Wij gaan niet opzij

NAC in de dip, Sparta ruikt kansen

WUHAHAHAHA, is dat lachen of wel? Sparta ruikt kansen nu NAC even een niet zo goede periode doormaakt. LOL, zeggen wij dan. En dat zegt Maaskant eigenlijk ook. "Laat ze dat maar denken. Als wij onderschat worden, zijn we op ons sterkst. We zijn hongerig naar een zege". En wie zijn wij om dat tegen te spreken? Rob Penders en Anthony Lurling zijn geschorst voor komende wedstrijd (we noemen geen namen maar sommige scheidsrechters zijn gewoon niet lief) en Donny Gorter is een licht vraagteken. Hij heeft een flinke bloeduitstorting op zijn achillespees. Daarnaast kampt Gillisen met wat liesklachten. Wel leuk: Tommie van der Leegte zal in de basis starten komende zondag. "Jammer dat hij conditioneel nog niet helemaal in orde is. Verder is Tommie een topspeler voor NAC", aldus Robert Maaskant. Komt bij dat Van der Leegte makkelijk gele kaarten pakt. Maar daar zit de trainer niet mee. "Dat zit in het aard van het beestje. Dat krijg je er nooit meer uit. Het hoort ook een beetje bij zijn spel".

Vorig bericht
Maaskant tekent (bijna) bij 5 reacties
Volgend bericht
NAC wil verjongen 8 reacties
Terug naar overzicht
6 Reacties
0    
Heero Yuy

Tommie wil gewoon winnen, kosten wat kost. Dat kun je hem niet kwalijk nemen.

0    
Jon

Een fitte Tommie voor Gilissen, is in ieder geval een kwaliteitsimpuls in het elftal!

Jammer dat de verlengde trainer er geen jeugdspeler in zet, mogelijkheden genoeg zou ik denken. Hofstede voor Penders, Bayram voor Cairo, Gudelj voor Feher enz.

We gaan het maar afwachten en hopen op een mooie revanche voor de zware nederlaag van vorig jaar!

0    
RichardvV

Kijk en dit is nu een mooie kans voor de jeugd om zich te laten gelden, net als al gezegd wordt Tim Hofstede centraal achterin in de plaats van de geschorste Rob Penders. En breekijzer Tommie terug in de basis in plaats van Tim Gilissen dan lever je zeker geen kwaliteit in. Je krijgt er in mijn ogen zelfs een iets sterkere centrale as van. En als Donny morgen niet mee doet, dan is 't toch wel een keer de beurt aan of Prat of Bayram natuurlijk. Laat de jeugd maar eens gelden Maaskant, dan kunnen ook zij groeien om het dadelijk over te nemen van de ouderen!

Ik hoop voorzichtig op een 1-3 overwinning, zou een hele mooie opsteker zijn!

Come on NAC

0    
zwampie

denk dat sparta hier toch een punt heeft,NAC is niet op zijn best en heeft minder vertrouwen als sparta die psv in de laatste minuuut een punt afpakt.
Tevens speelt NAC uit en zijn dit altijd lastige uitwedstrijden,waar alles mogelijk is.
Toch hoop ik op een goede afloop,en kunnen we wellicht weer een plaatsje stijgen,na aanleiding van het programma

0    
sparta

hoeveel gasten nemen jullie mee morgen ???

er is maar 1 club in brabant ;)

0    
BelcrumNAC

@ Sparta

Volgens mij rond de 400-500! denk dat er nu nog zo'n 100 kaartjes over zijn(??)

Zal in ieder geval een goed sfeertje worden!
SPARTA IS DE CLUB VAN ROTTERDAM!!!!

Laad alle berichten na dit bericht in