Wij gaan niet opzij

Maaskant: we gaan voor spektakel zorgen

Als het aan Robert Maaskant ligt wordt het morgen met name een spektakel in Breda. "Dat allereerst. punten tegen PSV mogen gelden als bonuspunten." Ja, maar, zeg, hee, ho, stop, we gaan wel even volle bak voor de winst, toch? "We hebben het wel over de ploeg die waarschijnlijk kampioen gaat worden en tot op heden nog ongeslagen is. Dus als je daar punten tegen pakt, dan doe je het altijd goed", aldus Maaskant. "Het is een ploeg die elke wedstrijd veel kansen creëert vanuit goed voetbal, dus dat kan nooit saai zijn." Blijkbaar wil de trainer al te optimistische blikken temperen, want ook de statistieken van de afgelopen 4 jaar (NAC verloor geen enkele NAC-PSV in die 4 jaar) zeggen hem niets. "Jawel, de statistieken van de laatste jaren zijn gunstig. Maar het zegt niks over morgen natuurlijk. Alleen dat PSV misschien ietwat ongerust deze kant op komt, maar verder moet het toch allemaal weer in die negentig minuten gebeuren."

Terug naar overzicht
12 Reacties
0    
Joopie

Winnen gaan we morgen!
Wie is de scheids? Hopelijk krijgt deze keer PSV een rode kaart! Als wij maar niet weer genaaid worden..

0    
nac6

jaja en dan ben ik zeker de spits.
laat me niet lachen maasramp

0    
scheppioni

Dat hoorde ik hem voor stilburg uit ook zeggen, toen ging ik er eens goed voor zitten, maar kwam de eerste half uur toch bedrogen uit, maar hopelijk is het morgen wel zo ! Ene tip, als Donny fit is, zet hem nou eens aanvallend tussen de linies, iedereen kon toch zien hoe gevaarlijk hij in de p.o. vorig seizoen was ! COME ON NAC !

0    
AK

@ nac6

Ga jij even een blokkie om man, kruik!

0    
Eljé

Hey kiddokruikje, wanneer word je nac18?

0    
koen

alle vorige keren dat maaskant zij dat nac voor vuurwerk ging zorgen kregen we rode kaarten en een slechte wedstrijd!
KNVB zet aub een normale scheids op deze wedstrijd en niet weer zon prutser als kuipers!!!
Breda laat je horen voor van der leegte morgen een jonge met noad mentaliteit die bij nac paste als hij niet zo vaak gebleseerd zou zijn!
ben benieuwd naar zijn vervanger (zonneveld????)

0    
Hugo

Huh, Spektakel...?? Niks d'r van. Werken hugoffer. Gras opvreten en volle bak d'r in kleunen en vol or de driepunter HUP NAC

0    
jan uit G

ja hoor daar zijn de beroemde (inmidels)woorde weer,had de laatste 3 wedsrijde maar voor spektakel gezorgd dan hadde we ons geen zorge hoeve make,hadde dan 9 punte vrij gestaan we zulle wel zien hoe het afloopt morge ben benieuwd meneer maaskant.spektakel hum,als je spektakel wilt stel dan bayram en pratt maar eens een x op dan weer die ouwe meuk, begin het een x beu te worde iedere x da zelfde slap gelul we zulle zien morge,p.s. hoop dat RM ook hier op de site een x kijkt en leest.

0    
Dennis

Misschien spelen zelfs Maza en Salcido ook niet, zou ook weer mooi meegenomen zijn...

PSV-trainer Fred Rutten weet nog niet of hij zaterdag een beroep doet op Carlos Salcido en Francisco Rodriguez. Beide Mexicanen keerden pas vrijdagmiddag terug uit Californië.

Salcido en 'Maza' kwam afgelopen woensdag uit voor hun land Mexico. "Maza heeft een helft gespeeld en Carlos negentig minuten, plus ze hebben die reis in de benen. We moeten even kijken wat we daarmee gaan doen, al zijn deze jongens gewend aan dit soort trips", aldus Rutten.

0    
dion

Zoals ieder jaar is dit de wedstrijd dat nac terug komt en zicht vanaf morgen weer hogerop de ranglijst voetbalt nac speeld ieder jaar na de winterstop een paar draken van wedstrijden. En tegen ploegen als psv ajax of feyenoord voetbalt nac thuis eigenlijk altijd goed en dan krijgen ze het goeie gevoel weer. Ik zeg 3-2 morgen voor nac ongeacht welke scheidsrechter

Hup nac

0    
naccertje

Alweer blaaskant.Iedere wedstrijd dezelfde woorden.We doen dit we doen zo en nooit komt er iets van uit. Voor mij hoeft hij geen nieuw contract. Doooooeeeeeeeeeeeeiiiiiiiii

0    
Tramsingel

Maaskant doet het prima. Heeft geen geweldige selectie en toch staan we hoog. Het is nog nooit zo goed gegaan met NAC als de laatste zeven jaar. Ik hou wel van die bluf van hem. Past goed bij NAC. Zo gek is het niet dat wedstrijden tegen clubclubs moeilijk zijn. Dan kun je simpelweg niet alleen maar in de aanval zijn...

Laad alle berichten na dit bericht in