Overal waar we komen

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na eerste training trainingskamp

Benn076

Sydney van Hooijdonk wil voor zijn kans gaan bij NAC dit jaar. De aanvaller pikte al wat goaltjes mee in de voorbereiding en hoopt deze lijn door te trekken op het trainingskamp. Wij spraken hem na afloop van de eerste training van het trainingskamp. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
20 Reacties
0    
Nac........

Come on Sydney laat je zelf zien

0    
Tante Annie

Volgens mij wordt het dit keer ook een team waar je als speler graag bij wilt zijn, dus hopelijk bouwen ze nog veel meer aan de teamspirit!

0    
Q

Gewoon een leuk gast.

Vrees het ergste maar hoop zo dat hij slaagt bij NAC.

0    
Han Mulders

Zelfs tijdens een interview traint hij nog op kopballen

0    
Dutchbird

Als hij met dezelfde intensiteit blijft trainen als zijn vader dan komt het helemaal goed met Sidney.

0    
ibio

Aardige jongen die nog veel te kort komt

0    
ome cor

Sydney je haar danst hahahaha
Vroeger in de Beatrixstraat hadden we het reclamespotje op wedstrijddagen van Raban Bakx die huiskapper en sponsor was.Die had er bij Sydney zo de tondeuse overheen getrokken ;-)

Leuke gozer, hij moet niet gaan carnavallen op d'n Beek, maar dat zal als selectiespeler nu anders zijn dan vorig seizoen denk ik.
Of hij inderdaad minuten in de basis 11 gaat maken weet ik niet. Moet Brood maar bepalen, maar lekker gretig zijn is natuurlijk altijd goed. Dat ie de kwaliteiten die hij van pa meegekregen heeft maar goed tot uitvoer kan brengen.

0    
Arie

Han Mulders

Bedankt! Mijn baas heeft me naar huis gestuurd, omdat ik koffie over heel mn bureau sproeide.

0    
PetöVI

Mooie kerel die Sydney, ik hoop dat hij het net zo goed gaat doen als zijn vader vroeger deed.

Je hoeft niet van hem te verwachten dat hij veel doet met de bal aan de voet maar een neusje voor de goal, goede kopbal en vrije trap heeft hij zeker. Pierre heeft daar toch een behoorlijke carrière van weten te kleien.

0    
DunErwt

Kind van de club en de stad, een doorbraak in het 1e zou geweldig zijn.

0    
robbierafello

enige reden dat van Hooydonk mee mag is zodat we met Pierre “on spreaking terms” blijven en dat is een goede zaak. Maar qua voetballend vermogen kan ie echt niet mee. Net als de andere jeugdspelers, gaan deze het verschil zelfs op KKD niveau echt niet maken. Als we willen promoveren heb je ook een sterke bank nodig en die gaan onze ” eigen Jeugd” niet maken.

0    
Cees

Elke invalbeurten afgelopen seizoen, in een hopeloos draaiend team. Moeilijk om te beoordelen, maar ik verwacht, in die enkele momenten dat hij wat kon laten zien, dik tekort komt. En dat hij feitelijk niets toevoegt aan de Bredase-club. Hij zal er om andere redenen nog steeds bij zitten, zo denk ik.

0    
jvt

Gaat 'm niet worden nu. Eerst maar eens laten zien bij Helmond.
We hebben straks al een overvolle selectie, opweg naar de volgende kerstboom.
Beslissingen durven nemen en een kern van 18 - 20 spelers van een hoger niveau samenstellen zodat ook de trainingen op een hoger niveau komen. Van net niet spelers en jongelingen die aan het grote werk proeven wordt je als team niet sterker.

0    
Nr. 20

Goede gast en hoop echt dat hij gaat slagen! Tuurlijk moet hij leren maar dat weet hij. Goede instelling. Sydney succes en hoop veel voor je te mogen juichen!

0    
Ratjeduneerste

Sydney is zeker een hele symphatieke jongen maar uiteindelijk moet hij worden afgerekend op zijn voetballend vermogen en daarbij komt hij nog veeel te kort. Hoop dat hij nog kan ontwikkelen maar ik snap de hype rondom Sydney niet.

Omdat hij het 'zoontje van' is zit hij bij de selectie maar hij is niet de spits die ons naar een hoger niveau gaat tillen momenteel. Stallen in Helmond misschien?

0    
ome cor

Mensen die zeggen dat Sydney alleen maar bij de selectie zit omdat hij de zoon is van....
roepen maar iets om interessant over te komen op deze site (en dat is dan mislukt !)

De technische staf ziet in junior een speler met potentie.
Als de eerste keus moe is, niet lekker in de wedstrijd zit of geblesseerd raakt moet er een invaller opgesteld kunnen worden. Zo zal Sydney zijn minuten moeten pakken.
Het alternatief is naar Helmond Sport gaan, maar heeft hij daar de zekerheid 1e keus te zijn in de spits ?
En wie hebben wij dan achter de hand wanneer onze spits uitvalt ?

0    
El Pincho

@Han Mulders

Werkelijk waar TOP comment! Tranen over me wangen.

Hangt een lekkere positieve vibe mensen. Hoop op een top seizoen.

0    
BavelSuBert

Ga naar de kapper!! Hij loopt constant zijn eigen haar weg te blazen. Wat een IQ heeft deze gast.

0    
Cees

Ome Cor,

Mogelijk ben jij helderziende, om op deze manier te oordelen over een bepaalde mening. Van Hooijdonk is een speler waarvan er twaalf in een dozijn zijn. Loshi 27 treffers, valt wel voorlopig af? Van Hooijdonk is een leuke speler voor de selectiefoto.Ik vrees voor hem, dat dit niveau niet haalbaar is. En dit doe ik niet om goede sier te behalen op deze site! Mij lijkt het simpelweg een zeer beperkte speler. Geeft jij dan eens aan wat voor bijzonderheden je momenteel in hem ziet? Zijn loopacties zijn voorspelbaar, dreiging met kopduels, ik zie ze totaal niet, in de combinatie ook niet toereikend. Beweegt weinig in de lengteas. Fysiek ook niet. Nu jij graag.

0    
Los Pollos Hermanos

Kan het niveau gewoon echt niet aan. Weg ermee.

Leuke gast, sympathieke jongen, het zal allemaal wel. Deze jongen is niet goed genoeg om prof voetballer te zijn

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja