Overal waar we komen

Lindhout leidt NAC - Vitesse

Allard Lindhout heeft komende zondag de leiding over de wedstrijd tussen NAC en Vitesse. Dat laat de KNVB vanmiddag weten via de officiële kanalen. Lindhout wordt geassisteerd door Bluemink en Kleinjan. Edgar Bijl is de vierde official.
Zondag wordt er om 16.45 uur afgetrapt in het Rat Verlegh Stadion. Buiten de vier officials, is Christian Mulder de VAR van dienst. Zijn assistent in Zeist is Rob Langeland. Lindhout floot dit seizoen nog geen wedstrijd van NAC. Vorig seizoen was dit twee keer het geval: de uitwedstrijden tegen SC Heerenveen en Sparta Rotterdam.

Bron: B-Side Rats, KNVB

Terug naar overzicht
44 Reacties
0    
nacman

van lindt hout zaagt men planken en timmert men het nac doel dicht

0    
Judge M.

Hoera! Weer geen Mulder!

Het zal dus wederom van de spelers zelf moeten komen..

0    
De Lange

@judge. Hij komt anders wel dichtbij. Moet naar 013?

0    
Ouwe Spionkop

We gaan verrassen. Ik zeg 3-1

0    
Bierdrinken

Rondje van mij als we winnen
Hup NAC

0    
van Flieger

Vitesse is niet in vorm, maar als je rond de 60e minuut niet minstens met 2-0 voorstaat verlies je deze pot ook. En dan mag je alleen hopen dat Graafschap het zelfde doet, dan wordt de achterstand nog maximaal 8 punten. Zelf gaan we voor de winterstop niet veel meer halen, een puntje of 2 maximaal, maar waarschijnlijker is nul punten.

0    
Nacomertje

Loop sinds zondag rond met het gevoel alsof we al officieel gedregradeerd zijn. Geen scheidsrechter die dat kan veranderen. Hoop dat de spelers me alsnog weten te verassen. Bier drinken en kut roepen, toch wel bietje zin an. Hup NAC!

0    
Mmm

Gewoon lekker een keer winnen!! Zijn we allemaal.heel hard aan toe. Moet.gewoon een keer gebeuren!!!

0    
Fred1

Ook geen hoogvlieger deze scheids.
Maar dat maakt in principe toch niet veel meer uit, er zit niets mee dus waarom een scheids dan wel?
Bovendien moet je het geluk ook afdwingen en ook dat doen we niet.
Wat mij irriteert en tegelijkertijd ook frustreert is het om de hete brij heendraaien , en er gewoon niet wordt gezegd waar het op staat , zolang de vinger niet op de zere plek wordt gelegd en men elkaar niet corrigeert komen we nergens en blijft het aanmodderen.
Vandaag interviews in BN de Stem gelezen dan zitten er gewoon twee om de pot te draaien die de feiten en de fouten niet durven te benoemen, spreek gewoon datgene eens uit wat wij met zijn allen wekelijks zien.
We zijn met zijn allen bij elkaar toch niet een stel achterlijke debielen?
Vroeger was echt niet alles beter maar als je toen iets fout deed werd je de pokken vol gescholden en bleef zich dat vaker voordoen dan had je geen leven meer bij wijze van spreken, het kaf werd op natuurlijke wijze van het koren gescheiden en de zwakken vielen af.
Maar wegdraaien , kop in het zand steken of een dooddoener als “ we moeten bij elkaar blijven “ of “ we moeten eens praten” daar kom je niet verder mee, er zijn structurele problemen en er zijn mensen die niet gaan veranderen . ( lees verbeteren of gewoon werken )
In mijn bedrijf helpen we elkaar maar we gaan niet tegen beter weten in lui beschermen die afbreken wat de rest tracht op te bouwen , dan nemen we afscheid van elkaar , het kost teveel geld , prestige en op den duur je bedrijf als je zonder in te grijpen doorgaat.
Echter bij NAC gaat het volkomen anders , we laten het volkomen uit de hand lopen , we degraderen, er worden onschuldige mensen ontslagen, sponsors en supporters worden belazerd en krijgen niets terug voor hun investeringen en derden mogen later het verdronken kalf weer uit de put halen.
En als ik de houding van Pierre zag afgelopen zondag dan mogen we daar ook niet veel van verwachten vrees ik , ik hoor ook de geluiden van het terughalen van Sadiq en Mari, maar het zijn slechts geruchten en dan nog kom je een berg ervaring inzicht en werklust tekort .
Ik zou als trainer ( en ook als groep ) keihard zijn en gewoon benoemen wat er na de 74e minuut mis ging want daar praten we over.
En dan is het onzin om te zeggen we winnen en verliezen met elkaar.
Als je 3000 x een bal hoog kunt houden wil niet zeggen dat je kunt voetballen , voetbal is een teamsport waarbij elke schakel zijn taak moet uitvoeren , na de 74e minuut stonden we plots gewoon met 10 man en een linkerkant die volkomen verwaarloosd werd.
En het spreekwoord zegt je bent net zo sterk als je zwakste schakel en dat is gewoon een feit .
De zwakste schakel kwam er in de 74e minuut in en dan weet je meteen waar je staat en waar je moet beginnen met saneren en daar hoort ook de gehele TS bij die deze enorme fout mogelijk maakte.

0    
Breda vooruit

Ja bierdrinken dat kan je wel zeggen nu,je weet dat dat tog niet gebeurt..

0    
Ouwe Spionkop

Beste @Fred1 Het zou ongepast zijn spelers in het openbaar elkaar gaan beschuldigen. Het is maar goed dat dat niet gebeurd via de media.
Onderling zal er best de waarheid gezegd worden!

0    
Dirk

TD Oversier ontslagen bij NEC, iets voor ons ??

0    
7bNAC

Ga echt lachen als we nu winnen @bierdrinken

0    
Ed

Spelers kunnen in zak en as gaan zitten, gvd mes tussen je tanden en strijden. Kali hou eens op met oververmoeid zijn. Kerst is over 3 weken, dan kun je bijkomen. En de rest kom op zeg schouders eronder en gaan. Meer vragen we niet.

0    
van Flieger

Elkaar de waarheid zeggen past niet in deze bestuurscultuur. De achterban is tot op het bot verdeeld omdat er geen echt leiderschap is. Een rotterdamse kabouter met een meerderheid met zijn 2 companen, een gefrustreerde groep kleinere aandeelhouders en een stelletje totale non valeurs als commissarissen. Dat moet hoognodig gereorganiseerd worden. Vandaag nog.

0    
Willemf5

Zou het uitmaken?

0    
Djordi

@Bsiderats kan je ff @bierdrinken zen email achterhalen voor het geval we winnen.

0    
JohnFe

@Djordi e.a..

Ik lees nergens dat hij een rondje bier aanbied, misschien is het wel een rondje rond de tafel ofzo, ayaya of de kerk.. lol. of nog erger een rondje water, brrr.

0    
Octor

Ik denk dat @bierdrinken wel een rondje bier bedoelde, staat niet voor niets in zijn naam...

0    
De waarheid

Hoe had het afgelopen zondag zover kunnen komen.
Als ze straks degraderen kan het zomaar gebeuren dat de taferelen uit de jaren 80 terug komen.
En nu helemaal want de divisie lager genaamd de keuken kampioen is op dit moment drijfzand voor grote volksclubs.

0    
jansen

@ Fred1.

@Flieger.

Er gaat niet veel veranderen zowel op sportief gebied niet als ook op RVC niveau niet.

Jammer maar helaas het kwaad is al geschied..

Te gek voor woorden eigenlijk maar heel de Noad Advendo Combinatie zal op de schop moeten het is niet anders.

0    
scheppioni

Lindhout leidt brandhout, verder wat Fred zegt is mijn inziens ook het grootste nadeel bij NAC !!! Als toevoeging, er is niet ene zwakke schakel maar meerdere in de groep en staf, maar beide wissels waren afgelopen zondag idioterie ten top en elke keer maar in herhaling vallen van je gevoeligste kant, de t.s. staat erbij en vind het best, het riedeltje is weer hetzelfde en de assistenten zal het een worst wezen want zitten volkomen onbegrijpelijk te vast in het zadel ?????????

0    
Jeffrey

Kali is toe aan de winterstop. Kunnen we nog lang genoeg van genieten met zijn langdurig contract!
Pierre lacht ons gewoon uit afgelopen zondagavond. Weg met die man!

0    
Dutchbird

Remco Oversier prima TD voor NAC. Niet zo'n blaaskaak als Smulders. Heeft het bij RKC geweldig goed gedaan met een minimum aan middelen. Daar was hij niet alleen TD maar ook algemeen directeur.

0    
Andre

Iedereen die het hier niet ziet zitten. Kan gelijk hebben. Maar ga je zo dag niet. Ik heb veme mensen die graag mee winnen en toch willen proberen ons elftal te helpen en ze naar een overwinning te schreeuwen.. En flieger ben stoer en hou je mond nu een keer..

0    
Andre

En hij kent justin dus een en een is. .

0    
Guuske

En die oversier heeft ervaring in 1e divisie

0    
Sharkskin

Jong Volendam- Jong NAC 3-0.
Jong NAC, speelde vandaag met een groot aantal 1e elftalspelers waaronder Mets-Leigh- Van Anholt- V Hooijdonk- Reuvers- Muhren.
Lijkt wel of het virus niet te stoppen is is en ons niets bespaard blijft.

0    
De Lange

En @sharskin Helmond met een aantal huurspelers van Nac staat onderaan en Nac staat onderaan .toeval bestaat niet toch .

0    
J Breda

Als nac scoort, scoort vitesse binnen een minuut

0    
Dirk

De Noord-Hollandse eerstedivisionist Telstar heeft grootse plannen. De club wil in 2026 de Eredivisie in.

Gelukkig de eerste jaren geen concurrent !!!??

0    
De trainer

Ik mag hopen dat we zondag geen 5-3-2 gaan spelen.

0    
Bredafun

Hooijdonk onderhand eens 90 minuten erin, dit zijn gvd 100% gemotiveerde scorende en sterke gasten voor onze toekomst!!! Erin met hem Gaag! waarom dat afwachten dude?? En wanneer kan je de ziekenboeg onderhand eens opstellen. Duurt wel erg lang bij deze gasten? ??? Fernandez & Kali erin.

0    
Arie

En wij lijden tegen Vitesse!

0    
AJ

We kunnen alleen winnen als we er als publiek 90 minuten op knallen. En geloof....me.... het is nodig!

0    
Fred1

@ Ouwe spionkop, Lurling zou nooit gezegd hebben “ Mounir doet zijn best “ die zou gezegd hebben waar het op stond .
Mounier doet natuurlijk zijn best , maar “ zijn “ best is nog altijd niet goed genoeg voor de tweede divisie, Laart staan ere.
Geen discipline, geen taken uitvoeren en je medespelers in de stront laten zakken , dan ook never nooit meer in NAC 1 , zo simpel is het.
Hoe vaak gaan we Verschuren nog als rechtsback proberen en hoe faak laten we onze vriend Mounir fout op fout stapelen en de verkeersregelaar uithangen? Hoe vaak moeten we nog voor gaas eer iemand ingrijpt en een stokje voor de gekke hersenspinsels van Penders steekt.
Spreek insiders en je hoort waar de schoen werkelijk wringt.
Tja en Pierre zijn performance van zondag was niet iets om moed uit te putten, als ik er had gezeten dan had ik voor heel de natie zitten janken, want dat doe je als rechtgeaarde Naccer na zo'n debacle, dat zag ik bij Pierre niet terug helaas en dat doet héél veel pijn.
Zo gaan zitten lachen en geinen met van de Vaart kan je niet op tv maken daar doe je veel supporters mee tekort.
Dat betekent: of hij bagatelliseert het, of hij is echt geen echte Naccer zoal# wij of hij weet dat er dusdanige versterking komt dat hij zich geen zorgen maakt , laten we dat laatste hopen.

0    
Los Pollos Hermanos

@Fred

Mand.

0    
Dirk

NAC Breda heeft bij PSV en Vitesse geïnformeerd naar de mogelijkheid om Bart Ramselaar en Thomas Bruns in januari op huurbasis te strikken. 'Welingelichte bronnen' laten dat aan BN/DeStem weten. Hekkensluiter NAC kreeg nul op het rekest. 

Het dolende NAC wil zich tijdens de winterstop koste wat kost versterken met een creatieve middenvelder. Ramselaar en Bruns komen dit seizoen allebei amper aan spelen toe in Eindhoven en Arnhem. 

PSV heeft NAC inmiddels laten weten dat een verhuur onbespreekbaar is, weet BN/DeStem. De koploper van de Eredivisie wil Ramselaar (22) alleen verkopen. De speler zelf zou daarnaast een voorkeur hebben voor een avontuur in het buitenland. 

Hetzelfde verhaal geldt voor Bruns. De voormalig speler van Heracles Almelo en FC Twente wil liever aan de slag in het buitenland dan in de kelder van de Nederlandse competitie. Bruns uitte laatst zijn onvrede over z'n reserverol bij Vitesse. Zijn werkgever is in januari bereid om mee te werken aan een vertrek. 

Naar verluidt heeft NAC circa 500.000 euro klaarliggen om in januari versterkingen aan te trekken. 

0    
jvt

Het is een drama. Iedereen blijft zitten nadat slechts één man die zijn verwoestende werk schijnbaar ongezien mocht uitvoeren is weggestuurd en de ander uit solidair gevoel is gegaan en wellicht geld meekrijgt.
De klanten van NAC worden gewoon voor de gek gehouden, minachting zelfs. Bezem door de RvC, technische staf is hart nodig. En dat technische hart, stop ermee. Hoe kun je de mensen die er gewoon bij waren nu in één keer als de mensen met know how/redders bestempelen? Laat de trainer zich heel snel op de selectie concentreren. No excuses, er moeten NU punten worden gepakt, niet na de winterstop alleen.

0    
Wolfmanjack

Ik snap het wel. Spelers willen geen degradatie op hun cv.

0    
Baosje

beter een Lindhout , dan een lintworm.....

0    
scheppioni

@ Fredje
En toch vind ik de passanten op de bank erger dan een beetje dollen wat Pi-air doet, ik snap wel wat je bedoeld en ik had ook eerder met een sjaggie face gezeten, maar gewoon bij ons NAC zitten en nog geen blik of bloos uiten of het je elke wedstrijd iets interesseert, daar walg ik echt van, laten hopen dat Pi-Air het achter de schermen al een heel eind onder controle heeft voor de tweede seizoenshelft !

0    
Van "taajlaand

Hoi Fred1,

Ooit kreeg ik eens een uitnodiging van éne JP om samen met deze toendertijd NAC sponsor een gesprek aan te gaan, want "Piërre zou een op en top NACcer zijn"....
Misschien ken jij deze persoon.
Ik laat zo lang deze gast vanaf de tweede keer bij NAC vertrok, duidelijk mijn mening horen betreffenbde zijn betrokkenheid bij onze club, want zie daar tot nu toe nog totaal NIETS van terug.
O,O, wat een lol elke keer bij studio voetbal, zérker nu Rafael ook nog eens de grapjas uit komt hangen daar, maar v. Hooijdonk zat 'liever' bij de topper in de kuip, en laat middels een slap minachtend lachje nog steeds niet zien ook maar een stuiver te balen van de situatie bij NAC Breda!

Ik ben nog steeds geen fan van deze gast, maar mócht hij het lek bij ons boven krijgen en voor de positieve ommekeer zorgen, zal hij alle credits krijgen, ook van mij, die hij 'verdient'.
Laten we het hopen, maar dan zal er nog écht veel moeten veranderen in zijn instelling.

0    
Judge M.

Zo denk ik er ook over Van TaaiTaailand...

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja