Overal waar we komen

3000 gouden seizoenkaarten een feit!

Praatpapegaai

NAC heeft al van meer dan 3000 supporters onvoorwaardelijke steun gekregen. De teller van de gouden seizoenkaarten blijft gelukkig maar doortikken waardoor supporters nu al een enorme bijdrage hebben geleverd.

De gouden seizoenkaarten zijn nog tot 31 mei te bestellen. Dus er resten nog 10 mooie dagen om je plekje voor volgend jaar alvast veilig te stellen en NAC onvoorwaardelijke steun te bieden. Met de teller op 3000 zijn er nu dus ook al 30 NAC-shirts die met handtekening in de veiling gaan. 

Nog niet verlengd? Klik dan hier!

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
38 Reacties
85    
Peetje

Met pijn in mn hart ben ik helaas niet meer in staat om na 9 jaar seizoenskaarthouder te zijn een sk te halen. Corona heeft mn onderneming zo hard geraakt dat ik momenteel bezig ben om alles overeind te houden. Ik heb nog 260 eu op mn rekening maar ik moet ook eten, hoop dat alles goed komt en dat ik alsnog mn seizoenskaart kan halen.

25    
Moppernac

Dat is al heel mooi.
Nu ook nog de goude tijden terug komen!!!!!

36    
Molenschot Loco

Off topic kijk ff op voetbal primeur!!! Borussia Mönchengladbach heeft een giga gave actie neer gezet er staan 20.000 kartonnen foto's van fans die op stoelen staan die hebben hiervoor allemaal een foto ingezonden en betalen hiervoor 19 euro....das heel goed verzonnen!!! Beetje supporters geluid erbij bijna echt dus!!!

-15    
Molenschot Loco

Alleen mocht NAC dit idee overnemen? Moeten ze de foto's van de fans wel plastificeren karton wat nat word gaat rotten uiteraard met een plastic laag niet!!!

-19    
Molenschot Loco

En zou het niet geweldig zijn om oud spelers te benaderen.....fotos van onze helden in het familie vak onder het uitvak!!! Van manu García tot Jan de jongen ronnie Goodlass Stijn Vreven...kort om de NAC familie!!

-41    
Molenschot Loco

Laatste bericht hierover...zou het niet geweldig zijn om onze echte Helden uit het Amphia ziekenhuis ook gratis hun foto mogen plaatsen!!! En als we weer voor publiek mogen spelen hun in levende lijven mogen begroeten en vooral EREN!!!!

2    
geelzwartwit

@molenschot
De helden van Amphia allen testen en als publiek toelaten. Kartonnen borden hebben ze niks aan.

63    
RV

Komt wel goed met die gouden seizoenkaart als straks ook het vakantiegeld wordt gestort.

Klinkt heel nobel om zorg medewerkers te eren maar het overgrote deel zit daar helemaal niet op te wachten. Toch zeker niet om geëerd te worden in een stadion. Ze worden doodgegooid met cadeaus van bedrijven en particulieren met bijvoorbeeld taarten en voorbedrukte koffiemokken met teksten als "de helden van Breda". In veel gevallen door bedrijven die er dan marketing technisch ook nog hun slaatje uit proberen te slaan. Op zich allemaal niets mis mee maar de meeste zien dit gewoon als hun job, voelen zich geen held en hadden liever alle voorgaande jaren daarvoor de waardering gehad die ze zo hard verdienen. Ze strijden al jaren voor een betere CAO zonder enige waardering. Althans, dat is de tendens en de sfeer die er heerst onder de verpleegkundige en IC medewerkers als ik een aantal vrienden en familieleden mag geloven.

16    
Molenschot Loco

Geelzwartwit...ik heb het over de tijd dat er GEEN PUBLIEK mag worden toegestaan!!!! Ik betaal graag 19 euro om mijn lelijk hoofd te plaatsen op de B-SIDE!!

-61    
YLLWBLCK

Tja...
Grootse kop boven dit artikel maar 3000... dat had in een dag tijd al gemoeten. Straks veel supporters met een NACmasker maar zonder seizoenskaart. De puf is er wel uit hier in Breda blijkbaar maar tegen beter weten in zijn ‘we de beste fans en is iedereen jaloers buiten 076’...

-47    
Breda1976

Zeer teleurstellende resultaten. 3000 is echt heel erg weinig.

21    
Arie

3000 is echt heel erg veel voor een club die keer op keer terug probeert te vallen op haar supporters en van hen van alles verwacht, maar er zelf al sinds jaar en dag een bende van maakt.
Betalen voor niks is totaal van de pot gerukt en de mensen hebben gelijk dat ze daar niet aan mee blijven doen.

-14    
Lamington

Ik verleng na 1 juni.
Die kartonnen foto actie vind ik deuzig en zou ik 0 euro voor ober hebben (net echt met war geluid, haha..)
Ik heb gewoon doorgewerkt. Ben ik nu ook een held? Mijn moeder, geopereerd aan K werd niet meer geholpen (bestraling) na operatie want geen capaciteit en 'toch niet echt nodig'. Ik klap niks voor de zorg.

Zo, fijne dag verder!

23    
Sanseveria

@YLLWBLCK en Breda1976

Volgens mij hebben jullie daar in Tilburg niet door dat er momenteel alleen nog maar onvoorwaardelijke kaarten verkocht worden. Dus zonder restitutie zoals bij jullie 🙂 Die gaan pas op 3 juni in de verkoop.

0    
Praatpapegaai

@Molenschot Loco, jij luistert dus niet onze podcast haha.

85    
Peetje

Met pijn in mn hart ben ik helaas niet meer in staat om na 9 jaar seizoenskaarthouder te zijn een sk te halen. Corona heeft mn onderneming zo hard geraakt dat ik momenteel bezig ben om alles overeind te houden. Ik heb nog 260 eu op mn rekening maar ik moet ook eten, hoop dat alles goed komt en dat ik alsnog mn seizoenskaart kan halen.

18    
Chris W.M.

@BREDA1976

Als naar verwachting de boost komt wanneer het vakantiegeld gestort is, dan liggen we ‘gewoon’ op dezelfde koers qua aantallen als vorig seizoen. Toen 5000 na 10 dagen, nu 3000 na 7 dagen en dus het vakantiegeld nog te gaan, wordt in veel gevallen morgen al gestort.

Zelfs als we alleen al in de buurt komen is het al een prestatie op zich, gezien de onzekerheid wat je er nu voor terug krijgt.

1    
geelzwartwit

@molenschot

Oh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😂

-23    
Lamington

Duimpjes omlaag?
Van hetzelfde dan!

1    
Buurman

Kan de duimen omlaag bij Lamington niet plaatsen. Lezen de meeste de reacties wel echt ? Vraag, zit bij die 3000 ook 1912 die wel 'moeten' verlengen ?

13    
Ad B uit Roosendaal

3.000 Is al een mooi begin, maar de massa moet nog komen.

Kom op NAC-supporters, op naar meer dan 10.000 in de komende 10 dagen.

8    
BonoBreda

Check! ✔

6    
Scheppioni

Plus ene vandaag !

5    
Pietjepils

Supergave actie van FC Utrecht met hun shirt wat je kan kopen om de club te steunen. Zo'n actie zou ik bij NAC ook nog graag zien!

https://www.fcutrecht.nl/nieuws/2020/mei/fc-utrecht-introduceert-uniek-samen-utrecht-shirt/

14    
PatjeR

@peetje. da's klote man. Sterkte en hopelijk gaat het snel beter

9    
Heksenketel

Persoonlijk lijkt 3000 me een mooi aantal. Allemaal supporters, die verlengd hebben, zonder iets terug te vragen of er iets voor terug te willen. Stel dat we op 4000 komen, dat is toch een heel mooi aantal ?!

14    
Buurman

3000 lijkt me gezien de omstandigheden een mooi aantal. Of het veel meer gouden kaarten wordt kan niemand voorspellen. Ik plaats wat nuances. 1. In die 3000 zit , meen ik, 1912 leden en die zullen altijd wel voor goud kiezen. 2. Bij NAC supporter zitten relatief veel kleine zzp-ers. Veel hebben enorm harde klappen gekregen. 3. Mensen moeten hun vakantiegeld nog krijgen...... als je het daar van moet hebben dan zou ik adviseren, wacht nog even af, je gezin gaat voor. 4. Er is een groep mensen die geen zin heeft jarenlang slecht beleid bij NAC wederom blind te honoreren. 5. Er is een groep mensen die liever het beetje extra geld dat ze hebben geven aan een echt goed doel en niet een NAC. Kortom; ieder maakt zijn eigen keus , maar 3000 is een groot aantal tot heden. Verder is het afwachten hoe het zich allemaal ontwikkelt.

18    
Fritske d'n Olifant

Mooie aantallen en goed om te zien dat veel supporters bereid zijn ook nu hun club door dik en dun te steunen. Maar met twee dingen ben ik zo onderhand wel n beetje klaar:

- Het continu vergelijken met en wijzen naar andere clubs. Met name onze vrienden 30 km naar het oosten. Het is toch goed dat overal supporters bereid zijn hun club te steunen. Kap dan met dat dwangmatige "Maar in Tilburg doen ze dit beter of wij zijn beter dan zullie. Zo kinderachtig. Concentreer je gewoon op onze eigen mooie club. En daarnaast heb je zonder tegenstander of rivaal geen wedstrijd eej.

- Al die acties om maar te laten zien hoezeer je de mensen in de zorg steunt. RV kaartte dit ook al aan. Niemand heeft er iets aan dat een club in een speciaal corona shirt gaat spelen oid. In de piek was de steun hartverwarmend maar nu komt het nogal pathetisch over als half Nederland met Hemelvaart als een stel lemmingen naar de Galderse meren of Scheveningen trekt en alle Corona voorschriften aan de laars lapt.

1    
Arie

Buurman

Nee hoor, van de week waren van de, ik geloof, 1900 er maar +/-500 1912houders. Ben zelf ook 1912 houder, maar val onder jouw optie 4.

-38    
Ard

Ik ga niet verlengen heb het geld hard genoeg nodig dit jaar na al die corona onzin. Dus bedankt overheid voor het plat gooien van de economie. 17.4 miljoen mensen in geld problemen voor een paar dooie met griep. Dis bedankt gehersenspoelde npo en RTL 4 gekkies.

19    
HupNacBreda

Corona heeft ons ook hard geraakt,
ik heb nog wel werk , maar heb een tijdelijk contract wat over 2 maanden afloopt. Mijn partner is zzp'er, alle opdrachten bij haar zijn geannuleerd en ze heeft nog geen nieuwe opdrachten. Je hoort ons verder niet klagen we zijn gezond en hebben elkaar. Maar dit jaar even geen seizoenskaart.

-9    
Pfoe

22-05-2016!

6    
f4ratje

oke leuk 3k gouden seizoenskaarten.

wat gaat NAC daar tegenoverstellen?

een trainer, ad en td die minstens 2 seizoenen blijven?
aan een team bouwen zodat we niet steeds overnieuw hoeven te beginnen?

niet veel eisen voor een supporter lijkt me......

9    
Graham Arnold

Boys from Breda,

Support our club right now!
Buy a golden season ticket.

Greetings from Australia

-29    
Breda1976

Waardeloos aantal. Allemaal dankzij de jankertjes van corona. Het griepje wat 0,01 procent ziek maakt in Nederland en waar 0,001% van de wereld aan kapot gaat.

Let wel, dat zijn wel voor 98% 70 plusserset een onderliggende aandoening.

Slaap lekker stel paniekzaaiers.

Verder, wat lamington zegt. De zorg moet niet janken, gewoon doen waar je voor betaald wordt. Huilbaby's net als leraren. Ook zo'n standaard jankvolk

-12    
Arie

"Tussen de bijna 3000 seizoenkaarten zijn op dit moment 542 leden van de Club van 1912."

Het doet me goed dat de 1912 mensen er ook een keer klaar mee zijn.

0    
Juul

@Breda1976
Veel te veel gouden kaarten. Jouw uitlatingen zijn voor ons een hele goede reden om geen gouden seizoenkaarten aan te schaffen. Een echte NAC-supporter doet dit soort uitspraken niet. Geeft al aan hoe supporters groepen deze club zullen kapot maken. Bij dit soort nep-supporters willen wij, na ruim 30 jaar seizoenkaarthouder, niet meer horen.

10    
ome cor

@Breda1976
Als ik zou zeggen wat ik van jou/jouw uitlatingen vind dat zou ik hier absoluut een ban krijgen. Man man man.

Iedereen z'n eigen mening, maar probeer ergens nog een beetje fatsoen vandaan te toveren.

1    
KC

+3

Laad alle berichten na dit bericht in