Overal waar we komen

Nieuwe ticketshop voor NAC

Vanaf maandag gaat de nieuwe ticketshop van NAC live. In samenwerking met hoofdsponsor CM is er gewerkt aan een nieuwe versie van de site NACtickets.nl.  Seizoenskaarthouders, clubkaarthouders en leden van de Club van 1912 kunnen vanaf maandag inloggen op de nieuwe site.
Als je voor de eerste keer gaat inloggen zul je wel een nieuw wachtwoord aan moeten maken. Door in te loggen met je e-mailadres of relatienummer krijg je automatisch een e-mail waarin je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Daarnaast gaat vanaf dinsdag de wedstrijd NAC-ADO in de verkoop. De Club van 1912 leden mogen dan vanaf 9 uur kaarten kopen. Vanaf woensdag mogen ook de (S)CC-houders kaarten kopen. Voor de wedstrijd die op 25 januari wordt gespeeld geldt een ClubCardverplichting. Seizoenskaarthouders kunnen maximaal acht kaarten kopen en ClubCardhouders hebben een limiet van vijf kaarten. NAC raadt aan om voor de start van de verkoop een nieuw wachtwoord aan te maken, zo voorkom je namelijk mogelijke vertraging met het kopen van je kaarten. NAC gaat in de toekomst verder met het ontwikkelen van de ticketshop. Binnenkort zal namelijk het nieuwe 'secondary ticketingsysteem' worden gelanceerd. Hiermee kunnen seizoenskaarthouders die niet kunnen tijdens een thuiswedstrijd alsnog hun plek aanbieden. Daarnaast zal er in de toekomst de mogelijkheid worden gecreëerd om makkelijker te zien welke vrije stoelen er zijn rondom jouw plek als seizoenskaarthouder. Dit is bijvoorbeeld handig voor als je iemand mee wilt nemen.

Bron: B-Side Rats, NAC

 

Terug naar overzicht
9 Reacties
0    
AJ

Het houdt niet op..... wat zijn we met elkaar lekker bezig...!!! #TROTS!!!

0    
F3

T is wel te hopen dat het "secundary ticketing" systeem goed wordt beveiligd zodat er geen 2e fake tickets worden aangemaakt.

0    
Breda

Weet iemand wanneer de kaarten voor De Graafschap uit worden verkocht?

0    
Ivo

Mooi! Goed bezig allemaal.

0    
@Breda

Maandag uitkaart+
Dinsdag 1912 leden
Woensdag reguliere verkoop
Alles om 09:00!

0    
Hondenkop

Naaitum

0    
Ratje

Indien seizoenskaart houders hun plek beschikbaar stellen in zake secondaryticketing, en dus meetellen voor de bezettingsgraad immers 2 x inkomsten voor nac , gaan wij dan potdomme de eerste nederlandse club worden die na de hoogste bier omzet ook boven de 100% bezettingsgraad gaan ? Wat een club jonguhh hugodver.

0    
West-Ham⚽️

CM...... betaalkosten rekenen voor IDEAL betaling. ??????

0    
Arie

Fijn ook dat onze club alles uit de kast heeft gehaald om de verplaatste pot tegen Ado van die kutvrijdag af te krijgen. NOT!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja