groeien naar 8.500 daarna 2 dagen stoelendans en daarna? Eisenga moet blij zijn als hij de 9.500 haalt want ik ken echt niemand zonder ssc die er een wil aanschaffen. Er is ook geen reden voor. KKD voetbal, geen verbetering in de selectie, geen lokale spelers en bovendien genoeg kaarten in de losse verkoop als er een interessante wedstrijd aankomt. Die 9.500 halen is al een pittige opgave.

0    
van Flieger

Na de vorige degradatie hing er in het stadion bij thuiswedstrijden zo'n hele vreemde sfeer. Afwachtend geroezemoes.

0    
[email protected]

Ik wil dolgraag verlengen. Ingelogd....er wordt een activatiecode verstuurd, zeggen ze....maar daar zit ik nu al 2 uur op te wachten. Klantenservice gebeld....voicemail.....zijn er niet vanwege Pinksteren....ja....hoe graag wil NAC nou dat ik die kaart verleng...
Het zal wel loslopen, zeker omdat ik van de 1912 club ben....maar toch....beetje eigenaardig is het wel...

0    
Jamack

Flieger 13:39
VDA werd op de forumavond hierop gewezen, waarop hij zei te zullen gaan aanpassen. Hij heeft dus woord gehouden. Een forumavond is blijkbaar effectiever dan tientallen posts hier. In september krijg je hoogstwaarschijnlijk een herkansing. Ik zie er naar uit

0    
@[email protected]

Wellicht in je spambox daar kwam bij mij ook de mail.

0    
Niels

Na 20 jaar verleng ik niet meer.
Vrijdag avond haal ik 9/10 x niet.
Maandag nooit geen kans om naar NAC te kunnen.

En de vorige keer had ik nog het vertrouwen in, maar nu is het eerst zien en dan geloven.
Ik hoop dat ik er neffe zit en zal dan er als de kippen bij zijn voor een 1/2 seizoenskaart.

Ik hoop het echt.

0    
Stan

Het is gewoon een geweldig groot aantal. Bovendien ken ik veel mensen die op een ander plek willen gaan zitten. De kans dat je kan switchen is nu wat groter, dus een goed moment.

0    
DunErwt

@niels


Kijkt uit niets je bent nu geen echte supporter maar een azijnzeiker.
Welkom bij de club maat!

0    
Ernie

Trek je niks aan van dat handjevol negatievelingen die dit hoge aantal er onderuit willen halen.
Die figuren komen zelden of nooit in het stadion.

0    
van Flieger

We kennen allemaal nog die legendarische uitspraak van Willem vd H: "die 12.000 man komen er altijd wel, daar hoef je niks voor te doen". En dus deden zij er weinig aan. Mommers begon met kortingen en Goetzee zette dat beleid door, dan schraap je er nog een paar bij. Eerstedivisievoetbal wordt in Breda niet echt gewaardeerd, niet onmiddellijk terugkeren na de schande van afgelopen jaar betekent een verdere teruggang.

Daar hebben we in de notulen van de CR nooit iets over gelezen, nooit hadden zij kritiek op Goetzee of van Mierlo. Sterker nog er leek sprake van een warme band, een bijna slaafse volgzaamheid. Ten tijde van van Fessem en Dimitri werd er nog weleens met het vuistje op tafel geslagen Maar de huidige kliek lijkt alleen geinteresseerd in de privileges en om gezien te worden. Ze staan in ieder geval mijlen ver af van wat er echt leeft.

0    
van Flieger

Jamack - dat hij nu geen General Manager of Sports Maar Technisch Directeur NAC Breda heeft staan had natuurlijk geen 6 weken hoeven duren, of vind jij van wel ? En GT Sports met hem als zaakvoerder, aandeelhouder en contactpersoon ook prima ? Want daar is niks veranderd.

Het gaat om beeldvorming en perceptie. De als zwaargewicht aangekondigde figuren blijken alle beginnersfouten te maken, met als dieptepunt die uitspraak dat we per afgelopen vrijdag geen trainer hoefden te verwachten, het is inmiddels alweer bijna dinsdag, ook nog geen trainer. Waarom dan niet meteen gezegd: nou vrijdag niet, en zaterdag niet en met Pinksteren is de winkel gesloten dus volgende week, misschien. En we hebben geen idee waarom het allemaal zo lang duurt, althans dat gaan we jullie niet vertellen (afzegging van de trainer). Zeg dan niks ipv die onzin.

0    
zo veel jaren lang

Voor mezelf is het met vast plaats vooral maar verlengen om je plek niet kwijt te raken.
Ik denk dat er zo nog veel zijn. Degene zonder vaste plaats op G of B zullen kunnen wachten. Dat zal niet zo hard lopen.

Verlengd voor mezelf, voor mijn maten, voor de club NAC (wat dat ook moge zijn op dit moment)

De laatste jaren is het al niet om aan te gluren.
Dat we 2 jaar terug toevallig promoveerden, doet daar niet aan af.

Geen ziel
Geen identiteit
Geen visie
Geen beleid
Geen voetbalverstand
Geen competente mensen in RvC
Geen eenduidige mening van aandeeldhouders

Heeft niets met betaald voetbal te maken. Hoe trouw en gezellig en geweldig de supporters ook zijn.

Hopen op (weer) een nieuw beleid, nieuwe eigenaren, nieuw elan.

Tot die tijd maar uitzitten, met je maten, op je vaste stekkie.

Na de vreselijke jaren 80 kwamen erg mooie jaren 90
Daarna wisselde degradatie af met europees voetbal.

Benieuwd hoe, maar betere tijden zullen zeker ooit weer komen.

0    
Jamack

Flieger
Uit de vrijwillige donaties voor de jeugdopleiding, gekoppeld aan de verlenging van de seizoenkaart, kan ik met de beste wil van de wereld niet afleiden dat er massaal is gekocht vanwege de 7,5% korting. Jij wel?

0    
misterbean

Laatste dag om de trainer bekend te maken?

0    
Nacfan

Ik snap natuurlijk dat mensen wachten op de versterkingen en trainer, maar ik heb verlengd. Met zn alle erachter volgend seizoen!

0    
buurman

Gezien de omstandigheden een goed resultaat. Uiteraard gaan er minder seizoenkaarten over de toonbank. Verder zit in de teksten van D’N Erwt en Realist m.i. een stevige kern van waarheid. NAC moet antwoorden met een acceptabel seizoen bij de top vier. Omdat te laten lukken moet er wel iets gebeuren.

0    
NAC... what else?

De wereld zal nog niet vergaan
Zolang de liefde blijft bestaan.....
Prachtige tekst maar geldt dit alleen voor de supporters of ook voor onze “bestuurders” en ‘ grote 3’? Of zouden zij dit niet mee kunnen/willen zingen!!
We beginnen het seizoen in ieder geval weer met een achterstand en of we deze gaan inlopen is maar de vraag. En dan zijn de spelers en trainer wellicht nog niet eens het belangrijkste maar vooral AD, TD, commerciële afdeling, bestuur eventueel een RvC, met voldoende charisma, visie en netwerk. Zolang dit niet aangepakt wordt blijft het dweilen met de kraan open. Start met een goede basis en ga vandaar uit de club weer opbouwen. Dit had natuurlijk al een half haar geleden gestart moeten worden maar waarschijnlijk was toen de noodzaak nog niet echt in beeld.. ???

0    
Ivo

Uiteindelijk wil straks toch iedereen op zijn vertrouwde plekje in het stadion zitten. De vaste kern verlengt wel. Met nog wat verplaatsingen en nieuwe aanmeldingen zitten we op het eind van de week aan de 10.000. Daarna zal het niet zo snel meer gaan.

0    
Dutchbird

Tijd voor een polletje. Hoeveel SSC's heeft NAC op 1 augustus verkocht?
- Minder dan 10.000
- 10.000 tot 12.000
- 12.000 tot 14.000
- meer dan 14.000

0    
NB

@Dutchbird:
Tussen 10.000 en 12.000 (11.912 op precies te zijn) ;-)

0    
Corleone

Ik heb vanaf dag 1 verlengd maar ik had toch wel gehoopt dat er een trainer en minstens 10 nieuwe spelers er bij zouden zijn straks begin de trainingen weer heb je geen spelers om te trainen ???en geen trainer man man man wat is het toch nog steeds een rommeltje bij ons NAC

0    
Ivo

@corleone,

Het spelersbudget wordt volledig opgesoupeerd door de spelers die er nu al zijn.
Het is simpel: er moeten er eerst weg voordat er weer bij kunnen.
Daarnaast is de transfermarkt nog maar net geopend, en spelers zijn nog op vakantie.

10 nieuwe spelers op 25 juni kan je vergeten, er zijn er nu 3, misschien dat het er dan 6 of 7 zijn. Maar alleen als er ook spelers vertrekken.

0    
Helter

[email protected]
Wat is dit nou voor gelul. Als lid van 1912 hoef je toch helemaal niet te verlengen!

0    
Vakkie G

@Helter

Vanaf dit jaar toch wel.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja