Overal waar we komen

'Alleen handtekening Gersbach ontbreekt nog'

De transfer van Alex Gersbach is zo goed als rond. NAC heeft zowel met de speler als met zijn club Rosenborg overeenstemming bereikt over de voorwaarden voor een transfer, zo meldt BN DeStem. Alleen de handtekening van de Australiër ontbreekt nog. 
NAC had al een mondeling akkoord met Gersbach en is het ook met Rosenborg eens geworden over een (minieme) transfersom. De transfer is in principe rond. Alleen de handtekening van Gersbach ontbreekt op dit moment nog. De 21-jarige back is nu nog met zijn land actief op de Azië Cup. Zodra Australië daar klaar is, zal Gersbach zich bij zijn nieuwe ploeggenoten voegen.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
13 Reacties
0    
Prager

Goed nieuws! Welkom!

0    
Oud Gastel

Als je filmpjes ziet , is dit een keurige versterking hoor!!

0    
Bart

Hopelijk vliegt Australië er snel uit dan. Welkom!

0    
Ivo

Ben wel benieuwd hoe ze bij hem terecht zijn gekomen. Wie van het technisch hart heeft hem zien spelen?

0    
MLBredaaa

Van de filmpjes vind ik het ook een prima speler, heb even snel wat rond gegoogled en er is een hele forumpagina over deze speler: (Nogmaals niet mijn mening maar denk dat wij wel een flink plens realisme kunnen gebruiken rondom transfers)

http://www.rbkweb.no/forum/viewtopic.php?t=7221&postdays=0&postorder=asc&start=850
(Geen idee of linkjes toegestaan zijn, maar deze is inhoudelijk)

paar google translate conclusies:
- As someone mentioned earlier here, it was worth a try from the potential when he was scouted, but he is weighed and found too easy.

- Towards Molde he was set up against Høystad in great shape and with Jebali in front of him who does not just put in a solid defensive job to help his back. Leipzig was simply better than RBK, they ruled everything without leaving the duck. So the banana shell Sandefjord at home. Not exactly optimal conditions for an ice-cold reserve to get into the starting lineup, so it becomes too easy to say that Gersbach did poorly.

- A bit annoying if we actually manage to lose money on someone who was outgoing contract and apparently quite cheap.

- I think Gersback can be good if he gets a bunch of fighting training.
I hope this is not happening in the RBK. He has too far left to reach a good level in relation to the stability we need over the next few years. Sell. Buy new.

0    
Steefl

Zal best een goede speler zijn.
Maar ik dacht dat we spelers gingen halen die de club en/of competitie kende om zo sneller ingepast te kunnen worden?
Nou ja, welkom.

0    
The Cosmic Gate

Ik ben benieuwd

0    
Rotterdammert

Dat is zeg maar wel het belangrijkste dingetje

0    
scheppioni

Te hopen 100% fit in ons BREDA !

0    
Breda vooruit

Een goede speler internationaal die naar nac komt, en degradatie ieder jaar moet voetballen raar verhaal.ben benieuwtd wat er achter zit heb alle trosse met talenten zien komen en was blij dat ze zo weer weggaan,

0    
Ivo

Voor mij is dit de categorie "waar halen ze die nou weer vandaan" waar NAC er al heel wat van versleten heeft. Het is blijkbaar lastig om spelers te contracteren die enigszins bekend zijn en zich bewezen hebben op eredivisie- of vergelijkbaar niveau.

Ik kan me niet voorstellen dat het technisch hart of een van de scouts (hebben we die nog?) deze jongen wel eens hebben zien voetballen. En dan komt het van horen zeggen, filmpjes, de reputatie van de clubs waar hij speelt, een rapportje van Man City of zelfs Football Manager. Zeg het maar. Waarschijnlijk heeft zijn makelaar hem aangeboden bij NAC.

Het kan een briljante versterking worden, maar net zo goed weer een zeperd. Ik schat de Noorse competitie wat lager in dan de Nederlandse. Leigh en zeker Carolina gaan het niet worden, dus duimen maar!

0    
maikolg

Australië eerste pot verloren dus hopelijk zo snel mogelijk in Breda dan (y)

0    
Bommetje

Graham Arnold is bondscoach van Australië.
Ik vermoed dat die contact heeft met Pierre en ze zo bij hem uitgekomen zijn.
Hij is pas 21 en Rosenborg zal niveau Feyenoord+ zijn dus heb goede hoop.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja