Wij gaan niet opzij

Aanvoerder Martina houdt de deur open voor verbannen Sejdiu

Thiestemberg

Aanvoerder Martina heeft tegenover BN DeStem laten weten dat Sejdiu wat hem betreft weer kan aansluiten bij de eerste selectie in de komende weken. Martina en Sejdiu kwamen terecht in een handgemeen waarna Sejdiu uit de selectie werd gezet.

Cuco Martina is al anderhalf seizoen aanvoerder in Breda en een gerespecteerde speler binnen de selectie. Er was dan ook veel verbazing toen juist hij en Sejdiu in een opstootje belandden. Voor recidivist Sejdiu betekende dit een verbanning naar de O-21.

Voor (en na) het incident zijn Martina en Sejdiu echter gewoon vrienden. "Tussen ons is er echt niks veranderd, Patriot is een goede kerel." Het is nog niet bekend of de clubleiding van NAC ook zo vergevingsgezind is. Eerder sijpelde er geruchten door dat Sejdiu teruggestuurd naar Malmö FF gestuurd kan worden.

Als het aan Martina ligt komt het echter niet zo ver. Buiten dat hij een prima band heeft met Sejdiu baalt hij ook van het sportieve aspect:"Jammer dat het is gebeurd. Want we weten hoe belangrijk hij is. Wij kunnen het ons eigenlijk niet veroorloven om spelers te verliezen”, vindt de NAC-aanvoerder. ,,We hebben echt iedereen nodig. Een creatieve jongen op zo’n manier verliezen, is vervelend. Toch gaat het leven door.”

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Liveblog: NAC - FC Dordrecht 225 reacties
13 Reacties
13   0  
De vlekkenverwijderaar

Zo is ,t. Zand erover en niet meer zeiken. Sejdiu kunnen we goed gebruiken als ie in vorm is. Als de "kemphanen" er verder geen gedoe van maken dan opstellen die gast. Jp van G kan zich dit ook niet permiteren. Aan het einde van het seizoen is ie toch weg, allebei dus, nu stoppen met zeiken en aan de bak!

4   0  
WillyG

Captain Cuco! Captain Cuco! Captain Cuco! Captain Cuco! Captain Cuco! Captain Cuco!

9   0  
Peet vak G

Professionele reactie van Cuco, zand erover en door. Focus op het teambelang. Held!

13   0  
De vlekkenverwijderaar

Zo is ,t. Zand erover en niet meer zeiken. Sejdiu kunnen we goed gebruiken als ie in vorm is. Als de "kemphanen" er verder geen gedoe van maken dan opstellen die gast. Jp van G kan zich dit ook niet permiteren. Aan het einde van het seizoen is ie toch weg, allebei dus, nu stoppen met zeiken en aan de bak!

7   0  
scheppioni

Met jullie eens, niet verder opblazen dit, allen ene belang ons NAC ! Vanavond wordt loodzwaar, ik hoop op een zwaar bevochten 2-1 maar een 0-3 zou ook zomaar kunnen ! Ik ga in aller tijden van het positieve uit dan moet het wel een team zijn ons NAC !

7   0  
Ouwe Spionkop

Hij heeft helemaal gelijk, zand erover. Omarsson staat nu helemaal alleen voorin en kan alleen geen potten breken.
Sedju de volgende wedstrijd weer opstellen!
Martina geeft aan in BndeStem volgend jaar ook graag bij NAC te spelen, maar wel op korte termijn zekerheid te willen.
Zal je zien dat ze bij NAC net zo lang wachten tot hij gratis de deur uitloopt. Ik sta nergens meer van te kijken.

5   0  
Paulus 1971

Dan zal er snel een trainer moet komen.voor dat er iemand bij komt of wil verlenen maar het is nac dat duurt nog wel een tijdje..tijd zat pfffff

3   1  
NAC

Indien de nieuwe trainer hoog druk wil zetten met veel ruimte in je rug dan moet je afscheid nemen van Martina.

Hij is te duur om op de bank te zetten.

1   2  
BasSnelden

Helemaal eens met ‘NAC’!
Als we op de aanval gaan spelen dan is Cuco kwetsbaar met grote ruimtes. Dat zag je al tegen MVV en Roda… Daarnaast een dure jongen en nog duurder als je hem nu vastlegt en volgend seizoen op de bank moet zetten!
Wel goed dat hij het opneemt voor Sejdiu, die te gemakkelijk wordt geslachtofferd door deze staf

3   3  
Theoden King

Professionele houding van de aanvoerder. Hij houdt zijn oog "op de bal": het resultaat. Misschien hebben we die Malöër kwajongen nog nodig in de nacompetitie.

Toch zou ik er geen traan om laten als hij vast terugkeert naar zijn ghetto. Onruststokers kunnen we missen als kiespijn.

6   2  
Maarten

Kan zeggen wat je wilt maar Martina is altijd denkend in het belang van de club. Laat zijn interlands schieten en is niet beroerd om een geschil weg te vagen in het belang voor de club. Dat valt enorm te prijzen. Klasse gewoon!.Sejdiu heeft wel specifieke kwaliteiten wat doorslaggevend kan zijn in het vervolg en waarschijnlijk ook voor de play-offs. koppig zijn is nu het laatte wat we nodig hebben en Martina snapt het!

0   2  
Theoden King

@Maarten

Volledig eens m.b.t. Martina. Niet wat onze raket betreft.

3   3  
Scheids!!

Op dit moment is NAC zowat stuurloos met dit management en technische staf,
Aan het publiek, hoe ver deze ook qua originaliteit naar achter zijn gekukeld, heeft het nooit gelegen, al die jaren niet!
Zij verdienen meer en dat mag zelfs geeist worden!
Vurig hoop ik dat en een fluwelen revolutie ophanden komt om die halfbakken kleffe vriendenkliek uit elkaar te trekken en op straat te flikkeren. Om met die twee uit Prinsenbeek te beginnen!
Met dit gespuis blijf je aanmodderen en nog voor jaren aan de KKD veroordeeld!

0   0  
Michel1983

Ik heb dit bericht gemist ook al kijk ik dagelijks op Bsiderats, dus een beetje mosterd na de maaltijd maar alsnog:

Dat Patriot wat kinderlijk reageert is natuurlijk niet handig en het hoort het liefst niet bij een prof, maar als ik dan de reactie van Theo hierboven lees waarin hij Patriot terug wenst naar de ghetto, dan zakt mijn broek daar wel vanaf...Wij kunnen juist het gif gebruiken dat dit soort jongens brengen. Ja, Jan is bijvoorbeeld een idealere schoonzoon maar deze pit is, als je het kunt kanaliseren (en dat is nu even misgegaan), zo belangrijk! Goed dat Cuco hem een spreekwoordelijke aai over de bol geeft, want daar smeed je een team mee dat we echt moeten hebben willen we nog een kans maken op promotie.

Cuco moet blijven, Patriot gewoon vlammen en wellicht ook blijven als dat er in kan zitten. Tijd voor Mats en Omer om huiswaarts te keren en door een nieuwe trainer naar de Ere geleid te worden. Ook al hebben de buren het organisatorisch beter voor elkaar, is ons NAC een veel grotere club en dat wat zij proberen te zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in