Overal waar we komen

Mets traint mee met beloften in afwachting van transfer

Karol Mets traint niet neer mee met het eerste elftal van NAC. Dat meldt BN DeStem. De Est zal waarschijnlijk vertrekken richting het Zweedse AIK Solna en in afwachting van die transfer traint de verdediger mee met het tweede team.  Mets heeft zich de afgelopen periode bij NAC onmogelijk gemaakt door eerst een transferverzoek in te dienen en later niet zijn best te doen op de trainingen. Vanaf deze week hoeft hij niet meer mee te trainen met de mannen van NAC 1, maar doet hij mee bij het tweede. NAC betaalde in 2017 naar schatting een ton voor Mets. De club zou ongeveer hetzelfde bedrag nu terug willen zien.
Ondanks alles os de Est nog wel opgeroepen voor het nationale elftal. Het land speelt eind maar twee wedstrijden. Een EK-kwalificatieduel tegen Noord-Ierland en een oefenpot tegen Gibraltar.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
31 Reacties
0    
Rubenac

Optievuhhh en gauwwww

0    
Babosje

Mooi!
Is er gelijk ruimte om Loshi een contract aan te bieden!

0    
Ed

[email protected] dat zijn teksten. ????

0    
van Flieger

Treurig gewoon. Symptomatisch voor de Ruine die ons NAC is geworden. Zelfde criteria worden overigens niet voor de commissarissen ingezet. Daar mag iedereen gewoon blijven zitten, wat voor wanprestatie er ook geleverd wordt.

0    
WS

In deze tijden werk weigeren (dat versta ik onder met de pet ernaar gooien, we hebben namelijk niks aan je), mag je hem voor mij ook van 9 tot 4 rondjes laten lopen rond het veld. Meetrainen met het 2e zal ie niet als straf zien.

0    
Joepel

Weer een ton weggegooid want heb niet het idee dat er geld voor hem betaalt gaat worden in de situatie waarin hij en NAC zitten. Verder geen idee wat de kampioen van 2018 met hem aan zou moeten.

0    
MAik

In deze tijd pakt Mets de reddingssloep om veilig van het zinkende schip te gaan. En geef hem is ongelijk. Doet altijd zijn best maar heeft iemand naast hem staan die hem constant in verlegenheid brengt. Heeft altijd z’n best gedaan en wordt gepasseerd voor een palmer-brown. Hebben jullie hem zijn voetballen zaterdag in Eindhoven?

Deze man kan een mooi stap maken in zijn carrière en naar de regerend landskampioen van Zweden.

Ik blijf erbij deze man is niet geweldig maar wordt verkeerd gebruikt door mvg. Zeker een toegevoegde waarde met zijn ervaring maar past ervoor om gepasseerd te worden door een jongen die er volgend jaar toch niet meer is.

En ik geef hem geen ongelijk hij zal er op alles vooruitgaan i.p.v. leidend toekijken vanaf de bank hoe dit team onderweg is naar de kkd.

0    
Wiwa

Kan deze gast serieus naar de landskampioen van Zweden? is het niveau daar werkelijk zo treurig?
Overigens wel een mooie stap; net als Geert den Ouden daar lekker de bloemetjes buiten zetten :)

0    
Klundert

Solna speelt dus volgend seizoen ook een niveautje lager...

0    
JN

Heeft ie al een boete gehad?

0    
PatjeR

Hij kan altijd nog onsterfelijk worden door op zijn Kramers een vertrek te forceren via een Frietje Metz....

Enfin, jammer voor iedereen dit. Ik ben een optimist van nature maar na 6 maanden nog geen capabele bezetting in de directie betekent dat het echt bergafwaarts gaat,.. Niet gek dat spelers gaan vluchten.

Ik ben voorstander van een complete herstart met een mensen met NAC DNA (durf NOAD niets eens meer te gebruiken) en een kans geven aan de jeugd. Weg met de drones en gewoon weer voetballen.

0    
van Flieger

Normaal gesproken worden transfervergoedingen op de balans geactiveerd. Als hij nu gratis weg zou lopen zou dat een ongeplande afschrijving betekenen.

0    
The Cosmic Gate

Wie ? ;)

dat is maar heel snel weg is, want dit kunnen we nu echt niet gebruiken , overschat figuur BAHBAH

0    
signase

Ik snap dat Mets naar de beloften wordt teruggezet omdat hij (begrijpelijkerwijs) met zijn hoofd al in Zweden zit, al vind ik het zonde dat hij nooit als defensieve middenvelder zijn ware capaciteiten heeft mogen laten zien. Maar als 'niet je best doen' het criterium is om teruggezet te worden naar de beloften, ken ik nog wel een paar spelers die op basis van hun inzet tijdens de wedstrijd (!) ook teruggezet mogen worden. Met als absolute dieptepunt die drol van een Muhren.

0    
Ratjeduneerste

@ Maik

Ach, de onkunde van deze speler werd vorig jaar overschaduwd door Mari die naast hem achterin stond en wél kon voetballen. Hij heeft nooit kunnen voetballen maar dat heeft niemand ooit gemerkt.

Nu je centraal achterin niet 2, maar zelfs 3 klungels hebben die geen bal kunnen spelen, valt ook hij volledig door de mand.

Maar dat is al het hele seizoen het probleem, een team dat simpelweg niet in balans is omdat er van te voren niet over nagedacht is hoe dit NAC eigenlijk wil gaan spelen.

Snap dat hij weg wil, maar de manier waarop is op z'n zachtst gezegd onprofessioneel te noemen. Dit doe je gewoon niet.

0    
denhulk

geld wat ze krijgen van metz kunnen ze aan vd gaag besteden als afkoopsom want als ze van utrecht verliezen is het gedaan met v d gaag de verdediger

0    
Molenschot Loco

Mets is de zoveelste die door van de Gaag verkeerd wordt opgesteld....staat natuurlijk los van de houding van Mets....

0    
Ed

[email protected] loshi vastkeggen!!

0    
tsjonge tsjonge

Loshi vastleggen!!!!!
Waarom niet bij selectie?
Past hij niet in het systeem??? van d trainer en assitenten?

0    
Nac till i die

100.000 veel te veel voor die jonge geen kwartje waard maar niet te min blij als we 100.000 kunnen vangen geef loshi een kans en contrackt anders loop hij gratis weg zoals vaker gebeurt bij ons NAC

0    
Badeend

Goh. Hij gooit er al MAANDEN tijdens wedstrijden met de pet naar. Blijkbaar nu ook op de training. Deze lapzwans wanpresteert en speelt alleen maar terug op de keeper. Mis je helemaal niks aan.

0    
Buurman

Als hij bij zijn nieuwe club als defensieve middenvelder wordt opgesteld tussen fatsoenlijke voetballers bij een club waar orde en rust heerst haalt hij keurige voldoendes. Nota bene de enige speler met een behoorlijke tackle in de selectie. Mets veegt er zijn kont aan af momenteel. Dat is beslist niet goed maar wel begrijpelijk. Ik zie liever Mets dan Nijholt.

0    
Robert

100.000 euro zou een wanprestatie zijn! Maar ja, wat kun je anders verwachten?

0    
Felix

Geen topper dit seizoen (wie wel) maar hij wordt volstrekt verkeerd gebruikt hij is een verdedigende middenvelder maar dat ziet onze staf anders... sjonge sjonge

0    
Felix

Houding is wel dramatisch van die Mets

0    
076Mike

LOL.. Iedereen die hier roept dat centraal achterin niet zijn plek is.. In het elftal van Estland speelt ie 90% van zijn wedstrijden ook daar.. Gebruikt die coach hem ook verkeerd?

0    
ome cor

Minstens naast de ton aankoop ook nog wat loonkosten terugverdienen.
Ik zeg 2 ton !
Maar in handelen op de spelersmarkt is NAC al jaren totaal onbekwaam.

0    
Buurman

Beste 076 Mike. Je hebt gelijk hoor. Met Koch kun je geen sterk centrum vormen. Als Mets in de mandekking kan spelen is hij ook in het centrum best in orde. Maar bij NAC nu het best als breker op het middenveld. Daarnaast moet je dit soort gasten uitdagen en opnaaien. Van der Gaag is veel “ te vlak” daarvoor. Zit niet in hem.

0    
Dutchbird

Watch my words. Dit bestuur heeft geen idee hoe ze zo'n verkoop van Mets moeten aanpakken. Wedden dat er nooit een verantwoording komt van zijn transfersom.

0    
Jemo

Principe kwestie. Lekker doorbetalen tot eind seizoen om te laten weten wie de baas is. Zijn carrière is daarna naar de klote.

0    
Buurman

Beste Jemo. Juist geen principe kwestie van maken. Gewoon wat geld bij de Zweden ophalen. Daarnaast wordt NAC als “baas” nergens nog serieus genomen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja