Go to Top

‘NAC ziet af van Brondeel en gaat voor Muric’

‘NAC ziet af van Brondeel en gaat voor Muric’

In de zoektocht naar een nieuwe doelman lijkt NAC uiteindelijk toch in Manchester uit te komen. Volgens BN DeStem ziet de Parel van het Zuiden in Arijanet Muric de beste kandidaat om dit seizoen het doel te verdedigen. Jorn Brondeel, die een voorname kanshebber leek, hoorde al enige tijd niets meer van de club.

NAC informeerde twee weken geleden bij FC Twente naar de status van Brondeel, maar pakte vervolgens niet door. Smulders en co lijken hun zinnen nu op de 19-jarige Muric te hebben gezet. De Montenegrijnse Zwitser was afgelopen seizoen derde doelman bij The Citizens en lijkt ook komend seizoen niet in aanmerking te komen voor speelminuten. Een tijdelijke transfer naar NAC zou daarom voor alle partijen aantrekkelijk kunnen zijn.

Muric staat te boek als een groot talent, maar lijkt op voorhand toch een beetje een gok. Muric speelde namelijk nog geen enkele professionele competitiewedstrijd. Vorig jaar speelde hij zijn potjes voornamelijk in de Premier League 2. Hoewel zijn basisniveau en potentieel (vele malen) beter zullen zijn die van Noppert en Bertrams vorig seizoen, blijft het een jonge doelman zonder ervaring. Het lijkt daarom niet onwaarschijnlijk dat Muric pas écht in beeld kwam, toen alle andere opties niet goed genoeg of onhaalbaar bleken.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

62 Reacties op "‘NAC ziet af van Brondeel en gaat voor Muric’"

 • Chris W.M.
  12 juli, 2018 - 08:46

  Het is volgens mij maar zeeer de vraag of Muric zal komen. Immers, derde doelman Gunn en Joe Hart zijn/worden verkocht.

  Zou hij wel komen, in hoeverre zou hij dan kandidaat zijn om eerste doelman te worden? Volgens mij was NAC al op zoek naar een 4e doelman toen Bertrams er nog zat. Dat was ook een van de redenen dat hij weg wilde.
  Nu Bertrams weg is, zal zijn positie vervuld moeten worden. Maar zouden we dan niet nog steeds op zoek zijn naar een 4e doelman, die dan uiteindelijk onze nieuwe nummer 1 moet worden? En dan Birighitti degraderen tot 4e doelman, in de hoop dat hij akkoord gaat zijn contract te ontbinden?

  4

  10
 • Geeltje
  12 juli, 2018 - 08:49

  Moeten 2 doelmannen bij lijkt me? En exit sympathieke Birighitti.

  11

  9
 • Wolfmanjack
  12 juli, 2018 - 08:49

  Brondeel niet terughalen lijkt me een verstandige keus. Maar zo’n jonge onervaren doelman voor de leeuwen gooien lijkt weer op een onverantwoorde gok. Al kan een jongen van 19 er ook wel voor klaar zijn. De waarheid ligt in de toekomst.

  40

  2
 • Dikke boktor
  12 juli, 2018 - 08:49

  En das maar goed ook, Twente geen geld geven, huurling op goal en volgend seizoen niemczycki in de goal

  87

  1
 • TpT
  12 juli, 2018 - 08:49

  Hoop dat Smulders en Jelle weten waar ze mee bezig zijn. Nog een jaar kutten met de keepers is echt onacceptabel. Heeft ons vorig jaar minimaal 6 punten gekost en bijna een plek in de (verkeerde) play-offs.

  64

  0
 • Lamington
  12 juli, 2018 - 08:51

  Niemczycki is ook 19 en heeft geen ervaring.Ik snap dat je die nog wil laten groeien, maar dan wel een gelijksoortige speler neerzetten, op huurbasis? Er zal best wel potentie inzitten, maar weet niet of dit nu bij NAC uitgetest moet worden.

  Keepergate2.0?

  21

  6
 • Eljé
  12 juli, 2018 - 08:51

  Beetje vreemd wel. Misschien meer getalenteerd maar verder zelfde profiel als onze Karol toch?

  7

  1
 • Overal
  12 juli, 2018 - 08:52

  Ik zal wel compleet voor gek verklaard worden hier, maar ik zou best voorstander zijn voor een allerlaatste kans voor Birighitti.

  Die jongen heeft ons vorig seizoen flink wat punten gekost in het begin, maar tijdens de 6 wedstrijden schorsing van Bertramd stond hij er en deed hij het prima. Alleen was zijn krediet toen al op.

  Het moet er toch inzitten bij hem, ik geloof gewoon niet dat iemand bij een PL-club en de Australische selectie komt die niks kan.

  Je zou Birighitti een laatste kans kunnen geven met Muric op de bank voor als hij deze niet pakt. Ook gewoon omdat het contract van Birighitti nu pure kapitaalsvernietiging is.

  59

  14
 • Nachoreca1
  12 juli, 2018 - 08:54

  Nu begint het een tikkeltje irritant te worden met meneer Smulders. De keepers van vorig jaar hebben veel schade aangericht qua punten… we hebben gewoon een ervaren doelman nodig en geen talent waarvan we niks weten. Kom.op zeg.

  23

  21
 • Sander P
  12 juli, 2018 - 08:54

  Prima optie.

  Lijkt me dat je wel wat moet kunnen als 3e doelman bij Man City.

  Karol kan zich dit jaar mooi verder ontwikkelen om volgend jaar 1e doelman bij Nac te worden. Birrighitti kan mooi uitvechten met Muric wie de nr 1 wordt. Financieel de bese optie en ik denk sportief ook.

  9

  10
 • Arie
  12 juli, 2018 - 09:03

  Mensen die zeggen dat Karol zich nog een jaar kan ontwikkelen zijn toch niet serieus te nemen. Die gasten zijn beide 19 jaar oud, zonder ervaring. Dan geef je een eigen contractspeler altijd voorrang.

  12

  12
 • Luusje
  12 juli, 2018 - 09:05

  Of wordt de druk opgevoerd bij Twente

  12

  2
 • Sander P
  12 juli, 2018 - 09:09

  @Arie

  Dat ze van dezelfde leeftijd zijn wil niet zeggen dat ze van hetzelfde niveau zijn.

  24

  1
 • Brutes
  12 juli, 2018 - 09:09

  Zou mooi zijn voor 2 jaar

  5

  1
 • Ulvenhouter
  12 juli, 2018 - 09:11

  Arie, degene die de derde keeper van Man City gaan vergelijken met een jeugdkeeper van NAC…moeten we die wel serieus nemen?

  36

  6
 • Sjef de gevulde koek
  12 juli, 2018 - 09:14

  Muric is 1 van de grootste keepers talenten van de wereld. Als deze jongen hier een jaar in de goal komt staan mogen we god op onze blote knieën bedanken.

  57

  7
 • Van "taajlaand
  12 juli, 2018 - 09:23

  Natuurlijk kunnen we geen oordeel geven over Muric, weten we allemaal hoogstwaarschijnlijk niets van.
  Dat leeftijd niet altijd een twijfelgeval hoeft te zijn hoeft ook geen probleem te zijn, Mbappé sppelt zondag een finale.

  Maar, waarom is NAC niet in staat om deze zéér belangrijke positie, na vorig jaar al wat eerder in te vullen?
  Blijft spanned zo.

  Overigens ben ik het er mee eens om Brondeel daar te laten waar hij is.
  Heeft vorig jaar ook niets laten zien, hoog salaris en voor vertrek gekozen nadat hij bij ons een super kans gehad heeft.

  25

  1
 • Chris W.M.
  12 juli, 2018 - 09:31

  @Van “taajlaand

  “Maar, waarom is NAC niet in staat om deze zéér belangrijke positie, na vorig jaar al wat eerder in te vullen?”

  Omdat dat niet nodig was tot anderhalve week geleden. Volgens BNDeStem was Smulders in gesprek met Bertrams om zijn contract te verlengen en opwaarderen en zou hij eerste keeper worden;

  https://www.bndestem.nl/nac/doelman-bertrams-gaat-na-een-jaar-vertrekken-bij-nac~a5eab538/

  “Bertrams werd in 2017 transfervrij overgenomen van Willem II en had een doorlopend contract tot medio 2019. Aanvankelijk wilde technisch directeur Hans Smulders zijn contract openbreken en van hem de vaste nummer 1 maken. Daar is nu verandering gekomen”

  NAC was op de achtergrond op zoek naar een extra keeper, met ervaring, waardoor ik verwacht dat men Birighitti extra onder druk wilde zetten akkoord te gaan met contractontbinding. Nu moet Smulders op zoek naar een eerste keeper, iemand die er meteen staat en een verbetering tov Bertrams. En dat kost geld, meer geld dan dat de verkoop van Bertrams heeft opgeleverd schat ik zo in. Dus wellicht daarom de gratis Muric toe voegen aan de selectie (als dit doorgaat zoals aangegeven, derde doelman Gunn is verkocht en Joe Hart gaat ook vertrekken. Muric zou dan de derde doelman van City moeten/kunnen worden) om daarmee geld te besparen wat je dan uit kan geven aan een goede eerste keeper.

  6

  7
 • Marco van bavel
  12 juli, 2018 - 09:35

  Ik moet het allemaal nog zien, nogmaals ik heb vertrouwen in smulders, dus ik reken erop dat er komend seizoen een goeie keeper in de goal staat!

  5

  14
 • Breda
  12 juli, 2018 - 09:39

  Als die jongen 3e keeper was bij City is de vraag of ze hem willen laten gaan, niet of ie kan keepen. Die kunnen letterlijk iedere keeper in de wereld kopen en hebben echt geen koekenbakker als 3e keeper bij de selectie.

  15

  2
 • Chris W.M.
  12 juli, 2018 - 09:41

  * Instant update.

  Manchester City News meldt nu dat Muric, die voorheen derde doelman was, inderdaad kandidaat is om uitgeleend te worden en er reeds een andere jeugdspeler doorgeschoven is naar de positie van derde doelman;

  “Muric could still go on City’s pre-season tour in the last two weeks of July even if the loan deal is agreed before then. However, Daniel Grimshaw will serve as the club’s No.3 for this year after signing a new contract.”

  1

  4
 • Ouwe Spionkop
  12 juli, 2018 - 09:50

  Vorig seizoen kostte de Smulders-Keeperssoap ons bijna de degradatie. Dat valt niet te ontkennen, zelfs niet door de bekende Smulders robots dagelijks aanwezig op deze mooie site.
  Het lijkt er nu sterk op dat de Smulders-Keeperssoap dit jaar ondanks gebrek aan succes toch verlegd gaat worden.
  Een ezel stoot zich geen 2 maal aan dezelfde steen. Maar Smulders wel.

  18

  24
 • 7Hills
  12 juli, 2018 - 09:53

  @Ouwe Spionkop

  Volgens mij was vorig seizoen, zeker voor de winterstop, het gebrek aan doelpunten een veel groter probleem dan de keepers hoor…

  Hadden we vanaf augustus de beschikking gehad over te Vrede en Sadiq dan hadden die keepersfouten minder invloed gehad dan dat ze nu hadden.

  11

  12
 • BredaParel
  12 juli, 2018 - 09:57

  Desnoods Birrighitti laten beginnen. Die heeft niet elke wedstrijd slecht gespeeld en had in zijn slechte wedstrijden ook een falende verdediging voor zich.
  Misschien hem de eerste wedstrijden en Muric ook kansen geven? Wel zonde dat Niemczyski geen kans krijgt dit jaar. Hem alsnog uitlenen aan een eerste divisieclub?

  9

  10
 • Baronie
  12 juli, 2018 - 10:03

  Ik zou dat alleen verstandig vinden als er een constructie voor 2 seizoenen wordt bedacht.

  11

  3
 • Geelzwartwit
  12 juli, 2018 - 10:14

  Zeer talentvolle 3e keeper van 1 van de grootste clubs van de wereld naar NAC!

  Zo dat is nog eens een titel. Want leeftijd zegt mij niet zoveel. Alsof een ervaren keeper garantie is voor succes (zie laatste seizoen Jelle..). Alsof Mbappé eerst 24 moet worden en 100 competitiewedstrijden in zijn benen moest hebben om op zijn eerste wk.te kunnen schitteren. Als je.goed bent ben je goed.

  Enige waar ik niet blij mee ben is dat ik keepers graag langer bij de club zie dan een jaar huur/leen.

  9

  7
 • Petros
  12 juli, 2018 - 10:37

  Van der steen ?

  0

  20
 • Sander H
  12 juli, 2018 - 10:38

  Speelt jtr geen belangrijke rol in de keepers soap? Denk niet dat je alles op Smulders af kan schuiven. Face it, jelle drukte de contract verlenging van Noppert door terwijl niemand binnen nac dat wilde, vond ook Bertrams een aanwinst en hij is ook een voorstander geweest van Brondeel terwijl er toch ook in de eerste divisie al twijfels waren over de capaciteiten van die jongen. En iedereen heeft afgelopen seizoen kunnen zien wat er gebeurde er was continue twijfel en het leed tot zeker 9 punten die verloren werden door het optreden van de doelmannen. Nu is het tijd om een voor nac begrippen goede kwaliteit keeper te halen die punten pakt. Liefst met ervaring.
  Kijk als nac eens rond bij ajax (van Leer en evt Lomprou), psv (room) of toch bij Feyenoord (vermeer) of daar niks te halen valt. Die gasten zullen ook geen zin hebben om de bank warm te houden, al is het de vraag of ze financieel haalbaar zijn.
  Weer een seizoen aantobben kan niet.

  4

  10
 • Nackruidvat
  12 juli, 2018 - 10:42

  Als hij net zo goed kan keepen als Garcia en Angelino konden voetballen ben ik een tevreden man.

  11

  0
 • BVV
  12 juli, 2018 - 10:46

  Muric zou geweldig zijn voor NAC. Punt uit.
  Ik ben inderdaad voor om deze jongen maar te huren en volgend jaar Karol door te schuiven, dat is beleid voeren.
  Nu een zogenaamde ervaren keeper aantrekken is in mijn mening gewoon niet nodig.
  Birighitti heeft ook veel ervaring, hij kan die twee jonkies samen met ten Rouwelaar heel veel leren.

  7

  9
 • Manmanman
  12 juli, 2018 - 10:52

  Zon belangrijke positie in een volgende fase en Dan kom je met een onervaren keeper en het houd je eigen jeugd tegen.
  Slaap lekker verder……. En vergeet niet je geelzwarte bril af te zetten
  Zit momenteel bij een klant in Amsterdam, die gasten liggen hier dubbel.

  9

  22
 • Nackruidvat
  12 juli, 2018 - 10:53

  @ Sander H, hoe durf je te stellen dat van Leer en Lamprou geen zin hebben om de bank warm te houden? Denk je echt dat zij daar met de gedachten naar toe zijn gegaan vorig seizoen om eerste keeper te worden? Nadat Onana meerdere malen erg sterk keepte in de Europa League?

  Zelfde geldt voor Room, die Zoet een hele belangrijke rol zag spelen in het kampioenschap? Zulke jongens hebben gekozen voor het geld en gaan echt niet naar ons NAC komen waar wij extreem weinig te bieden hebben aan salaris.

  Vermeer heeft gegokt en verloren met de concurrentiestrijd maar als die weggaat zou hij gaan naar een club die hem meer salaris kan bieden, denk aan een Heerenveen of het buitenland.

  Wij kunnen spelers halen met een krasje of jeugdspelers die net niet de aansluiting met 1 kunnen vinden. Spelers met een klein contract zichzelf in de picture willen spelen bij andere clubs, zie bijvoorbeeld Vloet.

  6

  1
 • Flieger dun irste prins van UT kielegat
  12 juli, 2018 - 10:53

  Als het aan mij lag zou ik als ik NAC was als eerste kijken of er iets mogelijk is met Joe hart die is bij city uit het oog verloren en heeft veel ervaring

  2

  4
 • Johan Derksen
  12 juli, 2018 - 11:05

  @geelzwartwit

  Bij Monaco in de basis he hij was het allemaal al gewend die volle stadions en met namen als Falcao om je heen lukt dat misschien iets beter zeker als je geen keeper bent is dat heel anders

  0

  0
 • bakkertjuh
  12 juli, 2018 - 11:08

  @flieger dun irste prins

  je bedoelt diezelfde Hart die in 2006-2017 nog 7 miljoen pond verdiende in Engeland?

  Geloof nooit dat hij voor die paar tonnetjes hier zijn geluk komt zoeken.

  Muric zou inderdaad een echte goede zet kunnen zijn als eerste man, daarnaast Bierentietie behouden als back-up en volgend jaar Karol doorschuiven. Een ervaren keeper als Vermeer zal nooit veel meer groeien in het seizoen en ook weinig aannemen van Jelle.

  Ik denk dat er buiten een aantal compleet onbekenden namen uit de City catalogus weinig andere keuze zal zijn voor Smulders. Nadeel is dat je deze keepers niet eerder hebt zien spelen en uit moet gaan van een presentatie video.

  2

  1
 • Rat uit Rijen
  12 juli, 2018 - 11:11

  Ik word niet graag een Smulders robot geoemd, maar dat verhaal over de ezel die zich 2 maal stoot gaat hier toch wel enigszins op als je t mij vraagt… Zoals altijd laat ik me blij verassen en oordeel pas achteraf op resultaten. Maar met een lange ervaren sluitpost in de eigen gelederen zou dit seizoen voor mij persoonlijk wel wat minder zenuwachtig beginnen. Hopelijk volgt er geen herhaling van de keeperssoap van vorig seizoen… Ben zeer benieuwd wie er uiteindelijk onder de lat komt te staan. Karol in de beker laten spelen vind ik zelf ook een prima idee.

  6

  0
 • Ron
  12 juli, 2018 - 11:13

  Helemaal eens met “Overal”. (Reactie eerder hierboven)
  Geef Birrighitti nog een kans.
  Die gast kan het echt wel.
  Filmpjes op Youtube wel eens gezien ???
  Ballen tegenhouden gaat ‘m prima af.
  Vertrouwen; da’s wat een keeper nodig heeft. Zet die gast de rest van de voorbereiding in de goal.
  Ik geloof er absoluut in dat dat goed komt.
  En ondertussen ons Pools talent af en toe laten ruiken aan het grote werk.

  10

  4
 • Statler
  12 juli, 2018 - 11:16

  @Manmanman

  Geloof dat er in Brabant even hard of zelfs harder wordt gelachen om wat er in Amsterdam gebeurd.

  Bovendien is vergelijking van Muric met onze eigen jeugdkeepers totale nonsens.

  10

  3
 • Kinderkaartje
  12 juli, 2018 - 11:17

  Manmanman

  Je spreekt jezelf behoorlijk tegen;
  Je wil geen onervaren manneke in doel, maar onze eigen jeugd wordt tegengehouden. Wat is de ervaring van onze Pool? Die wordt hopelijk een beetje langzaam gebracht, om een debacle als Noppert te voorkomen. Dan heb je er nog een die snel opbrandt.

  Laat dat Ajax publiek in 020 lekker lachen. Ik lach ook altijd als ik dat half lege stadion van ze zie, waar ze hun eigen spelers uitfluiten.

  Net als onze ‘kenners’ van VI, die moesten lachen om de vijfde garnituur die wij van City kregen. Die vijfde garnituur B Spelers lopen inmiddels wel in Eindhoven, Toulouse en weet ik waar.
  Ze wilden hen maar wat graag hebben daar in 020.

  Hoe het uit gaat pakken met Muric weet niemand. Sterker nog; we weten niet eens of NAC hem echt wil hebben, want het is maar een citaatje uit de BN de Stemmingmaker, he.

  Doe ze de groeten daar in Amsterdam.
  Wie het laatst lacht, lacht het best.

  12

  3
 • tripomatic
  12 juli, 2018 - 11:19

  Dat NAC definitief afziet van Brondeel lijkt me niet meer dan logisch gezien de nogal halsstarrige houding van FC Rente die gewoon de hoofdprijs willen hebben.

  Maar dan ben ik idd. benieuwd hoe Smulders het keepersprobleem (wat er tot een week geleden nog niet was) op gaat lossen. Door het plotselinge vertrek van Bertrams dreigt dus opnieuw een keeperssoap.

  Ik ben daarom idd. geneigd om met @Overal mee te gaan; geef Birrighitti nog een kans. Het lijkt me idd. sterk dat onze Ozzie er echt geen ene zak van kan.

  Aan de andere kant, zoals @Chris W.M. ook aangeeft, een übergetalenteerde keeper van City in je selectie is ook niet echt gek natuurlijk.

  Ik… eh…. wacht het maar gewoon af denk ik

  4

  2
 • CS
  12 juli, 2018 - 11:26

  Vertrouwen dat is wat Birrighitti nodig heeft wordt de verassing van het seizoen !!!

  2

  7
 • Belgische Naccer
  12 juli, 2018 - 11:29

  Brondeel niet, is heel goed nieuws. Maar we moeten wel een ervaren keeper hebben, anders staan we meteen weer 10 punten achter op ploegen die minder zijn dan ons, net zoals vorig seizoen…en dat wil ik nu echt niet hoor! Je kunt echt niet met Birighitti beginnen….!!! Daar vliegen alle ballen van 30 meter zo in de goal. Is van het niveau Davy Schollen….en toen degradeerden we….

  EEN EREDIVISIEWAARDIGE KEEPER AUB en snel!!!

  4

  5
 • Johan Derksen
  12 juli, 2018 - 11:35

  Toch fijn dat mensen even alle wedstrijden met Birghitti in het goal kunnen voorspellen ballen van 30 meter erin serieus ? Wat een zeikerds want over de wedstrijden tegen Feyenoord uit hoor je dan opeens niemand als hij er echt er niks van kan kom je niet in het betaald voetbal ja misschien in Tilburg maar in iedergeval niet bij Swansea city

  3

  10
 • Boxer
  12 juli, 2018 - 11:38

  Ik ken een keeper die 19 was toen hij in het eerste van Real Madrid keepte dus….

  6

  2
 • DeDislekt
  12 juli, 2018 - 11:39

  Ik kan me nog herinneren dat Jeroen Zoet in zijn jongen jaren bij RKC alles tegenhield. Dus het kan ook zo uitpakken

  3

  2
 • henk
  12 juli, 2018 - 11:47

  Als deze jongen komt, dan moet er wel een ervaren vent bij die het kan overnemen als het toch tegenvalt. Deze jongen met Birighitti lijkt me wat dunnetjes.

  5

  1
 • Daan
  12 juli, 2018 - 11:56

  Als het allemaal waar is dan nemen ze met Muric wel een groot risico .
  Hij zal best talentvol zijn maar met 19 jaar en geen enkele ervaring op 1e elftal niveau snap ik deze keuze niet.

  3

  3
 • tripomatic
  12 juli, 2018 - 12:04

  @DeDislekt:

  Klopt. Daarnaast kan ik me herinneren dat Jurjus 1 seizoen bij De Graafschap de pannen van het dak keepte, vervolgens opgehaald werd door PSV, en er vervolgens tijdens z’n verhuurperiode bij Roda er geen jota meer van kon. ;-)

  4

  2
 • signase
  12 juli, 2018 - 12:23

  Oh ja, volgens BN de Stem… Nepnieuws om wc-papier te vullen. Ondertussen is Smulders gewoon keihard aan het zoeken naar een goede eerste keeper. Misschien speelt hij een spelletje met FC Rente om Brondeel gratis hiernaartoe te krijgen, misschien trekt hij een rookgordijn op en presenteert hij over een paar dagen een verrassing uit zijn hoge hoed. Ik wacht lekker af.

  4

  3
 • Echoes
  12 juli, 2018 - 12:33

  Vroeger handelsmerk van nac
  …. Goede keepers.

  3

  0
 • scheppioni
  12 juli, 2018 - 12:40

  hahahaha goed bezig NAC !
  Brondeel had van mij gratis nog wel mogen komen, maar geen geld naar fc fraude !

  5

  1
 • Tico
  12 juli, 2018 - 12:49

  Zou het misschien zo kunnen zijn dat Smullie stiekem toch met een iets wat ervaren keeper aan het onderhandelen is?
  Met hem weet je het immers nooit.

  1

  0
 • Henri
  12 juli, 2018 - 12:53

  Al dat gelul over leeftijd. Talentvolle keepers staan met hun 18-20 jaar in het doel. Zie grote keepers als Van de Merwe, Karelse (16 jr,), Van Beveren, Van de Sar, Neuer, Dasayev, Banks, Bonetti, Buffon (17 jr),Courtois (16 jr.)en Casillas. Heb je de kwaliteiten en de persoonlijkheid dn sta je er gewoon.

  12

  3
 • Dutchbird
  12 juli, 2018 - 13:17

  Iemand die bij MC derde keeper is moet wel wat kunnen want Guardiola gaat echt geen risico nemen met een onzekere grabbelaar. Brondeel zou daar nooit derde keeper kunnen worden.

  5

  2
 • Bierititie
  12 juli, 2018 - 17:18

  Een Birighiti met een solide verdediging voor zich zou best kunnen werken. De man heeft zeker goede wedstrijden gespeeld voor NAC. Was ook deels slachtoffer van de wisselingen en onrust op dit vlak. 2e kans geven en Muric eerst laten wennen.

  4

  5
 • Los Pollos Hermanos
  12 juli, 2018 - 17:36

  Haha dat mensen hier nog durven aangeven dat die biergieter nog een optie is. Slechtste keeper aller tijden. Kan er echt gewoon geen kut van. Heb geen goed woord over voor “die sympathieke man van Down under” hij is gewoon echt te slecht om prof te zijn.

  En zet gewoon die Pool onder de lat. Goede keeper, Mega talent. Laat hem maar lekker minuten maken. Kan NAC nog wat centjes op verdienen als hij zich in de Eredivisie ook kan onderscheiden. En ik denk dat hij dat kan. Hij is iig klasses beter dan biergieter.

  5

  11
 • 076Mike
  12 juli, 2018 - 18:05

  De enige logische reden die ik zou kunnen bedenken om Muric voor te trekken op Karol:

  Karol is eigen, NAC heeft geleerd van de “kapitaalvernietiging” omtrent Birighitti, en wil dit bij Karol voorkomen.. Dus kiezen ze ervoor het kapitaal van een ander naar de kl… te helpen..

  1

  1
 • Harrie
  12 juli, 2018 - 18:45

  Of speculeert Yadran weer eens met zijn eigen gedachtes en komt Smulders en Co met een ander op de proppen

  1

  1
 • tripomatic
  12 juli, 2018 - 18:49

  @Harrie:

  Dat zou opzich, heel eufemistisch uitgedrukt, niet de eerste keer zijn zeg maar.

  2

  2
 • ome cor
  12 juli, 2018 - 20:33

  Als je denkt dat de 3e keeper van City gelijkwaardig is aande 3e keeper van NAC alleen omdat ze beiden 19 zijn, dan snap je het wel ja… Pfft.

  Mensen die nu roepen “zet die Pool er maar in” zijn vergeten hoe het Noppert verging.
  En als Karol faalt schelden diezelfde mensen om het hardst op Smulders en vd Gaag.

  Gelukkig is vd Gaag de baas niet dat stelletje betweterige puntmutsen hierzo.

  8

  0
 • D'n directeur
  12 juli, 2018 - 21:16

  Die Muric is wel een beer van een vent, zou een heerser in de 16 moeten zijn. Hij laat zn eigen misschien wat snel uit de kast lokken ;).. Ben benieuwd wie het gaat worden!!
  https://www.youtube.com/watch?v=b6eo10CPsKk

  4

  0
 • ome cor
  13 juli, 2018 - 22:19

  @D’n directeur
  Als jij nou uit de kast komt, dan laat Muric “z’n eigen” wel uit de tent lokken.

  0

  0