Overal waar we komen

Mossou: 'Er moet een vibe ontstaan'

NAC staat er beroerd voor op dit moment. De club heeft 16 punten en moet heel snel punten gaan sprokkelen wil het de overige teams in het vizier houden. In gesprek met BN DeStem kijken Sjoerd Mossou en Chris van Nijnatten vooruit op de komende periode. 
Van Nijnatten houdt vertrouwen en heeft al vaak genoeg dergelijke periodes met NAC meegemaakt. "Mijn houvast is dat we in 1921 landskampioen zijn geweest en in 1973 de beker wonnen; wij verliezen nu eenmaal veel vaker dan dat we winnen. Dat zegt genoeg." Hij zegt dat er op dit moment weinig vertrouwen is bij de spelers en de leiding. "Dit is echt een mentaal ding. En ja, iedereen ziet dat ze niet sterk genoeg zijn. De spelers zijn te jong, er is onderling weinig cohesie. Misschien moet er iets gebeuren in die groep, iets moois of juist iets ergs. Iets dat de verbondenheid versterkt." Mossou denkt net als Van Nijnatten dat er een serie nodig is om vertrouwen te tanken. "Er moet een vibe ontstaan, dat is echt ons enige houvast." Daarnaast moeten de spelers en het publiek weer dichter bij elkaar komen. "Als er weer interactie ontstaat tussen die twee, is er hoop. Kijk, zo'n Greg Leigh. Hij kan er niets van, maar hij bracht wél wat teweeg."

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
63 Reacties
0    
Peer11

Gaap, zeg dan niets zeg pfff

0    
Frits

Achhh, dir NAC degradeert TERECHT!

DE PUINHOOP IS ZO GROOT!

0    
am

Laatste stuk volledig mee eens. Heb me de laatste wedstrijd mateloos geërgerd aan het uitfluiten van eigen spelers. Met als dieptepunt het uitfluiten van El Allouchi voor zijn wissel. Wat een nep supporter ben je dan. Krijgen ze lekker vertrouwen van.

0    
Badeend

am, in principe eens met je, alleen maak ik graag een uitzondering voor Robert Mühren. Zoals die ook een uitzondering maakte afgelopen vrijdag. Na zes minuten vond hij dat hij wel genoeg "extra meters" had gelopen. Die verdiende de absolute hoon van het publiek.

0    
maikel

Dat er weinig tot geen aanknopings punten zijn is heel duidelijk.
Het voetbal doet zeer aan je ogen er zit totaal geen lijn in het spel.
Toch zijn er nog 13 wedstrijden te spelen, en zover sta je ook weer niet achter op de rest.
Er komen nog wat spelers terug van blessures o.a. onze nummer 1 spits wat wordt hij gemist!
Ik hoop dat iedereen vooral thuis alles wil geven voor elkaar dus een wisselwerking met het publiek (ons dus...)
Waar leven is is hoop dus moeten we proberen positief te blijven, wat zeker niet altijd mee valt bij dit Nac.
Aan negativisme heeft niemand iets aan!
Hup voor de mooiste club van de wereld!

Groeten uit vak G

0    
van Flieger

Schenning kon er ook niks van maar zorgde wel voor een ommekeer. Zo'n speler hebben we nu niet. Het is willoos naar de slachtbank met zijn allen. Aandeelhouders en RvC hebben het in ieder geval al opgegeven.

0    
Zagge

Ik kan het mis hebben maar dat waar ze op doelen is bij de concurrentie al weken wel aanwezig en voor NAC behoorlijk laat om het nu nog van te moeten hebben.

Vooralsnog raken we alleen maar verder achterop zelfs als we eens een keer zouden winnen schiet je er voorlopig weinig mee op.

Is helaas de realiteit.

Maar goed.. laten we hopen op cohesie en een hele goede serie...

0    
H'wiel

Ach, het is lood om oud ijzer. Wie je ook opstelt of met welk systeem je met deze spelers gaat spelen. Het blijft altijd afwachten. Zie de laatste drie wedstrijden van voor de winterstop. Het kan wel als de absolute wil er maar is en het met een beetje geluk meezit. Maar geluk moet je afdwingen.
Het is aan de trainer om de elf tot vijftien spelers uit de groep te lichten waar hij 100% op kan bouwen. Voetbalkwaliteiten zijn dan minder belangrijk. Spelers die niet verzaken en bereid zijn voor hun mede teamgenoten het vuur uit hun schenen te lopen.

0    
Theoden King

Hoewel ik tegen het ontslag van MvdG ben, het kost alleen maar geld, is wel duidelijk geworden dat de spelers voor deze trainer geen stap extra willen zetten.

Ik hoor verhalen van te laat op de training komen van sommige spelers. Dat duidt op een gebrek aan respect. Nou is deze generatie sowieso veel te veel met zichzelf bezig en te weinig met het teambelang, maar daar hebben in principe alle clubs last van.

Alleen een trainer van naam krijgt dit zootje nog aan de gang. Iemand waar al die broekies tegenop kijken. Maarja, die is duur en bovendien wil die niet in de kkd trainen volgend jaar.

0    
Sander P

@van Flieger

Zo speler hebben we wel en in het artikel hierboven wordt er ook naar gerefereerd: Greigh Leigh.

Blijf het nog steeds onbegrijpelijk vinden dat MVG , het team dat de laatste wedstrijden voor de winterstop punten pakte, op diverse posities wijzigde met de domper tegen W2 als gevolg.

Zo Leigh kreeg iets los bij het publiek (al was het in het begin cynisch) waardoor hij ineens ging presteren. Van Anholt deed het meer dan prima op rechtsback. Maar de 1e werd verbannen naar de bank en de 2e kwam als linksback totaal niet uit de verf.

Op basis van afgelopen week lijkt het mij meer dan logisch dat Van Anholt weer als rechtsback start. Al ben ik ook erg benieuw naar Van Anholt op het middenveld. Leigh mag van mij weer op links en Gersbach een linie naar voor of op de bank.

0    
Begaaier

waar is leigh eigenlijk gebleven? stel hem maar op, brengt iets teweeg in het stadion, kan een trigger zijn voor de vibe waar sjoerd het over heeft..

0    
Buurman

Tegen Groningen moet een driepunter worden. Met Te Vrede erbij moet het lukken. Dervite kun je alleen van zeggen dat hij onmogelijk slechter kan zijn dan Mets,Koch en Klomp. De wisselwerking met het publiek is simpel. NAC moet het vuurtje aansteken. Dat kan al simpel door te gaan jagen. Die 18500 supporters gaan er gegarandeerd achter staan. Maar dat moet van der Gaag aan zijn spelers overbrengen. En dat kan hij tot heden niet. Dat hij geen potje bier drinkt is geen probleem , zelfs goed voor een sportman. Dat hij tijdens wedstrijden lijkt op een droevige dominee van de zwarte kousen kerk is wel een probleem.

0    
Babosje

Ja Buurman maar je kent NAC!
Die doen op het op de momenten dat het moet juist niet!
Daarentegen winnen we dan weer wel van Ajaks of Vitesse.
Da's NAC

0    
Boei

Het kan toch niet zo zijn dat je er een speler als Leigh, die er niets van kan, in moet zetten om via het publiek een vibe bij de andere spelers te krijgen? Ik snap hem niet helemaal denk ik. Volgens mij heeft dat niks met eredivisie voetbal te maken maar meer met doelloos opportunisme. Is die opstelling van vlak voor de winterstop al weer mogelijk?

0    
MickJ

Chris van nijnatten , nieuwe algemeen directeur ?

0    
scheppioni

Mede NaCCer's, denk even na, met deze staf en nu ook weer verberne ?? De staf oogt zo lusteloos zoals ons nac zich presenteert, met deze staf dacht ik nog dat ons nac 23 punten zou halen met pijn en moeite, maar ik stel het bij, 19 punten is het maximale. Ik verwacht met pijn en moeite nog een gelijkspelletje thuis tegen vvv, utreg en uit excelsior en dat is het met deze staf en niet anders !

0    
von F

Hoe is het met die geel-zwarte olifant van beide heren?

0    
@ von F

Die speelt bij Jeka

0    
Kipiani

Bier & Ballen. En gelachen dat we hebbe...…….gegrijnsd, bijdehand gedaan...….het geweten van NAC Breda, maar niet aan zijn vriendjes komen. Sta eens echt op man !!!!!

0    
Braze

Alle spelers 3dagen carnavallen en flink zuipen. Daarnaa keihard trainen,alcohol eruit en spirit erin.dan komt NAC los

0    
Coen

@ Boei

Greg Leigh is een matige voetballer. Maar toen hij de laatste wedstrijden speelde begon hij matig en werd hem vertrouwen gegeven door continue zijn naam te scanderen. Dat gaf hem vertrouwen en hij speelde gewoon prima.

Bijna scoren. Assist geven. Niks is te gek.

Het is daarna respectloos naar die kerel om hem niet in te zetten tegen W2.

Die had gewoon linksback moeten staan.

Een schande is het

0    
van Flieger

Deze 2 Sorryboy's zijn wel echte NACmensen. Ze balen er ook enorm van hoe onze club door een drietal Boa constrictors in een wurggreep wordt gehouden.

Natuurlijk praten de Journalist en de Analist over ons NAC als ze samen in de Audi van de Analist onderweg zijn naar de Studio van de NOS. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de Analist, NAC icoon en topscorer, ook voor heel Nederland even een paar internalia ten beste gaat geven. Dat zou wel heel naief zijn.

0    
10Diego

6x winnen en je bent veilig en dat in een conpetitie waarin de verschillen vanaf plaats 5 tot en met 18 minimaal zijn. Het begint bij inzet, geloof en de wil om te winnen. Maar wij hebben een selectie die ongemotiveerd aan de belangrijkste wedstrijden na de winter (W2 en Graafschap) zijn begonnen. Die gasten spelen elke 2 weken voor het mooiste publiek van Nederland. Het is te gek voor woorden.

0    
Coen

En wat doet pvh in ons technisch apparaat. Kai kai en karami. Poeh poeh. Geweldig netwerk heeft die man. Keukenkampioen niveau.

Korte , kali en allouchi idem

Dus vechtersmentaliteit moet het verschil dan maken. Zeker als te vrede geblesseerd is en aanspeelpunt en scorend vermogen foetsie is

Maar er is geen vechtersmentaliteit

Dus volgt degradatie

Mvg is gewoon een aardige trainer maar die kan niks met dit stelletje broodvoetballers

0    
JP

Alsjeblieft hou toch eens op over Leigh. Dat is een eerste divisie speler zonder potentie die voor het eerst in zn leven werd toegejuicht. Omdat hij zich een keer laat opnaaien door het publiek is hij niet ineens Maldini.

VdG rest weinig anders dan wat hij al lang had moeten doen: de lamballen eruit flikkeren en lokale jonge honden een kans geven. Slechter kan het nooit worden.

0    
ibio

Hoe staat het met de blessures?

Contract MTV al verlengd???

Is er al een AD/TD bestuur/ technisch beleid...

ach laat trouwens maar....

0    
willem 4,5

@ibio. MTVrede gat niet verlengen, in geen 100 jaar. Die verlengt misschien pas als NAC zeker is van Eredivisie en zelfs fdat zou me verbazen. Hij zou wel gek zijn, wie wil er nou in de KD spelen?, daar is hij véél te goed voor. Dat is ook nog een probleem op dit moment, er gaat geen enkele speler bijtekenen op dit moment.

0    
Koenie

Triest dat er hier mensen zijn die zelfs deze NAC supporters in hart en nieren nog weten af te zeiken.
Dan begrijp je helemaal niets van onze club.

Ze namen nog een slok azijn, en typte vervolgens www.tilbo.com in om hun andere vrienden te begroeten.

0    
Ad B uit Roosendaal

Niet opgeven, dan maar via de nacompetitie.

NAC heeft nog kansen genoeg. Als de juiste mentaliteit er maar is.....

0    
Toontje

Net eerste helft van AJAX gezien....we kunnen beter een telraam meenemen zondag. Minstens 10-0

0    
Buurman

Ik sta positief tegenover PvH. Maar dat wil niet zeggen dat je hem op voorhand op een voetstuk moet zetten. Karami is waardeloos tot heden. Lundqvist goed, is wat verder dan Ilic , maar komt volgens mij uit de agenda van Smullie. Kaikai lijkt me nog veel te moeten leren. Gersbach wordt een gedegen back zoals Vidmar. Geen topper maar voldoende. Onze Franse versterking kun je geen zinnig woord over zeggen. Daarnaast heeft de concurrentie ook niet stil gezeten. Maar het kan allemaal nog gaan verbeteren. Daar hoop ik op.

0    
Bredafun

Ik zit ook naar ajax-RMA te kijken, Wat n prachtig aanvallend en teamwork zie je hier. Hopelijk leert ons NAC hier iets mee!! Wordt tijd onderhand, voordat we er definitief uitvliegen. Zondag staat depri Ajax tegenover een uiteindelijk overheersend NAC!

0    
am

Hoezo Toontje, heeft Ajax al gescoord dan?

0    
Voorwaarts

Ik zit ook te kijken en zie een lichtpuntje, Ajax moet wel op 11 plaatsen wisselen dit weekend.

Wat een strijd en passie gooien ze er deze wedstrijd in, tegen een tegenstander die op papier met 5-0 zou moeten winnen. Die kunnen toch zondag niet lopen joh. Hoop dat ze NAC onderschatten.

0    
Babosje

Moet de wedstrijd zondag niet naar 1645u?
Heeft Ajax wat meer rust na de champions league.

0    
Fred1

Veel mensen en helaas ook Statler en Waldorf op de bank hebben totaal niet in de gaten dat je met keihard werken ( Leigh ) vaak meer bereikt dan met technische hoogstandjes.
We moeten echt voorgoed van Koch en Mets afscheid nemen, geen minuut speeltijd meer geven , zet Leigh maar naast die nieuwe jongen.
Jongens als Mossou en Van Nijnatten vind ik eerlijk gezegd ook te veel in het “ wij zijn maar NAC “ gebeuren blijven hangen, ze leggen zich te vaak overal bij neer.
Ik hou meer van mensen die meer op de barricaden staan en echt hun mening verkondigen.
Momenteel wordt heel het team door elkaar gehusseld alleen de 2 cruciale posities achterin blijven steeds ongemoeid, je kunt steeds van alles verzinnen maar als je niet ingrijpt daar waar het nodig is dan is alles wat je onderneemt zinloos. Dat begrijpen de meeste onder ons alleen degenen die het uit moeten voeren zijn blijkbaar ziende blind en horende doof, het is eigenlijk te onwerkelijk voor woorden.
Het verhaal Leigh begrijp ik nog steeds niet daar zit veel meer achter.

0    
Quinn

Als Real Madrid van Ajax kan winnen, kan NAC dat ook! Bam!

Hup NAC

0    
De straaljager

Dat is een waarheid als een koe. Het medicijn is Leigh

Hup nac

0    
Dutchbird

Gielen doet zijn mond weer eens open, nu notabene over een technische aangelegenheid. Meestal blijkt er vervolgens niets te kloppen van zijn verhaal, maar dat terzijde. Nu rept hij met geen woord over de ontevredenheid in Breda over de samenwerking met Manchester City. Hij laat het volgende optekenen in VI:

Dat er tijdens afgelopen transferperiode geen spelers van Manchester City aan de selectie van NAC Breda werden toegevoegd, zorgde voor gefronste wenkbrauwen. Toch is er volgens Joost Gielen, voorzitter van de raad van commissarissen, geen sprake van een samenwerking die onder druk staat.

'We hebben een doorlopend contract, de intentie is dat voort te zetten', aldus Gielen, die deze week bezoek krijgt van een delegatie van Manchester City. 'Ik voel nog steeds een warme band, de relatie is goed. Wij wisten al dat er in de winterstop geen nieuwe spelers van City zouden komen. Dat wist Hans Smulders al.'

'Voor de buitenwacht komt dat vreemd over', vervolgt Gielen. 'Te meer omdat we de vorige jaren ook halverwege spelers konden huren. Ik vind het te kort door de bocht om dan maar te stellen dat de samenwerking niets meer voorstelt. Dat is gewoon onzin.'

Die slapjanus gaat dus niet duidelijk maken dat we zeer ontevreden zijn over de wijze waarop MC de samenwerking dit seizoen heeft ingevuld en mede daardoor NAC in de huidige problemen heeft gebracht.

Als NAC doorgaat met deze waardeloze voorzitter dan vragen de aandeelhouders toch om een langjarig verblijf in het rechter rijtje van de KK-divisie? Dan krijgt van Flieger toch gelijk over de vermindering van de waarde van hun aandelen?

Deze malloot (Gielen) kun je nog niet naar de winkel sturen voor een pak suiker, laat staan dat je hem de belangen van NAC kunt laten vertegenwoordigen. Sinds hij mislukte als wethouder rijgt hij de fiasco's aaneen en nog steeds staan de aandeelhouders het toe dat hij NAC versneld naar de Filistijnen helpt. Na de degradatie volgt een nieuwe seizoenstart en pas dan zullen de aandeelhouders beseffen welke ravage deze flapdrol heeft aangericht.

0    
Henkie

Leigh is echt geen messi hoor. Werd door ons zelf uitgelachen en het toezingen was bespottend cynisch. Er verandert een voorzet van richting en die telt als assist en ineens zo leigh wel kunnen voetballen? Strijd levert die wel en hij krijgt het publiek mee, maar voetballen kan die nog steeds niet.

0    
Sjaak Wit

@10Diego, kijk eens hoeveel er tot op heden gewonnen zijn met 21 potten onderweg.... 6 x winnen klinkt als appeltje eitje.... maar gaat natuurlijk nooit meer gebeuren....

Nacompetitie is t hoogst haalbare en dan kom je tegen goede ploegen dit jaar. Sparta, Den Bosch, Eagles, Roda, NEC of zelfs RKC (zie bekeruitslag en hun huidige vorm) zijn allemaal hele lastige hordes....

0    
Michel

@Alle Ajax kijkbuiskinderen

Ja, Ajax is beter dan wij, maar Real speelt met hen, dat het leek alsof Ajax lekker mee speelde was omdat Real op 60 procent dacht af te maken, uiteindelijk twee keer even aanzetten en Ajax is weer een illusie armer...

Persoonlijk heb ik niks met ze, WZAWZDB: mag ik een teiltje? PSV pakt de titel wel weer.

Voor zondag gewoon asociaal stevig erin, Frenkie en zijn vriendjes kunnen daar niet mee omgaan.

Kunnen wij meteen inzetten ‘You Only Sing When You’re Winning’ ;)

0    
NAC!!!

Leigh is misschien wel niet de beste voetballer, maar het publiek ging wel mee als hij aan de bal was. En dat doet de rest misschien ook goed. Het is natuurlijk wel anders dan uitgefloten te worden. Of niet?
Iedereen zo aanmoedigen zou een groot verschil kunnen maken. De stilte op de tribunes (wat begrijpbaar is gezien de vorm) helpt nu ook niet in positieve zin!

Hup NAC!

0    
NAC!!!

Zondag is zondag, maar tegen Groningen zouden we van ons stadion een kolkende hel moeten maken 100min lang. Vanaf voor de wedstrijd tot het fluitsignaal achter de ploeg gaan staan. Zodat ze vleugels krijgen en er vol op gaan. Dat kan dan nog een mogelijke omkeer zijn voor de resteerde wedstrijden

0    
10Diego

@sjaak, kijk ook van wie er is gewonnen. Het is geen appeltje eitje, maar zonder geloof ( dat heet tegenwoordig blijkbaar “ mindset”) inzet en wil haal je niks ook niet in play offs.

@dutchbird: inderdaad tenenkrommend het verhaal van Gielen over City.

0    
ctk

Dit seizoen moet je gewoon opgeven, flikker de lamzakken die wekelijks uitblinken in onkunde en onwil eruit en ga verder met de jeugd.
Volgend seizoen in de keukenkampioendivisie opnieuw beginnen en binnen 3 seizoenen proberen terug te keren in de eredivisie!

0    
Oosterhout 3

Achteraf kun je met wat geluk tegen Az met voorsprong rusten(kans muhren 2 op1 met de keeper,(2op1, kaikai stond vrij naast hem) en kans kasteneer op de paal)

0    
Arie

Dutchbird

Jezus, kan die Gielen met zn 10tot4 mentaliteit lekker terug het stadskantoor ingejaagd worden. De samenwerking verloopt prima. Hou toch op man, we hebben 3 huurspelers voor Jan Lul. Ze doen geen zak voor je, dus zit er maar 1 ding op. 2 contracten verscheuren. Die van Gielen en die met City.

0    
10Diego

@ctk maar wel heel hard “wij gaan niet opzij blijven zingen ?” of passen we dat ook aan?

0    
van Flieger

Het "interview" van Gielen met de VI doet de deur dicht. Deze man vertegenwoordigt niemand meer, alleen zichzelf

0    
Theo

we missen type Lurling gvd!

0    
van Flieger

Supporters en sponsoren praten en dromen nog over handhaving terwijl de 3 eigenaren en de RvC de handdoek al lang geworpen hebben.

0    
D'n Klaagmuur

Hou toch op zeg. Er is ons zoveel zand in de ogen gestrooid door die zogenaamde flow van voor de winterstop.

Tegen Vitesse een redelijke pot gespeeld, maar had Vitesse die pingel erin geschoten had je ook nul punten gehad. Uit bij Zwolle dat in hun slechtste doen in 5 jaar was niet een doelpunt kunnen maken en thuis tegen Heerenveen kwamen we tegen 10 man eerst zelfs nog achter, pas tegen 9 man vlogen de ballen erin.

Dat vd Gaag steeds maar refereert aan die wedstrijden (en daarna datzelfde, door hem zo geroemde elftal weer compleet door de war heeft geschopt) zegt alles over zijn complete onkunde en gebrek aan realiteitszin.

Met deze trainer gaan wij degraderen. 100 Procent.

0    
van Flieger

Mossou zegt het goed: er is een vibe nodig.

Hij zegt niet: er is een vibe. Er is namelijk helemaal niks. Ja een enorm schisma tussen de 3 meerderheidsaandeelhouders en hun hofnar Gielen enerzijds en de rest van de club, sponsoren en supporters incluis, anderzijds.

0    
Kudeta

Op de nieuwjaarsreceptie van een maand geleden liet Gielen weten dat de benoeming van een algemeen directeur aanstaande was. Die kwam er echter niet. Wanneer NAC verwacht een opvolger voor Justin Goetzee te kunnen presteren? "Laat ik dat na mijn mededeling op de nieuwjaarsreceptie maar niet meer doen. Daar heb ik van geleerd. Vóór de volgende nieuwjaarsreceptie zijn de functies ingevuld", besluit Gielen licht sarcastisch.

0    
Kudeta

Sarcasme hebben we nu echt nodig ja, pfffff

0    
robert

@ctk. Gemeenteambtenarendoelstelling!!! Weinig ambitie en drive voor zo'n grote club!

@Fred1. Inderdaad vreemd verhaal wat betreft die Leigh: horen we weken niets over, schijnt dan binnen te

trainen met de MC Brekebeentjes en staat dan opeens tegen Jong Excelsior weer opgesteld.

Wat de opstelling betreft die stond er qua centrum en doelman tegen Excelsior: Zwarthoed, Klomp, Dervite,

Leigh. Met Klomp en Leigh, die ook kan aansluiten bij het middenveld, in ieder geval de juiste mentaliteit in

het veld om degradatievoetbal te spelen.

Zwarthoed en Dervite geven tenminste ook leiding. Geen Koch en Mets meer!

Gielen: kunnen de supporters, als grootste sponsor, hem de toegang tot het stadion niet ontzeggen, Zou een

mooie ludieke actie zijn!

Wat een rampfiguur! Altijd al al trouwens!.

0    
van Flieger

Gielen is een groot probleem bij ons NAC. Hij kon al niets en had een carriere van likmevestje, maar hij begint nu ook actief schade aan te richten. Nog niet zo lang geleden wees hij iemand af waarvan hij de schoenveters nog niet mag strikken. Het zal niet lang meer duren of hij heeft vd Hoeven en van Bavel overtroffen in onbehoorlijk bestuur en het aanrichten van een debakel.

0    
denhulk

nac verwacht binnenkort een sjeik kunnen vdgaag en vanhooydonk verdwijnen deze twee hebben nac mede kapot gemaakt door verkeerde spelersop te doen en smulders natuurlijk laat ze het gras maar maaien geen afkoopsom geven lachen ze nog ook

0    
Badeend

Dat Gielen een trekpop is die door niemand serieus wordt genomen, dat was toch al lang duidelijk??

Er heeft NOOIT iemand verantwoording aan hem afgelegd, en toen dat de laatste keer spannend werd, trokken de aandeelhouders gelijk de stekker eruit.

Forneel zou hij de zoektocht naar de nieuwe AD moeten leiden, in de praktijk worden de rolodexen van de Grote Drie op de proef gesteld. Wat óók nog nergens toe leidt, maar dat terzijde.

Zelfs de supporters, die in gesprek met "de verantwoordelijken" willen, die hebben Joost Gielen toch ook geen seconde overwogen?

De indruk die je van buitenaf krijgt is dat het voor de Grote Drie wel makkelijk is dat Gielen er zit en niet iemand die moeilijke vragen stelt. Of het voor de club óók zo prettig is, zal de geschiedenis ons leren.

0    
Badeend

"Zwarthoed en Dervite geven tenminste ook leiding."

Waar baseer je dat op, Robert?

0    
De Parel

@kipiani

Wat bedoel je nou eigenlijk met wat je zegt?

0    
Ert

De enige vibe die de meeste spelers nog kunnen krijgen, is als ze zitten te poepen. Dooie boel op het veld

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja