Overal waar we komen

NAC zoekt nog een centrale verdediger en bij voorkeur twee middenvelders

NAC is voorlopig nog niet klaar op de transfermarkt, zo lijkt het. BN DeStem weet dat NAC nog een centrale verdediger, een aanvallende middenvelder voor de linkerflank en (als het even kan) nog een nieuwe centrale middenvelder.
De club versterkte zich al met Khalid Karami en is druk bezig Alex Gersbach vast te leggen. Met de komst van deze rechts- en linksback is de renovatie van de verdediging echter nog niet compleet. NAC hoopt deze transferperiode namelijk ook nog een nieuwe centrale verdediger vast te leggen. Als de achterste linie op orde is, verlegt NAC de aandacht naar de linie daarvoor. Ook op het middenveld moet er verbouwd worden. NAC hoopt allereerst op een aanvallende middenvelder, die op de linkerflank uit de voeten kan. Voor de winterstop werd die positie afwisselend door Mounir El Allouchi en Giovanni Korte ingevuld, maar dat beviel toch niet helemaal. Mocht er na deze transfers nog geld over zijn, dan wil het technisch hart een nieuwe centrale middenvelder aantrekken. Die nieuwe, voetballende middenvelder moet het gat opvullen, dat eigenlijk al sinds het vertrek van Manu Garcia bestaat. Anouar Kali, Gianluca Nijholt en Arno Verschueren konden in die rol nog niet overtuigen.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
22 Reacties
0    
Molenschot Loco

Waar zit Douglas???

0    
Gek

Ik snap niet dat NAC eerst geld uitgeeft voor een linksback (een transfersom volgens de geruchten), terwijl men er twee in eigen dienst rond heeft lopen. Natuurlijk hebben deze jongens zich nog niet bewezen, maar volgens mij ligt de prioriteit toch echt bij het binnen halen van een aanvallende middenvelder. Die hebben we namelijk niet in eigen dienst rondlopen op dit moment. Lijkt me voor nu en de toekomst vrij belangrijk om deze positie ook gewoon bezet te hebben zonder hulp van andere clubs.

Mede hierom heb ik toch stiekem de hoop dat Gersbach pas in de zomer komt of in elk geval gewoon transfervrij komt.

Steek dat geld maar in een aanvallende middenvelder, dan kan ik er mee leven dat de andere posities gevuld worden met transfervrije of gehuurde spelers.

0    
Los Pollos Hermanos

De meeste zullen dit wel een heel slecht idee vinden, maar waarom niet proberen Ibrahim Afellay te halen?

Word uitgekotst bij Stoke, al 1.5 seizoen en wil daar weg. Zal in UK geen kans meer krijgen en dat weet hij. Ken iemand die dichtbij hem staat en die zegt dat hij openstaat voor een return naar de eredivisie incl. een flinke geste doen op zijn astronomische salaris. Stoke werkt ook mee aan een vertrek.

Ja, dit is een probleemkind zo nu en dan, maar vd Gaag kan hem wel aan. En op het middenveld is hij gewoon wat we zoeken. Beter dan we zoeken, als hij zijn plezier in het spelletje weer terugvind. Lijkt qua spelt ook erg op onze Manu. Was daarin zo beweeglijk en goed dat zelfs Barca hem oppikte in zijn gloriedagen.

Gewoon proberen NAC. Nee heb je, ja kun je krijgen. Zou een stunt zijn!

0    
Quinn

@Molenschot loco; Eindstraat 22 in Breda

0    
Ric

Was te verwachten dat Pierre geen spits gaat halen. Die zit zijn zoon Sydney dan in de weg. Kan weleens een kapitale fout zijn. Mühren (valt tegen) en Sydney (mag je ook nog niet verwachten) komen (nog) tekort. Backup is echter wel noodzakelijk. Moet er niet aan denken dat Mitchell wegvalt!

0    
Tombola Breda

@Los Pollos Hermanos, hoe flink zou deze 'geste' op zijn salaris dan moeten worden? Want het verschil tussen zijn salaris bij voorgaande clubs en NAC is wel heuuuuuuul groot. Tevens denk ik dat NAC geen club is voor uitgerangeerde voetballers, laat staan lastige mannetjes met een verkeerde mentaliteit.

En ik snap wel dat ze eerst alles op alles zetten om het achterin goed neer te zetten. Want dat is gewoon het meest kritieke onderdeel van de ploeg. Als dat eindelijk goed staat kun je "overleven".

0    
Chris W.M.

In de vijver waar NAC in moet vissen kom ik een beetje bij deze namen uit;

Nieuwe centrale verdediger: Johan Kappelhof (transfervrij) of Jordy Buijs (volgens transfermarkt eind deze maand transfervrij, mij staat bij dat hij anderhalf jaar getekend had).

Aanvallende middenvelder, die op de linkerflank uit de voeten kan: Diego Biseswar. Is nu 30, speelt in Griekenland en heeft een aflopend contract. Of Soufyan Ahannach, zit bij Brighton maar komt niet aan de bak.

Zou ook kunnen kiezen voor zowel Biseswar en Ahannach, de een op het middenveld en de ander op de vleugel. En als alternatief Marvin Emnes eens bellen. Of die Queensy Menig? Speelt niet bij Nantes, zit daar zelfs bij de B ploeg. Eens informeren of ze zijn contract willen ontbinden.

Moet het toch een beetje zoeken in de vergeten Nederlanders. Baal als een stekker dat Zwolle zich lijkt te versterken met van Aken. Linksbenige CV van 24 met een marktwaarde volgens transfermarkt van 2.5 miljoen waarvan ze zijn contract gaan ontbinden.

0    
Joop Klepzeiker

@ Chris W.M.

Glenn Loovens
Jairo Riedewald
Ola John

Kunnen prima bij het rijtje 'mannen die een belletje waard zijn, maar dik salaris zouden moeten inleveren'

Zoals de buurmeisjes Anita haalde en ADO Kishna oppikte. Zijn overigens doorslaande successen.

0    
Oosterhout 3

Centraal die van Heerenveen pakken.... Vorig jaar nog 1 van de aanvoerders, nu magtie weg....
Informeer maar zou ik zeggen!

Middenvelder.... Ayoub?? (en links hebben we toch korte?, met daarachter Fernandes en Ilic?!

0    
F3

Heul rap te vrede verlengen, top speler voor nac!!!

0    
kopspion

Ik zou voorin toch ook nog graag een (linker) spits erbij zien komen
Stel dat te Vrede geblesseerd raakt of erger nog wordt weggekocht ???

0    
nacman

kan beter twee cv halen dan kan het duo peppie en kokkie of wel mets en koch onze beiden luchtdekkers ook weg

0    
scheppioni

As hij echt naar ons NAC zou willen en 100% wedstrijd fit dan zou dat helemaal geen verkeerde keuze zijn Los Pollos ! Kan op meerdere posities spelen met scorend vermogen !

0    
Swiffer

En een vervanger voor Muhren? Te vrede heeft al aardig wat kaartjes gepakt.

0    
De Scout

Een extra spits, achter Te Vrede is ook geen overbodige luxe!

Alleen Sidney als Stand-In lijkt me wat karig,,,,

0    
Ele

Botteghin?

0    
D.Trump

Bulthuis een optie?

0    
Brem

NAC neemt een enorm risico door geen spits aan te willen trekken. Mocht Te Vrede onverhoopt geblesseerd raken, dan hebben we een heel groot probleem.

0    
ik

etiënne Reijnen is blijkbaar een optie !!

0    
Dirk

Bulthuis, Buijs, Ramselaar, Armenteros

0    
PetöVI

Hahaha ahannach zie ik voorbij komen. Laat die pipomet zijn panty lekker weg blijven aub!

0    
Los muchachos del Breda

Ik zou gaan voor Ramselaar (CAM) en Sinkgraven (LAM).

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja