Overal waar we komen

Technische staf, Gilissen en Edelenbos overleggen over aflopende contracten

De technische staf, Tim Gilissen en Nicole Edelenbos overleggen welke aflopende contracten de komende weken formeel opgezegd worden. Dat laat NAC desgevraagd weten. Clubs moeten spelers met een aflopende verbintenis voor 1 april laten weten dat hun contract niet wordt verlengd, anders volgt een automatische verlenging. Omdat bij NAC een technisch manager ontbreekt, wordt de beslissing door dit ad hoc technisch hart genomen. 
NAC heeft een aantal spelers met een aflopende verbintenis in de selectie. Theo Zwarthoed, Fabian Sporkslede, Gianluca Nijholt, Mitchell te Vrede, Giovanni Korte en Grad Damen zijn na dit seizoen in principe transfervrij, net als de verhuurde Bart Meijers en Richelor Sprangers. De contracten van deze spelers moeten voor 1 april opgezegd worden. Doet NAC dat niet, dan wordt hun contract automatisch verlengd. Het ligt in de lijn der verwachting dat NAC met Mitchell te Vrede verder wil. Voor de overige spelers is onduidelijk wat de plannen zijn. Omdat er op dit moment geen technisch eindverantwoordelijke is, nemen de vertrekkende Tim Gilissen, de directie (op dit moment interim-directeur Nicole Edelenbos) en de technische staf in gezamenlijkheid de beslissing van wie de contracten opgezegd worden, zo laat de club weten. Gezien de huidige verhoudingen bij NAC is dat logisch, maar opvallend is het wel. Gilissen en Edelenbos vertrekken sowieso binnen afzienbare tijd en het is maar afwachten of Mitchell van der Gaag, Rob Penders en Jelle ten Rouwelaar komend jaar nog voor de groep staan. Een formele opzegging hoeft overigens nog niet te betekenen dat een speler ook daadwerkelijk vertrekt. Het staat NAC en de speler vrij om in een later stadium alsnog een nieuw contract te onderhandelen. Het is daarom niet ondenkbaar dat NAC, in afwachting van de komst van een nieuwe technisch manager, alle aflopende contracten opzegt en straks alsnog met verschillende spelers om tafel gaat. Of de betreffende spelers daarop willen wachten, is natuurlijk een tweede.

Bron: B-Side Rats

Volgend bericht
Ook Kastaneer geselecteerd 40 reacties
Terug naar overzicht
83 Reacties
0    
RichardPraha

Ik zal ze ffff helpen;

Blijven:

Zwarthoed + MtV.

De rest mag weg,inclusief de beslissingnemers.

0    
Kudeta

wat een soap

0    
Molenschot Loco

Richard Phaha...op welke basis Zwarthoed? Heeft geen wedstrijd gespeeld.

0    
RichardPraha

@molenschot het schijnt dat het vrij essentieel is om toch minimaal 1 Ere/Eerste divisie waardige keeper te hebben...het is zowieso bizar dat v Leer niet vervangen is gedurende het seizoen,zal wel te hebben hebben met de huurconstructie/prijs.

0    
Judge M.

@Molenschot: Wat mij betreft een uitstekende keeper voor in de KKD. Stukje zekerheid achterin. En anders een prima tweede doelman

Maar wie gaat de contracten van Penders, Ten Rouwelaar en Verberne evalueren dan?

0    
Pietjebel

Denk dat timmetje beetje gratis gaat winkelen voor zn nieuwe club

0    
Molenschot Loco

Ik beoordeel op spelers die hebben gespeeld.... Zwarthoed heeft NIET gespeeld.

0    
Los muchachos del Breda

Alleen Mitchel te Vrede en Bart Meijers verlengen, de rest mooi laten gaan. Maak maar een begin met de grote schoonmaak.

0    
Hont

En de soap duurt maar voort.
Alle contracten zullen worden opgezegd, want wat weet onze interim directrice nou in godsnaam van voetbal. Het financiële risico van degraderen zal voor haar veel belangrijker zijn. Een nieuwe technische manager zal te laat aangesteld worden, en zeg maar dag tegen het verlengen van je beste speler(s) die zo gratis de deur uit lopen.
Wat een ongelofelijke bende is het, schande!

0    
van Flieger

Mag Ben van Bilzen niet meebeslissen ?

0    
Chris W.M.

Zwarthoed mag van mij blijven, als 2e keeper achter Niemczycki. Als het idd zo’n groot talent is mag hij het wat mij betreft in de KKD laten zien. Verder MtV en Meijers proberen binnen te houden. Spelers die zich reeds bewezen hebben. De rest moet je betere spelers voor kunnen vinden/opleiden.

0    
D’n Portugees

Het is echt dramatisch. Volstrekte deconfiture.

