Wij gaan niet opzij

Maaskant tekent (bijna) bij

Ja, ja ja, jullie wisten het allemaal al. Maar we moeten ergens herbeginnen. En waar kan dat beter mee dan met een contractverlenging voor de trainer van NAC? 3 Jaar langer zal Maaskant het eerste van NAC onder zijn hoede houden. Vermoedelijk worden dat ieder jaar pogingen om toch minimaal de play offs te halen en liefst een toefje Europees voetbal d'r bij. Nou ja, dit is allemaal bijna dan. Maaskant heeft wat eisjes en 1 daarvan is dat hij weg wil kunnen als er een topclub komt. Maar wat is tegenwoordig nig een topclub? Feyenoord? Ajax? AZ? Twente? Of toch maar gewoon NAC? Als je dan toch die tattoo op je arm hebt kan je net zo goed blijven, natuurlijk. In ieder geval: Maaskant kan bijtekenen en zal dat vermoedelijk ook doen. Of je daar blij van moet worden laten we graag aan jullie...

Vorig bericht
ENNNNNN... WE ZIJN ER WEEEERRRRR 57 reacties
Volgend bericht
NAC in de dip, Sparta ruikt kansen 6 reacties
Terug naar overzicht
5 Reacties
0    
bsr

goed dat nac langer met een trainer door wil, en ik denk dat dit ook een goede trainer voor nac is de komende jaren;)

0    
RichardvV

Het is natuurlijk even afwachten hoe het verder gaat verlopen, tot noch toe heeft Maaskant bewezen een goede trainer te zijn voor ons aller NAC! Het feit is echter wel dat ik de laatste weken, maanden zelfs geen lijn kan ontdekken in het spel van ons NAC. Er wordt weinig gecreeërd en dan heb je ook nog 'ns de pech dat je belangrijke spelers moet missen. Ik hoop dat Maaskant ons NAC er weer bovenop krijgt, want ik vertrouw in een goede afloop dit seizoen. En dan is het wederom weer een geslaagd jaar voor Robert!

Kortom, goed dat we deze trainer voor de komende seizoenen vast leggen. Al hoop ik wel dat er meer lijn in het spel komt van NAC!

0    
zwampie

idd,is de lijn helaas ver te zoeken,maar ook ligt dit gedeeltelijk aan spelers (o.a gorter,veel potentie,maar teveel op eigen eer uit)die meer voor der eigen voetballen dan in team verband waardoor NAC de laatste jaren juist door sterker was geworden.
Tevens mis je de laatste weken teveel basisspelers waardoor er steeds gehusseld moet worden.
Denk wel dat het voor NAC goed is om rust te creeren met een trainer die een ogelijkheid krijgt wat op te bouwen en dan langer dan 1 a 2 jaar.
En de clausule om maaskant evt naar een topclub te laten,is geen enkel probleem,hij hoeft niet te verwachten dat dit gebeurt,hij kan NAC evt hogerop helpen maar zal verder geen top trainer worden,die kunnen tijdens een wedstrijd omzettingen of spelers wisselen waardoor je etam beter gaat spelen,dit gochme heeft hij niet.

0    
kees4

nee he

0    
F1

Zwaanswijk moet blijven!

Laad alle berichten na dit bericht in