Overal waar we komen

Niemczycki geselecteerd voor Polen onder 20

Karol Niemczycki mag binnenkort zijn land vertegenwoordigen. De doelman is opgeroepen voor Polen onder 20. Met zijn leeftijdgenoten speelt hij in maart tegen Japan en Duitsland.
Polen organiseert dit jaar het WK onder 20. In voorbereiding op het toernooi, dat van 23 mei tot en met 15 juni wordt gespeeld, oefent Polen tegen de leeftijdgenoten van Japan en Duitsland. Voor Niemczycki vormen deze wedstrijden een mogelijkheid zich aan de supporters in zijn thuisland te laten zien én ervoor te zorgen dat hij straks een plekje in de definitieve selectie voor het toernooi verdient. De wedstrijd tegen Japan wordt op 21 maart gespeeld. Vijf dagen later volgt de wedstrijd tegen Duitsland.

Bron: B-Side Rats, Polska Times

Terug naar overzicht
45 Reacties
0    
Moppernac

Hij zal het beter doen dan Van Leer.
Slechter kan haast niet

0    
van Flieger

Karol is een leuke gast, vriendelijk en geintersseerd. En hij gaat ervoor.

Maar hij is kleiner dan van Flieger en dus niet de man van 1 meter 90 die mensen op deze site hem toedichtten. Hij is te klein. Zo'n keepertje geef je een 5 jarig contract ?

0    
Breda-Loyal

Heeft zich wel aardig ontwikkeld

Zie hem op de trainingen , warming up en bij de jeugd steeds beter in de lucht worden ( trainen op springkracht pays off )

Karol was eerst een prima grondkeeper die niets moest hebben van zijn luchtwerk ivm zijn lengte

Maar ook dat lijkt hij langzaamaan te verbeteren en veel completer te worden als keeper

Bij degradatie Zwarthoed verlengen als back up en Karol nummer 1 maken. Heb namelijk geen intresse meer om naar een NAC te kijken met spelers die het geen eene reet boeit wat er gebeurt binnen de club

0    
Bart

We hebben gewoon 3 kutkeepers waarvan karol hoe aardig hij ook is te kort komt.. karol is veelste klein we hebben een keeper zoals muric nodig.. met hem stonden we wss 3/4 plekken hoger kijk naar vvv hoeveel punten die vent pakt voor zn team.. ik ben paar weken terug naar de 2de Bundesliga geweest en je ziet daar echt alleen maar beesten van kerels onder de lat! Ga volgend seizoen voor de 2/3de keeper van Bielefeld of st Pauli of iets! Dat zijn echte doelmannen die niet terug trekken als de bal in de 5 meter komt. en haal een keeper die minimaal 1.95 is.. wat mij betreft mag van leer vandaag nog vertrekken en zet zwarthoed of karol maar op doel want dat gaat echt geen verschil maken. JTR er ook snel uit want die heeft geen keeper meer beter weten te maken ze keepen allemaal op brondeel na als JTR zelf in het jaar van degradatie!

0    
Ouwe Spionkop

ik geloof t repeterende geleuter verder wel hier. ik stort me in het feestgedruis.

0    
ome cor

@Bart
Een keeper als Muric kan NAC simpelweg niet betalen. Bovendien gaat die nooit in de eerste divisie spelen.

Ook de 2e en 3e keeper van een Duitse club hebben manco's anders waren ze wel ergens 1e keeper geweest.
Maar er lopen inderdaad wel keepers rond in Duitsland die het bijna hun leven geven om een bal uit het doel te houden, waar Nederlandse keepers haast bang zijn een grassprietje te vertrappen.

Neimczycki is een keepertje met een contract, als we dan toch gaan verliezen van PSV, geef dan zo'n jongen eens een kans om zich te bewijzen. Is het niet om van hem een toekomstig 1e keeper te maken, dan is het wel om het te kunnen verkopen.

0    
Ed

Afhankelijk waar we spelen zal hij spelen of bankzitten. Kkd is spelen ere is zitten

0    
Michel

Lengte voor een doelman is handig maar Casillas, Barthez, Navas etcetera zijn ook niet lang maar hebben beestachtige reflexen.

Nu is Karol wel 1,89 of 1,90 volgens Wikipedia, dus is een normale lengte voor een goalie. Plus dat hij een kans verdient na dit seizoen. Van Leer is er dan niet meer en dus moeten we dat opvullen met spelers van onszelf.

0    
FUALL

who gives a fuck, hij kan er niets van.

0    
Henk

@FUALL - FU2 kneus

0    
Ratjeduneerste

@ Fliegje

Man, wat een onzin. De jongen is 1,90. Terug te vinden op Transfermarkt, daarnaast vaak genoeg gezien/ gesproken om het te kunnen bevestigen. Kijk anders zijn Instagram-account eens en zoek de teamfoto waarbij hij tussen Mets (1,91) en MtV (1,91) staat. Hij is vrijwel evenredig lang.

Door zijn ietwat iele postuur lijkt hij kleiner, omdat er geen postuur Jeroen Zoet staat.

Maar ach, de staf van Polen -20 zal er minder kijk op hebben dan onze grote Flieg.


Karol, prima keeper, toekomstperspectief voor onze club en mag hopelijk nog vele vlieguren gaan maken! Om te beginnen volgend jaar in KKD!

0    
GeelZwartHart

Kan tie mooie ervaring opdoen. Hup Karol ! Hup Nac !

0    
drsMarcellus

Laat Karol volgend seizoen idd maar eens flink wat vlieguren maken in de KKD (er van uitgaande dat we toch wel degraderen) en dan met Zwarthoed als backup en mentor. Slechter kunnen we er niet van worden lijkt me.

0    
Wanbeleid

Dit manneke kan niet keepen het is niks en het word niks bedankt smulders...had diemers lammers en dervite in augustus binnen gehaald

0    
Ivo

Leuk talentje maar de komende seizoenen heb je een leider nodig in het doel, geen jongen die het allemaal nog moet leren.

Iedere versterking die nu nog komt moet het verschil kunnen maken.
Ik weet niet of Karol nog een seizoen in de O19 mag keepen maar ik denk t niet.

Dus Karol 2e keeper maken, keeper van de nieuwe O19 3e keeper, en gewoon serieus investeren in een goede eerste doelman.

0    
Henri

Ik heb de elftalfoto eens bekeken en Karol Niemczycki is net zo groot als JtR en Birighitti. Dus niet echt groot, maar ook niet klein, 1.89m volgens de VI. Ik zou zeggen, stel deze jongen na PSV gewoon op. Hij wordt over enkele maanden 20 jaar, dan is het wel tijd om er te staan. Slechter dan Van Leer zal hij het niet doen en op een opa uit Volendam zitten we ook niet te wachten. Goed genoeg is oud genoeg.

0    
Henri

Keeper Scherpen van Emmen is jonger en speelt al een heel seizoen degradatievoetbal. Bij NAC krijgen "talenten" altijd een kans op een basisplaats als ze 23 jaar zijn. Bij PSV, Ajax, Anderlecht etc als ze 17-18 jaar zijn.

0    
Lucas

Optimal golakepers hight 1.85-1.95 m
1.9 m Karol is optimal with jump from left and right foot apr. 4.70 m ( Karol ) - one od best results during tests.
Otherwise all goalkeepees would have only hight more than 2 meters ....

0    
Noad1976

Komt zwaar te kort dit zegt alles over wanbeleid nac

0    
Leendert

...toch leuk voor die jongen. Hup Niemczycki

0    
SjorsNAC

Goedzo lekker ervaring opdoen daar.

0    
[email protected]©

Onze vrienden van KSCL zijn helaas na 23 seizoenen, Europees en bekerwinst gedegradeerd.

0    
Buddha

Het feit dat Van Leer week in week uit mag blijven staab zegt heel veel. Zwarthoed/en of Karol hadden allang een kans verdient.

0    
scheppioni

Nee van leer huren pff, Karol heeft meer toekomst !

0    
Jesse

Als het echt een talent was had ie nou toch in de goal gestaan ! Talenten worden bij NAC al snel overschat en gaan tegenwoordig eerst bij Helmond sport spelen. Zijn geen talenten dat zijn spelers voor de hoofdklasse of eerste divisie. De echte talenten gaan op 14 jarige leeftijd weg bij NAC en gaan naar PSV , Ajax Feyenoord .

0    
Lucas

Jesse Karol played at 14 years old still somwhere on polish junior fields till 17 . Official contract with Nac since 01.01.2018

0    
ome cor

Dat Polen hem selecteert voor de nationale selectie onder 20 zegt volgens mij dat ie wel degelijk iets kan.
Maar gelukkig hebben we een mensen die zoveel verstand hebben van voetbal dat zij beter kunnen oordelen dan de Poolse bond en besloten hebben dat Karol er niks van kan.

Whoehahaha wat een gekkies heb je hier rondlopen.

0    
Breda-Loyal

@Jesse koekoek dat gaat niet binnen 1-2-3 binnen NAC dat een keepertje met zijn 18e al bij 1 onder de lat staat

Een Karelse stond er toen wel onder puur omdat NAC toen geen andere opties had

In het hedendaagse voetbal krijg je al snel de stempel talent als je haren op je zak net beginnen te groeien.

Karol is gewoon een prima keeper. Bij degradatie onder de lat zetten in de kkd. NAC moet is leren dat je niet automatisch beter wordt door spelers van buitenaf te halen , dat heeft dit seizoen wel gebleken op zijn zachts gezegd

Als hij dit seizoen een zwakke indruk op je maakt , kijk wie in godsnaam voor hem stonden toen hij de kans kreeg ( wedstrijden pre season en Excelsior thuis met Koch en Mets voor hem )

0    
Kipiani

Vandaag tijdens carnaval in de binnenstad nog vernomen dat Tim vorige week zaterdag avond definitief ontslag bij mw.Edelenbos heeft genomen, maar al een paar weken met Heracles aan het babbelen was.
Slapers.
Praat eens met je medewerkers, luister eens tijdens de jeugd trainingen, zet je antennes uit Gielen.
De Gemeente Breda was J.Gielen ook kotsbeu trouwens.
Schade. Dit gepruts. Onbeschoft. Typisch Bredaas onbeschoft.

0    
Zagge

Als NAC geen nacompetitie meer kan halen hem lekker in de goal zetten. Zo ook Loshi wat meters laten maken.
Maakt dan toch niks uit.

0    
Brabo F1

Nooit moeten verkopen die Brondeel. Voor die paar grijpstuivers heeft NAC het veelvuldige verloren. Kortzichtig gewin.

0    
Nacman

Bij een carnavalsfeest waar w aat sponsers aanwezig waren werd gezegd dat voor eind maart zowel een nieuwe ad en td voor nac zou zijn ook was er iemand van het opgeven technisch hart

0    
Nachoreca1

Als je toch dat Groningen in het linkerrijtje ziet staan komt het stoom helemaal uit je oren! Wij 2 puntjes na de winterstop.... waar ging het mis...?! Wat een teringbende en horror is het toch..

0    
Dutchbird

@van Flieger
Hebben we eindelijk iemand die groter is dan van Aalst, is het weer niet goed.

0    
Dutchbird

@Nacdictive
Zie mijn reactie op jouw bericht van 1 maart, 2019 - 19:50 bij het artikel over Gielen die nooit over opstappen heeft gedacht.

0    
Dutchbird

Wat zullen ze in Groningen blij zijn dat hun bestuur tijdens de winterstop niet bestond uit het supertrio van Aalst, Burema, van Weelde en hun buikspreekpop Gielen.

Het competente Groningse bestuur durfde wel een paar ton extra vrij te maken voor het niveau Sierhuis, Bruns en Bel Hassani. Ons technisch hart werd door het supertrio de boer op gestuurd met een enkele grijpstuiver. Genoeg voor één speler van dat niveau (Lundqvist) en enkele onzekerheidjes als Karami. Het bestuur van NAC gaf haar geld liever uit aan een interim vrouwtje dat hun bestuurlijke puinhoop nog wat groter maakte.

We zijn zeven wedstrijden verder. Groningen op de 8e plaats met 31 punten. NAC stijf onderaan met 17 punten, maar liefst 5 achter de Graafschap.

"De drie van Breda" waren oorlogsmisdadigers die nooit hadden mogen worden vrijgelaten. "De grote drie van NAC" zijn schurken die hun meerderheid op uiterst bedenkelijke wijze hebben verkregen en sindsdien geen enkele verantwoordelijkheid hebben genomen.

Maar let op mijn woorden, ze gaan nog heel veel spijt krijgen van die schurkenstreek op de grens van 2013 en 2104. Het daarna gevoerde wanbeleid en onbehoorlijke bestuur over NAC, groeit uit tot de ernstigste nachtmerrie in hun leven. Want hiermee kom je niet bij weg bij een volksclub van de omvang van NAC.

0    
Wanbeleid

Waar is Pierre bij studio kon niet samen met nac tog

0    
J Breda

* NAC 1 geselecteerd voor KKD

0    
Molenschot Loco

@ Wanbeleid.......in de Beyerd neem ik aan... carnaval vieren met zijn maatjes ....

0    
Dun Diëe

Dutchbird, je betoog begon goed. Maar nadat je over de drie van Breda begon zakte je af naar een bedenkelijk niveau..

0    
Jeffrey

Welke keeper er ook komt Jelle maakt hem echt niet beter. Jelle kan er niets van!

0    
a

Je denkt bij het aantrekken van Benjamin van Leer nou reserve-keeper bij Ajax, moet dus toch wel iets kunnen.
Nu is duidelijk waarom Ajax hem heeft verhuurd en een andere reserve-keeper heeft aangetrokken.
Ik weet niet of ik de enige ben maar ik vind het een ramp in de goal. Een bal overtikken gaat nog wel maar in het keepersgebied verliest hij elk overzicht en de moed om eens een bal van een schoen te plukken.
Heeft tot nu toe alleen maar punten gekost!!

0    
Belgische Naccer

We hebben een goede ervaren grote keeper nodig, die rust uitstraalt. Die van Manchester city..had het verschil kunnen maken...(dat was de grootste pech denk ik voor Smulders)

Vermeer is ook een goede...een type Babos. Ik denk dat Zwarthoed de beste keuze is op dit moment.

Maar van der Gaag kennende blijft hij NIETSPRESTERENDE spelers gewoon week in week uit opstellen. Kijk naar van Leer, Muhren, Allouchi, Korte (al geeft deze tenminste nog 100% van wat hij heeft). Het is dweilen met de kraan open als je niet ingrijpt.

Van leer heeft al zeker 20 goals tegen gekregen die normale keeper gewoon pakt.
Hopelijk leest er iemand van de technische staf de Bside rat en beseffen ze dat van Leer echt niet meer kan...!
Zet Zwarthoed er tegen PSV maar in. Kan hij meteen goed oefenen, en wordt het misschien eens een keer geen 5-1 maar 2-1!

0    
Lucas

Mr.Bart
AJAX - Onana 1.90 m
REAL - Courtouise - 1,99 m

who is better ?

0    
Lucas

van Flieger .
Mr.Bart
AJAX – Onana 1.90 m
REAL – Courtouise – 1,99 m

who is better ?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja