Overal waar we komen

NAC-Willem II nog niet uitverkocht

Waar het Rat Verlegh stadion vorig seizoen binnen kwartier zo goed als uitverkocht was, loopt het dit seizoen minder storm op kaarten voor de Derby. Op dit moment zijn er nog voor diverse vakken kaarten te krijgen voor het duel van volgende week zondag dat gespeeld zal worden op de uiterst bijzondere tijd van kwart over twaalf. 
De beschikbare stoelen zijn met name te vinden op van I, F9 en D1. Zoals altijd zijn de B-Side, Vak G en de meeste tribunes op F inmiddels vol. Tickets bestel je hier. Het uitvak is inmiddels wel uitverkocht, alle 750 stoelen waren binnen een half uur verkocht.

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
48 Reacties
0    
cram

kwestie van tijd, komt goed.

0    
RaraNAC

Eerste en laatste compliment voor de buurmeisjes:
Qua uitvakken doen ze het de laatste jaren erg goed!

Voor het eerst in 10 jaar dat ze het Rat Verlegh uitverkopen.

0    
Voorwaarts

Wilde een uur na aanvang van de verkoop extra kaartjes kopen voor de familie, toen waren dit ook de enige vakken die over waren.

Heb er vanwege de plaats in het stadion maar van af gezien. Ligt dus meer aan de plaatsen zelf dan aan gebrek aan animo.

Niet alles gaat slecht bij NAC hoor, rustig aan.

0    
Michel

Juist nu een vol huis: laat stille Willies maar zien wat vocal support is in roerige tijden

0    
Scheids

Iedereen voelt op z’n klompen aan dat deze pot verloren gaat met deze selectie en instelling.
Aan van der Gaag ligt het niet, de beleidsbepalers hebben gefaald en niet te zuinig ook.
Om het seizoen te redden moet de knop echt om, anders zie je ondanks een op papier uitverkocht huis straks grote gaten ontstaan en zal bij degradatie de loyaliteit enorm afnemen.
Supporters geven alle liefde aan NAC , NAC moet dan ook alle liefde teruggeven , in ieder geval door middel van NOAD.

0    
De muzikant

Met deze selectie vind ik dat niet vreemd. Hopelijk komt er in de winterstop nog wat voetbal bij, maar ..... ben bang dat Smulders onherstelbare schade heeft toegebracht aan onze club.

0    
Breda1965

normaal interesseerd deze wedstrijd mij nooit....helaas met slechts 3 punten,nou wel.Als we winnen zal het op inzet en mentaliteit zijn,maar ja,dan zal het de week erna weer schijt zijn..ik heb hetecht gehad met dit NAC,. het is niet mijn NAC in ieder geval

0    
TpT

Ben erbij, maar om nu te zeggen dat ik er echt zin in heb.

Zondag 12.15 is echt de meest verschrikkelijke tijd.

0    
Beest V

Die raakt nog wel uitverkocht. Juist nu moeten wij laten zien dat we als een blok achter de club blijven staan, hoe moeilijk dat ook is. We hebben eerder laten zien dat we er als geen ander achter blijven staan(zie de 2 jaar Juup league).

0    
Pizzabakker

Lunchpakketje mee van thuis en maar hopen dat er wat te genieten valt. Wat een tijdstip weer zeg. Kan niet worden uitgesloten dat dit mede een oorzaak is van de minder snelle verkoop van de kaarten. Aan het voetbal kan het niet liggen.

Wordt er overigens al bier geschonken op dit tijdstip?

0    
Baosje

op naar de volgende zeperd in een uitverkocht Rat Verlegh.....?

0    
Ouwe Spionkop

Tsja het zijn de minste plekken en dan kan je vaak ook nog niet naast elkaar zitten.
Logisch dat dat niet verkoopt.
Ze hadden afgelopen zomer de ere naar beneden moeten doortrekken. Dan hadden mensen die naast elkaar willen zitten zeker kaarten gekocht of extra seizoenkaarten gekocht.

