Wij gaan niet opzij

Overige ellende in Oost Brabant

Het vetrek van Lazovic en de komst van Van der Meyde naar Eindhoven is niet het enige prettige nieuws vervelende nieuws voor de Eindhovenaren. Pieters wordt vandaag onder de MRI gehouden om eens te kijken hoe ernstig hij geblesseerd is. Dzudszak heeft vandaag de training hervat, maar of ie ook kan spelen is vooralsnog niet duidelijk. Manolev zal zeker niet beschikbaar zijn. Hij liep vorige week een spierscheuring op.

Vorig bericht
Leonardo mag buiten trainen 5 reacties
Volgend bericht
[email protected] mobieltjes inzamel actie 6 reacties
Terug naar overzicht
15 Reacties
0    
scouting nederland

Bij psv denk je automatisch aan mommers. daar waar hij zelf zo graag rondloopt. jammer dat Tejo nooit meer ergens anders aan de bak komt, zitten wij met m opgescheept. in eindhove hadden ze 2x een directeur nodig, 2x geen mommers. marktwaarde nul dus voor meneer de blotemannenbetaster.

0    
Hoi

@Scouting Nederland

Bij PSV denk ik helemaal niet automatisch aan Mommers? Dat jij nou een gefrustreerde Theo Mommers fetisjist bent die de hele dag niets anders kan dan associaties met hem bedenken moet je maar bij jezelf laten.

0    
breda

haha scouting nederland, waarom heet je hier ook niet gewoon van Rumschoten?

0    
Hugo

mmmm Ook ik snap weinig van deze link

0    
Jo

Volgens mij droomt Hansje/rumschoten/scouting of de vele andere namen .. van Tejo en zit ie vaak naar de foto met blote billen te kijken en droomt hij weg met in zijn gedachte als Tejo mijn billen nou eens zou ... Hij komt er gvd iedere keer mee Hoezo frustratie? Of ben je verliefd op Tejo Hans?

0    
ronaldnac

die snoepzak doet waarschijnlijk wel weer mee hij had vandaag weer heel de dag getraind hoorde ik. en hoe is het met engelaar?

0    
Nil

Hansje Deelen... Wie kent hem niet? Afellay ook geblesseerd hoorde ik?

0    
Voske

Hehe. Scouting Nederland kan z'n schrijf-het-maar-van-je-af-therapie vanuit de gesloten inrichting eindelijk weer voortzetten op BSR. Zullen je begeleiders vast blij mee zijn SN. Hoeven ze niet meer heel de dag naar die onzin te luisteren. Aan je reactie te zien hebben de afgelopen maanden helaas nog niet geleid tot enige verbetering van je geestelijke toestand. Hou vol. Wie weet komen je peddels nog eens in het water...

0    
Pimmeke

Nog meer ellende, heb net mijn NAC-shirt gehaald bij het winkeltje, maar de maten kloppen van geen kanten. Ik draag normaal xl, en ik had voor de zekerheid een xxl besteld, maar deze zit zelfs extreem strak en de mouwen zijn gewoon te kort!!!

Beetje jammer.

0    
Johan

Ik heb net ook shirt gehaald. Normaal heb ik L, voor de zekerheid XL besteld. Is ook nog veel te klein, het ziet er niet uit. Ik had gedacht dat t materiaal net als in de tijd van Rat Verlegh van katoen zou zijn, maar t is synthetisch. Hadden ze dat spul an in die tijd????Dit is zeker geen 50 euro waard!

0    
breda

hallo? waarom pas je het shirt dan ook niet voordat je het koopt

0    
Pimmeke

@breda

Hallo?? Omdat je niet kon passen van te voren. Prutser.

0    
SBO

Ah nee toch, geen Scouting Nederland hier alsjeblieft..wordt zo moe van dat gedoe..

0    
Hoi

@SBO: ik verwacht zomaar dat zijn gedrag met verhoogde aandacht gevolgd wordt.

0    
WallieNAC

En zoals juist bekend, spelen pieters en manolev mee. En kan ook dudszak (ofzoiets) meespelen. Dit houdt in dat we op het randje moeten spelen en pisvee zo bang moet maken.

Laad alle berichten na dit bericht in