Wij gaan niet opzij

NAC wil verjongen

En hier komt de invloed van Maaskant op de selectie die we nu hebben: ,"NAC heeft een risicogroep. Er zijn jongens die nu voor pakweg de 20e keer bij Sparta op bezoek gaan. Dat is ook een reden waarom wij een verjonging van de selectie doorvoeren. Als technische staf zijn wij heel scherp op het motivatie-aspect bij spelers. Daar hameren we bewust heel nadrukkelijk op." Met alle respect van onze kant: als een Patrick Zwaanswijk een zeer behoorlijk seizoen speelt en dan wordt afgeserveerd op zijn leeftijd, dan schiet je een klein beetje door in je doelstelling.

Terug naar overzicht
8 Reacties
0    
Heero Yuy

Mee eens. Ons pa zegt altijd 'Je moet je ouwe schoenen niet weggooien voordat je nieuwe hebt' en om dan toch maar over schoenen door te gaan; Oude schoenen lopen het lekkerst.

0    
Viswater

Niet mee eens. Zwaanswijk speelt echt geen goed seizoen. Bij veel tegendoelpunten betrokken maar dat wordt gecamoufleerd door zijn doelpunten. Loran is in principe al een vervanger dus het argument van Heero hierboven is ook onterecht naar mijn mening

0    
j.d. BSIDE

Waarom wordt Zwaanswijk zijn contract niet verlengd en is dat bij Feher wel gebeurd??
Dat is naar mijn mening pas inconsequent handelen, maar we hebben het toch over een DOEL....

0    
gijs

vind het vervelend voor zwaanswijk want heeft toch heel goed gespeeld hier, maar kan het wel begrijpen.
NAC wil verjongen en wil dat geleidelijk doen, dus word zwaanswijk het slachtoffer en penders word na volgend jaar bedankt voor veel bewezen diensten.
op deze manier krijg je dat de ouderen de jongeren op weg helpen en dat kan alleen maar een voordeel zijn. waarschijnlijk kan je dan naar verloop van tijd ook meer geld maken door de jongeren te kunnen verkopen en zo de club nog gezonder en beter maken

0    
Ik sta op voor Ernie Brandts

@ j.d. BSIDE

Feher kon zijn eigen contract verlengen door het spelen van een x-aantal competitie duels. Dat was contractueel vastgelegd bij Kolkka idem dito. Bij Zwaanswijk was dit niet het geval daarom kan NAC na dit seizoen al afscheid van hem nemen.

Anyway, ik ben gecharmeerd van het nieuwe beleid van NAC. Je kan niet eeuwig blijven teren op veteranen daarnaast valt op termijn ook nog te verdienen aan jongere spelers. Zie Stam.

0    
Steven

Zwaanswijk is naar mijn mening een van de weinige die niet in een dipje zit op het moment.

0    
geelzucht

Ze willen Kruiswijk ipv Zwaanswijk, maar het blijft weer eens ( zoals altijd) angstig stil. De slagvaardigheid van NAC is niet de sterkste kant. Dit bleek vroeger ook wel eens een hekelpunt. Het achter het net vissen beleid heeft NAC teveel gekost.
Ik heb gisteren Ruben Schaken zien voetballen, maar vraag me af of hij nu de versterking is die NAC nodig heeft. Ondanks zijn lengte vind ik hem fysiek maar matig om maar over het mee verdedigen maar te zwijgen. Ziet er dreigend uit, maar vrijwel geen rendement.

Nac mist op het middenveld creativiteit. Het achterover hangen geeft aan de onkunde van de middenvelders. Er wordt te weinig op de aanval gevoetbald. Standaardsituaties en countervoetbal houdt NAC op de been. Het is niet om aan te zien. Snap ook werkelijk niet dat Maaskant een 4-jarig contract kan tekenen. Angsthaas nummero uno. We zetten Cairo er maar weer in, terwijl Bayram de kans zou moeten krijgen. Verjoning roepen ze dan. Als je eigen jeugd nog niet de kans gunt. Dat zal wel dan weer onder het hokje " tegendraads" vallen.

0    
jan uit G

verjonge die hap en nie zeike over hoe lang tie al speelt,penders,zwaanswijk.feher,kolka,vdleegte,reuser,de graaf,en ook die amoah want die loopt me toch ook te klote die gast, onverstelbaar wat een waardeloze spits is da die gast mag echt blij zijn dat tie nog een club als NAC heeft ik hoop dat tie geen contract krijgt. die jonge is een drama,en dan nog zoveel praatjes hebbe over zijn salaris een strik erom en retour sture en eens een paar cente spendere voor een goeie spits,bij nac moete er zeker 7 man uit om door te groeie en niet verder naar ondere te zakke NAC had het stadion een op knapbeurt moete geven voor een 3 miljoen en 2,5 milj voor spelers te kopen want wat heb je straks aan een stadion voor 20.000 supporters als er maar de helft zit wanr dat gaat gebeure hoor als nac verder naar ondere zakt,en dat begrijpe ze maar niet bij nac

Laad alle berichten na dit bericht in