Go to Top

Meer Geel-Zwart in Oranje

Meer Geel-Zwart in Oranje

“De jeugd heeft de toekomst” lijkt de beste gedachte een dag nadat de Oranje senioren gisteren niet voor wonderen wisten te zorgen. En met die gedachte is het mooi te melden dat na Luuk Wensink en Awale Ismail-Mohamed nóg 5 jeugdspelers zich hebben mogen melden voor de diverse Oranje jeugdelftallen.

Jayden Mendes Delgado en Ilyas El Massaoudi en keeper Wessel van de Sanden mogen zich in de kijker spelen bij Oranje O14. Sohayb El Battah is al zeker van een plekje in de selectie. Daarnaast is ook Tein Troost (NAC O17) opgeroepen voor Oranje O16. Hij werd al meerdere malen opgeroepen.

Bron: B-Side Rats, NAC

7 Reacties op "Meer Geel-Zwart in Oranje"

 • Columnist
  11 oktober, 2017 - 11:44

  Ik word toch wel heel erg blij van NAC tegenwoordig hoor.

  31

  0
 • G00Ser
  11 oktober, 2017 - 12:17

  NAC bewijst steeds vaker dat het een professionele voetbalclub is:
  1. NAC draait zwarte cijfers, en staat al geruimte tijd in categorie 2, zelfs ondanks de degradatie.

  2. NAC leeft, hoogste bezettingsgraad (96,9%) van de Nederlandse voetbalclubs. In absolute aantallen is NAC een degelijke subtopper als het om bezoekersaantallen gaat.

  3. NAC speelt leuk voetbal, geen behouden degradatievoetbal, maar vol op de winst met een gezonde dosis passie.

  4. De jeugdopleiding wordt beter en beter. Zo stromen steeds meer jeugdspelers door naar het eerste. Daarnaast staat er duidelijk een nieuwe generatie klaar die zich nu al in de kijker weet te spelen bij Oranje.

  Mooi om te zien hoe NAC zich steeds beter en beter aan het ontwikkelen is.

  23

  0
 • Dutchbird
  11 oktober, 2017 - 12:46

  Als Fliegertje dit had geweten was hij vast een stuk milder richting Hans Smulders geweest. Goed lezen Deelen, misschien eerst een brilleke kopen van het type Simon van Collum. Wedden dat zelfs jij daar een knappere uitstraling door krijgt.

  3

  2
 • scheppioni
  11 oktober, 2017 - 12:57

  Eerst zien, ….. !

  2

  1
 • Otjes
  11 oktober, 2017 - 15:22

  Hopelijk is de volgende stap om als BVO naar de sub-top/ linkerrijtje te bewegen met goede aanspreken de trainers, etc. Dit zal zich vertalen in jeugdspelers die minder snel naar een club als Pisvee gaan. Kijk hoe snap een club als AZ dit doet.

  0

  3
 • Otjes
  11 oktober, 2017 - 15:22

  snap = knap

  0

  2
 • Harrie
  11 oktober, 2017 - 15:55

  Wat bedoel je met trainers met aansprekende namen? Volgens mij gaat het om de kwaliteit van de trainers. AZ aansprekende namen bij de jeugdopleiding? Koen Stam, Duffree, Goudmijn, Franssen, Berkhout, Peetoom…

  1

  0