Wij gaan niet opzij

24 juli eerste oefenwedstrijd NAC. Tegenstander BSC

Praatpapegaai

NAC gaat over zeven dagen de oefencampagne beginnen tegen BSC. NAC heeft de intentie om 200 toeschouwers toe te laten bij de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen.

NAC zal de wedstrijd in Zundert spelen op het trainingscomplex. Tegenstander BSC uit Roosendaal komt uit in de vierde klasse en zal dus gaan dienen als eerste sparringspartner van het seizoen. NAC wil graag 200 supporters toelaten op het complex zodat de supporters hun NAC-tekort weer een beetje kunnen inhalen. Of dit gaat lukken is nog onbekend.

Op 5 augustus is de volgende oefenwedstrijd, wederom op Bredanello. Hierin is Baronie de tegenstander. De hoofdklasser uit Breda is meteen een wat grotere test voor de mannen van Maurice Steijn. 9 augustus kan je wel alvast groot in de agenda plaatsen. NAC oefent dan in en tegen Dordrecht. Deze wedstrijd wordt volledig uitgezonden op FOX Sports. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
13 Reacties
37   7  
Buurman

Voor zo’n club als BSC een hoogtepunt. Hartstikke leuk. Voor een profclub warm draaien en de doelpuntenmachine op gang brengen.

11   34  
Ouwe Spionkop

Wat is de zin ervan tegen een 4e klasser te spelen? Laatste jaren hadden we dit toch afgeschaft.

5   6  
Bou

@spionkop neem aan dat nac dat niet gratis doet

21   4  
Maarten

Zal wel met binding te maken hebben met t achterland plus wat vergoeding

10   3  
DeZuidHollander

24 Juli is niet over 7 dagen maar over 5 ?

37   7  
Buurman

Voor zo’n club als BSC een hoogtepunt. Hartstikke leuk. Voor een profclub warm draaien en de doelpuntenmachine op gang brengen.

40   14  
Viking

Die nogal overdreven publiciteit van omroep Brabant rondom willem2 komt me langzaam een beetje m’n strot uit...
Zelfs toen NAC rond 2008 tot en met 2009 het geweldig deed kregen ze niet zoveel publiciteit....
Die overdreven clubliefde van de kruiken naar w2 begint nogal eng te worden en ze geilen daar op elke publiciteit die ze maar krijgen...
Tuurlijk mogen ze daar trots zijn op hun club, maar waar waren ze toen ze 2x achter elkaar degradeerde...
Toch wel een vorm van plastic fans en gloryhunting ten top!

Ooit worden de rollen omgedraaid en zit de helft van broekhoven weer in de Amsterdam Arena!

5   18  
Ouwe spionkop

Binding met achterland? Het is gewoon in Zundert.

15   4  
Ratjeduneerste

@Spionkop

Heb je van Corona gehoord en de restricties in ons land? Of leef je onder een steen?

Ze kunnen het ook in Roosendaal organiseren maar daar zijn de faciliteiten 10x minder. Dus in Zundert is prima. Als ik kan, kom ik kijken!

18   13  
Sanseveria

Wat bezielt NAC in vredesnaam om die wedstrijden in Zundert te spelen? Het is onbereikbaar voor jeugd op de fiets die juist niet meetelt in de 1,5m afstand. Er is geen horeca, geen sanitair, geen parkeerplek voor bezoekers en slechts aan de helft van het veld kan er publiek staan.

Is het veld in het stadion nog niet gereed? Daar kan je zonder problemen 2000 man kwijt waarbij je meteen kunt testen hoe het toelaten van publiek verloopt en alle kinderziektes verwijderen. Of gaat NAC daarmee wachten tot de eerste competitiewedstrijd?

12   2  
Joo

Geregeld via Babos lijkt me.
Prima om lekker veel wedstrijden in de voorbereiding te hebben. Het niveau van de tegenstander is totaal niet van belang in de eerste weken van de voorbereiding natuurlijk. Gewoon lekker die wei in en plezier maken!

Hup NAC.

5   1  
brouwers

je moet ergens tegen beginnen, had beter in Roosendaal geweest, kantine en tribune enzo, net als alliance , maar we mogen blij zijn dat het weer begint

4   1  
Tante Annie

Weet iemand toevallig hoe laat de wedstrijd is en of deze echt op de 24ste is of op een andere dag? En wanneer begint de kaartverkoop? Bvd
HUPNAC

1   5  
Toontje1964

Waar kan ik een jaartje kopen?

Laad alle berichten na dit bericht in