Overal waar we komen

NAC levert twee jeugdinternationals aan KNVB voor stage

Opnieuw doet de NAC jeugdopleiding goede zaken. Oualid Agougil (NAC O14) en Aïmane Jaddi (NAC O15) hebben beiden een uitnodiging gekregen van de KNVB voor een trainingsstage.
Agougil mag zich op 21 en 22 januari melden in Zeist. Daar volgt hij een tweedaagse trainingsstage bij Nederland O14. Zijn teamgenoten Jaydino Jacobys en Mostapha Rached staan op de standby lijst. Jaddi mag een eendaagse stagedag afwerken voor Oranje Future O15. Jaddi wordt verwacht op 22 januari op het trainingscomplex in Zeist waar er onderlinge wedstrijden gespeeld zullen worden tussen diverse talenten van verschillende clubs.

Bron: B-Side Rats, NAC Jeugdopleiding

 

Vorig bericht
Te Vrede: ''Ik voel me thuis bij de club'' 73 reacties
Volgend bericht
Nieuwe ticketshop voor NAC 9 reacties
Terug naar overzicht
24 Reacties
0    
Beest

Zullen wel weer weg worden gehaald voor een dubbeltje.. En dan zijn we trots dat nac zulke spelers heeft afgeleverd. We schieten er alleen geen kut mee op.

Iemand een idee wat nac maximaal kan vangen?

0    
Judge M.

Een teken aan de wand dat de jeugdopleiding uit het diepe dal gekropen is met steeds meer jeugdinternationals die we afleveren. Hulde aan Gillisen en de staf!

En mannen, heel veel succes!

0    
ßred@

Ik begrijp niet zo waarom Beest al die duimpjes omlaag krijgt.
Wat hij zegt klopt wel. Het is frustrerend dat de talenten op zeer jonge leeftijd weggekaapt worden door de 'grote' clubs. De relatief kleine clubs in Nederland worden leeggeroofd door Feyenoord, Ajax PSV. Terwijl die clubs weer worden leeggehaald door de echte grote clubs in het buitenland. Vervolgens moeten wij weer gaan huren van zowel clubs als ajax als de andere echte grote clubs.

Hier moet iets aan gedaan worden van bovenaf.

Verder blijft dit natuurlijk super goed nieuws en hoop ik dat deze gasten succesvol mogen worden.
Super dat de club steeds meer eigen talenten weet aan te leveren. Ga zo door

0    
Beest

@Bred@

Ik had het iets anders kunnen brengen en te melden dat ik ze alle succes wens uiteraard.

Wat je zegt klopt zeker. In mijn ogen is nac nog steeds een grote naam. Veel groter als een fortuna, vvv en pec om maar een paar te noemen. Des te vreemder vind ik het dat die clubs bakken met geld binnen krijgen en nac ( buiten afgelopen zomer) nooit. Gilissen en co doen geweldig werk maar zolang de grote talenten ( bijvoorbeeld die keeper die naar feyenoord is gegaan ) voor een appel en een ei weggaan, schiet het niet op

0    
Sia

Wesley Hoedt mag vertrekken bij Southampton. Halen!

0    
Beest

@Sia dat salaris kan nac toch never nooit niet gaan betalen

0    
Sia

@Beest misschien kunnen we hem huren.

Over huren gesproken: het technisch hart heeft volgens BN De Stem een voorkeur om geen spelers meer te huren. Dat is een goede stap want hoewel iedere voetballer een passant is, geldt dat natuurlijk met name voor huurspelers.

0    
scheppioni

Zo is 't Judge M !

0    
G00Ser

@Beest,

Ik meen dat NAC een vaste (maximale) vergoeding krijgt van 150.000,-.

En tuurlijk is het spijtig dat deze talenten naar clubs als PSV/Ajax gaan, maar zoals Judge M.
11 januari, 2019 - 12:04 zegt, het geeft aan wat het niveau van NAC is. Schijnbaar is NAC tegenwoordig in staat om dergelijke talenten af te leveren, en geloof me, er blijven er echt wel een paar hangen bij NAC.

Hoe dan ook, het is een groot compliment voor NAC.

0    
Wanny

Als het algehele niveau van de opleiding omhoog gaat, zal er altijd wel talent doorstromen naar het eerste. Dan zullen de echte toppers misschien nog steeds jong vertrekken, maar dat kun je dan beter opvangen met het niveau daar net onder.

Het zou wel goed zijn als er een afspraak kwam dat eredivisieclubs geen jeugdspelers van elkaar overnemen. Dan zal het niveau in de breedte ook omhoog gaan.

0    
Rubenac

Wolverhampton Wanderers verscheurt contract Gladon
16:33 – Paul Gladon is niet langer speler van Wolverhampton Wanderers. Zijn management Wasserman laat weten dat de wegen van de aanvaller en de Premier League per direct scheiden. Gladon speelde de afgelopen maanden op huurbasis bij Sint-Truiden, maar zal niet terugkeren bij de Belgische ploeg. Dat betekent dat Gladon op zoek kan naar een nieuwe club.

Is dit zon buitenkans.?

0    
kopspion

Vraag me af of Gersbach en Lundqvist nu wel of niet komen....ik had begrepen dat men van beiden deze (nu voorbije) week duidelijkheid wilde hebben !?

0    
Bou

@bred@ dat is nu eenmaal het lot van NAC helaas, maar NAC doet dit natuurlijk zelf ook bij de kleinere clubs en de amateurs. De top 2 of 3 zeggen voor de bühne wel dat de competitie sterker moet worden maar dat interesseert ze geen reet, zolang ze maar mee doen met de CL en spelers met winst verkopen zijn ze tevreden. De uitspraak van Marc O van Ajax dat zij het Bayern van Nederland moeten worden zegt natuurlijk genoeg. En de KNVB heeft geen flauw idee, de meesten denken alleen maar aan het pluche.

0    
Breda1965

Ik bedoel hier verders niks mee,maar je zou over een jaar of 7 maar verslaggever zijn van een wedstrijd van NAC,da wordt lachen gieren brullen met het uitspreken van die namen,ik hoop dat ze het gaan maken.

0    
Harrie

Je loopt altijd de kans, hoe jammer ook, dat een goede speler vertrekt naar een topclub. Het is niet vanzelfsprekend dat wanneer een jeugdopleiding zich ontwikkeld alle goede spelers zomaar weggaan. De internationals spelen echt niet allemaal bij de topclubs. Wel moet onze opleiding zorgen dat de spelers zich kunnen doorontwikkelen bij NAC. Daarom is het super dat 019 en 014 op het allerhoogste niveau spelen. Hopelijk kunnen 017 en 015 ze volgen door in de 2e seizoenshelft te promoveren. Snel die goede jeugdtrainers langdurig vastleggen en belonen voor hun goede werk. Daar gaan we zeker van profiteren op lange termijn.

0    
Arie

Deze jongens worden ook opgeroepen voor deze stages om de topclubs in de kaart te spelen.
Die kunnen zo gaan kijken of ze er tegen de beste leeftijdsgenoten bovenuit steken en meteen schakelen en ze komen ophalen bij ons.

0    
RV

Precies wat Wanny zegt, als het het niveau omhoog gaat dan wordt alleen de echte top weggekaapt. Ik heb al veel talenten bij NAC zien vertrekken die alle jeugdelftallen hebben doorlopen maar daarna zelden meer iets van gehoord.

Als je wilt concurreren dan moet je een samenwerking starten. Dat was jaren geleden een ideale gelegenheid geweest met Willem II. Maar dan spelen er allerlei belangen en sentimentele gevoelens (vaak ook alleen op gevoel in plaats van realisme gebaseerd) en wordt het van de baan geslagen. Wat dat betreft hadden we de jeugdopleiding anno 2019 met een goede samenwerking echt al naar een veel hoger niveau kunnen tillen. Bij Willem II deed men het rond die tijd namelijk enorm goed rond die tijd, het gevolg met het geld wat daar gaat binnenstromen is bekend. Dat is het verschil tussen een stabiele eredivisieclub voor de komende 5 jaar of een club die er elk jaar weer voor moet vechten.

Neemt niet weg dat de jeugdopleiding bij NAC met de beperkte middelen die er zijn het echt wel behoorlijk doet. Aan Gudelj is ook een behoorlijke cent verdiend maar zo'n speler moet je iedere 2 jaar een keer kunnen inpassen en verkopen.

Als NAC 1 weer gaat presenteren is er ook weer jeugd die misschien juist wel wil blijven. Want laten we eerlijk zijn, veel jeugd die is doorgestroomd de laatste jaren (Van de Weg, Hooi, El Allouchi, Schalk...) maar ook een beetje uit gebrek aan kwaliteit in de selectie.

0    
RV

Met een samenwerking bedoel ik overigens niet per definitie Willem II maar er is in deze regio zoveel potentie voor vruchtbare samenwerkingen. Ook met Feyenoord en PSV. Eigenlijk vreemd dat we zo dicht bij deze clubs zitten en er daar zo weinig gebeurd.

We verhuren alles aan Helmond en Oss maar waarom kunnen die clubs als Feyenoord en PSV nooit iets voor NAC betekenen? Bij Feyenoord zijn ze zelfs vaak opgevoed met dezelfde mentaliteit als we hier graag zien. Persoonlijk zou ik daar liever iets zien gebeuren dan vanuit die hele database vanuit City met al die passanten.

0    
Ronnie

Een hele andere vraag.... weet iemand toevallig waar we tegen gewone normale prijzen tickets van FC St Pauli kunnen kopen ?

0    
Harrie

RV, de afvallers uit de opleiding van Feyenoord en PSV zijn intussen meestal al niet goed genoeg meer voor NAC. Het niveau van onze eigen spelers ligt intussen al hoger. Dat toont O19 bijvoorbeeld in de competitie door op het hoogste niveau te presteren tegen de toppers van de topclubs. De reserves (zijn de afvallers) zijn dan ook geen meerwaarde. Degene die laatste jaren van die clubs toch in de NAC opleiding zijn gekomen zijn al weer afgevallen of reserve.

Zie ook de status van Carolina (jarenlang PSV) vs Mashart (eigen jeugd). Of, in mindere mate, Koch vs Klomp.

0    
Henkie

Sol vertrekt bij de stillems. Komt goed uit voor aanstaande zondag.

0    
Nicky

Ronnie https://www.fcstpauli.com/tickets/heimspiele/

0    
Nikey

Tapia sluit maandag bij Willem II aan op huurbasis.
Tenminste dit is zo goed als rond.

0    
B

@nikey

Dit is een NAC site. Dit had je op een andere moeten plaatsen....

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja