Wij gaan niet opzij

NAC verkoopt 10.000e seizoenkaart

Goed nieuws op deze donderdag. NAC is door de grens van 10.000 verkochte seizoenkaarten. Dat maakt de club zojuist bekend. Vandaag startte de vrije verkoop van de kaarten en honderden fans bestelden een kaart voor komend seizoen. 
Eerder kregen seizoenkaarthouders de kans om hun kaart te verlengen. Vervolgens was het mogelijk om overplaatsing aan te vragen naar een ander vak. Sinds donderdagochtend was het de beurt aan mensen, die nog geen kaart hadden vorig seizoen. Naast het sportieve aspect (voetballen voor een goedgevuld stadion), is de verkoop van de 10.000e kaart ook financieel goed nieuws. De inkomsten van 10.000 kaarten was namelijk opgenomen in de begroting. Alle kaarten die nu nog worden verkocht kunnen dus als extra inkomsten worden beschouwd. Heb jij nog geen seizoenkaart, maar wil je er wel een aanschaffen? Kijk dan op www.nacseizoenkaart.nl en bestel je kaart nu. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, NAC

53 Reacties
0   0  
Bredanaar

12000 zou geweldig zijn! Hup nac!

0   0  
terriersBV

+1! Zoontje is oud genoeg om ook mee te mogen dit jaar! Kan zelfs de KKD de pret niet drukken.

0   0  
Wanny

Dat gaat wel heel rap. Zullen er ook wel een hoop bij zitten die al wel een scc hadden, maar nog niet eerder verlengd.

0   0  
Cor Nuijten

Duidelijk het Michael Dingsdag effect

0   0  
Linie

Goed nieuws!

En ook wel eens prettig dat het voorzichtigheidsbeginsel is toegepast bij de begroting...

0   0  
NV

Wat een mooi aantal! Zelf ook +1. Vorige jaren moeten missen vanwege vrouw. Nu ex. Vroeger altijd een seizoenskaart gehad, maar nadat we trouwden begon de ellende. Sinds deze zomer gescheiden en nu weer lekker een seizoenskaart. Iemand die mij kan vertellen of er in de Bea nog wat rondloopt :p

0   0  
Chris W.M.

Ben even kwijt wat Eisinga ook alweer zei over de opbrengsten van de seizoenskaarten boven de 10.000. Die gingen niet naar het spelersbudget toch?

0   0  
NV2.O

@ NV

Wat goed om te horen! Hoe heb je dit opgelost? Ik heb zelf ook een +1 maar die is voor mijn schoonmoeder... Als je handige tips hebt hoor ik het graag! Gaan we een keer samen naar de Bea

0   0  
NV

@NV2.0

Onder de plak bij de vrouw is 1 ding, maar onder de plak bij de schoonmoeder.... Man heb met je te doen.

Een tip nooit in gemeenschap van goederen trouwen

0   0  
JohanB

Gefeliciteerd mede supporters!

NV

Wat ben je een sukkel zeg als je vriendin je verbiedt om naar NAC te gaan dat je daar dan naar luistert. Dan moet je wel echt heel erg verliefd zijn of gewoon een gigantische loser zijn!
Zal vast nog wel een leuke kerel in de Bea voor je zijn.

0   0  
JosMan

@terriersBV

Wat mooi man! Doet me denken aan vroeger toen mijn papa mijn eerste seizoenskaart kocht! Dit jaar zeker weer van de partij!

0   0  
Maarten

Ligt 't aan mij of gaat 't nu ineens hard met de aantallen? 10.000 blijft een mooie mijlpaal. Zeker in Kut Klote Divisie.

0   0  
mmm

Wij zijn toch de beste!!

0   0  
Michel

@JohanB

Doe’s lief vent...natuurlijk luister je naar je vrouw, niet bij alles maar stel nou dat NV krap zit en iets voor het gezin moet kopen en daarvoor kiest? Hypothetisch dit hoor, maar dan ben je een echte vent!

Welkom terug NV!

TROTS OP NAC!

0   0  
Faltje

@ Michel

Mooi gesproken! Blij dat NV weer terug is, op naar de 14.000 seizoenskaarten!!

0   0  
Beekie180

Goed nieuws!

0   0  
Ki Utsuri

Ik heb vanochtend ook nog een extra stoeltje bijgekocht voor F7. Het viel me op dat op de bovenste rijen nog slechts 3 locaties met twee of meer stoelen beschikbaar was.

0   0  
JohanB

Michel,

Je zegt stel nou…… Maar zo kan je helemaal niet praten, ik kan ook wel zeggen: Stel nou hij zat gewoon volledig onder de duim en luisterde naar alles wat zijn vrouw zei omdat hij onder de plak zat en zijn vrienden liet vallen. Dit kan natuurlijk net zo goed als datgene wat jij zegt. Jij toevallig ook vrijgezel? Misschien kan je dan samen met hem naar de Bea!
Volgende keer niet alles zo letterlijk nemen, het is misschien wat hard verwoord maar neem het met een korreltje zout. Ik zou mijn seizoenkaart iniedergeval never nooit opgeven als mijn vrouw me dat vraagt, dan maar wat wedstrijdjes minder als er echt wat aan de hand is.

0   0  
Buenas NAC

Gaan we nu bij iedere 20 verkochte kaarten hier een artikel schrijven en zeggen hoe trots we zijn op onze club...! alfin, 10.000 gehaald. mooi. trots op de club. Nu nieuwe spelers hugodver

0   0  
Breda

@Linie

Dat is al zo sinds De Kort op financiën zit. Daarom ook klote dat hij weggaat. Laten we hopen dat de volgende bestuurder daar ook financiële zekerheid boven alles zet.

0   0  
Braze

En nu moeten de spelers die het moeten gaan doen nog komen!
Als de eerste nieuwe vedetten gecontracteerd zijn schiet de seizoenkaartverkoop als een speer omhoog. Haast u, Haast u !!!!!(bedoeld voor de nieuwe TD)

0   0  
Voorwaarts

Iemand op de hoogte van het aantal (nog) beschikbare kaarten op de B-side?

Maat kan vanavond pas kopen ivm werk, zou zuur zijn als alles op is.

0   0  
Nielsnac

@johanB

Het is toch alleen al mooi dat NV er weer bij is! Hij heeft in ieder geval een perfect seizoen uitgekozen om er een jaartje niet bij te zijn! #vergeethetverleden!

0   0  
JohanB

Voorwaarts

1,5 uur geleden waren dit er nog zon 400. Die zijn voor vanavond nog lang niet weg dus geen zorgen!

0   0  
@NV

Club - Kids - Wife

In that order.

0   0  
Chris W.M.

Mijn vraag van hierboven is al beantwoord. Op Twitter is de vraag ook al gesteld aan onze AD; maar in principe zullen alle extra inkomsten van seizoenskaarten boven de 10.000 ten goede komen aan de spelers. En das weer goed nieuws.

0   0  
Arie

"in principe zullen alle extra inkomsten van seizoenskaarten boven de 10.000 ten goede komen aan de spelers. "

In principe zegt mij al genoeg, een marketingpraatje om meer scc's te verkopen.

Vind de obsessie voor het aantal verkochte scc's hier ook rijkelijk overdreven. Al zaten er 500, maakt mij dat nou uit?

0   0  
Kees

Waarom zijn er zo'n beperkt aantal seizoenskaarten in de verkoop? Als je online kijkt naar de vakken die nog vrij zijn, zie je een totaal van rond de 2500-3000 kaarten. DIt komt neer op 13.000. Waarom niet meer dan dit in de verkoop? Of zal dit nog komen wanneer vak g en/of b-side uitverkocht raakt?

0   0  
Chris W.M.

@Arie

"In principe" zijn mijn eigen woorden.

Letterlijke vraag en daarna het antwoord van Eisinga;

Vraag:
10.000 begroot zei je toch?!
Stel NAC komt uit op 13.000, heeft NAC dan ook +-600.000 meer spelerssalarisbudget?

Antwoord Eisinga:
Het is een beetje wilde rekening, maar de lijn klopt. Je hebt een aantal kosten per verkochte kaart, maar meer seizoenskaarten geeft ons een flinke duw naar voren!!

0   0  
Scheids!

Dit is natuurlijk net zo mooi als onbegrijpelijk!
Er zit net zoveel beweging in de transfers van spelers als in het spel van dat godvergeten kut team van afgelopen jaar.
Ik mag zo hopen op een wederopstanding , want oh oh oh, wat verdienen die mooiste supporters dit toch!

0   0  
Chris W.M.

@Kees

Losse kaarten leveren meer geld op. Vandaar dat NAC altijd zal zorgen dat er nog genoeg losse kaarten te krijgen zijn.

0   0  
Los Pollos Hermanos

10.000 alweer. Toch wel erg trots hoor!

Haha NV fantastisch. Gefeliciteerd met je vrijlating (scheiding), hoe crue ook.

Heb hetzelfde meegemaakt, helaas. Helemaal kaalgeschoren door dat kutwijf, betaal mijzelf tot op de dag van vandaag nog steeds blauw aan die heks. Maar niet naar NAC, kreeg ze niet voor elkaar. Nu al bijna 10 jaar dolgelukkig met een nieuwe, Aziatische vrouw. Totaal andere wereld. Beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

Wie weet kunnen we de 12.000 nog wel halen. Dat zou toch wel weer een unicum zijn hoor.

0   0  
kletskop1968

Toch verlengd... hopelijk kom ik niet bedrogen uit.
Sceptisch blijf ik sowieso...nu nog spelers en wat meer sfeer op de tribunes.Het mag ook wat minder carnavalesk...wat rouwer....beetje meer angst inboezemen aan de tegenstander.Terug het NAC van 20 jaar geleden. Allemaal er tegenaan dus ! Spelers en supporters!

0   0  
NAC4Ever

Waar zal dit gaan eindigen?

0   0  
7Hills

@kletskop1968

Eens. Denk ook dat dit voor een groot deel gevoed wordt door de Spotify lijst van Annie. I.p.v. telkens "ik moet zuipen" en "Als we gaan" mogen er wat mij betreft ook eens wat hardere platen opgezet worden voor de wedstrijd begint. Dat zet meteen de toon voor de rest van de wedstrijd lijkt me.

0   0  
Kees

@chris W.M.

Dat begrijp ik. Maar ik vind de marge seizoenskaart/losse kaarten groot. Vorig jaar was dit 15.300, nu dus rond de 13.000. Of zal dit bij grotere vraag naar seizoenskaarten nog veranderen?!

0   0  
Chris W.M.

@Kees

Neem aan dat het dan opschuift. De kans is kleiner dat het stadion uitverkocht raakt elke wedstrijd, dus is de kans ook kleiner dat de beschikbare losse kaarten verkocht worden. Dan kun je beter voor de zekerheid van de seizoenskaarten kiezen lijkt me.

0   0  
Hugo

Haha, mooi. Op een supporterssite het wel en wee in het leven van NV bespreken . Laat het doel dit jaar zijn promotie. En een vrouw voor NV. Maar dan wel op het einde van het jaar op de middenstip he. HUP NAC!

0   0  
The Cosmic Gate

Da's toch en super mooi getal weer !
Weet zeker als er straks (hopelijk) een mooie naam uit de hoge hoed komt , of de eerste wedstrijden gaan zoals we eigenlijk willen het nog wel eens een verrassing kan worden vh aantal verkochte SC's

Wat een club mensen ...

0   0  
The Cosmic Gate

NV , staat voor : Nog Vrijgezel ?;)

0   0  
Los muchachos del Breda

Erg mooi om te zien dat NAC (weer) leeft!

Aan het eind van afgelopen seizoen leek iedereen klaar te zijn met NAC, maar het lijkt of de meeste supporters dat achter zich hebben gelaten en weer vooruit willen kijken en meegaan in het positieve.

0   0  
Den Hoge

Toevallig ook een update met de verkoop per tribune?

0   0  
jgaw?

NV, je zou ook nog een man kunnen overwegen.

0   0  
since1912

Toch mooi om te zien dat Bsiderats naast nieuwssite en supportersforum ook fungeert als sociaalmaatschappelijk levensadviseur voor de heartbroken onder ons. Mooi man!

0   0  
Jammer

10.000

Je moet maar denken: gedeelde smart is halve smart.
We weten nu in ieder geval ook waar we moeten gaan tanken. OK!

0   0  
Ernie

Ja nu hoor je jvt en Vliegertje niet.

0   0  
Stan

Geweldig nieuws. Nu nog wat versterkingen en we gaan door de 12000.
Wat zijn we toch weer prettig gestoord met zijn allen.

0   0  
n@©

Ik zie een item voor deze site er aan komen, compleet met camera's en al. Help NV aan een vrijgezelle vrouwelijke NAC-fan. Iedere thuiswedstrijd een nieuwe date voor NV (tenminste ik ga er wel vanuit dat NV nog steeds op vrouwen valt en dat hij het wel handig vindt dat een toekomstige vriendin vrijgezel is. Ik weet natuurlijk niet hoe kieskeurig hij nog is na een jaar droogte).

0   0  
Noa

NV,

Ik ben sinds kort ook weer vrijgezel, na na twee jaar mijn vent aan de kant gezet te hebben... Die man wilde ook nooit mee naar NAC. Zie ik jou misschien binnenkort op de B-side?

Xx

0   0  
Ziggezaggeziggezagge

@NV,

Misschien moet je een vrouw uit Stilburg nemen. Die houden tenminste hun bek. Een lege kruik kan je ook nog goed vullen...

0   0  
NV

Lieve Noa,

Je kunt me herkennen aan mijn manke poot

xx NV

0   0  
scheppioni

@ NV
All you need is NAC tatatatatata, All you need is NAC NAC, NAC is all you need !

0   0  
buurman

Mooi resultaat.

Laad alle berichten na dit bericht in