Wij gaan niet opzij

Leonardo mag buiten trainen

Leonardo mag morgen zijn hersteltraining op het veld uitvoeren. De Braziliaan liep in de wedstrijd tegen Willem 2 een liesblessure op. Het herstel zal echter nog een paar weken duren. Ook Loran ligt op schema met zijn herstel. De verdediger herstelt van een breuk in zijn knieschijf. Ook voor hem duurt het herstel nog enkele weken. Patrick Zwaanswijk trainde vanmorgen niet mee met de selectie, maar is zaterdag wel inzetbaar.

Volgend bericht
Overige ellende in Oost Brabant 15 reacties
Terug naar overzicht
5 Reacties
0    
ronaldnac

ten eerste staat er in de titel leornardo bsiderats;) maar lees ik hier goed uit dat leonardo dit seizoen nog wel een paar wedstrijden kan mee pakken:o

0    
Talent

'Horrortackle' op Ramsey levert Shawcross drie duels schorsing op...ongelofelijk, Lurling krijgt dezelfde straf voor dat aaitje. Binnen Nederland wordt er met twee maten gemeten, maar ook de bonden onderling.

0    
nac6

leo leo leo komt je buiten spelen.
suc6 jongen

0    
Joey

@ronaldnac

ze kwamen allebei hard in hé ;)
maar idd, van Lurling , 3 wedstrijden heel overdreven:S

0    
danielle

blijf het echt ongelooflijk vinden 3 wedstrijden voor lurling!kijk bacuna van groningen,maakt week op week hele smerige overtredingen en komt er elke keer goed vanaf.hopelijk schorst groningen hem nu na het breken van lucius zijn been op de training,dan kan hij volgende week niemand blesseren.

Laad alle berichten na dit bericht in