Overal waar we komen

NAC begonnen aan trainingskamp

NAC stond vanmorgen voor het eerst op het trainingsveld van Victoria 03. De eerste training van het trainingskamp stond vooral in het teken van herstellen. Tijdens het trainingskamp zal de groep verder naar elkaar moeten groeien om zo een hecht team te worden.
NAC startte het trainingskamp met alleen Boris Kudimbana als proefspeler. Polizzi is na twee dagen alweer weg bij NAC. Ondanks een goal tegen Madese Boys kon de middenvelder geen indruk maken op trainer Ruud Brood. Tegenover BN DeStem zei de trainer dat NAC al genoeg 'verbindingsspelers' in de selectie heeft. Ook Ben Lederman zien we voorlopig niet meer terug bij NAC. ''Een jonge speler die, als hij twee jaar verder is, zeker van waarde kan zijn. Nu wil hij aanvallend spelen, wat goed is, maar hij moet ook in de controle kunnen spelen'', aldus Brood. Mochten Plezier en Bozkurt bij NAC blijven, dan zullen zij genoegen moeten nemen met minuten in het tweede elftal. Verder waren ook Bodi Brusselers, Marwin Reuvers en Skender Loshi afwezig op het trainingskamp. Wat er met deze spelers gaat gebeuren is nog onbekend. Vanaf vandaag zijn Luka Ilic en zijn broer Ivan aangesloten bij de groep. De middenvelders wachten nog op het papierwerk, maar mogen in ieder geval al wel meetrainen. Ook de nieuwe aanwinst Bohui stond voor eerst op het trainingsveld.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
41 Reacties
0    
Jvd

Heeft iemand de hele selectie die mee is op trainingskamp?

0    
Sia

Dat is gek. Ik dacht dat Plezier een goede indruk had achtergelaten?

0    
Rude Bread

Is er een volledig overzicht van alle namen die aanwezig zijn op het trainingskamp?

0    
Ratjeduneerste

@jvd

Naar mijn weten:

Olij
Custers

Monsalve
Riera
Van Hecke

Mashart
Van Anholt
Schouten
Neelen

Verschueren
El A
Azzagari
Agougil
Van der Gaag
L. Ilic
I. Ilic

Bohui
Stokkers
Filipovic
V. Hooijdonk
Kudimbana

(Kali nog niet fit denk ik)

21 namen kom ik dan op uit wat een volwaarsige selectie zou betekenen. Correct me if I'm wrong!

0    
Prager

Praag, 21 graden, 8 hoog uitzicht op Holešovice,

De eerder genoemde mannen die afvallen helaas niet zelf in actie gezien. Zoals ik Brood zie in zijn werk en commentaren heeft hij precies door wie wel en niet meekan met de groep. Daar maak ik mij geen zorgen over.

Van deze alinea word ik wel nieuwsgierig: "Vanaf vandaag zijn Luka Ilic en zijn broer Ivan aangesloten bij de groep. De middenvelders wachten nog op het papierwerk maar mogen in ieder geval al wel meetrainen. Ook de nieuwe aanwinst Bohui stond voor eerst op het trainingsveld."

Ben benieuwd of deze drie hun vooruitgesnelde hoge verwachting kunnen waarmaken.


Na shledanou,

Gerrie de B.

0    
ome cor

Hoe we het straks in de competitie gaan doen zullen we dan pas zien, maar alles lijkt er op dat NAC op dit moment als een volwassen voetbalclub bezig is zich te organiseren binnen de mogelijkheden.
Er waren (zijn misschien nog wel ?) twijfels over de nieuwe directeuren, maar so far so good.
Afrekenen kun je pas aan het eind van de competitie.

Veel test-spelers, waarvan de meesten dan ook afgetest zijn, maar vroeger werden zulke jongens gewoon vastgelegd en werd er daarna pas gekeken of ze wel goed genoeg waren.

Bij Gersbach, die hier dan geflopt mag zijn, maar ook niet voor niets international van Australië zal zijn is een doorverkooppercentage bedongen naast de transfersom. Vroeger was de club blij dat ie van de loonlijst afgevoerd kon worden en verder keek men niet.

De jonge spelers zijn spelers met potentie. Natuurlijk kun je dat te positief zien. Misschien zullen ze niet allemaal brengen wat gehoopt of verwacht was, maar er zullen ook spelers zijn die hier misschien net even die doorbraak maken waardoor zij een mooie carrière gaan krijgen en NAC er financieel van profiteert.
Zolang het aantal successen het aantal tegenvallers overstijgt doet de TD het goed.

Van de scc-houders keren de meesten ondanks de degradatie gewoon weer terug.
Zoals Stokkers al aangaf hebben wij meer trouwe fans dan er aan Limburgs klapvee in het Fortuna station past. Niet dat we met het verkochte aantal scc's promoveren, maar het is wel lekker !

0    
Talentje

Keepers:
Custers
Olij

Verdedigers:
Monsalve
Riera
Schouten
Mashart
Van Hecke
Van Anholt
Neelen

Middenvelders:
Agougil
Azzagari
Verschueren
El Alouchi
I Ilic
L Ilic
Van der Gaag

Aanvallers:
Stokkers
Filipovic
Van Hooijdonk
Bohui
Kudimbana

0    
Nacman

Nu nog hopen dat kali van Anholt en el alaucchi vertrekken kan daar een goeie spelers voor worden gehaald

0    
Geelzwartwit

@omecor

Wat zijn je berichten toch prettig om te lezen Als ze niet over andere supporters gaan.

0    
Youssef

Een beetje Breda in de selectie misstaat niet NACmannekke?!
Kali en Anholt zijn passanten......

0    
JohanB

De selecties van Talentje en Ratje de eerste kloppen niet mensen.

Dit is de selectie:
Selectie trainingskamp NAC
Olij, Custers; Van Anholt, Schouten, Riera, Monsalve, Van Hecke, Neelen, Mashart; Verschueren, Luka Ilic, Ivan Ilic, El Allouchi, Azzagari, Bohui; Stokkers, Filipovic, Kudimbana en Van Hooijdonk

0    
JohanB

Vd Graag zal nog wel aansluiten maar ontbrak vandaag, Agougil is wel afgevallen. Allemaal volgens onze vriend Blanco!

0    
Adriaan

Wat moeten we met Neelen ( eigen jeugd?) v Hooijdonk en vd Gaag?Agougil en Azzagari kan ik niet over oordelen Is er over Lederman en Pilozzi niet te snel negatief geoordeeld door RB? Voor promotie moeten er. zeket nog 3 tot 4 klasbakken bij :keeper linksback cv? en een goede nr10 of wordt de keus gemaakt uit Illic of Bohui?

0    
Bolle Damen

Wat is Ivan Ilic voor “een soort” voetballer ? En van niveau ?

0    
Dutchbird

@ome Cor
Heerlijke romanticus ben jij. Zoals velen. Ik hoop van harte dat deze geluiden aanhouden tot de winterstop. Bij Smulders was het in september al afgelopen met de droombeelden.

0    
DunErwt

@bolle damen

Als ik het goed heb is Ivan Ilic een defensieve middenvelder.

0    
kopspion

volgens mij was toch al eerder bekend dat de broertjes Illic zouden komen ? dan had het regelen van het papierwerk toch ook al eerder in gang gezet kunnen worden lijkt me...

0    
@Kopspion

En hoe weet jij precies wanneer dit in gang was gezet?
Hoor het graag van je!

0    
Paul

Als dit de selectie is, dan moet er nog wel wat bij. Ik tel pas 13 volwaardige selectieleden (En dan tel ik broertje Ilic mee). De rest zijn jeugdspelers (Van Hecke, Custers, Neelen, Mashart, Van Hooijdonk, Azzagari) of op proef (Kudimbana). Dat lijkt me nog wat mager. Ben erg benieuwd wat er nog bijkomt. Een speler of vijf toch minimaal, lijkt me.

0    
ome cor

@Dutchbird
Sterker nog ! Ik hoop zo een heel seizoen te mogen beleven met NAC.
Ik snap dat het moeilijk is na een slechte tijd om dan maar wel vertrouwen te hebben in "de volgende pipo" die het mag gaan proberen. En al die "pipo's" weten hoe ze het aan moeten pakken en beloven succes.

Toch zie ik op dit moment nog geen enkele reden tot negativiteit. We kunnen geen miljoenen uitgeven, maar het lijkt er op dat er met beperkte middelen toch vrij aardig gehandeld wordt binnen de club.
Al is de competitie natuurlijk het enige ware meetpunt.

0    
Chris W.M.

@kopspion

Voor het aanvragen van een werkvergunning zal er een getekende arbeidsovereenkomst overlegd moeten worden. NAC was dus afhankelijk van City, zij moesten eerst de goedkeur geven plus een getekende overeenkomst opsturen. Nu dat gebeurt lijkt te zijn kan NAC verder met de aanvraagprocedure.

0    
DunErwt

@ome cor

Heb je de wedstrijden tot nu toe gezien of heb je alles gelezen?

0    
Grote Kerk

Laat de competitie maar beginnen!

Het kan verkeren: in Mei gaf ik nog de voorkeur aan mijn dates. Nu staat NAC weer op 1. Blijft toch je eerste liefde he. Het is alleen af en toe een klote relatie.

Heerlijk zo n verfrissend nieuw NAC!

Nieuwe hoofsponsor: Wellicht straks mogelijk om op vertoon van seizoenskaart met korting te tanken en dat dit bedrag ook tbv NAC komt?

Nieuwe selectie: Bekende en onbekende namen. Moet me er eerlijkheidshalve nog in verdiepen..

Nieuw elan: het glas is bij de meeste supporters half vol. Wel raar om dat in 1 zin te noemen met de NAC supporters want bij ons is het glas immers vaak helemaal leeg :)

Zal zo eerst eens date plannen in Volendam ergens in Augustus ;)

Hup NAC!

0    
7Hills

@ome cor

" We kunnen geen miljoenen uitgeven" . Nee, maar een klein rekensommetje leert ons dat we volgens mij wel minimaal 1 miljoen uit kunnen geven.

Voorafgaand aan de transferperiode heeft TvdA aangegeven op de forumavond, samen met Eisinga, dat het salarisbudget ± € 2.000.000 bedraagt, en er nog een extra potje was voor transfersommen.

We hebben nu ruim 3000 seizoenkaarten méér verkocht dan begroot, wat een extra ± 600K betekent.Op Twitter heeft Eisinga al aangegeven dat een zeer groot deel daarvan gebruikt gaat worden ten behoeve van de selectie. Tel daarbij op de (minimale) transfersommen voor Kastaneer, Koch, Gersbach en de opleidingsvergoedingen van van Beijnen en Hardley en je zou verwachten dat we dat miljoen minimaal gehaald hebben.

Er vanuit gaande dat Kapuadi nog steeds komt kun je dus op dit moment een selectie samenstellen van;
Olij, Custers,Monsalve, Riera, Schouten, Mashart, Van Hecke, Van Anholt, City speler ( Rösler?), Kapuadi, Azzagari, Verschueren, El Alouchi, I Ilic, L Ilic, Kali, Stokkers, Filipovic, Van Hooijdonk, Bohui, City speler ( Bolton?) en Kudimbana (?). Sommige jeugdspelers heb ik weggelaten omdat ik niet verwacht dat deze bij de uiteindelijke selectie blijven zitten. Wellicht is er een vergoeding betaald voor Filipovic en opleidingdsvergoedingen voor Bohui en Kapuadi. Maar in principe is je potje nog grotendeels intact.

Er zullen dus minimaal een keeper, linksback, aanvallende middenvelder en vleugelspeler bijkomen is mijn verwachting. Voor een reservekeeper ga je niet betalen lijkt me, dus heb je ± een miljoen te verdelen voor 3 posities. Dat moeten dus directe kwaliteitsimpulsen/basisspelers zijn.

0    
Animal

Na jaren alleen naar de thuiswedstrijden te zijn gegaan wil ik samen met mijn zoon ook uitwedstrijden gaan bezoeken. Maar weet mijn god niet hoe dat in zn werk gaat. Is dat per bus of kun je ook op eigen vervoer? En hoe zit dat met de kaartjes? Kan één van de ervaren supporters die naar de uitwedstrijden gaan dat even uitleggen aan me? Alvast bedankt mannuh!

0    
NoadPB

@7Hills

Goede observatie. Aangezien Plezier (mits hij mag blijven) voor Jong Nac zal spelen, lijkt het mij dat er sowieso nog een linksback wordt gehaald en Mashart de 2de linksback wordt.

Verder inderdaad een reservekeeper, transfervrij waarschijnlijk. Ben wel benieuwd aan welke andere posities geld wordt uitgegeven.

0    
Beekie180

@Animal

Supporters die in het voorgaande seizoen een x-aantal uitwedstrijden hebben bezocht, krijgen een uitkaart+ vermelding op hun SCC. Dit geeft hen het recht om twee dagen voor aanvang van de reguliere verkoop een kaartje voor de wedstrijd aan te schaffen. Afgelopen seizoenen konden de uitkaart+ houders met grote regelmaat met de auto (hangt ook af van het aantal autokaarten dat de thuisclub ter beschikking stelt. De volgende dag is het de beurt aan de 1912-leden en de dag daarna start de reguliere verkoop.

Of je met de auto kunt hangt sterk af van de club waartegen je speelt en hoeveel autokaarten ter beschikking worden gesteld. Er kan ook bepaald worden dat er alleen sprake is van een buscombi (iedereen met de bus dus) Soms worden er alleen autokaarten afgegeven aan de uitkaart+ houders. De overige supporters moeten dan met de bus. Mochten er meer autokaarten beschikbaar worden gesteld dan er uitkaart+ houders zijn of door uitkaart+ houders worden afgenomen, dan zijn dus eerst de 1912-leden aan de beurt en wat er daarna nog over is gaat in de reguliere verkoop. Houd er wel rekening mee dat de uitvakken in de KKD een stuk kleiner zijn dan in de Ere en er daardoor waarschijnlijk ook een stuk minder kaarten beschikbaar gesteld zullen worden.

Goed idee om de uitwedstrijden ook te bezoeken! Op naar een vol uitvak!

0    
FVBreda

@7Hils

Je vergeet de centrale middenvelder.

Zoals Tom aangegeven heeft werkt hij met een kern van 25 spelers. 11 basis, 6 reserves, 4 city, 4 jeugd. Afhankelijk van welke formatie je speelt (4-4-2, 4-2-3-1 of 4-3-3) zie je dat er voor de basis 11 nog 3 posities niet ingevuld zijn. Een linksback, centrale (linker)middenvelder en een linksbuiten. Verder nog een 4de (centrum)aanvaller maar daarmee zijn ze al bezig (Kudimbana). Een 3de keeper maakt dan nog 5 versterkingen.

Met de komst van deze posities moet je denken aan het verhuren van Carolina en/of vd Gaag en het zeker afscheid nemen van Kali.

0    
J nac

Weet iemand waar kali is.
Heeft nac hem al ontslagen zoals het hoort als je na 5 weken vakantie niet normaal mee kunt trainen.
Zoon gelouterde prof moet beter weten.
Maar ik denk dat hij er geen bal zin in heeft om met nac de kk divisie in te gaan.
Ben dan een vent kali en lever je contract in.
Kan nac tenminste spelers halen die wel heel graag willen.
Dus Kali daaag.

0    
Peppie&kokkie

Elk woord over de heer Kali is 1 er te veel.

0    
Eekhoorn

Kali niet fit terug van vakantie??? Geloof er echt helemaal niets van. Raar verhaal, hier lijkt iets anders te spelen. Denk dat hij gewoon niet mag trainen. In het kader van transparantie gewoon duidelijk hier over zijn i.p.v. weken te roepen dat hij niet fit is. Het is een profvoetballer.

0    
Kalimero

Van de week maar eens kijken in Bosschenhoofd !

0    
Animal

@Beekie180

Dankjewel voor de uitgebreide uitleg!! Top!
Op naar een mooi seizoen voor ons clupke!

0    
10diego

Kapuadi komt na het weekend.

0    
Mike

@10diego

Wat is je bron

0    
Jurgen

Waarom geen Loshi? Ik snap dat we redelijk wat aanvallers tov vorig jaar.
Maar straks loopt Loshi tegen een andere KKD club aan en legt ie er 27 in waarvan 5 tegen NAC.

Dit is niet de eerste dat ik het zeg bied die jongen een kans en laat hem zien wat hij kan, liever dat hij ze er voor ons erin knalt dan tegen ons.
Zien TvA en Brood dat niet.

En zo'n aanholt, Kali moeten toch zelf ook aanvoelen dat zij er niet meer bij horen, wel verplicht trainen maar dan op de tribune de wedstrijd verplicht moeten kijken, op die plekken zouden ook 2 betalende seizoenkaart houders kunnen zitten.
TvA & Brood get rit of those two en geef Loshi een kans die jongen is eerlijk, geduldig en grettig hopenlijk niet dadelijk bij Cambuur, Go Ahead Eagels of Exselsior mee lopen
Luister nu in godsnaam naar me,,.......

0    
Tico

@Jurgen

Familie of vriend van Loshi misschien?
Ik snap dat je dat heel graag zou willen maar op dit moment, het moment dat ie het moet laten zien komt ie net niet genoeg uit de verf waarschijnlijk.
Tenminste zo zien ze het bij NAC nu.
De tijd van risico’s nemen bij een voetballer is voorbij zo te zien, en dat is een mooi iets!
Het roer moest om bij NAC en daar zijn ze rete goed mee bezig!
Op naar een super seizoen,HUP NAC

0    
Real Robert

De spelersgroep, zoals die nu is, is goed voor hetb rechterrijtje.

Vooral het middenveld is ver onder de maat, ook voor de 1e divisie.

Ook die Ilic broertjes gaan het verschil niet maken. Is gewoon weer wachten op nieuwe blessures ook!

En El Allouchi zal ook dit jaar weer ballen inleveren voor een gevaarlijke tegenstoot en veel breedte passjes

geven. Scoren is zowiezo niet aan hem besteed.

Dan nog een extra vleugelaanvaller en een multifuntionele linksback,

En natuurlijk nog een goede keeper erbij.

Dus, zoals anderen ook al schreven,: nog 5 spelers erbij! Graag eens een keer Nederlandse spelers!

0    
jvt

We hebben weer veel te veel spelers van bescheiden niveau, in de hoop dat....
Een overtuigende kampioenselectie is het allesbehalve.

Van Hooydonk,Van Hecke, Mashart, El All, Van Anholt, Carolina, Van der Gaag, Neelen, allemaal 13 in een dozijn voetballers, en dan hebben we er al die niet meegaan op trainingskamp.

Waarom niet 18 - 21 zeer goede voetballers. Keuzes maken heren. Dit lijkt het Smulders 2.0 beleid, ook meteen meerjarige contracten, met dat verschil dat ze nu nog jonger zijn. Vertrouwen in voorstopper en laatste man, 3 spitsen, Agougil en Azzagari (moeten nog groeien) en keeper mits niet geblesseerd. Er moeten dus een paar zeer ervaren spelers bijkomen want met El All, Verschueren en Van Anholt krijg je niet het venijn in je team. Maar hebben we er weer zin in om eed ploeg te zien strijden.

0    
Belgische Naccer

@ real robert,

Volledig eens met jouw commentaar.

Zolang ik nog 3 van de grootste lamballen in de selectie zie, van het mickey-mouse-elftal van vorig jaar, word ik niet vrolijk. Kali, Anholt en ook Allouchi, voegen NIETS toe. Ook in de KKD gaan deze spelers het verschil niet maken. Graag afscheid nemen van alle 3, met spoed! En het vrijgekomen geld nuttig besteden.

Deze selectie, gaat NIET meedoen voor het kampioenschap. Daarvoor missen we nog een paar balvaste, bepalende spelers. Maar wie weten komen die nog, na het vertrek van bovenstaande 3?

Boris mogen ze van mij een contract aanbieden. Hij is balvast en kan scoren. Noem me nog een speler in ons middenveld en aanval die dat kan? Juist....allemaal te licht. zo'n van Hooijdonk is toch ook een lachertje voor een beetje verdediger....

Ik zou graag nog een sterke grote spits erbij hebben, een goede linksback en aanspeelpunt op het middenveld die een bal vast kan houden en een goede 2e keeper, of is die Custers goed genoeg? Die ken ik niet.

In de KKD is het toch vaak fysiek hark-voetbal, en dan heb je ook gewoon duelkracht nodig. Misschien dat Tommeke hier nog wat op kan selecteren. Dat mis ik nog. Het elftal voelt nu nog te jong en te licht.

Lichtpuntje is wel, dat het erop lijkt dat we in ieder geval 1 goede keeper hebben. Maar ook dat moet nog blijken, als de druk erop komt bij NAC.

0    
Kalimero

Siebe Van der Heyden centrale verdediger van FC Eindhoven wordt waarschijnlijk de volgende aanwinst van NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja