Overal waar we komen

'Bruns en Ramselaar haken af'

In de zoektocht naar een kwaliteitsimpuls tijdens de winterstop is het technisch platform uitgekomen bij Bruns en Ramselaar. Het technisch platform heeft volgens BN deStem geïnformeerd naar beide spelers, maar zonder resultaat. Welingelichte bronnen melden tegen de krant dat er navraag is gedaan bij zowel Vitesse als PSV, maar dat beide spelers liever naar andere opties kijken.
PSV zou Ramselaar alleen willen verkopen, waardoor hij al geen optie meer zou zijn voor NAC. Daarnaast lijkt de speler zelf een grote voorkeur te hebben voor het buitenland. Hierdoor is de kans zeer klein dat de middenvelder de overstap naar Breda maakt. Voor Bruns geldt hetzelfde, ondanks dat de middenvelder van Vitesse wel op huurbasis weg mag lijkt ook hij een voorkeur te hebben voor een buitenlands avontuur. Door het informeren van Bruns en Ramselaar laat NAC weten onder andere op zoek te zijn naar een technische verbindingsspeler, het liefst een die ook een doelpunt kan maken. Naast deze speler zou NAC nog drie spelers zoeken die voor een half seizoen samen ongeveer vijf ton mogen kosten.

Bron: B-Side Rats, BN deStem

Vorig bericht
Lindhout leidt NAC - Vitesse 44 reacties
Terug naar overzicht
117 Reacties
0    
Enkhuizer rat

Ik hoop dat er spelers zijn die wel willen komen. Logisch dat de meesten eerst ALLE andere opties afgaan voordat ze naar Breda komen. T wordt een zware klus om de selectie enigszins op peil te brengen.

0    
René

Eerst maar eens veel middenvelders kwijt raken. Scorend vermogen en centrale verdedigers hebben voor mij de hoogste prioriteit

0    
Tvb

Ze kunnen beter 4 verdedigers zoeken..

0    
7

Snap die gasten wel, die kijken natuurlijk eerst verder.
Alleen gasten die verder geen opties hebben zijn in het verleden naar nac gekomen. Waar is de tijd gebleven dat er spelers waren met ballen?

0    
Spar

Noem naast het publiek nog 1 reden om als speler nu naar NAC te willen komen?

Die is er niet.....

Met 8 of 10 punten de winterstop in straks. Te triest gewoon.

0    
De breedste lange

Komende 3 wedstrijden 6 punten en er is nog wat te redden. Ik doe zaterdag nog een keer mijn oogklepppen op en ga er volle bak voor.
Alles voor ons clubje. De spelers zijn passanten daar kijken we maar even niet naar.

Zou top zijn als we met zijn allen nog een keer het sfeertje als vorige jaar teg Nek kunnnen oproepen!

0    
Scheids

Spelers willen niet voor een half jaartje naar Breda komen om vervolgens af te zakken naar de kkk divisie!
NAC doet er beter aan zich alvast in te dekken met spelers die de top van de eerste divisie aan kunnen, om vervolgens na één of twee jaar weer terug te keren. Dit is nou eenmaal het gevolg van een beleid dat oogluikend is toegestaan vanuit het management. Ook het technische hart zsl hier op korte termijn helaas niets aan kunnen veranderen, want er is núl vertrouwen terug te vinden in deze selectie, laat staan dat er kwaliteiten terug zijn te vinden.
Bedankt Smulders en Co

0    
Jf

Volgens mij ligt dit niet aan de spelers maar aan de club. Die willen verkopen ipv verhuren. Zo zie je maar dat je gedwongen wordt om bij City aan te kloppen omdat in Nederland de clubs niet meer meewerken.

0    
The Cosmic Gate

Ja het gaat een lastige klus worden. Maar de andere kant van h de verhaal is dat een speler die komt.in heel korte termijn een held kan worden en vrij makkelijk het verschil kan komen maken, en zich dus erg in de kijker voor een vervolg / betere transfer kan spelen

0    
Breda1965

NAC moet na de winterstop een onoverbrugbare achterstand zien in te lopen.Ik denk niet dat een speler zin heeft om te komen dan.Enigste hoop is dat de graafschap op 10 pnten blijft staan.Ik dacht van de zomer dat het dit keer geweldig zou gaan met NAC.Ik was het niet eens met een aantal supporters hier,die het niet zagen zitten toen.Nou die hebben er toch een heel goeie kijk op gehad,tis sinterklaas en we hebben een half jaar voor sinterklaas gespeelt.Jammer dat er bij de aandeelhouders en rvc enz niemand zit met voetbalkennis.Op de tribunes zit wel voetbalkennis,maar helaas geen miljoenen euros.

0    
Michel

@Cosmic Gate

Alleen echte lefgozers denken zo, mensen die overtuigd zijn van hun kwaliteiten durven dit aan.
Merendeel van de profs (ahum) denken alleen aan veilige opties om hun WAG te pleasen.

Zonder onze jongens tekort te doen, maar wat mis ik Angelino, Manu, Cyriel, Thierry en Stijn...better days.

Het is eigenlijk meer een trots die je moet hebben om voor ons te willen spelen, voor het geld doe je het niet. Ik zou bij wijze van gratis komen als ik 19.000 gestoorden achter me had staan, machtig mooi gewoon! Maar goed, zo is de moderne voetballer niet.

Zouden Kaka of Pirlo wat te doen hebben? ;)

0    
Dirk

We kunnen Bruns zondag wel laten zien en horen in wat voor ambiance hij terecht zou kunnen komen. Met z'n allen achter NOAD !!

0    
Steefl

Mensen die denken dat wij in de winterstop 4 verlossers aantrekken moeten wakker worden.
Je krijgt gewoon weer Guyon Fernadez achtige types.
Het is eerder te hopen dat een Ilic en Muhren bijvoorbeeld fit worden en in vorm raken.

0    
RaraNAC

Twee goede spelers van buitenaf aantrekken en twee van City halen.
Ik heb liever 4 goede dan 11 slechte.. dat was wat we vorig jaar hadden namelijk.

Vooral bij City druk neer leggen, anders heeft een samenwerking geen zin.

0    
Johan o

Zie eerst maar eens van een hoop meuk af zien te komen...

0    
Mrt

@De breedste lange

Ben het volledig met je eens qua sfeer betreft, maar je merkt aan alles en iedereen dat men er wel ver klaar mee is. Geef ze eens ongelijk. Een kolkende massa kan veel doen, maar daar is een aanleiding voor nodig op het veld. Juist dat blijft dit seizoen week in, week uit achterwege.

0    
Johan o

Die 500000 euro k an beter bewaard worden om de klappen van degradatie op te vangen...

0    
Ouwe Spionkop

Spelers die zichzelf te goed vinden voor NAC hebben we toch niks aan. Hier hoeven we niet rouwig om te zijn.
Jongens met het karakter van Jordy Buys en Kenny (hij gaat niet opzij) vd Weg hebben we nodig!
In Portugal kan van de Gaag vast nog wel een of andere Portugese sloper vinden waarbij de aanvaller van de tegenstander niet eens in de buurt durven te komen.

0    
G00Ser

Ik kan me voorstellen dat clubs als PSV hier enkel het verkoopspel willen spelen. Voor Ramselaar is het duidelijk dat hij op een dood spoor zit, als er deze transferperiode geen clubs melden (uit het Buitenland), dan is een verhuur in de Eredivisie logisch. Dit soort jongens moeten minuten maken en zichzelf weer in de etalage spelen.

En tuurlijk een club als NAC heeft weinig te bieden naast de ambiance. Maar vergeet niet dat voor veel spelers het wel de nodige springplank is om de carriere een boost te kunnen geven. Kijk maar naar jongens als Garcia en Angelino. Verkijk je er niet op, maar juist bij NAC steek je snel met je kop boven het maaiveld uit, zeker ten opzichte van de huidige selectie moet je jezelf snel in de picture kunnen spelen bij NAC.

Dus, Mr. Bruns en Mr. Ramselaar, wil je graag naar het buitenland? Dan moet je je ticket de komende maanden in Breda verdienen.

Verder vallen mij nog 3 zaken op;
1. Het nieuwe technisch hart is drukker dan menig supporter denkt.
2. Het nieuwe technisch hart zoekt in de juiste vijver (niveau Bruns/Ramselaar werd hier vaak genoemd)
3. Het nieuwe technisch hart weet transfernieuws moeilijker binnenkamers te houden, maar misschien nog wat voorbarig van mijn kant. Dit kon ik erg waarderen bij Smulders.

0    
Nachoreca1

Dit is en wordt een kansloze missie van ons technisch hart. De man city deal heeft ons imago schade opgeleverd waar een paard de hik van krijgt...niet te overzien! Smulders liep daar ook al tegenaan en ging uit ellende en paniek bijvoorbeeld muhren snel aantrekken. Ons kolkend stadion met top aanhang houdt ons op de been, voor de rest worden we van Limburg tot Groningen beschimpt en uitgelachen... ramselaar en bruns weigeren... man man dan is er echt een serieus probleem....

0    
Chris W.M.

Was ik al bang voor. Spelers uit de top 5 laten zich liever verhuren aan clubs van gelijkwaardig niveau uit het buitenland of hoogstens aan een club uit de top 12. Je zal dus bij wijze van alleen spelers van clubs als Heerenveen, ADO, PEC kunnen huren qua niveau. En tillen zij het niveau bij NAC zoveel omhoog dat we het gaan redden??

Hopen dat City nog wat spelers van het niveau Ramselaar heeft rondlopen die ze weten te overtuigen om voor NAC te kiezen. En hopen dat het dusdanige namen zijn dat andere spelers er van onder de indruk raken en besluiten toch voor NAC te kiezen. Gok wel dat City 70% van de redding in handen heeft. Weten zij kwaliteit te sturen, dan houd ik hoop. Komen er 1 of 2 mannetjes van 18 van het EDS, hoe goed ik, dan zie ik het somber in....

0    
Los Pollos Hermanos

Volkomen terecht natuurlijk. Welke idioot gaat er nu vrijwillig naar NAC toe? Dan moeten echt alle andere opties niet passen. Veel te gevaarlijk. Kans dat er gedegradeerd wordt is gewoon minstens 90%. Dan ga je mee de malaise in en is je carrière min of meer over. Of anders gezegd, dan is je plafond sneller bereikt dan je eigenlijk zou willen.

Ik begrijp het helemaal dat spelers als Bruns en zeker Ramselaar (die véél te goed is voor NAC) hier hun handje lekker folden en wachten op iets beters. En dat gaat er ook komen voor ze.

Nee, wij moeten het doen met de afdankertjes. De mindere goden of probleemgevallen. Straks komt Pierre weer aan met die idioot die betrokken is geweest bij die vechtpartij bij Feyenoord. Mega talent, maar vond het nu al nodig om zijn broer te bellen, alvorens de kleedkamer en een speler even grondig zijn gerenoveerd. Dat soort troep gaan we nu krijgen. Let maar op.

0    
ReMaZu

Ergens in juli de eerste training onder van der Gaag, temperatuur 35 graden en de mannen 3 uur afgebeuld.
Interviews in de weken daarna: we worden steeds sterker, steeds beter en we groeien nog steeds.
Vijf maanden later:
Helft van de selectie langdurig geblesseerd of ziek of zwak of misselijk of overbelast of nog niet fit of nog in
opbouw of traint al apart of gewoon afgeserveerd enzovoort .......
We hebben een heel elftal aan deskundige begeleiding. Je kunt het zo gek niet benoemen of we hebben het.
Wat gaat hier fout.

0    
Sjef de gevulde koek

Als zulke jongens niet gaan komen trek ik me conclusie als.

0    
Eekhoorn

De kans dat je dit nog kunt herstellen in een half seizoen door een blik nieuwe spelers open te trekken is nagenoeg nul. Zie 2015 met De Zeeuw, Fernandez, last minute deal Duarte etc etc. In dit geval is het zelfs nog erger met slechts 8 punten. Altijd blijven hopen, ook als er nauwelijks een basis voor is. Kijk naar de geschiedenis van de club en je weet de helaas de afloop.

0    
Willemf5

Laten we vooral niet denken dat City dit voor ons gaat oplossen. Al sturen ze een keer kwaliteit, die jonge mennekes hebben altijd minstens een half jaar nodig om te acclimatiseren. Gaat niks worden dus...

0    
Naccie1912

De deal met City is er ook gekomen omdat dit soort taferelen al jaren spelen. Clubs uit de Ere willen spelers die bij hun de bank warmhouden niet laten vertrekken binnen de Ere. En ja, op dit moment is het inderdaad zo dat de spelers zelf ook zullen afhaken door onze positie. Maar dit was al langer zo en is niet iets wat nu pas aan de hand is.
In 2015 dachten we inderdaad ook de verlossers hebben binnengehaald met De Zeeuw, Fernandez, Duarte en Marcellis. Maar na de degradatie waren ze allemaal pleite (ergens zeker begrijpelijk) en mochten we het zelf uitzoeken.

Wat er komende winter moet gebeuren, geen idee. Ik hoop inderdaad toch dat City een aantal pareltjes stuurt, maar wie er ook komt en waar ook vandaan, moet allemaal weer tijd hebben om zich aan te passen. Het wordt een lang seizoen en ik vrees het ergste. Het enige wat ik hoop is dat de sfeer in het stadion beter gaat worden ten opzichte van de laatste wedstrijden. Tuurlijk is het logisch dat dit minder is, maar op dit moment wel zo ongeveer het enige waarvoor ik naar de wedstrijden ga, want voor de spelers doe ik het vooralsnog niet..

0    
TpT

Deze jongens hebben we ook niet nodig. Zijn denk ik niet aantoonbaar beter dan een fitte Ilic, al brengen ze wel meer ervaring met zich mee.

Prioriteit ligt echt achterin. Als ik tegen Groningen zag hoe NAC met 7 man in de eigen 16 meerdere keren voor lul wordt gezet door 2 spelers van Groningen dan is er echt iets gruwelijk mis.

0    
Harrie

Ramselaar en Bruns zijn goede spelers en absolute versterkingen, maar of deze type spelers de verlossers zijn vraag ik me sterk af. Zij hebben de creativiteit, maar moeten worden aangespeeld tussen de linies en wie moet dat doen? Als ze de bal hebben moeten ze hun passes in en rond de 16 van de tegenstander kwijt kunnen aan een speler die kan scoren.

Naast 1 of 2 middenvelders moet er ook een doelpuntenmaker bij voorin en 2 goede verdedigers die ook goed kunnen opbouwen. Dat is een lastige klus voor het technisch hart,

0    
Jf

Ik zou het oprecht jammer vinden als een Ramselaar niet komt. Aanvallend ook een impuls. Misschien een actie met #Ramselaar4Nac. Het is een Noad speler met creativiteit en iemand die Te Vrede kan helpen en andersom.

0    
Nachoreca1

@tpt... je verhaal over de verdediging klopt, maar als je illic gelijk stelt met de genoemde 2 moet je toch eens wat beelden terug gaan kijken. Die zijn echt beter en verder dan hem. Geen schande maar wel een feit.

0    
Breda1912

@Jf

#Ramselaar4Nac ? Ik kijk wel ff..

0    
Arie

Nachoreca1

Eens. Aan het eind van de rit heeft City je straks verder de tering in geholpen dan omhoog gestuwd.
- Onstabiele/gebrek aan kwaliteit huurspelers
- Afhankelijkheid gebaseerd op bovenstaande gaat fout
- Allemaal jong en gepamperd, dus kennen het klappen van de zweep niet in de huidige situatie.
- Bouwen geen vastigheid op. In vergelijlking met vorig seizoen spelen we met de "normale" 11 met 3 dezelfde spelers. Sporkslede, Te Vrede en Allouchi

0    
Boei

Achterin dicht timmeren met 2 beulen die gewend zijn om te bikkelen en een spelverdeler op het middenveld. Haal ze uit de KKD, die jongens zijn gretig om in de ere te spelen en kennen het klappen van de zweep. Beetje winkelen bij clubs als Cambuur, Oss, MVV. Allemaal fitte jongens.

0    
Cool Hand

In ieder geval liever geen nieuwe spelers dan paniekaankopen (paniekhuurlingen klinkt een beetje vreemd). Als blijkt dat spelers van het kaliber Ramselaar en Bruns niet naar NAC willen komen, dan moet men serieus aan de gang met de toekomst na dit seizoen. Als men gaat gokken met kneusjes en probleemgevallen, dan zijn we ten dode opgeschreven.

0    
Amarilla Negra

@7

Wat een onzin, 'spelers met ballen'. Waarom zou je als speler begin december al voor een club kiezen die kansloos onderaan staat in de competitie, terwijl je je als speler al hebt bewezen bij betere clubs dan NAC (Heracles/Utrecht). Dat heeft niets te maken met of deze spelers 'ballen tonen' of niet, ze zijn gewoon te goed voor ons.

We moeten als NAC gewoon niet meer denken dat de afvallers van de top 5/6 van Nederland wel zin heeft in NAC, die spelers kijken naar de clubs 7-12 op de ranglijst. En hoe erg het ook is dat zijn ook de clubs waar wij de afdankertjes van moeten hebben, niet meer van clubs als AZ, Vitesse, Feyenoord maar van Ado, Heerenveen en Excelsior. Het is triest maar wel de realiteit op dit moment.

0    
Becherovka

Dit zijn niet de verlossers die je zoekt. Wel goede spelers, maar niet de gasten die NAC naar een hoger plan tillen.

2 verdedigers en 2 aanvallers lijkt me het devies. Ons middenveld kan met Fernandes en Ilic best wat creativiteit brengen. Het belangrijkste is dat El Allouchi van links af is en daar een volwaardige speler staat.

0    
WW

Degradatie ontloop je enkel als je 15e wordt en daarvoor moet je 6 punten + doelsaldo goed maken dus eigenlijk 7 punten.

Want met deze of een licht opgekalefaterde selectie de playoffs in heeft m.i. geen zin want dan moet je 4x achter elkaar een goede prestatie leveren. Dat is ons tot op heden simpelweg niet gelukt. En anderen halen m.i. terecht 2015 aan met o.a. De Zeeuw. Oftewel: groot afbreukrisico maar wel een half miljoen lichter...

Áls je nog voor plek 15 wil gaan moet je idd gasten van niveau Ramselaar hebben en anders is m.i. de versterking niet dusdanig dat we nog 15e kunnen eindigen en dus zinloos.

Oftewel: dat half miljoen alleen investeren in spelers die ons substantieel beter maken zodat we realistische kans op directe(!) handhaving hebben en anders kan dat half miljoen beter bij het spelersbudget van volgend seizoen gestopt worden.

0    
Van "taajlaand

Aantrekkingskracht van NAC met zijn (ooit) roemruchte avondje is voorbij voor de broodvoetballer anno nu.
Je moet ook wel een énorme goede mentaliteit hebben wil je de gedachte hebben om hier nog wat van te maken en de kans op degradatie, samen met enkele andere verlossers bij ons weg te spelen...
Vertroiwen is nog nooit zo broos geweest, achterstand op plaats 15 te groot ben ik bang in 2019 én de eventuele tegenstand in de play-offs van het sterkske niveau in jaren.

Zullen we met die 5 ton alvast maar naar Zeist gaan en voorstellen dat we voor dit bedrag het komende seizoen(en) gewoon minimaal 15 keer op zaterdag mogen spelen.
Beschouw het maar als boete of verloren TV geld...

0    
Dutchbird

Nu al duidelijk dat het technisch hart voor een lastige opgave staat, want spelers die wel willen komen zijn van het niveau waarvan we er al teveel hebben, of hebben een half jaar nodig om weer in vorm te komen.

0    
Henkie

Ligeon
Vejinovic
Orejuela
Cerny
Sinkgraven
Schuurs

0    
Dun Diëe

Afgezien van het feit dat het lastig zal worden om degelijke spelers warm te maken voor de club, vind ik het nogal kwalijk dat dit soort nieuws weer naar de pers gelekt wordt. Één van de zaken die Smulders op wel orde had was dat er niks gelekt werd. En dat beviel me prima. Wat moeten wij als supporters nou weer met dit nieuws, en hoe zullen andere spelers nu tegen de club aankijken?

0    
Cool Hand

Vannacht lekker gedroomd Henkie?

0    
RV

El Allouchi moet uiteraard snel van die linkerkant af maar daar is Kastaneer ook voor gehaald.
Met Kastaneer (wat ik een goede speler vind) en van Anholt die volledig fit zijn verwacht ik dat we al een stapje moeten kunnen maken.

Volwaardige linksback
Centrale verdediger met leiderschapskwaliteiten
Creatieve aanvallende middenvelder
En eigenlijk het liefst ook een controleur (Kali, Nijholt en Verschueren... ik vind het erg mager hoor...)

Dat zie ik toch wel als de belangrijkste posities.
Liever drie gerichte en duurdere versterkingen (dan maar een groter afbreukrisico) dan weer een leger aan passanten en huurlingen. Spelers als de Zeeuw en Fernandes die ik op het allerlaatste moment kwamen omdat ze geen andere opties hebben, alsof we het afvoerputje van het Nederlands voetbal waren. Het resultaat is bekend.

0    
The Cosmic Gate

@Dun Diëe , de grotten vraag is natuurlijk wat er waar is van dit betekent ! Het kan zomaar een verzonnen iets zijn door bijvoorbeeld BN de stem om de gemoederen een beetje verder op te naaien.
Ik heb liever dat er in ieder geval dingen gebeuren en dan misschien af en toe iets uit lekken dan al dat achter gesloten deuren gedoe van die vetnek

0    
theonac

Benieuwd naar het Turkse netwerk van Pierre...
Een grote CV met de over mijn lijk mentaliteit aub!!!!

0    
gaoperd

het is niks , en wordt ook niks

vrees ik ......


degraderen , uithuilen en opnieuw beginnen

misschien beste nu maar gaan "inkopen"op Kut Kneuzen niveau

want in die divisie spelen we volgend seizoen

0    
Zagge

Lijkt me ook voorspelbaar dat die gasten hopen op ergens anders. Ik zou de scandinavische transfermarkt afstropen. Daar kun je ze nu nog aan het werk zien en eind december zijn er een hoop transfervrij. Bijvoorbeeld:

https://www.transfermarkt.nl/jonas-olsson/profil/spieler/25248

Kent de eredivisie heeft ervaring in Engeland opgedaan en zou na een half jaar zomaar je centrale optie ook voor volgend seizoen kunnen zijn. Daarnaast heeft hij gewoon wedstrijdritme want speelt iedere week...

Anyway.. we gaan het weer zien wat er uit de hoge hoed komt.

0    
buurman

Ilic is in potentie een pracht speler maar te jong om een zwalkend elftal vlot te trekken. Al druk ik me met zwalkend elftal veel te netjes uit. Het is gewoon drie keer niks.
Ook de technische staf functioneert voor geen meter.

Al dat geanalyseer dat nieuwe spelers in de winterstop niks brachten/brengen is flauwekul. Met Fernandez en De Zeeuw hadden we het wel gehaald als je de Kamps tegen roda had opgesteld. Je weet dat zo'n laatste wedstrijd 1 grote knokpartij wordt en dan laat je je grootste vechtjas aan de kant. We zijn toen gedegradeerd door een enorme tactische blunder maar niet door de Zeeuw en Fernandez.

Verder kun je voorbeelden genoeg noemen bij NAC (en andere clubs) dat een goede speler die in de winterstop kwam voor de ommekeer zorgde.
Ook is het onzin dat een trainerswissel nooit iets oplevert. Kijk naar utrecht met Dick Advocaat.

Nee je moet niks en doen en gaan voor degradatie. Als we nu weer degraderen gaat het gegarandeerd wel toeschouwers kosten. Dan heb je op termijn niks meer want NAC = DE SUPPORTERS.
Daarnaast je komt uit die keukendivisie niet meer weg. We zijn met een veel betere ploeg met louter geluk gepromoveerd. Nou ja niet alleen geluk, de inbreng van de supporters deed de rest.

Mijn opoe zaliger zie altijd; " geluk klopt nooit 2x op dezelfde deur..." Dus als we degraderen zijn we jaren uit de ere.

Een andere ervaren trainer met assistent. En daarna drie goede spelers. Laat het kosten wat het wilt, degraderen zal duurder blijken te zijn.

0    
Sia

Wel bemoedigend dat spelers van dit kaliber worden benaderd. Die zouden ons meteen beter maken en hebben ervaring.

0    
Sia

Perr Schuurs is een goede optie voor ons. Isimat ook. Die spelen bij de Jong elftallen van Ajax en PSV in de Jupiler en in het geval van Schuurs deed hij dat vorig seizoen ook al (Fortuna Sittard).

0    
210853

kenny vd weg zit eraan te komen....

0    
G00Ser

Ik geloof in versterkingen uit de KKD. Dit zijn spelers die doorgaans een goede mentaliteit hebben, in vorm zijn en NAC zien als een hogere stap.

Wat willekeurige voorbeelden van spelers die ik graag bij NAC zie, afkomstig uit de KKD:
- Huseyin Dogan, Top Oss, aflopend contract, aanvallende middenvelder die er al 13 heeft gemaakt dit seizoen. Zal wel een transfervergoeding tegenover staan.
- Mario Engels, Roda JC, aflopend contract, rechtsbuiten, ook al 12 doelpunten gemaakt. Zal wel een transfervergoeding tegenover staan.
- Per Schuurs, Jong Ajax, huren voor een half seizoen
- Dani de Wit, Jong Ajax/Ajax, huren voor een half seizoen
- Vaclav Cerny, Ajax, lijkt niet echt in de plannen voor te komen

0    
7Hills

Zou eens bellen met Douglas Franco Teixeira, die genaturaliseerde Braziliaanse Nederland van Twente.
Goed, zit sinds de zomer zonder club en je moet eerst even informeren hoe hij er fysiek voorstaat. Maar brengt een brok ervaring mee, kent de competitie, en kost dus alleen salaris. En hoeft in tegenstelling tot een aanvaller ( Fernandez!) niet over een dermate conditie te beschikken dat het weken duurt voor hij wedstrijdfit is.

0    
Jantje2

Kadioglu zou interessant kunnen zijn... speelt bij Fenerbahçe en zit daar op de bank...Pierre zijn oude cluppie...

0    
WW

@Buurman

Als je op zeker niet wil degraderen kom je er m.i. niet met 5 ton.
Die 5 ton is m.i. een vlees-noch-vis oplossing met als enig resultaat dat je straks gedegradeerd bent én dat geld kwijt.
En je mag hopen dat er van dat geld meer dan 1 gelijkwaardige knokker aangetrokken wordt; we hebben er nu geen (Korte is een halve) en met 1 is het risico op schorsing of blessure te groot.

0    
Eskape

Smulders is hier (mede) voor verantwoordelijk.
Kan hij niet voor deze ellende aansprakelijk gesteld worden?
En ook onze "geweldige"RvC......

0    
Dun Nakkenist

Allemaal slap gelul.
Iedereen roept lukraak namen en scheldt op NAC omdat er die namen niet gehaald worden.

Er wil gewoon niemand komen. Dan kun je best Smulders heten of Pierre.
En ook voor het publiek komen ze niet hoor. Veel te kritisch en zeikt alles af.

0    
Hugo

Hoe we het ook wenden of keren. City moet nu over de brug komen. Hup NAC

0    
scheppioni

Ik zou in ieder geval als eerste voor een stand in cv als aanvoerder gaan die wel het tempo omhoog kan gooien en de erbarmelijke linker flank van ons NAC, dat zijn de hoogste prioriteiten om mee te beginnen, plus iets wat ik al zo vaak heb aangehaald !

0    
Kraoj

Je kan echt interessante spelers pas halen kort voor de deadline van 31 januari 2019. Je hebt dan al 2 wedstrijden gespeeld na de winterstop. Deze spelers moeten er dan dus direct staan.

0    
Pietje Bell

Ik ben er een beetje klaar mee dat er iedere keer spelers van allerlei clubs worden aangetrokken of gehuurd die niets met de club hebben. Dat is het moderne voetbal. Dan maar liever de komende jaren op vrijdag in de kkd-divisie naar eigen jongens kijken en hopen dat we de weggekochte talenten ieder jaar weer kunnen opvullen met eigen jeugd. Elftal van nu zegt me helemaal niks...bah...

0    
Ed

Niet als laatste eindigen. Dan maar via de na competitie

0    
Quinn

Het meest opmerkelijke hier vind ik dat er 2 spelers zijn benaderd die hier op het forum genoemd werden, zouden ze dan zelf geen ideeën hebben wie te benaderen? Kijken ze mee op bsr? :)

0    
Keesje

Ik snap niets van al die blessures.
Bij ajax hebben de meeste spelers al 30 wedstrijden gespeeld. 11 cl. 14 comp. En 6 interlands.
Nauwelijks blessures. Wat doen ze bij nac verkeerd.

0    
Sjef de gevulde [email protected]

Spleers halen die al niet fit waren en niet gespeeld hadden voor lange tijd

0    
Rinus

met types als ramselaar en bruns kom je ook niet hogerop.....mogen niet voor niks bij psv en vitesse weg
en die zouden nac mee moeten redden...hopelijk komt er nog wat beters in de aanbieding.

0    
Ata

Ja Rinus, laten we kijken of een nog hogere categorie spelers wel wil komen.

0    
theonac

Cyriel!!!!

0    
GeelZwartHart

We zijn overgeleverd aan City deze winterstop, want er wil echt geen enkele Nederlandse speler naar ons NAC. Want die beseffen dat wij er gewoon uit gaan vliegen.

0    
[email protected]©

Ik erger me aan het niveau en de mentaliteit van onze selectie, maar een hoop van onze supporters zijn werkelijk geen haar beter. Helaas weten we het nog niet van onszelf. NAC hoort in de eredivisie en daar moeten we alles aan doen. We praten onszelf de 1e divisie in en ik heb daar gewoon geen trek in. Dat half miljoen dus gewoon tot de leste cent in de selectie stoppen en nog geen dubbeltje reserveren voor volgend jaar. Degraderen is nog veel duurder. Als je ziet hoe 1 Mahi heel fc grunn beter laat spelen, hoe ado en de stillempies afhankelijk zijn van 1 speler, dan moeten vier gerichte versterkingen ons toch ook wel beter kunnen laten spelen? Of nie? Of wa? Die ploegen direct boven ons zijn echt geen wonderploegen.

0    
buurman

Beste WW,
Inderdaad meer er tegen aan gooien dan vijf ton.

Best [email protected]
Zo ist maar net. WIJ WILLEN NIET NAAR DE KEUKENDIVISIE !!

0    
willem 4,5

Kunnen we onderhand nu eens ophouden over Smulders en het zeiken over Smulders en dat het zijn schuld is en dat....... en dat........ enz.
We moeten vooruit kijken en niet achterom daar wordt niemand beter van, hopelijk komen er een paar spelers die écht willen en als ze niet willen, dan maar niet!, dus als Rammelaar niet wil dan blijft ie lekker op de bank of tribune bij PSV zitten of gaat op Cyprus voetballen, is ook hartstikke leuk.

0    
Ouwe Spionkop

Supporters die nu al roepen dat we maar de 1e divisie in moeten, raad ik aan thuis te blijven de rest van het seizoen.
Dan kunnen we met de mensen die de schouders eronder willen zetten toch met alle macht proberen erin te blijven.
Die eerste divisie kost je miljoenen, personeel zal moeten worden ontslagen. Gewoon weer terug naar af dus.
Bovendien ga je echt niet promoveren. Forget it met al die clubs als Sparta, Twente, Roda, NEC, den Bosch etc etc.
100% voor behoud gaan, op wat voor manier dan ook GVD!

0    
ibio

Ramselaar lijkt mij sowieso een onhaalbare speler, Bruns zal komen als hij echt geen andere opties meer heeft.Die komt dus pas op z'n vroegst op 31 januari, en waarschijnlijk met tegenzin, omdat hij liever naar een mooiere club had gewild.
Laat het technisch hart eerst bepalen op welke plekken je versterking nodig hebt, en daar dan de spelers voor halen. En hopelijk denken ze ook na over hoe je eventueel de nacompetitie kan overleven, en welke spelers hier het beste bij passen.

Het meest noodzakelijk zijn een linksback, een centrale verdediger en een linksbuiten/dynamische links half

Je kan Bart Meijers terug halen en dan heb 1 van deze problemen opgelost. Hij is bekend met de club, heeft zich vorig jaar al bewezen, en hij is fit.

Het halen een linksback is lastig, Mashart is nog te jong, Leigh en Carolina zijn te slecht.
Misschien kan NAC Mitchel Bakker halen van jong Ajax, maar je hebt geen garantie dat hij veel beter is dan Mashart/Leigh/Carolina. ik zou bij Feyenoord Calvin Verdonk proberen op te pikken.

En Cerny van Ajax, die is fit en moet minuten gaan maken. Lukt dit niet probeer dan Kardioglu van Fener

en laten we ook hopen dat City iets voor ons gaat betekenen

Of we investeren niks, accepteren de waarschijnlijke degradatie, en we beginnen nu al met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen in de KK divisie. Dan geven we de jeugd een kans. Dat spreekt mij ergens wel aan

0    
kopspion

ik zou dat geld toch liever niet uitgeven nu hoor; MC moet maar met een aantal echt goede spelers op de proppen komen; zo niet, meteen kappen met die club want dan weten we dat we toch niet serieus genomen worden...... !!!

enkele paniekaankopen cq huurspelers voor veel geld zal ons echt niet meer in de ere houden ben ik bang, dus zonde van je centen

dan toch maar beter die half miljoen in de pocket houden, stoppen met MC, een aantal gasten wegsaneren en dan maar vanaf nu t/m de zomer transferwindow goed zoeken naar "echte" NAC-spelers en een "echte" TD aanstellen !!!!!!

0    
Zagge

Natuurlijk zijn er niet veel aanknopingspunten om positief te zijn maar als NAC de komende 2 wedstrijden zomaar opeens 2 keer wint zitten we in een hele andere flow en ziet de ranglijst er ook heel anders uit. 2 winstpotjes verwijderd van een compleet andere flow

0    
Dirk

En een trainingskamp in Spanje ?? Hou je centen in de zak en ga gewoon in Nederland!!

0    
Los muchachos del Breda

@7Hills

Douglas zou een geweldig zet zijn! Ervaring, body en temperament. Geen idee of het haalbaar is, maar inzetten op spelers van dit kaliber lijkt me gewenst!

0    
Hugo

@zagge. NAC en winnen. Ik mis iets. Al hoop ik met je mee. Hup NAC

0    
Hans

Het netwerk van Pierre in Turkije? Die zijn allang dood of gestopt, zo oud is Pierre. Die gast heeft geen netwerk. De namen die hier voorbij komen zijn echt om te gieren. Cerny, kadioglu, rammelaar, bruns. Totaal onhaalbaar. Contract met City loopt na dit seizoen nog wel ff door. Gewoon als ratten in de val dus!

0    
f4ratje

elke wedstrijd weer goeie moed die kapot getrapt wordt!
het is gewoon nu al voorbij.

0    
am

Nee snap die gasten wel, kunnen zo bij iedere middenmoter terecht. Nee wij zijn aangewezen op spelers uit de eerste divisie.

0    
Dutchbird

@Dun Diëe
Het komt van de hand Blanco die in de Stem schrijft: "Zo heeft de Bredase club volgens welingelichte bronnen serieus geïnformeerd naar Bart Ramselaar (PSV) en Thomas Bruns (Vitesse)."
Hij zegt dus niet dat dit NAC bronnen zijn en verder heeft die gek de neiging om van alles te vragen aan zijn seniele buurman waarna hij die man promoveert tot welingelichte bron.

Het is bij de Stem een beetje hetzelfde als bij NAC. Bij NAC moest Gielen zijn TD Smulders controleren en corrigeren. Bij de Stem moet de hoofdredacteur Blanco controleren en corrigeren. Beiden hebben tot op heden wanprestaties geleverd.

0    
am

Een goede speler denkt wel drie keer na voordat hij naar NAC komt. Kan niet goed zijn voor je carrière.

0    
Arie

Het contracrt van De Kamps loopt ook af in Slowakije. Nog steeds onbegrijpelijk dat we die zo makkelijk hebben laten gaan.
Nijholt kun je zo omtoveren tot linksback.
Die Dogan van Oss moet je transfervrij altijd vastleggen als het kan.
Het hoeft allemaal niet zo heel ingewikkeld te zijn, maar bij NAC maken ze het zichzelf altijd weer moeilijk.

0    
F4

Welke 'groep' is eigenlijk verantwoordelijk voor die mislukte grap in Tilburg? Mis al tijden de ludieke acties. Nieuwe generatie heeft duidelijk tijd nodig om in hun rol te komen.

0    
Andre

Dirk. Al 1000jssr worden trainingskampen betaald door de sponsoren. Dus niet zo mauwen. Isereeb weet nu dat we slecht zijn en niet kunnen voetballen. Blijf dan lekker weg zondag dan ga ik harder aanmoedigen

0    
Peppie&kokkie

Gezocht:

aanvoerder die voorop in de strijd gaat, zijn smoel open trekt als een andere speler verzaakt, laten we daar mee eens starten! En het liefst vanavond beste Sint.

0    
scheppioni

@Peppi&kokkie
Zet je (voetbal)schoen met veters en in dit NAC ben je al gauw een aanwinst !!! Elf geel/zwarte pieten geeft mij nog meer hoop sinds afgelopen zondag !

0    
Dromer

Er zullen nog heel wat namen voorbij komen hier voor de transferperiode start. Daarnaast zal er gemopperd worden over het technisch hart en de City deal. Geen of slecht netwerk, NAC niet interessant als club om voor te voetballen of spelers aan uit te lenen, City dat mogelijk een straf krijgt en niet Europees mag spelen enz. Het woord paniek aankopen zal nog veel voorkomen hier. En als het goed uitpakt met een nieuwe speler is het fantastisch. Valt het tegen dan hebben we dat toch gezegd.
Er moet maar een grote aandeelhouder/eigenaar komen dan komt het wel goed. Of toch maar niet want zijn we dan nog een volksclub? Het is een zwaar jaar met veel verpeste weekenden voor de supporters. Afgelopen weken veel gelezen hier. Sommige reacties zijn heel goed te begrijpen zeker als het gaat over de niet te begrijpen tactiek en gebrek aan inzet. Dat zijn denk ik toch wel de hoofdrekenen waarom we onderaan staan. Een kant en klare oplossing voor de problemen is er niet. Kwalitatief is de selectie matig. Dat vind ik ook van de technische staf. Laten wij als supporters er voor zorgen dat ook wij niet matig worden of door de ondergrens zakken.

0    
H a r r y

Spits Vermeij komt vrij van Heracles Almelo . Kom Pierre actie!

0    
Otjes

Verhuren aan buitenland pphh aan fc kosovo en dan janken dat je op de bank beland.

Op de bank in nederland en hopen op buitenlands avontuur is fucking kansloos

0    
DunErwt

De transfermarkt is nog niet open jongens

0    
NACmanvanEL

Ik zou informeren bij jongens als; Luijckx, Buijs, Schalk, Bayram en vd weg

0    
buurman

Reactie van @Arie 17.29 zijn best goede suggesties vind ik.

0    
Fan uit Zevenbergen

Pi-air is allang rond Met spelers en Clubs !! Daarom zat Hij Zo te lachen zondag avond bij studio voetbal !!

0    
PetöVI

Haal Dessers, Buijs en vd Weg. En wissel Palmer Brown in voor 2 spelers van City met echte kwailiteit.

0    
Bieritieti

Kansloos allemaal, iedere speler die ergens op de bank zit en nog wat van z'n carrière wil maken gaat niet naar NAC als er andere opties zijn. Lekker een degradatie op je CV zetten, en met een trainer werken die niks uitstraald.

0    
Dartfreak

Nicolas isimat mirin

0    
AJ

Om heel eerlijk te zijn hoop ik dat "geen geld" .... een strategie is om het technisch hart te dwingen zo weinig mogelijk uit te geven en alleen dat te halen wat nodig is ennnn potentiele verkopers geen extreme vraagprijzen vragen .....

En hoop ik dat er in realiteit genoeg geld is. 5 potentiele toppers van dit kaliber zijn echt nodig om erin te blijven. Tenslotte heb je nog maar een half seizoen om net zo veel punten te halen en de nacompetitie te overleven.

Minimaal 2 a 3 M moet beschikbaar komen. Als het niet vanuit de aandeelhouders komt.... dan maar vanuit een spelerfonds.

0    
AJ

Iedere voetballer wil spelen i.p.v. op de bank zitten. Im ben.niet zo bang dat wr geen spelers willen komen. Er moet geld zijn om ze te halen.

0    
DeDislekt

Sinterklaas is bij de selectie geweest vandaag, hij heeft heel de selectie meegenomen naar spanje omdat hij dacht dat het Pieten waren. Ze gaven te veel cadeautjes weg.

0    
Heksenketel

Waarom zouden spelers niet bij ons willen spelen? Vanwege degradatiegevaar? Onzin, iedereen die ergens anders op de bank zit, wil heel graag spelen. En iedereen vindt NAC een mooie club, waar wel degelijk eer te behalen is. Alleen al die jongens proberen hun huis zo duur mogelijk te verkopen....en dan zeg je dus dat je naar het buitenland wil. Gewoon elke keer als een mogelijke speler dat zegt, zelf zeggen "ok helder, dan gaan we verder." Dan komen ze vanzelf.

0    
Heksenketel

Trouwens.....kennen jullie die mop van technisch directeur Smulders. Iedereen zei "eindelijk iemand, die niet lekt over met welke spelers hij praat."...... Die spelers waren er niet, er viel niets te lekken :-)

0    
Rubenac

Fuck city!

Tevens ook psg en de beide rode stieren bal verenigingen.

Bayern, Arsenal, Ajax, Dortmund.
Allemaal clubs die zelf geld gegenereerd hebben.

De andere clubs zijn puur door geld boosten opgeklommen.
Heel het charme VH voetbal is weg.
EK’s en WK’s worden verkocht mbt winnaar en gast land.

Shirtjes en trainingspakken worden elkaar jaar gigantisch duurder.

De mens kijkt lijdzaam toe en accepteert..

Jammer jammer jammer

Wat houden wij van ons kut clubje, iedere wedstrijd sta ik met trots op de tribune.
Niet om die gasten op het veld, maar om de 19000 “mafkezen” die keer op keer komen.
Wij laten elkander niet in de steek en die sfeer hangt er.
Er is gelatenheid , er is boosheid .. alles is aanwezig.
We schelden op elkaar op fora, maar toch hebben we 1 ding gemeen

Onze grote passie en liefde.. NAC

0    
Wolfmanjack

Luijks. Buijs . vd Weg. Schalk. Namen die hier serieus genoemd worden. Ben ik nou zo gek?

0    
Andre

Ruben ac ben benieuwd wie duimpje omlaag gaf. Misschien reactie van die persoon..

0    
Bommel

Ik heb er een hard hoofd in. Wanneer het nou om enkele posities zou gaan kun je wel wat repareren in de winter, maar 8 van de 11 posities worden ingevuld door middenmoot kk-divisie niveau spelers. Waar wil je beginnen. Er is voor zover we weten geen geld. Er zullen eerst spelers van de hand moeten worden gedaan. De clubs zullen al wel in de rij staan. De aandeelhouders zullen hun knip moeten trekken en niet zo'n beetje. Pas dan zijn er mogelijkheden.
We moeten ook eens stoppen met die illusie dat ons NAC aantrekiingskracht heeft op basis van de supporters. Het valt te prijzen dat dit voetbal tweewekelijks zoveel mensen naar het stadion lokt, maar die kolkende massa is al lang verleden tijd en wordt vooral kunstmatig door Fox en onszelf (want wat vinden we ons toch geweldig en uniek) in stand gehouden. Min me maar de moeder, maar zo is het wel. Bij vrijwel elke club in Nederland, Van Sittard naar Venlo, van Venlo naar Tilburg (ja zelfs daar, zelfs zij worden vandaag de dag geprezen door hun support en bomvolle uitvakken), van Tilburg naar Doetinchem en van Doetinchem naar Zwolle of Almelo. Allemaal clubs in de marge die ook genieten van goede support. Er is geen speler die voor ons kiest omdat er een paar duizend man meer op de tribune zit. Ik denk zelfs dat het voor sommige vooral jonge onervaren spelers averechts werkt. Bij NAC heerst vaak een ongepaste en ongezonde druk van de achterban. Of denken we dat het succes van Excelsior enkel voortkomt uit het fantastische beleid wat daar gevoerd wordt? Daar is geen enkele druk. Perfect klimaat voor gevoelige spelers om te presteren. Ook voor trainers. Elke trainer doet het goed daar. Toekomstig succes is alleen mogelijk door in de kantoren de juiste mensen neer te zetten en die de tijd, ruimte en kans te geven een gezond beleid uit te stippelen. Als degradatie nodig is om schoon schip te maken dan so be it. We zijn eigenlijk te vroeg gepromoveerd, op technisch vlak waren we daar niet klaar voor. Met zo'n grote achterban komen we echt wel binnen 1 of 2 jaar weer terug, MITS er schoon schip wordt gemaakt en niet halve bak. Of we steken ons flink in de schulden voor behoud en degraderen alsnog, dan hebben we pas echt een probleem.

0    
Oud Gastel

Cerny

vejinovic

Verdonk linksback Feyenoord keurige speler( nu leigh Carolina en mashart =()

Per schuurs bij Ajax huren

Bart Meijers terug halen van Helmond


Dan heb je al zoiezo 4 kwalitatief eredivisie waardige spelers die strijden voor je elftal.

0    
Judge M.

Van City hoeven we in de winterstop niks te verwachten tenzij Manu Garcia en Mari weer een half jaartje komen spelen. Anders kan ik het me namelijk niet voorstellen dat er bij het talentenspul van City iets rondloopt wat weet wat het is om week in week uit tegen degradatie te moeten knokken. Dat leer je namelijk niet in de EDS waar je bijna elke wedstrijd wint en vanaf je 17e al op gesponsorde roze schoentjes rondloopt..

Ik ben echt heel erg benieuwd wat er uit de joge hoed gaat komen.

Hup technisch hart. HUP NAC!

0    
Bwienet

De mensen die om Meijers roepen hebben dit jaar geen wedstrijd van Helmond Sport gezien. Die is serieus niet beter dan Koch/Mets/Palmer-Brown. Lood om oud ijzer noemen ze dat. Hij kan best uitgroeien tot een vaste waarde bij NAC. Maar om nou hem terug te halen als de messias in de verdediging is overdreven

0    
Fritske d’n Olifant

Als dit waar is (Blanco he) dan is het volkomen begrijpelijk dat die jongens nu niet voor NAC kiezen. Ze komen van betere clubs (Utrecht, Heracles) waar ze gewoon een basisplek hadden, dan wel uitblonken. NAC is de laatste 9 seizoenen niet hoger geeindigd dan de 10e plaats ere. Dan ben je gewoon een kleine club, zij het met een relatief grote en trouwe achterban. De situatie waarin NAC nu zit maakt de club al helemaal niet aantrekkelijk. Dan moet je als technisch hart uit een ander vaatje gaan tappen. Spelers over de streep trekken die wel willen en die NAC als een stap vooruit of opzij zien. Ik zie een hoop namen voorbij komen, maar belangrijk is:

- Is ie fit
- is ie direct inzetbaar
- is ie aantoonbaar beter dan de persoon die nu bij NAC op zijn positie speelt
- Voegt ie ook als persoonlijkheid (karakter, mentaliteit) iets toe op het veld en in de kleedkamer

Dan valt 95% van wat hier genoemd is al af. Maar ik mag aannemen dat het technisch hart een lijstje heeft klaarliggen en de afgelopen maanden een hoop spelers live bekeken heeft.

0    
Zagge

@Bommel

Je kan het ook zien dat we te laat terug gepromoveerd zijn... toen we degradeerden is er alles aan gedaan een zo sterk mogelijke selectie en hoge begroting te behouden om meteen terug te komen..
Echter ook toen was de selectie wel duur maar klopte er geen houd van de samengestelde selectie.. en promoveerde NAC niet direct terug. Alle selecties daarna waren minder. De opleving van Dessers en de kwaliteit van wat City spelers (en de paal lat en paal lat tegen NEC) camoufleerden het geheel.

Als je terugkijkt is de selectie sinds degradatie eigenlijk altijd slecht geweest.. de passie van Vreven werkte ook goed als afleider maar hem heb ik het woord attitude en ondergrens wel heel vaak horen zeggen (overigens gebruikte Dijkhuizen het woord ondergrens ook al).

Oftewel de laatste jaren is het technisch beleid niet eredivisie waardig. En moet er dus bovenin de organisatie ook heel veel gebeuren anders is het ieder jaar pappen nathouden en iets met roeien en riemen

0    
Vrouwke

Ramselaar riep ik van de zomer al die was net voor de deadline zo op te halen voor een jaartje. En dan was hij gekomen want toen zag het er allemaal nog wat rooskleuriger uit. Nu komt hij natuurlijk niet meer. Ik gok dat kadioglu gaat komen gezien de connectie van v Hooijdonk met Fenerbahçe. Die jongen zit daar te verpieteren op de bank en speelde vorig seizoen nog in de kkd dus die wil wel

0    
Vreven

Tis heel simpel. Nac is een zinkend schip wat niet of nauwelijks meer te redden is en daar kunnen n paar spelers niets
Meer aan veranderen. Spelers met n beetje naam snijden zichzelf hier niet aan en kiezen voor een club met betere aspecten. Ik zie het heel somber in.....

0    
Martinus

Ik lees hier dat mensen dit de juiste vijver vinden. Ik niet. Ik zie liever spelers uit de KKD die wekelijks spelen en zich op een hoger niveau willen bewijzen dan bankzitters van clubs als Vitesse die liever naar het buitenland willen en tegen wil en dank hier komen spelen...

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja