Wij gaan niet opzij

NAC oefent op 18 augustus tegen RKC Waalwijk

Praatpapegaai

Wederom een nieuwe sparringspartner voor NAC in de voorbereiding. Ditmaal een niveautje hoger. RKC Waalwijk zal de tegenstander zijn in Waalwijk.

Zo heeft NAC een zeer uitgebreid oefenprogramma inmiddels. Waar volgende week de wedstrijd tegen BSC op het programma staat, gaan we in augustus een aantal mooie potjes tegemoet. Op 1 augustus gaat NAC een wedstrijd tegen SC Heerenveen spelen, 5 augustus tegen Baronie en op 9 augustus tegen Dordrecht. Daar kunnen we nu dus ook negen dagen later RKC Waalwijk aan toevoegen. 

Bron:
B-Side Rats, RKC Waalwijk
33 Reacties
60   3  
Geraldo

Is gewoon klasse dit soort tegenstanders in de voorbereiding!

60   3  
Geraldo

Is gewoon klasse dit soort tegenstanders in de voorbereiding!

22   36  
Rubenac

Wie gaan deze wedstrijden spelen?
021 combi met 1e elftal?

9   8  
Nacman

In wolk en vaart de boot

35   3  
Scheids!

Dit zijn tegenstanders waar je er eigenlijk met een basisteam al moet staan en niet eindeloos moet gaan wisselen om de tweede garnituur een kans te geven!

21   9  
Scheppioni

Tis wel akelig stil bij ons NAC, zijn er alweer weg bij ons NAC, maar nog niks erbij en de voorbereiding begint al bijna weer !??

18   13  
Toontje

Nu hebben we eindelijk een keertje fatsoenlijke oefenwedstrijden...maar helaas nog geen selectie die KKD waardi is laat staan van hoger niveau.

29   10  
geelzwartwit

Is er al gezegd dat we geen complete selectie hebben en er spelers moeten komen en gevraagd wat Blijlevens daarvan vindt en dat Van As bij Roda zit? Of gaan we dit oeverloos herhalen ?
Komkommertijd.

Top al die oefenwedstrijden en hoe mooi zou het zijn als Steijn het voor elkaar krijgt het met deze selectie al goed te doen.

Ps. Volgens mij zijn ze gewoon met de selectie bezig en trekken ze hun eigen plan daarin en helpt de roep om spelers nul komma nul.

25   3  
Henri

@GeelZwartWit
Maurice Steijn heeft begin vorige week verklaard dat ze de eerste twee weken gaan gebruiken om de huidige selectie te inventariseren. Dus ik verwacht deze week eerlijk gezegd nog helemaal niets.

9   3  
geelzwartwit

@henri mijn tekst had dezelfde insteek. Ik hoop dat we nu niet 100 keer de reactie "wanneer komen er spelers" komt.

Ik vroeg het me af omdat het onder dit bericht alweer meerdere malen gevraagd is.. Cynisch dus

21   6  
Semsi

W2 gaat voor Ruiter, kans is dus groot dat Olij bij NAC blijft. Zie hem niet naar Heerenveen gaan.

27   33  
Viking

Douglas naar de Eagles, word het niet eens tijd dat NAC ook eens een paar sterke verdedigers gaat halen want de laatste jaren is het nogal gatenkaas achterin! (bijv met corners extra doelpunten makers)
die gast is nog maar 32 die kan daar in Deventer zeker nog wel een aantal jaren mee...

15   3  
Sjef de gevulde koek

Nac is bezig met een spits. Eerste keuze Veldwijk heeft na een goed gesprek te kennen gegeven in Korea te blijven toch en dat is jammer. Wie keuze 2 is waar ze een gesprek mee hebben gehad weet ik niet. Ben benieuwd is wel prioriteit nummer 1 idd geval.

32   1  
DenN

@Viking

Douglas heeft al twee jaar geen profwedstrijd meer gespeeld, is 20 kg afgevallen en nog steeds te dik. Bovendien afgetest door Emmen (en Twente).

Gaat zijn conditie op peil houden bij GAE, (nog) geen contract.

Is alleen op papier en de weegschaal nog een grote naam

12   16  
Baa-baas

Zoveel nieuwe spelers hebben we niet nodig hoor. Vervanger voor Verschueren (Kali?) ,een middenvelder en een spits. Achterin en in de goal al ruime bezetting. Totdat er iemand weggaat natuurlijk.

16   2  
Sjef de gevulde koek@baa-baas

We hebben idd spelers zat alleen de kwaliteit is er niet bepaald. Overigens met kali en Greg kom je daarin al weer een eind in verhouden tot volgend jaar. Maar wat wat je vergeet te zeggen is dat we maar 1 ding echt missen en dat is snelheid en diepgang voor. Een fatsoenlijke buitenspeler hebben we niet . Met een goeie spits en diepte op de zijkanten kom je al een heel eind

8   5  
ome cor

Oefenen tegen clubs uit de eredivisie, zelfs als ze RKC heten en eigenlijk net zo in de eerste divisie thuis horen als wij in de ere....is altijd mooi.

Ben benieuwd waar we nog versterking gaan krijgen, maar laten we niet doen alsof het een ramp is dat we twee weken geleden de selectie nog niet rond hadden.
Alles komt goed en na een paar competitie wedstrijdjes hebben we net zoveel promotie zekerheid als vandaag.

Have a little faith in....... NAC

4   7  
Baa-baas

@ Sjef
Op zich mee eens. Maar toch verwacht ik van Bohui nog wel wat. Vorig jaar in de voorbereiding zag je juist dat hij wel in staat was om een mannetje te passeren. Met Stokkers en een nieuwe voorhoedespeler kom je al een heel eind. Daarnaast nog een creatieve middenvelder die voor de nodige assists kan zorgen en je bent al een heel eind. Ik denk dat gezien de grootte van de selectie er op dit moment weinig geld is om boodschappen te doen. Daarnaast elk jaar met weer nieuwe 8 à 9 spelers beginnen schiet ook niet op, leert de ervaring. Gewoon voortborduren op de basis van vorig jaar met (hopelijk) aanvallend voetbal.

2   9  
Dirk

boussaid nog een optie ?? En zit vd gaag nog bij selectie of is die ook vertrokken ? Gerucht ging dat in Portugal zou trainen

0   4  
Nacman

Waarschijnlijk Tom boeren was 2e kneus

12   16  
Ouwe Spionkop

Met het vertrek van Verschueren zijn we er flink op achteruit gegaan.
Mensen die denken dat Kali dat op kan vangen hebben geen verstand van voetbal.
Kali is een puur verdedigende middenvelder. Een balafpakker.
Verschueren was een loopwonder op het middenveld die zijn goals ook nog meepakt.
Leigh gaat gewoon vertrekken. Die wil naar Engeland.
Hecke zal ook vertrekken, Olij en Monsalve en Dogan misschien ook.
Vorig seizoen kwamen we al veel kwaliteit tekort voor een toppositie en nu ben je nog verder van huis.
Alleen als er nog veel kwaliteit bijkomt en snel want goede spelers zijn gewild zie ik het een beetje zitten.

10   3  
TvB

We moeten geduldig zijn. Bij start competitie zullen er genoeg staan. Denk dat Steyn ook wel positieve invloed heeft op aantrekken spelers.
Kortom komt goed

6   14  
Henk Oomens

Wanneer horen we iets over versterking en NAC voetballers?? Er staat nog geen elftal voor promotie!!!!!!!!

2   4  
Scheppioni

@ Dirk
Boussaid krijgt een kans in utreg, zat met iemand die ik goed ken bij utreg 1 tegen antwerp, al is dat middenveld qua concurrentie hoog !

13   18  
Nr. 20

Mits niemand vertrekt...
Verdediging ok
1 aanvallende middenvelder
En 2 echte buitenspelers dienen dienst spelen van van Hooijdonk. Echt stel Van Hooijdonk op en met 2 goede buitenspelers schiet hij er met gemak 20 in!

6   0  
Ad B uit Roosendaal

Prima tegenstander voor een oefenwedstrijd.

Mooie test met daarna nog een korte tijd om correcties aan te brengen.

5   3  
ome cor

@oude spionkop
Gelukkig heb jij er nog verstand van, dan.



Pffft

2   0  
Harrie

https://www.transfermarkt.nl/nac-breda/kader/verein/132

18 spelers en 2 keepers, daarnaast nog 6 jeugdspelers waarvan 5 met een contract die zijn aangesloten in Zundert.

Voor er nieuwe spelers komen zullen er eerst moeten vertrekken. Hiervoor zijn we afhankelijk van interesse van andere clubs voor de betere spelers zoals Van Hecke, Olij, misschien nog Leigh en daarnaast de mening van Steijn voor overbodige spelers. Dit zal voornamelijk pas gebeuren naar enkele oefenwedstrijden en het liefst serieuze tegenstanders en niet na BSC.

4   2  
Ivo

@Ouwe Spionkop

Verschueren gaat echt wel vervangen worden. Leigh zal ook nog wel vertrekken en als die klapper van van Hecke doorgaat heb je helemaal ruim voldoende budget om een goede selectie weg te zetten.

Als TvdA en Hyballa niet als een stel verwende kleuters had samengewerkt, waren we al verder geweest, maar het is nu niet anders. Ik verwacht deze week al wel versterkingen.

1   0  
Ivo

O, wacht, helemaal vergeten, morgen sluit de 1e fase van de tranfermarkt:
https://eredivisie.nl/nl-nl/nieuwsbericht/transfermarkt-in-nederland-verplaatst-1-juli-open

Wanneer start de 2e fase? Kan ik zo gauw nergens vinden.

1   1  
Harrie

@Ivo je praat teveel over “als”.
Voor van Hecke is momenteel geen daadwerkelijke interesse en al helemaal niet voor een klapper.

De transfer window zal verder gaan in half augustus en eindigt half oktober (9 weken). Tussentijds kunnen wel spelers zonder contract aangetrokken worden en dat is wel waar NAC het mee moet doen.

3   1  
M.H. te R.

Ik ben bang dat we de komende periode niet veel namen gaan horen. Wen er maar aan. Blanco heeft geen lijntjes meer . Manders en Steijn houden hun mondje dicht.

4   0  
Grote kerk

RKC. De angstgegner.
Nac verliest daar bijna altijd. Met de huidige selectie al helemaal.

0   0  
Harrie

Blanco heeft nog steeds een lijntje heel dicht op het vuur.

Laad alle berichten na dit bericht in