0    
Marti

Kun je niet zeggen dat v/ d Gaag voor volgend seizoen een andere club mag zoeken ,ik heb de indruk dat je hem daar heel gelukkig mee maakt en wij zijn er van af ,

0    
Spionkop

Tevrede naar Heracles.

0    
Martinus

Sporkslede mag best blijven als er genoeg spelers vertrekken. Prima speler voor de KKD.

0    
Sjef de gevulde koek

Ik durf te wedden dat te Vrede volgend jaar bij Heracles voetbalt dat kan bijna niet anders. Hoe makkelijk wil je het maken voor gillissen. Als het al niet rond is. Die jongen is transfervrij en een meerwaarde voor Heracles 1 + 1 = 2 natuurlijk

0    
Henri

Mensen die allemaal denken dat Gillissen zomaar een aantal (jeugd) spelers mee zal nemen vergeten dat er toch ook nog fatsoensnormen (gentlemen's agrement) is in de voetbalwereld. Anders zou iedere trainer/TD dat wel (kunnen) doen.

0    
Badeend

Eens met muchachos. Alles opzeggen behalve Meijers en Te Vrede. Dat iemand eens met die laatste gaat praten en hem uitlegt dat hij de nieuwe Lurling gaat worden waar een hard werkend elftal aan opgehangen gaat worden.

Misschien dat Lurling dat zelf kan doen?

0    
Des NAC's

Dacht dat Edelenbos alleen op de winkel paste? Maar zowaar ook nog verstand van voetbal!

We zijn gered mensen

0    
Willemf5

Hebben de aandeelhouders al toegezegd dat het spelersbudget in de Kkd gelijk blijft?

0    
BredaCentrum

Toch begrijp ik niet dat er velen zijn die roepen om Meijers te verlengen. Hij laat het gewoonweg niet zien in de KKD! Hoe enorm shit dat ook is, want ook ik zie graag eigen jeugd in de eerste 11

0    
Youssef

@bredacentrum

In een matig team is Bart een redelijk stabiele factor. Maat van me zit daar geregeld op de tribune. Men is daar best tevreden over hem.

0    
Van "taajlaand

Hoi Henri,

Fatsoensnormen in de moderne en door geld kapot gemaakte sportwereld, en mede daardoor geldbeluste spelers, makelaars en trainers?
Was het nog maar zo.
Ik begrijp je hoop op eerlijkheid maar stiekem weet ook jij beter....

Maar, hoe ver zijn we met ons 'beleid' tot dik onder ammateurniveau gezakt zeg...
Flieg maakt met zijn opmerking het grootste chagerijn eigenlijk nog aan het lachen, want écht lachen kunnen we niet meer bij de droevenis die gekweekt is.

0    
Becherovka

@Chris

Uit betrouwbare bron op deze site heb ik begrepen dat Niemczycki nou niet bepaald groot is. Verder ben ik het eens met je keuzes om te verlengen. Meijers zou zomaar een stabiele factor in de selectie kunnen worden.

0    
Breda-Loyal

Bart Meijers heeft dit seizoen bij Helmond totaal geen graadmeter gehad.

Dat elftal is dolende en Bart is een van de weinige stabiele factoren in dat elftal

Iemand die jongen zijn werk bij NAC toevallig vergeten !!! Ook hij heeft vorig seizoen een lepel in de pap gehad bij handhaving !!!

Kan mij over Bart Meijers nog herinneren bij de kruiken uit vorig seizoen dat hij tot 2/3 x toe een voorzet verdedigde en 2 directe tegenstanders makkelijk de baas was in de luchtduels

Meijers niet verlengen zal een totale aanfluiting zijn , een dikke middelvinger naar die jongen zijn ontwikkeling en de in de hemel geprezen "herboren" jeugdopleiding ongeloofwaardig maken.

Die jongen is geen standaard-prof broodvoetballer , maar een echte NAC-speler ! Laten die tegenwoordig schaars zijn !!!

0    
Peter

Iel waarom denkt iedereen dat we degraderen zaterdag knallen. Week rust en weer gas erop. Geen 6punten oké dan lastig. Maar zes punten komop geloof erin. Graafschap trainer weg kan ook nadelig werken maar gotver geloof erin

0    
Fred1

Zwarthoed, Sporkslede en Tevrede en de rest wieberen.
Simpel.
Ik hoor steeds ook Bart Meijers, helaas beste mensen, is het ook niet, onderscheid zich niet in positieve zin bij Helmond sport en stapelt daar helaas ook fout op fout.
Het is helaas niet anders maar zijn bravoure komt helaas niet overeen met zijn capaciteiten.
Zou het graag anders zien maar het is zoals het is.

0    
Grote Smurf Zonder Baard

Degene die nog denken dat MTV bij ons cluppie blijft, keep dreaming! Nee tuurlijk niet joh. Zelfs niet als we er in blijven. Die heeft zijn buik vol van de puinhoop hier. Die zoekt een mooie subtop club op en gaat daar rustig de laatste jaren van zijn carrière uitvoetballen.

0    
Castle

Mitchell blijft niet en is te duur,en ja we zijn al gedragadeerd..en 90 procent moet vertrekken ivm salarissen en mischien beter ook dit kan een divisie lager ook niet bovenin spelen.nu al beginnen voor volgend jaar een elftal te beginnen weg te zetten ,denk je echt dat de graafschap alles verliest en wij effen 4 keer winnen ofzo,nee sorry vind het klote maar gaat geen wonder gebeuren

0    
Oosterhout 3

Buiten ten rouwelaar en van der gaag is iedereen er tijdelijk..
Ook penders zijn contract loopt af...
Gillissen is over 2 weken in dienst van heracles & gaat dus geen spelers halen/houden voor nac.. Want mogelijke concurentie....

Mevrouw edelenbos is te druk met prive geld tellen want TJah... Maar voor 3 dagen op papier en de andere 4 zijn overwerk....

Blijft over vd gaag(34 spelers dit seizoen) en ten rouwelaar(8 keepers in 3 jaar)

Wat een voetbalclub zeg!!

0    
Los muchachos del Breda

Wanneer NAC tot mijn spijt zou afdalen naar de KKD zou ik het best aandurven met een centrum van Meijers en Klomp. In Meijers zit zoveel meer passie en pit dan in mevrouw Koch. Die zijn echt niet minder dan Koch, Mets of Dervite. Ik durf niet aan te geven of Niemczycki klaar is voor het eerste.

0    
SjorsNAC

Een soap die zijn weerga niet kent. Bizar dat 2 personen die binnen no time weg zijn dit soort beslissingen gaan nemen, echt ongelooflijk, nog nooit vertoont.

Ik had na de promotie de stiekeme hoop dat het eindelijk weer eens de goedr kant uit zou gaan, het tegendeel is waar, NAC zit in het diepste dal dat ik me kan herinneren op het moment.

Ik ga weer teveel mee in de negativiteit merk ik ?

0    
Harrie

Dit is NAC ten voeten uit. Is echt om te huilen, maar laat wel zien dat er echt geen verstand van voetbal in de club zit (na 1 april).Zal Gilissen ook nog even meebeslissen wie de nieuwe AD en TM gaat worden? Moet toch lukken in een paar weken.

0    
Sp1

Gewoon alles opzeggen, de nieuwe technisch verantwoordelijke moet opnieuw kunnen gaan bouwen.we Kunnen wel zeggen dat Te Vrede moet verlengen maar dat is echt een utopie.

Er schijnt al een principe overeenkomst met FC Groningen te zijn.

0    
a

Meijers verlengen? Kan bij Helmondsport niet eens mee. Degene die dat zeggen moeten familie of vrienden zijn!!

0    
Zippo

Lundqvist mag ook zeker blijven.

0    
De trainer

Meijers verdiend volgend jaar een tweede kans. Zet hem inderdaad maar met klomp centraal. Een ervaren keeper zou dan wel fijn zijn die de boel coacht en aanstuurt, een type Diederik boer van zwolle? In seizoen 99-00 keepte Jan willem van ede ook de sterren van de hemel met promotie tot gevolg, ondanks zijn 37 lentes. Verder zou ik proberen Paul Verhaegh binnen te halen als rechtsback en aanvoerder, gersbach ook een tweede kans geven volgend jaar en 4-4-2 gaan spelen. Haal schalk en dessers maar terug met lunqvist erachter. Rechtshalf hupperts van Lokeren proberen te halen en linkshalf Matthias verreth(jong PSV, dit seizoen 7 goals en 4 assists in KKD, einde vh seizoen transfervrij) controlerend op 6 Verschuren. Loshi,nymzciki,el allouchi,mashart op de bank, de rest van de huidige selectie afscheid van nemen.

Zo maar een paar namen, misschien een aantal niet haalbaar maar zo moeilijk is het toch niet om een aardig team te bouwen, niet allemaal subtropische en afgedankte Engelse verassingen, gewoon wat ervaren Nederlandse spelers die nac een mooie club vinden, en wat eigen jeugd daar omheen.

0    
Ivo

Te Vrede zal bij degradatie niet blijven. De rest kan je afscheid van nemen. Meijers ook. Mag het bij een andere club laten zien. We moeten echt eens kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit.

Bij degradatie:
Gewoon een degelijke keeper halen en die voor 2 seizoenen + 1 jaar optie vastleggen.
Karol 2e keeper
Keeper van de O19 3e keeper.

Bij handhaving zou ik Zwarthoed ook niet verlengen, maar een andere 2e keeper halen. Karol moet je dan verhuren zodat hij meer speeltijd krijgt en ervaring op kan doen. Is meteen een goede test om te zien of hij er klaar voor is.

0    
Ivo

Laat de nieuwe TD + trainer (ik ga uit van een uiteindelijk vertrek van Van der Gaag) maar een nieuw team samenstellen.

Zwarthoed is vervangbaar, verjonging is ook goed.
Sporkslede is zwaar geblesseerd en dus een risico a la Rommens. Niet doen.
Nijholt en Korte voegen te weinig toe, ik zie liever nieuw bloed.
Damen kan niet mee met het 1e.
Meijers en Sprangers gaan ook het verschil niet maken.

Uitgaande van degradatie wil ik volgend seizoen een selectie van 23-25 spelers die het gras op willen vreten en supergemotiveerd zijn om voor NAC te spelen. Fysiek sterk, jong, gretig, met in iedere linie een echte sterkhouder.

Neem afscheid van zo veel mogelijk spelers die dit dramaseizoen hebben meegemaakt en mogelijk gemaakt, het zal de sfeer in de groep goed doen.

0    
Harrie

Helemaal mee een Ivo. Maar naast de aflopende contracten hebben we nog ruim 20 spelers met een doorlopend contract. Hoe raken we daar nu eens vanaf?

0    
scheppioni

Wat een belachelijke situatie, kan alleen bij ons NAC, ene vertrekkende en ene tijdelijke bepalen nu de toekomst van onze club ?? Zoiets kan nergens alleen op ene plek, helaas bij ons clubke !!??
Ik heb gezien het verleden, reminder promotie wel vertrouwen in Bart Meijers, ook in Snepvangers, want in helmond wordt je verder ook niet sterker in overtuiging !!!

0    
Tinus Plotseling

Te Vrede proberen te verlengen met degradatieausule want anders lukt het sowieso niet. Alle andere aflopende contracten gewoon opzeggen.

0    
Vak GG achter NAC

Justin Goetzee heeft de club in de steek gelaten en is de hoofdschuldige van dit alles. Ontzettend spijt van dat grootse afscheid. Solidair zijn aan Hans Smulders, een excuus om te vluchten.

0    
WW

Gilissen, Van der Gaag en Edelenbos hebben stuk voor stuk een resterende levensduur bij NAC van een eendagsvlieg.

Toch fijn dat deze mensen over de langere termijn mogen en kunnen beslissen bij NAC.

De meltdown bij NAC is compleet.

0    
JeePee

Tsja. Ik zeg alleen Te Vrede nu een aanbieding doen, maar als ik hem was zou ik ook wel 3x nadenken.

Bepalen wie er opgezegd wordt is dan ook 1, maar hoe komen we van briljante meerjarige doorlopende contracten van de verzakers af? Ik meen namelijk dat we nog 21 andere doorlopende contracten hebben, waarbij hopelijk in een deel nog ontbinding bij degradatie is opgenomen. Dat te lijf gaan en als de sodemieter een nieuwe technisch manager en technisch lid RVC vinden met een echte bewezen voetbalvisie moet NU gebeuren en elke verloren dag telt.

0    
Charelli

Je kan hier schrijven wat je wil maar er luistert echt bijna niemand.

Geen AD.
Geen TD
Interim AD die d'r zakken vult en denkt laat ze maar lullen ik ga nog snel even een nog grotere puinhoop achterlaten.
Hoofd Jeugd gaat weg waarvan sommigen denken dat hij nog iets van een gentlemensagreementachtige, verbondenheid aan de club voelt, nou mooi niet, voelt zich in de steek gelaten dus ... verwacht daar geen medelijden. Bovendien keert hij terug naar zijn eigen jeugdliefde.
Voorzitter RVC duikt onder tot de storm voorbij is (je hoort hem niet en je ziet hem niet) om voor volgend jaar als Gekke Giel zijn destructiepolitiek weer voort te zetten.
Aandeelhouders houden de hand op de aandelen en wachten tot de sjeik zich aandient.
Trainer die wacht tot hij buiten wordt geknikkerd met een zak(je) geld en daarom zo dom mogelijke opstellingen maakt, buitenaardse spelerswissels uitvoert en prehistorische tactische plannen maakt. Maar zelfs met de meest opzichtige blunders gewoon mag (eigenlijk moet) blijven zitten want er is niemand die hem weg kan sturen en er is geen cent.
Assistent trainers zeggen wij zijn niet verantwoordelijk en daar hebben ze uiteraard gelijk in.

Blijft inderdaad de enige stabiele factor over: Ben van Bilzen. Ben for President.

0    
076

MtV zal niet willen. Verschueren, Lundqvist en Leigh liggen vast. De rest wegwezen

0    
Ed

Heel rap een AD en TD. Gvd kan toch niet zo moeilijk zijn. TG al laten lopen, verwachtten we een Marc Overmars ofzo.
Man man man schiet eens op!!

0    
Arie

Een interim, een vertrekkend hoofd opleidingen en een onbekwame technische staf gaan het wel ff regelen.

Wat een armoede.

0    
ibio

Wat een aanfluiting dit
Wat een schande

En wat doen wij als supporters?
Zaterdag weer lekker bier drinken?

Schande, schande, schande

ik schaam me kapot !

0    
The Don

Is dit ook benoemd in dat flutgesprek met de clubraad?

0    
Ouwe Spionkop

Afgang.
Dit kan en mag absoluut niet! Vertrekkende lui (waaronder een dame die van toeten noch blazen weet) die gaan beslissen over het nieuwe seizoen.
Dit is totale minachting naar supporters, sponsors en zelfs naar de spelers.
De tijd voor een opstand is aangebroken.
Zijn spandoeken tegen de aandeelhouders toegestaan zaterdag? Of anders spreekkoren!
Elk initiatief is welkom.
Woedend!

0    
Martinus

Er zijn sowieso niet zo veel spelers waar ik NAC echt verder mee zie komen. Te Vrede zal van die kleine groep bovendien de deur uitwandelen en geef hem eens ongelijk. Maar hij kan via de voordeur naar een nieuwe uitdaging.

Verschueren, Dervite, Lundqvist, Leigh en Sporksledevind ik prima spelers voor NAC. Waarbij gezegd moet dat beide backs dit vooral zijn vanwege hun binding met de supporters. Zwarthoed heeft erg veel ervaring en zou een degelijke keeper zijn.

De andere spelers zijn óf spelers voor de breedte die je net zo goed kan missen als dat je ze kan behouden (Koch/V Anholt/Rosheuvel/El Allouchi), jeugdspelers waarvan hun waarde afhangt van hun ontwikkeling hier (Klomp/Meijers/V Hooijdonk/Reuvers/Sprangers/Niemcycki) of spelers waar we van af moeten, maar waar we waarschijnlijk niet zomaar van af gaan komen (Kali/Nijholt/Korte).

En dat maakt mij nerveus. Dat ik binnen de huidige selectie met moeite 5 spelers kan aanwijzen die ik als meerwaarde zie.

0    
Dreman

Wat een ravage wordt er aangericht binnen de club
Dit is not done,ongeloofwaardig en vernederend voor alles en iedereen wat NAC een warm hart toedraagt.

Dit is een teken dat het werkelijk niemand meer een reet interesseert dat we degraderen,al of niet noodgedwongen.Triest.

Ondertussen als men de Telegraaf en Twitter berichten mag geloven is die Zwitserse Rus bij Roda vrijgesproken of wordt vrijgesproken en gaat hij eind april de boel daar overnemen.

Mss moet NAC het ook maar eens overwegen om een geschikte partij te vinden met genoeg poen en iemand die er met de zweep overheen kletst

0    
Zagge

Ze hadden bij het ontslag van Smulders gewoon Marco Boogers moeten polsen voor een TD functie tot aan einde seizoen, met een bij goed bevinden optie tot langer termijn. En anders tijdens zijn aanstelling de opvolger in de luwte zoeken.

Ze hadden Goetzee aan zijn woord moeten houden dat hij zou blijven tot de opvolger er zou zijn of in ieder geval tot einde seizoen.

Ach.
Straks hebben we een BVO Licentie, 19.000 supporters en 20 contractspelers waarvan 15 beneden niveau.
Ow ja en we hebben Jelle en Rob nog en een trainer die wacht op een zak geld in de boel te kunnen ontvluchten.

0    
Dutchbird

Iedereen die roept om verlenging van het contract van Te Vrede moet zich even verplaatsen in Mitchell en zichzelf vervolgens afvragen of je zelf zou bijtekenen bij NAC.

95% kans dat je dan volgend jaar KKD speelt in een team dat bij de minste van de KKD hoort en dankzij dit bestuur nog jaren op dat niveau blijft hangen. Dan is er weer een carrière jaar naar de Filistijnen en is je marktwaarde (haalbaar salaris) in het daarop volgende seizoen nog verder gedaald.

Als Te Vrede bijtekent is hij knettergek!

0    
076

@ ibio

Mag ik zaterdag geen bier meer drinken dan? Ligt het aan ons ofzo? Schei toch uit man

0    
Michel

@Dutchbird

Als je het nu over Ronaldo of Messi niveau had snap ik je dat de speler in kwestie niet kan blijven bij degradatie. Ik herinner me Juve nog dat terug gezet werd na het omkoopschandaal: in ieder geval bleef Del Piero dat ik me kan herinneren, ook andere toppers bleven. Ik ken Te Vrede persoonlijk niet helaas, maar je hebt het over een hele fijne clubspeler (dat is het niveau, buitenland al gehad en dat liep niet echt) die misschien wel (ben het met je eens) blijft omdat het een verdomd mooie supportersschare is waar hij voor speelt. Kan zijn dat aandeelhouders zeggen dat ze zijn salaris garanderen (weinig kans maar theorie kan het).

Natuurlijk roepen wij dat ie moet blijven, wij snappen wat NAC echt is, en misschien snapt Mitchell dat ook.

Allemaal gissen wat ik doe maar dat type voetballer heb je ook rondlopen.

0    
jvt

Zwarthoed is schijnbaar nog slechter dan Van Leer dus die hoef je niet te verlenging, reis- en verblijfskosten lopen in de papieren die NAC in afkoopsommen heeft zitten. Rest op MtV (maar die blijft natuurlijk niet) niet verlengen. Nieuwe ploeg met NAC DNA aub. Geen eeuwige talenten. Jeugdopleiding kan exit, samenwerken met andere club om kosten drastisch omlaag te brengen. Samenwerking met mede laagvlieger Helmond beëindigen.

0    
nb

Wel mooie dat dit dus geregeld moet worden door ene 'Edelenbos". Als dit al echt waar is, had NAC dit natuurlijk never nooit naar buiten moeten brengen. Ook al zit ze daar met de goede bedoelingen, lees haar zakken vullen, ze heeft natuurlijk 0,0 verstand van voetbaltechnische zaken.
Overigens blijft het natuurlijk zeer bijzonder dat er nog steeds geen enkele vervanger is, we op het punt staan van degraderen, sponsoren hun handen ervan af trekken en er werkelijkwaar 0,0 ontwikkeling lijkt te zijn op het gebied van organisatie.

0    
Da Pope

@nb

Waarom zou het niet waar zijn? NAC laat het mij zelf weten. Waarom zouden wij dit soort dingen verzinnen?

0    
Los Pollos Hermanos

Edelenbos die gaat meebeslissen over het al dan niet verlengen van contracten. Dat mens weet niet eens wat buitenspel is!! Wat een grap zeg. Het hele functioneren van deze mevrouw is sowieso een grap.

Wat een ongelofelijk KUTZOOI is het zeg. Hoe kan het nou toch dat zo'n incapabele minkukel al zo lang, volledig in anonimiteit gehuld, factuurtjes stuurt van 1000 euro per dag of meer? Ow ja natuurlijk, o.a. van Aalst en Gielen dulden geen enkel commentaar en zoeken een boksbal om hun eigen persoon te beschermen. Een boksbal zonder mening en zonder vragen.

Zie daar, Edelenbos.

Wat een rotzooi binnen onze club zeg. Het wordt tijd dat we eens wat gaan ondernemen tegen deze klootzakken die de zakken vullen en onze club naar de klote helpen.

Ik laat mij zelden verleiden tot dergelijke emotionele reacties, maar ben het echt helemaal zat deze keer. Er moet NU iets gaan gebeuren gvd !!

0    
am

De meeste mensen hier snappen de ernst van de huidige situatie bij NAC niet. Zolang er geen nieuwe AD en TD is zal er niks gebeuren. Het is ook zeer verdacht dat dit allemaal zolang moet duren, dit kan niet zonder reden zijn.
Een speler als Te Vrede gaat natuurlijk nooit bijtekenen. Als hij een alternatief heeft is hij weg.
Hetzelfde geldt ook voor de supporters. Om mij heen hoor ik ook veel mensen die twijfelen over het verlengen van hun seizoenskaart. Ik kan dat ook wel begrijpen want je wil toch wel een beetje weten waar je aan toe bent.
Daarom moet er snel duidelijkheid komen!

0    
The Cosmic Gate

Ohhhhhhh alle vertrouwen dat het goed komt ....NOT

Madame tuttebel zonder ook maar IETS van feeling met NAC en voetbal, en een vertrekkende technische man (die voor z'n nieuwe club nu makkelijk kan winkelen binnen NAC)
Of terwijl : te Vrede zal wel niet verlengen en volgende seizoen spelen bij de nieuwe club van Tim enz enz

WAAR blijft die AD !!!!! En de nieuwe technische staf !!!

En waarom zijn de supporters na een gesprek van niks van vorige keer (waar niks uit is gekomen) weer terug in in schelp gegaan en blijft het zo enorm stil ?
Het erg goede initiatief vanuit de B-Siderats mbt klankbordgroep , wat is daar de status van ???

Dit KAN niet zo

0    
vriendjespolitiek

Janus Oomen draait zich om in zijn graf!!!

Wat een wanbeleid en wat een schandalige manier om een club weer zo naar de afgrond te brengen!!!!

Bedankt maar weer eens,voor de zoveelste keer.

0    
Arie

Ik hoor veeel geroep over actie hier. Nu ben ik zelf niet zo thuis in de mogelijkheden of wat men wil doen, maar ik sta hier voor 100% achter.
Het is 15 over 12, tijd voor actie en tijd dat we stoppen met als trouwe, maar wel bijna op het sneue af, supporters elke keer massaal opdraven voor een club die door incapabelen naar de klote wordt geholpen. En dat op elk niveau; spelers, technische staf, bestuur en aandeelhouders. Stuk voor stuk zetten ze ons al maanden voor schut.
Het is tijd voor actie!

0    
Cees

Ik begrijp alle reacties hierboven. Die begrijpelijk overlopen van o.a. onbegrip, woede,......., enz,.......enz. De meeste supporters, daar straalt vanaf dat ze zich tot het bot, het lot van NAC in het algemeen diep aantrekken en daarnaast verschrikkelijk ongerust zijn.

En dat is zondermeer terecht. Al maanden rollen zodoende de discussies over- en weer op deze site. Alles wat te bespreken is, is de revue gepasseerd. In een onmeteloze herhaling zelfs. Nogmaals, ik begrijp het volledig. Maar draagt het bij aan een oplossing? Zie het verre verleden, het huidige, tevens al de eerste tekenen voor de toekomst?

Ik vrees, al is dat licht uitgedruk, van niet! Als de supporters daar echt iets structureels aan willen veranderen, zal men een barrière moeten doorbreken. Men zal hoe dan ook, een onvoorwaardelijke samenhorigheid moeten tonen. Daardoor wordt men een sterk invloedrijk instrument, is mijn mening. Verder opent het o.a. ook in financieel opzicht behoorlijk wat wegen.

Ik snap terdege dat e.e.a. niet in een dag verwezelijkt kan/gaat worden, maar ik denk als dat opgestart gaat worden, men daar na verloop van tijd de vruchten van gaat plukken. Ook al gaat een gedeelte daar niet in mee, de groep zal toch zodanig groot zijn, dat de effecten zichtbaar worden.

Maar goed, het is maar mijn mening, daar ik nu zo zachtjes aan wel de conclusie kan/mag trekken, dat al dat andere (onze discussies) minder effect zal hebben.

Om het ultieme doel te bereiken dat ik tussen de regels door bij al deze discussies proef.

0    
Pizzabakker

Wat een onzin dat mensen hun seizoenkaart niet zouden verlengen. Clubliefde laat zich toch niet leiden door de wanprestaties van een aantal passanten. Wat voor een ontiegelijke rotzooi het ook is, NAC zal ik echter nooit in de steek laten. Natuurlijk ben ik deze bende ook meer dan spuugzat en het is ook niet te geloven beslissingen over contracten nu door mensen moeten worden gemaakt die sowieso de club de rug toe keren.
Van Gilissen mag je wel verwachten dat hij integer genoeg is om dit op een nette en fatsoenlijke manier af te wikkelen. Edelenbos zal waarschijnlijk enkel nodig zijn om er een krabbel onder te zetten.

0    
tsjonge tsjonge

weer dat gedoe over Bart Meijers.!!!°

0    
van Flieger

Justin Goetzee heeft in militaire termen vaandelvlucht gepleegd.

Het is 1 van de lafste daden die je kunt doen.

Het is inmiddels 14 maart en 6 maanden geleden wisten Gielen, de Kort en van Mierlo (minus de Clubraad) dat de situatie met Smulders onhoudbaar was geworden. Van Flieg onthulde tussen de banregels door dat de jacht op hem was geopend. Laat, rijkelijk laat, Maar wel terecht. In plaats van dat Gielen zijn blunder van april/mei ging rechtzetten (geen eerlijke evaluatie van het seizoen - van Flieg onthulde) begon hij zich te verzetten tegen het idee van een ontslag van deze Woenselse stoppelbaard. Het wird nog erger toen hij lucht kreeg van de "solidariteit" van Goetzee met het lot van Smulders. Justin, de man zonder ego in een vijver met haaien, zocht naar een uitweg en dit was zijn moment. Zijn laatste leugen was dat hij zijn opvolger zou inwerken.

Het is gewoon bij de beesten af hoe er de laatste jaren door deze flapdrollen gewerkt is. Dit slaat echt helemaal nergens meer op. Niemand heeft zin om in deze set-up voor Gielen en van Aalst te werken. Dit doen alleen wanhopige sadomasochisten. Geen mensen met ervaring en kwaliteit. De derde keus zit inmiddels in de pipeline en als we de buzz moeten geloven gaat de achterban binnenkort een slaappil krijgen. In de trant van: wij hebben nu deze AD en TM geleverd, geef ze even tijd. Er is geen tijd Gielen, jij hebt de club laten degraderen voor de 2e keer. You are the weakest link.

PS - geen enkele follow-up van de vergadering met de aandeelhouders ? Dus die opmerking over dat de supportertjes zich nu gedeisd moeten houden klopt ?

0    
Chris W.M.

Overigens heeft Meijers een optie in zijn contract, als NAC deze licht staat hij automatisch nog een jaar onder contract. Net als Sprangers:

"Meijers is voor volgend jaar een optie. Die moet dan stabieler zijn en de concurrentiestrijd aan kunnen gaan. Daar kunnen we een optie lichten. Brusselers staat nog onder contract, Sprangers heeft een optie tot verlengen en Snepvangers en Van der Gaag hebben ook nog een contract.”

https://www.bsiderats.nl/bsr-interviewt-hans-smulders-deel-2/

0    
Cool Hand

Stel je voor dat we niet degraderen. Iemand er vertrouwen in dat het dan volgend seizoen allemaal soepeler verloopt dan dit seizoen? Ik zie het nog niet helemaal.

0    
Hupnac!

Ik zou me geen reden kunnen bedenken waarom meijers uberhaupt nog terug zou willen komen bij nac, als je altijd dat negatieve gezeik hier leest. Er is totaal geen aanspreekpunt binnen de club dus zou me ook niet kunnen voorstellen waarom te vrede zou willen blijven of dat er volgend jaar uberhaupt spelers naar nac toe zouden willen. Puur en alleen kijkend naar het beleid is het op dit moment gewoon een amateurclub in de eredivisie...

0    
Ratjeduneerste

@ Cool Hand
Ik denk dat handhaving wel duidelijkheid verschaft. Dan weet je namelijk waar je aan toe bent, zo ook eventuele nieuwe eigenaren (hoop ik). Er zal toch echt vanaf de top een verandering moeten plaatsvinden en dat zie ik positiever in wanneer NAC zich handhaaft.
Niemand stapt denk ik graag in bij een gedegradeerde club met grote belangen.

Aan de andere kant zou het kunnen zijn dat instappen bij hamdhaving ervoor zorgt dat er wel weer MOET gepresteerd worden. Ik ken niet de volledige ins en outs natuurlijk, was het maar zo....

0    
Ratjeduneerste

@Hupnac!

Dat weet ik zo zeker nog niet. Ookal is het een rotzooi, het is een jongen van de club en zijn prestaties dit seizoen zijn niet dusdanig dat hij zomaar even een andere Eredivisieclub kan uitkiezen.
Overigens ken ik Bart persoonlijk van de middelbare schooltijd en spreek ik hem nog af en toe, hij zegt zelf zich nogsteeds te willen bewijzen in het 1e elftal.

Dus mocht er een aanbieding gedaan worden, zal hij er zeker mee instemmen. Echter weet ik niet van wie die aanbieding zal moeten komen. Onze interim die er de ballen verstand van heeft en gewoon een zakcentje wil bijverdienen en een extra opsomming op haar CV? Onze hoofd jeugdopleidingen die vertrekt over 2 weken en met zijn hoofd vast al bij andere zaken is? Of onze technische staf die al 8 maanden verkeerde keuzes maakt en niet uit hun vertrouwde zone willen komen?

Ik zie het somber in wat dat betreft.

0    
Peters

Nieuws uit Almere. NAC delegatie aan tafel met Robert Maaskant voor TD bij NAC.
En we blijven maar doorgaan met terugvallen op oude bekende pfffff. Ze kunnen echt niemand vinden

0    
10Diego

Mooi man, Maaskant. Was een groot succes de laatste keer. Zowel als trainer als als TD.

0    
Los Pollos Hermanos

Past helemaal in dit straatje van opeenstapeling van fouten. Maaskant terug. Je gelooft het gewoon niet.

0    
Ernie

Heel de club naar de klote.

0    
ibio

Maaskant zou een prima optie zijn.
heeft ervaring, kent de club, kent de cultuur

noem maar eens een betere optie?

0    
van Flieger

Ophouden over Maaskantje nu aub. Van Flieg moet nog eten.

0    
FALL

Alleen het bier drinkende overal waar we komen volk gaat hun seizoenskaart verlengen.

0    
La Pelota

@FALL, jij dus niet? Ik was er ook al toen II nog geen bier mocht drinken, dus ik verleng. Te meer daar ik geen andere optie heb als club-1912 lid??

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja