Wij gaan niet opzij

Maaskant verlengt tot 2013

Robert Maaskant heeft gisteren zijn contract bij NAC tot de zomer van 2013 verlengd. De coach en NAC zijn tevreden over elkaar en besloten de samenwerking voort te zetten. Maaskant is blij met zijn nieuwe verbintenis: "Ik ben heel blij. We kunnen samen gaan bouwen aan een 'nieuw' NAC." Ook NAC is tevreden met het langere verblijf van de oefenmeester. Stewart: "De contractverlenging van Maaskant past in onze filosofie waarin het attractieve voetbal van het 'Avondje NAC' centraal staat en we via een duidelijk beleid stappen willen maken naar de toekomst." Het enige struikelblok in de onderhandelingen leek Maaskants wens eventueel naar een topclub over te kunnen stappen. Zowel NAC als Maaskant hebben in het contract clausules op laten nemen, waarin financiele afspraken over een voortijdig vertrek zijn vastgelegd.

Vorig bericht
Wie we missen aan NAC kant 15 reacties
Volgend bericht
Column Chris van Nijnatten in het AD 9 reacties
Terug naar overzicht
32 Reacties
0    
Ginneken

Gefeliciteerd maaskant

0    
bianca-b

das kut

0    
parelvhzuiden

gefeliciteerd maaskant en nac

0    
Rattack

Goede keuze. Laat alle azijnzeikers hun gang maar gaan. Er kan maar op 1 manier gebouwd worden bij NAC en dat is met lange termijn visie. Ieder jaar een nieuwe coach werkt ook niet.

0    
vakg

Netjes nac!

0    
grizzlyman

met allerespect, maar ik verwacht niet dat maaskant ooit door een topclub gevraagd gaat worden...dus dat is ook geen probleem

0    
just d

Onderdeel van het 'nieuwe NAC' is Jens Janse. De verdediger van W2 is inmiddels rond met NAC. Nieuws zal vermoedelijk maandag bekend gemaakt worden.

0    
wolfmanjack

Hopelijk heeft NAC ook vast laten leggen dat als er een topcoach naar NAC wil dit ook kan zonder voorwaarden. Maaskant naar een topclub. Ha ha. Laat ie eerst NAC maar eens aan het voetballen krijgen

0    
dion

Gefeliciteerd maaskant en nac. Ik hoop dat het een hoop goede resultaten opleverd. Ben ook benieuwd hoe maaskant het gaat doen als er minder evaren jonge jongens in de ploeg komen. Ben benieuwd of hij deze ook kan stimuleren tot goed voetbal. Laten we eerst vanavond maar eens winnen van psv met 3-2.

Hup nac

0    
rinie

Clausule is niet nodig, zit al bij een topclub, dus denkt hij dat kennelijk zelf niet. valt me tegen.

0    
Snorkel

Nooit verkeerd, een maskantje als coach!

Gefeliciteerd Robert, and keep up the good work!

0    
NACCoppi

Mooi !
Heb alle vertrouwen in Maaskant !

0    
Johan

De grote meerderheid van de NAC supporters is hier content mee. We kunnen rustig verder groeien en het elftal verjongen. Hoe moeilijk dat ook is voor de oudere jongens als bv een Zwaanswijk. Proficiat Robert en op naar de punten vanavond.

0    
rinie

ben er ook tevreden mee, maar blijft staan, dat als er over een jaar een in zijn ogen topclub komt, hij wel vertrokken is en dan zijn we nog net zo ver als nu. Dan moeten we toch weer een ander gaan zoeken en dan begint het verhaal weer van voren af aan. Beter was geweest een kontrakt met een kortere looptijd en daarna optie voor telkens een jaar

0    
7Hills

@rinie

Ik denk dat het dan wel meevalt, dat als hij weg is we een probleem hebben en op zoek moeten naar een ander. We hebben nu in totaal 3 hoofdcoaches op de bank zitten, alledrie met het diploma op zak. Dus als RM weg gaat, dan kunnen GA en vooral John Karelse (wat ik denk weleens de opvolger van RM uiteindelijk wordt)het stokje van hem overnemen.

0    
Johan

Even de column van onze "vriend" C.v. Nijnatten vandaag in het AD:

BSR: Nee hoor, off topic en dan ook nog eens niet zo'n beetje

0    
PJ

Sorry voor de offtopic-reactie maar er staat vandaag ook een heel mooi stuk over NAC in de Volkskrant. Over het (goede) beleid en over de maatschappelijke betrokkenheid van de club. Erg leuk om te lezen!

0    
Nil

Jammer dat NAC zo lang verlengt... Ik zet er mijn vraagtekens bij.

0    
John

Jammer, dat gaat NAC weer een afkoopsom kosten.

Jaarlijks is NAC ongeveer EUR 300.000,- kwijt aan afkoopsommen, daar hadden we mooi van kunnen verjongen.

0    
Dun Nakkenist

Goed gedaan NAC.
Voor de flinke ommekeer die de huidige selectie zal ondergaan is het beter om een vaste technische staf te hebben.
Niet deze "verbouwing" door meerdere trainers laten doen.

Het stukje van CvN zoals hierboven geplakt is geeft maar weer aan dat ook NAC in huidige vorm en ontbrekende spelers kans heeft als WIJ op de tribune ook ons uiterste best doen.

Het is makkelijker om Zwaanswijk of iemand anders aan te wijzen als ie een foutje maakt, maar wie wijst er naar ons als wij te mat zijn op de tribune ?
WIJ MOETEN ER 90 MINUTEN LANG VOOR GAAN !

0    
Eljé

John, misschien leuk als je dat even kunt specificeren voor de laatste 2 of 3 seizoenen? En of dat spelers of staf is etc. Dit is wel erg makkelijk...

0    
Berto

@Elje

Wat denk je dat de afkoopsommen van, o.a. Ton Lokhof en Cees Lok (oke 4 seizoenen geleden), Ton van Eenennaam en de zaak met IFSP allemaal gekost heeft? Hadden we toch een paar leuke spelers van kunnen kopen.

0    
I Kiss Football

Goed nieuws dit!!!!!!!

0    
John

@ Dun Nakkenist

Bij de KvK kun je inzage verschaffen in de door NAC gedeponeerde publicatiestukken, waarin zeer aannemelijk is dat de afkoopsommen onderdeel uitmaken c.q. worden geclassificeerd onder het totaal van de post overige personeelskosten . Totaalbedrag seizoen 2006/2007 EUR 1 miljoen en seizoen 2007/2008 EUR 0,6 miljoen.

Verzoek aan NAC om eens meer openheid te geven.
Tijd voor openheid Mommers en co. Tijd voor verantwoording van de financiële daden(zowel goede als slechte prestaties).

0    
Hoi

@John

Waarom zou NAC openheid van zaken geven over interne dingen? NAC geeft eens per jaar een financieel jaarverslag uit en is verder tot helemaal niks verplicht. En terecht. Als ik een afspraak met mijn baas heb hoeft dat ook niet uitgebreid besproken te worden met derden of niet-belanghebbenden.

0    
Dun Nakkenist

@John

Het is wellicht nog ff wennen, deze nieuwe site, maar de naam staat ONDER het bericht, dus jouw reactie had niet naar mij moeten zijn maar naar Eljé ;-)

0    
Eljé

John, jij vindt het 'aannemelijk' dat 'deel' daarvan gebruikt is voor afkoopsommen. Aannames dus, kan ook externe inhuur, consultancy of winstpremies zijn. Nou laten we eens aannemen dat het afkoop is, hoe verhoudt dat zich dan tot de afkoopsommen van andere clubs uit ongeveer dezelfde categorie als Roda, Utrecht en Vitesse? Hoe hoog zijn daar 'Overige personeelskosten'?

Als jij denkt dat Mommers onverantwoord beleid voert en het dus oneens bent met met de commissies die daarover moeten oordelen, kom dan niet met aannames en cijfers zonder benchmark.

0    
Hoi

Overigens vind ik het wel opvallend dat er nu al over afkoopsommen gesproken wordt. Dat getuigt niet erg van vertrouwen in de huidige trainer.

0    
danielb

off topic:
kom ik binnen met een vak-g kaart op ere?

0    
VAKKIE-G

hij heeft het verdiend Gefeliciteerd Robert,

0    
Dun Nakkenist

Wat een waardeloze trainer, die Maaskant.
Eerst tekent hij voor 3 jaar bij en dan winnen we van PSV.
Tjonge jonge....

Proficiat Robert. Een mooi cadeau voor jouw krabbel.
Fuck de critici.

0    
Hans

Prima dat Robert blijft; ik zie alleen niet hoe hij de gewenste verjonging gaat vormgeven, hij past nu al geen jeugd in tijdens de wedstrijden. Daar zal vast over gesproken zijn dus ik ben erg benieuwd hoe dat vorm gaat krijgen.

Laad alle berichten na dit bericht in