Go to Top

Naah reist naar Denemarken

Naah reist naar Denemarken

Gisteren konden we al melden dat hij richting uitgang aan het gaan was. Nu lezen we dat Divine Naah vandaag in Denemarken is om bij Randers FC te kijken of hij zijn carrière daar kan vervolgen. Randers heeft een samenwerkingsverband met de werkgever Manchester City. Gezien de huidige situatie van Naah bij NAC is dit niet een geheel onverwachte stap.

Zowel de speler zelf als zijn broodheer zien een reserverol op de bank in Breda niet zitten. NAC kan hier verder weinig tegenin brengen, aangezien Naah gewoon werknemer van City is. Volgens Technisch Directeur Hans Smulders houdt NAC de middenvelder liever wel in Breda. “Wij willen hem graag houden en zien dat hij de laatste tijd stapjes maakt. Hij komt steeds dichter tegen de basis aan. Door een oogontsteking is hij voor de winterstop achterop geraakt. Hij is nu op de weg terug.”

City lijkt niet te willen wachten. Zij willen dat Naah meer minuten maakt en zoeken dus andere mogelijkheden voor hun speler. Even afwachten op de uitkomst van vandaag, maar het ziet er nu wel heel sterk naar uit dat Naah inderdaad vertrekt.

Update: Volgens NAC Watcher en gewaardeerde onderbetaalde collega Ronald Sträter gaat het niet om Randers FC, maar om Nordsjaelland.

Bron: B-side Rats, Stem

17 Reacties op "Naah reist naar Denemarken"

 • Chefke
  20 januari, 2016 - 10:23

  Hier wordt ik allemaal niet echt vrolijk van. De Kamps weg, Naah weg, Mats weg? De selectie wordt in een belangrijke fase uitgedund en met wat we nu op de bank hebben ga je een Ronnie Stam niet kunnen opvangen.

  Willen we wel kampioen worden?

  0

  0
 • Jf
  20 januari, 2016 - 10:39

  Nee als ik dit lees denk ik Dijkhuizen geweldig om te zeggen dat je het niet ziet in de jongen. Smulders verkondigt hem namelijk graag te houden.

  0

  0
 • Da Pope
  20 januari, 2016 - 10:52

  Die angst dat de selectie heel erg wordt uitgedund, heb ik totaal niet. Er is vooralsnog één speler vertrokken en NAC heeft bevestigd in ieder geval bij één speler geïnformeerd te hebben. De transferperiode duurt nog tot 31 januari en dat biedt meer dan voldoende tijd om de selectie op peil te brengen. Daarnaast vertrekken er alleen maar bankzitters, die dit seizoen nog niet of nauwelijks hebben bijgedragen.

  0

  0
 • Rattatar
  20 januari, 2016 - 11:52

  Ik begrijp dat Naah een beetje van hetzelfde niveau als Damen is. Dan heb je toch nog een vervanger van hetzelfde niveau als Ronnie wegvalt?

  Maargoed, als Ronnie wegvalt heb je altijd Gorter nog als Backup. En Lazic kan ongetwijfeld ook wel als middenvelder uit de voeten. Die kan zo veel posities.

  0

  0
 • RV
  20 januari, 2016 - 12:08

  Nou Naah is wel drie stappen verder dan Damen vind ik hoor.
  En Gorter en Lazic op de middenveld posities… het kan… maar als je kampioen wilt worden is dat niet goed genoeg. Donny is geheel terecht uit de basis gespeeld omdat hij een van de zwakkeren was binnen het team. Die kan echt de positie van een fantastisch spelende Stam niet vervangen.

  0

  0
 • David
  20 januari, 2016 - 12:20

  @RV Donny is niet uit de basis gespeeld, hij is geblesseerd.

  0

  0
 • ikke
  20 januari, 2016 - 12:23

  Hopelijk komen er wel spelers voor terug anders is de selectie te smal bij tegenslag.

  0

  0
 • yup
  20 januari, 2016 - 12:24

  heee, straks houden we niemand meer over voor in de breedte.
  ja, er zal vast wel een speler te vinden zijn, maar je wordt kampioen met een sterke bank.

  0

  0
 • scheppioni
  20 januari, 2016 - 12:38

  Beter voor NAC en in mijn ogen is de selectie voor de juup nog breed genoeg, anderen gaan onder de voetballende coach Marinus opstaan, alleen wij moeten ons steentje er ook aan bijdragen en dan bedoel ik dus met de reacties op de oefenwedstrijden en zie nu, nu de lijn doortrekken en sparta is er nog lange niet, druk houden op die gasten, jongens als Damen, Bezooijen en Robinson o.a, en die nu bij helmond sport voetbalt el achouchi dat kan ook een prima gretig breedte zijn, zolang we dus maar voetballen om te winnen en dan niet alleen met mooie woorden !! HUP NAC, het ga je goed Naah !

  0

  0
 • RV
  20 januari, 2016 - 14:04

  Excuses David, Gorter inderdaad geblesseerd.
  Neemt niet weg dat ik me afvraag of hij nog terug komt op korte termijn want Kenny doet het zeer verdienstelijk.

  0

  0
 • G00ser
  20 januari, 2016 - 14:09

  Jammer, vond het wel een typische voetballer die goed lag/ligt bij de aanhang. Sportief gezien vind ik het een prima beslissing, Naah is wat mij betreft nog te wisselvallig…en dat kunnen we nu niet gebruiken.

  0

  0
 • Dutchbird
  20 januari, 2016 - 17:01

  technisch best getalenteerd maar tactisch een onbenul

  0

  0
 • brabantpark
  20 januari, 2016 - 17:38

  Lijkt me toch dat er nog een middenvelder bij moet komen nu, na het vertrek van De Kamps (bedankt Rutjes) en Naah (al een wonder dat die afgelopen half jaar bij NAC speelde). De basis is goed genoeg met Stam, Matic en Suk. Alleen stel wel vraagtekens bij de spelers die er moeten staan, mocht één van hun wegvallen. Brands is aanvallend natuurlijk geweldig, ideaal als nummer 10 of als vervanger van Ars, maar niet in het systeem wat nu gehanteerd wordt. Damen is natuurlijk een groot talent, maar komt dat talent er ook meteen uit? Gorter en Lazic zouden het natuurlijk ook kunnen opvangen, al zie Lazic liever op de vleugel en Gorter op dit moment toch niet brengt, wat hij zou kunnen brengen.

  0

  0
 • The cosmic Gate
  20 januari, 2016 - 21:17

  Hebben ze bij City niet nog andere spelers die het in Breda mogen “proberen”?

  0

  0
 • Dave
  20 januari, 2016 - 23:35

  Is wel een wezenlijk verschil, Randers of Nordsjaelland. Als het de laatste club is dan gaat Naah gewoon een dikke stap vooruit maken. Het mag nu dan niet fantastisch met ze gaan, Nordsjaelland is gewoon een subtopper in de Deense competitie die wel voor Europees voetbal mee kan doen.

  0

  0
 • buurman
  21 januari, 2016 - 11:04

  Als Dijkhuizen had gezegd wat Smulders nu vertelt, en dat laatste lijkt mij een realistisch verhaal, dan had Naah, denk ik, niet willen vertrekken.
  Naah is een prima voetballer, maar nog erg onervaren en speelt te driest. City heeft hem daarnaast niet voor niks gescout. Zien te houden die gast, misschien hebben we hem nog hard nodig om promotie te bewerkstelligen.

  0

  0
 • scheppioni
  21 januari, 2016 - 12:43

  Ik denk het niet bijna beste buurman, individueel een prima voetballer, maar in mijn ogen feeling en inzicht op dit moment onder niveau, in deze situatie, net genoeg voor derde division in england en logisch absoluut geen vaste basisklant bij ons NAC ! Ene mooie goal tegen vvv zegt niet alles, een schot van een pupil en op het middenveld betreft het voetbalgogme heel vaak net de verkeerde keuze, mede daardoor ontstond die rode kaart ook en de eerste wedstrijd tegen volenndam !!!
  Nu graag spelers die het team NAC naar het hoogtepunt/promotie stuwen ! NAC we follow !

  0

  0