Wij gaan niet opzij

Aad de Mos: "NAC en NEC kampioenskandidaten Keuken Kampioen Divisie"

Da Pope

In zijn voorbeschouwing op het nieuwe seizoen stelt Aad de Mos dat NAC een voorname titelkandidaat in de Keuken Kampioen Divisie is. Wat de analist betreft strijdt NAC met NEC om het kampioenschap.

Volgens De Mos zijn er twee voorname kandidaten, waarbij hij met name onder de indruk is van NAC: "NEC is een kandidaat. NAC met Brood ook. Prima trainer. En een fris elftalletje hoor. Er zijn er daar veel uitgegooid en dat was nodig hoor. Ik heb ze een paar keer in oefenwedstrijden kunnen zien. Dat zag er goed uit." De uitslagen in de voorbereiding geven wat De Mos betreft een vertekend beeld: "Ze hebben daar nu zo’n Belgische technisch directeur en die regelde allemaal Belgische clubs om tegen te spelen. Die Belgen zijn eerder begonnen dus dat was moeilijk voor ze. Maar dat is dan ook weer een goede les voor ze geweest.

Bron:
B-Side Rats, AD
9 Reacties
1   0  
D'n Beuk

ik denk dat de Graafschap toch ook wel tot één van de grootste kanshebber hoort, heeft een elftal met body en ervaring

0   0  
Links buiten adem

Aad de klos heeft duidelijk een ander NAC in de voorbereiding gezien.

0   0  
Ronnie

inderdaad, is De Mos bij de oefenwedstrijden gaan kijken ?

0   0  
Q

Daar zijn alle NAC supporters het roerend mee eens lees ik na de 0-0. Mooi om te zien hoe snel dit hier om kan slaan.

We hebben nu een topkeeper, zeer solide verdedigend Spaans blok met een pareltje uit de Ajax school en eigen talent op de back posities. Een fantastisch middenveld met VDG als uitblinker en degelijke EAL en Verschuren en voorin komt het met Dogan allemaal goed.

Fijn dat iedereen, na zich weken druk gemaakt te hebben, weer met een gerust hart in slaap is gevallen gisterenavond.

Echt gasten, wat hebben jullie je allemaal druk gemaakt de afgelopen weken. Komt echt wel goed met NAC dit seizoen. De Belg en de Fries doen het prima. Wordt een mooi seizoen.

0   0  
Pots

Hij zal dit vast niet uit z’n duim zuigen.. feit is dat NAC echt geen verkeerde oefencampagne gedraaid heeft waarbij er nog een 4tal basisspelers zullen aansluiten.

Breda, 17 gr, koffie uit automaat

0   0  
Ivo

Nou, als Aad de Mos het zegt, zal het wel waar zijn!

0   0  
Links buiten adem

Aadje afkoopsom heeft dit gisteren gezegd in het AD, voor de wedstrijd tegen Panathinaikos. Om ons na de wedstrijden tegen de Belgen, RKC en Sparta als kampioenskanditdaat te bestempelen lijkt mij nergens op gebaseerd en makkelijk scoren in de krant.

0   0  
Buurman

Het is simpel mede supporters. Na de wedstrijd van gisteren geef ik met graagte de credits aan de supporters die vroegen om geduld ! NAC liet gisteren zien dat het wel kan, zeker met onze nieuwe spits erbij komen er nog meer kansen. Laten we allemaal hopen dat het voetbal en de sfeer blijft als gisteren. Ik ben er stik gelukkig mee zo.

1   0  
D'n Beuk

ik denk dat de Graafschap toch ook wel tot één van de grootste kanshebber hoort, heeft een elftal met body en ervaring

0   0  
SjorsNAC

Aad heeft er absoluut kijk op maar nu loopt hij toch echt flink te zeveren.

Laad alle berichten na dit bericht in