Overal waar we komen

Niemczycki in WK-selectie Polen O20

Karol Niemczycki mag zich op gaan maken voor een avontuur met Polen onder 20. De keeper is namelijk opgenomen in de WK-selectie. Het toernooi begint op 23 mei en wordt gehouden in Polen.
Het gastland zit in de poule met Colombia, Tahiti en Senegal. Voor Niemczycki is het niet de eerste keer dat hij wordt opgeroepen. Eerder dit jaar stond de keeper zelfs nog in de basis in de oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland. Deze wedstrijd werd verloren met 2-0. Niemczycki maakte een jaar geleden zijn debuut in het eerste elftal bij NAC. Hij mocht een paar minuten voor tijd invallen in de laatste competitiewedstrijd tegen Twente. Dit jaar keepte de Pool één volledige wedstrijd in het eerste elftal. Daarna moest hij genoegen nemen met een plek op de bank en minuten bij Jong NAC. Wij wensen Karol veel succes en hopen dat hij veel minuten mag maken!

Bron: B-Side Rats, NAC

Volgend bericht
El Allouchi: ''We waren geen team'' 59 reacties
Terug naar overzicht
14 Reacties
0    
Ed

Toekomstige keeper ??!

0    
Arie

Het zou zo mooi zijn, 75 jaar na dato weer een Poolse held die ons komt bevrijden van de keepersellende van de afgelopen jaren.

0    
nacman

het is een grootte ellende bij nac

0    
Real Robert

Gebruik van maken en in de zomer verkopen. Wanneer iemand bij een club als NAC al geen vaste keeper

is met 20 jaar, ligt zijn toekomst blijkbaar elders. Bij andere clubs staan jonge keepers gewoon op doel.

Vroeger bij ons trouwens ook.

Haal maar een goede spits voor dat geld en zet Cooremans maar op doel.

0    
Ric

Met alle beste bedoelingen zonder een negatieve zeikerd te willen zijn....
Ik heb echt niet het idee dat dit onze verrassing gaat worden. Mij bekruipt het gevoel dat hij te onzeker is. Geen keeper die uitstraalt dat alle ballen voor hem zijn, heerst in zijn 16 en zijn verdediging op zijn plaats kan zetten.
Overigens heb ik dat het hele jaar ook niet gezien bij van Leer.

Ik hoop zo dat ik het mis heb.

0    
Judge M.

Succes Karol!

0    
Ouwe Spionkop

Het niveau in Polen zal dan ook niet al te hoog zijn. Deze jongen kan me echt niet overtuigen. Hij is nog lang niet klaar voor het 1e en ik twijfel of dat ooit gaat gebeuren.

0    
Pizzabakker

Toch vreemd dat ze in Polen in hem blijkbaar wel een groot talent zien. Anders zouden andere jonge keepers die in Polen keepen hem wel uit die selectie houden denk ik. Polen heeft door de jaren heen toch prima keepers voortgebracht, dus daar zullen ze toch ook wel enige expertise hebben op dat vlak. Waarom zou zo'n jongen dan niet klaar zijn voor NAC?

0    
Marti

Deze jongen gaat het ook niet reden, staat in de goal of hij de wereld veroverd heeft .

0    
Ratjeduneerste

Neejoh Pizzabakker,

Alle snotneuzen zonder voetbalkennis hier op de site hebben er meer verstand van dan professionals die dagelijks met het vak bezig zijn!
Ze zien het daar in Polen allemaal verkeerd en sturen hem elke keer weer per ongeluk een berichtje of hij alsjeblieft mee zou willen met het nationale elftal want er zijn in Polen geen keepers van onder de 20 die een bal kunnen vangen!

Schei toch uit, jongen met veel potentie die zich op termijn kan ontwikkelen tot een grote waarde bij NAC, mist alleen nog een stukje volwassenheid. Ook niet heel gek als 19-jarige.

Er zijn maar weinig keepers die, zelfs in een competitie zo matig als de Eredivisie, wekelijks onder de lat staan van een 1e elftal op die leeftijd. Scherpen is een uitzondering die zijn gigantische postuur dan nog mee heeft waardoor hij nog enigszins capabel overkomt.

Mooi dat deze jongen zich weer mag melden voor een WK zelfs?! hoop dat hij zich kan blijven ontwikkelen en mag bewijzen bij ons NAC!

0    
7Hills

Veel zal afhangen van de verdediging voor hem of hij opgesteld gaat worden volgend jaar of niet. Met een paar ervaren ijzervreters voor zich kun je hem prima in de goal zetten.

Haal je alleen jonge gasten zonder al te veel ervaring dan moét je een ervaren keeper in de goal hebben om sturing te geven aan de verdediging.

0    
Ivo

Ik zet een tientje op dit scenario:

Karol schuift na de zomerstop door van 3e keeper naar 2e keeper. Hij wordt de vaste keeper van NAC 2, en de reservekeeper van NAC 1.

De keeper van O19 (Sem Custers) zal een klein contractje krijgen als 3e keeper en daarnaast zoeken we nog een dijk van een eerste keeper.

Een terugkeer van Jorn Brondeel of Tim Coremans sluit ik niet uit.

0    
scheppioni

Talent heeft hij wel, maar dat is niet voldoende ! Hopelijk slaagt hij bij ins NAC, zou goed zijn, keeper zoals destijds d'n Karel !!!

0    
ome cor

@Marti
Jij ook niet qua spelling pfffff

Maar als NAC hem geen kans geeft dan moeten ze hem laten gaan.
Of als 1e keeper bij Helmond of helemaal afscheid nemen. Niet nog langer aan het lijntje houden als 3e keeper.
Dat is zonde.

@Ivo.
Brondeel of Coremans zou best kunnen inderdaad. Coremans wil i.i.g. heel graag,

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja