Wij gaan niet opzij

Loterij Jelle's Army van start

Vorige week is tijdens het evenement van Bier & Ballen de aftrap gedaan van Jelles Army. Het initiatief dat door Samen voor NAC in het leven is geroepen als afscheid voor Jelle. Komende maand heeft Samen voor NAC een loterij georganiseerd waar supporters voor vijf euro een lot kunnen kopen en waarvan de opbrengst rechtstreeks naar het Jeugdsportfonds Breda gaat, het goede doel dat Jelles Army ondersteunt.
In totaal zijn er 10.000 loten te koop en de trekking is op 27 december. De tickets kunnen bij diverse evenementen worden gekocht maar natuurlijk ook online via de webshop van Samen voor NAC. Door mee te doen aan deze loterij ondersteun je een fantastisch doel dat er voor zorgt dat zoveel mogelijk kinderen in en rond Breda kunnen sporten en een avondje NAC kunnen beleven. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen zoals een nieuwe Citroën C1, een elektrische fiets, een voetbalreis, een PlayStation 4 of een uniek NAC-pakket met 'Jelle-items'. Meer informatie over Jelle's Army vind je hier: http://www.samenvoornac.nl/project/jelles-army-jeugdsportfonds. Wil je meedingen om de fantastische prijzen en direct het goede doel van Jelle's Army steunen? Koop dan je loten via SamenvoorNAC.nl/tickets!

Bron: B-Side Rats, Samen voor NAC

Vorig bericht
NAC O19 koploper na winst op Feyenoord 0 reacties
Volgend bericht
Wat moet er nu gebeuren? 0 reacties
Terug naar overzicht
1 Reactie
0   0  
Dutchbird

Heel mooi goed doel. 10.000 NAC supporters vinden die ieder € 5,- doneren mag geen probleem zijn. Ik ga zeker een paar loten koop want ik ben hard toe aan een elektrische fiets sinds ik regelmatig wordt voorbij gezoefd door een stel kamikaze bejaarden.

Laad alle berichten na dit bericht in