0    
Marti

Och laat ons maar gaan of we nu thuis uitslapen of in het stadion , in het stadion hebben we nog kans dat we wakker geschud worden ,, hoop ik dan tenminste dan kunnen wij het ?verder aanwakkeren, en echt tilburg veranderen in Stilburg .

0    
Sander P

De Stillempjes ruiken bloed. Nu ze gezien het competitie verloop van Nac, uitgaaan van een overwinning, krijgen ze het uitvak wel vol.

Ik hoop dat Nac ze gedesillusioneerd naar huis stuurt en dat de 3 pnt in Breda blijven???

0    
scheppioni

Nou Jelle, weer eens een schone taak voor je !! Laat me verrassen, maar ga minder van wat uit dan valt het altijd mee !!

0    
toontje

Liever niet uitverkocht en winnen dan andersom. Met deze selectie en daarmee samenhangende prestaties zullen de toeschouwersaantallen toch wel flink naar beneden gaan. En mochten ze degraderen (niet te hopen uiteraard) dan vergeet het volgend jaar maar met het aantal seizoenkaarten. En de eredivisie gaat terug naar 16 over enkele jaren, dan wordt het ieder jaar al moeilijk om erin te blijven of een of andere miljardair moet ons opkopen, dat is onze enigste kans. Terugkomen uit de JL wordt dan bijna onmogelijk

0    
Scheids

@scheppioni,

Op Bresser na, die inmiddels is vertrokken, is de technische staf naast van der Gaag één van de zwakste schakels die deze selectie voorziet van veldtraining. Ten Rouwelaar heeft voor het tweede seizoen op rij op mij de zwakste indruk gemaakt.
Met alleen schreeuwtraining maakt hij geen indruk op van Leer.
Jammer, man van de club, maar gezakt als trainer!

0    
Sanseveria

@Ouwe spionkop

Eretribune voorlopig helemaal niet naar beneden doortrekken. Slaat nergens op om voor een enorme smak geld een stadion te verbouwen wat (nog) niet eens van jezelf is, alleen maar omdat dan een paar mensen naast elkaar kunnen zitten. Er zijn dit seizoen tot nu toe behalve tegen PSV elke wedstrijd nog wat plekken in de verkoop. En er zijn ook nog steeds seizoenkaartplekken naast elkaar beschikbaar. Dus die capaciteit is precies goed. Dat er straks bij betere resultaten ineens wat gloryhunters naast de pot pissen zal ons toch worst wezen?

Wij zijn er nu, altijd, onvoorwaardelijk.

0    
Quinn

Van Anholt al fit genoeg om mee te doen?
Dit seizoen voelt niet alsof we gaan winnen van onze oosterburen, je hoeft niet altijd de beste voetballers te hebben, maar vroeger kwam je met NOAD ook een heel eind. Helaas is dat momenteel ook ver te zoeken.
Waarom staat er nou niemand eens op, wordt eens kwaad of elkaar, pepers in de r**t, laat nou eens zien dat jullie echt willen...

Maar goed, wij zijn er weer bij (as usual).
Make us proud!!!

0    
Scheids

@sanseveria,

Ik denk dat NAC wacht met de beslissing tot het kopen van het stadion, totdat eredivisie is veilig gesteld. Handhaaf je, dan kun je geleidelijk uitbreiden, degradeer je, dan loopt het stadion volgend jaar leeg!

0    
Antognoni

NAC gaat winnen van Willem II. Mark my words.

0    
The Cosmic Gate

Gek hè .....
De realiteit bij een hoop supporters is echt wel duidelijk, en ze denken wel 2 keer na voordat ze hun geld uitgeven en weer een zeperd / teleurstelling te zien krijgen.

0    
Breda

@ Ouwe Spionkop

NAC heeft juist TE WEINIG geld gebruikt voor de selectie en jij wilde nog even de tribunes uitbreiden???? Stand op de ranglijst gezien?

0    
Rubenac

Je komt toch voor je club?
Natuurlijk wil ik dat we oo de plaats staan van bv Heracles.
Maar ondanks dat dat niet is ga ik.
Ik laat mijn maten niet in de steek, die er ook altijd zijn.
Laat het lekker zo en van mij part, nog een 2/3000 mensen die thuis blijven.
Iedereen mag NAC beleven zoals hij wenst, maar gvd na een nederlaag tegen Fortuna, dansend het vak uit...

0    
Realist

Feit is dat er nog slechts paar honderd kaartjes zijn die eind van de week gewoon verkocht zijn. Voordat de w2-jankerds iets gaan roeptoeteren, laat ik hen voor zijn: het is gemakkelijker om een stadion met een capaciteit van 14.700 vol te krijgen wanneer NAC, een aansprekende tegenstander, langskomt, dan een stadion met een capaciteit van 19.000 vol te krijgen wanneer w2, een niet-aansprekende tegenstander (netjes gezegd!!!!), langskomt.

0    
Ouwe Spionkop

NAC heeft genoeg geld voor de selectie. Alleen is uitgegeven aan 35 matige spelers in plaats van 20 goede spelers.
Ja als de tribune was doorgetrokken waren er zeker wekelijks 1000 man extra gekomen.
Ik ken genoeg mensen die nu niet komen omdat ze nooit naast bekende mensen kunnen zitten. Simpelweg omdat er geen plek is.
Regeren is ook vooruit kijken beste mede supporters.

0    
BoZ

Dit gaat misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar worden. En voor mij niet omdat het de derby is. Maar omdat deze wedstrijd een grote invloed zal hebben op de rest van het seizoen. Wonend in Spanje kan ik deze wedstrijd onmogelijk bij wonen, maar roep toch iedereen op om te komen die de club lief heeft. Want verlies je deze dan is het moraal echt geknakt. maar win je, dan geeft dit een boost in beleving dat het wel kan. Buiten de derby om (die vaak niet om aan te gluren is) is dit de pot van het jaar!

0    
Boei

Hij moet gewonnen worden, want als Groningen ook weer eens wint en Fortuna en de graafschap spelen gelijk, dan bungel je wel heel hopeloos onderaan. Goed kijken hoe de graafschap er voor zorgde dat ze 2 rode kaarten kregen, dat helpt zeker... want 11 tegen 11 wordt een hels karwei want ook die verdediging daar is inmiddels op orde met die Duitse reus

0    
ome cor

Dat we niks te bluffen hebben tegen de kruiken vinden sommigen hier erger dan dat we geen punten pakken.

Fuck WII. Het gaat nu om de punten en het interesseert me geen ruk hoe de tegenstander heet als we de punten maar pakken.
Een goede derbysfeer is er nu toch niet.

0    
Dun Kee

Geen centimeter toegeven, bij balverlies onmiddellijk erop net als tegen PSV. Tot de winterstop punten sprokkelen en dan versterken; het is de enige oplossing.
Natuurlijk nu al uitkijken naar nieuwe spelers en vaststellen wie er weg kan gaan. Daarbij je evenu

0    
Dun Kees

Sorry vervolg: je eventueel verlies maar pakken. In ieder geval wel weg van de salarislijst.
Kortom een noodplan.

0    
Tico

Juist Ome Cor!!!

0    
Spionkop

Wat een kut tijd!

0    
Dutchbird

Hopelijk is onze selectie sterk genoeg om die kruiken op zondag 21 oktober om 14:00 u jankend met de staart tussen de benen te laten afdruipen naar Stilburg.Pak ze bij de strot, zorg dat ze om hun moeder gaan roepen!!!

0    
013 normaal

NAC op zaterdagavond thuis is gewoon een sterk team (Graafschap .....PSV.... hands Viergever VAR !!…).
Ben er wel eens bij geweest, Avondje NAC, erg indrukwekkend/imponerend voor een tegenstander...… is toch echt een 12e man hoor.....
Als WII supporter wil ik zeggen dat ik daarom blij ben met het aanvangstijdstip.....
Mijn voorspelling zou zijn
Zat 20 okt 19.30
NAC - Willem II 3-1
of
Zon 21 okt 12.15
NAC - Willem II 1-2

Hoop dat ik gelijk heb

0    
Daan

Ben het eens met Scheids.
Ten Rouwelaar , is de zwakste schakel en lult met alle winden mee.
En lekker makkelijk alles afschuiven op Smulders.
Het is illusie te denken dat de nieuwe spelers zonder inspraak van Van der Gaag zijn aangetrokken en dat in de keepers kwestie Jelle geen verantwoording draagt .
Erg laag allemaal.

0    
Naccer

Ik snap wel dat de mensen met geen seizoenkaart geen kaartjes gaan kopen voor deze wedstrijd waarschijnlijk word het weer een wedstrijd waarbij we achteruit gaan lopen en met onze super goede opbouwende verdedigers en de druk die onze zusjes op de tegenstander leggen is voor ons niet goed snap wel dat we allemaal hopen op de ommekeer tegen die vieze kruiken maar we kunnen maar beter van t slechtste uitgaan dan kan t allemaal meevallen.

0    
Molenschot Loco

Volgens mij zijn er 2 wedstrijden waar je altijd heen wil.....thuis tegen de kruikjes en tegen de havenslaven.....

0    
Kinderkaartje

Volgens mij zijn er 17 wedstrijden waar je altijd heen wil. Punt.

0    
Jan

Zijn de 20 aandeelhouders het al unaniem eens dat er flink bijgestort moet worden.

0    
Breda1965

ik ga thuis naar alle wedstrijden,voor mij is er echter maar 1 DE wedstrijd..das tegen fnoord..daarna tegen adam..en de rest vindt ik minder interessant...allemaal saaie kopieerclubs..en met een normaal NAC moet je de meeste thuis nog winnen ook...en nee,ik heb nog geen bier op

0    
scheppioni

@ Scheids
Ik ben het ook met je eens betreft Jelle, maar dat geldt ook voor Rob, ik bedoel alleen maar even de ernst van de derby aanhalen dat heeft Jelle wel, het anti kruik gehalte !!!

0    
buurman

Het tijdstip speelt erg in ons nadeel.
Als NAC wint komen we op 3 punten van tilburg. Enorm de beuk erin (spelers en supporters en v.d. Gaag ook eens niet als een dooie aan de zijlijn) ) is de enige weg.

0    
Braze

Gewoon volle bak, NAC heeft nu zijn supporters harder nodig dan ooit. Allemaal volle bak achter ons NAC!!!

0    
Nachoreca1

W2 heeft me werkelijk nog nooit geïnteresseerd en dat derby gezeik is van de laatste jaren. Daar in tilburg zijn ze nu al van de leg. Ik maak me meer zorgen om de toekomst van de club... het ziet er verre van rooskleurig uit wat betreft het reilen en zeilen op bestuurlijk niveau.

0    
F2 Ferry Forever

Is er dag voor wedstrijd training in stadion ?
En hoe laat ?
Effe duidelijk maken wat we verwachten

0    
Onnfire

Ik denk dat dik ook weer eens een wedstrijd mag zijn met een dikke sfeer actie.


Dit is voor mijn gevoel ook al enige tijd geleden.
Nu zorgen dat we om 12:15 allemaal wakker zijn en de zelfde sfeer krijgen als tegen Psv toen het donker werd want daarvoor was het niet veel

Come.on gass geven

Promoot hier nu ook is de uitwedstrijden aub ado uit moet ook een vol uitvak worden alleen krijgen we dit vol als we weer is gaan promoten b side rats!!!!!!

0    
Breda

@ oude spionkop

“Regeren is ook vooruit kijken beste mede supporters.” zegt de grootste vijand van het talenten plan vsn NAC (Smulders).

Heb je aandelen in noodtribune bedrijf ofzo?

Werkelijk geen touw aan vast te knopen aan die onzin die je uitkraamt.

Lange termijn kan je nooit financieren uit middelen voor de korte termijn. Dat moet je additioneel financieren. Dat is nou juist de les van dit seizoen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja