Wij gaan niet opzij

´Boy Kemper opnieuw uitgeschakeld met een blessure´

Thiestemberg

Boy Kemper is na twee weken voetballen weer teruggeworpen naar revalideren. De noeste verdediger is na een slepende knieblessure geblesseerd geraakt aan zijn hamstring, aldus BN DeStem. De ernst van de blessure moet nog blijken na verder onderzoek.

Boy Kemper was zoals gezegd pas net terug van een knieblessure. Tot ieders verbazing speelde hij tegen MVV de volle negentig minuten uit. De eerder vanuit de medische staf geadviseerde speeltijd van zestig minuten werd toen in de wind geslagen. Tegen FC Groningen keerde Jan van den Bergh terug en bleef Kemper negentig minuten op de bank. Wel liep hij gedurende de tweede helft veelvuldig warm. Deze hamstringblessure lijkt een geheel nieuwe en dus niet gerelateerd aan zijn oude kwetsuur.

Het feit blijft dat dit een flinke aderlating is voor NAC. Boy Kemper is als hij speelt op meerdere plekken een meerwaarde gebleken, al maken deze blessures zijn eerste seizoen in Breda een teleurstellend debuutseizoen. Met de start van de play-offs over precies een maand leek Kemper een mooie aanloop te kunnen maken naar de nacompetitie, met deze hamstringblessure lijkt het nu eerder een race tegen de klok te worden.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
28 Reacties
17   7  
Ouwe Spionkop

Van Gastel laat hem tegen MVV de hele wedstrijd staan terwijl hij maar 60 min mocht spelen van technische staf.
Laatste kwartier liep hij op z'n tandvlees.
Natuurlijk is er een relatie na zo'n lange blessure, hem dan 200%te belasten en deze nieuwe blessure. Dan krijg je op een gegeven moment een terugslag.

Bij NAC stoot de ezel zich 100x aan dezelfde steen.
Ongelofelijke prutsers.

6   4  
Piet Kamps

Vagina

12   4  
BNAC

Afgelopen jaren al vele blessures voorbij zien komen… is het mijn gevoel of verslaat dit seizoen echt alle voorgaande seizoen qua hoeveelheid blessures en spelers die snel weer teruggeworpen worden na terugkomst? Meteen 90 minuten na een advies van 60 minuten is natuurlijk ook niet echt handig..

9   6  
Gman

Mijn god wat een incompetentie weer.

11   4  
Basvz

Dan wordt er sterk aangeraden om hem max 60 min te laten spelen, word hij de hele wedstrijd opgesteld wat een domme fout die al zovaak gemaakt is

17   7  
Ouwe Spionkop

Van Gastel laat hem tegen MVV de hele wedstrijd staan terwijl hij maar 60 min mocht spelen van technische staf.
Laatste kwartier liep hij op z'n tandvlees.
Natuurlijk is er een relatie na zo'n lange blessure, hem dan 200%te belasten en deze nieuwe blessure. Dan krijg je op een gegeven moment een terugslag.

Bij NAC stoot de ezel zich 100x aan dezelfde steen.
Ongelofelijke prutsers.

13   11  
Charpie

Mijn god, wat wordt er weer snel geoordeeld hier. Heren supporters annex medisch specialisten.
De wedstrijd tegen MVV is twee weken geleden en er is geen enkel verband tussen de twee blessures.
Daarna geen wedstrijdbelasting meer. Wat de trainingsbelasting is geweest weten jullie geen zak van.
De oorzaak van de nieuwe blessure dus ook niet. Boy kan zelfs met het verkeerde been uit bed zijn gestapt.
Dus incompetentie van wie?
Als je niet van de hoed en de rand weet, hou dan alsjeblieft je mond!

9   11  
Charpie

Ouwe Spionkop;

Allemaal speculaties!
Zit jij in de technische commissie dan?
Het langer laten spelen twee weken geleden kan in goed onderling overleg zijn gebeurd; Boy kan zelf ook hebben aangegeven dat het prima ging. En had hij daarna last van zijn knie? Nee!
Maar er moeten hier nou eenmaal altijd schuldigen worden aangewezen....

3   9  
Beter de Laat dan nooit

Kemper is geblesseerd. Blanco legt een niet geheel logisch verband en iedereen hier gaat los. De NAC supporter in een notendop.

6   6  
Moppernac

Per direct kappen met dat trainingsveld in Zundert!!!!!
Kost wekelijks blessures.

7   4  
scheppioni

Sjezus die hamstrings ..... ook bezem door het medisch beleid, dit is geen toeval meer !

4   4  
Badeend

Zeer vervelend voor die jongen, en ook voor NAC. We kunnen iedereen goed gebruiken.

*hier volgt een niet zo populaire mening*

Ik snap dat ophemelen van Kemper niet zo. Voetbaltechnisch steekt hij er absoluut niet bovenuit, dat maakt hij over het algemeen een eind goed met iets wat als "NOAD" wordt gezien. Tegelijk laat hij niet zien waarom hij als centrale verdediger moet worden opgesteld want een leider is hij vooral in gebaren. Als linksback vind ik hem persoonlijk echt een groot drama, hij heeft geen enkel idee waar hij zich op moet stellen. Let maar eens op als hij een keer als linksback wordt opgesteld, bij open spel komt hij steevast ergens in het centrum uit en als het spel dan stil komt te liggen, lijkt hij zich ineens te beseffen dat hij richting zijlijn moet. In balbezit én bij balverlies. Hij werkt hard hoor, en kleunt er soms goed in, maar dat is toch niet voldoende om zo opgehemeld te worden?

Op een gegeven moment was het verhaal "ja maar hij is bij elke wedstrijd aanwezig" - zeker thuis weten we inmiddels dat geblesseerde spelers VERPLICHT aanwezig zijn. "In de catacomben dollen met Boere".... Tja. Ik vind het allemaal zulk gezever. Nu staat hij weet tussen de harde kern, "omdat het bij hem niet gespeeld is". Het zal allemaal wel.

Voetbaltechnisch is het niet goed genoeg en ik vrees dat je ook geen geld voor hem gaat vangen op welk moment dan ook. Dan is het te hopen dat hij na Martina (en bij een vertrek van Jan), een hele goede leider en technisch sterke persoonlijkheid naast zich krijgt. Dan kan hij misschien meegroeien en komt het nog redelijk goed. Jammer, want ik had écht meer van hem verwacht toen NAC hem haalde.

7   4  
Bredafun

WTF lekker door blijven trainen in dat knollenveld.
ze weten dat t bagger slecht is, t wordt vernieuwd (dus geven ze aan dat t slecht is), maar toch stevig doortrainen daar??
Wijk uit naar 'n Baronie of what ever, genoeg velden hier in Breda. Maar kap met daar te trainen. hoe dom kan je zijn.

6   2  
ome cor

Hopelijk haalt Boy vak G wel a.s. wedstrijd.

Balen voor hem, maar het blessureleed bij NAC wordt onderhand lachwekkend.

5   1  
F3

Nieuwe spelers die in hun eerste periode bij nac geblesseerd raken.. bijna een zekerheidje

7   1  
Belgische Naccer

Het is allemaal lekker lullen achteraf....

Niemand kan zeggen dat dit gerelateerd is aan het te vroeg brengen, het trainingsveld, incompetentie van de trainer, de medische staf....de wind?

Dus al dat geblaat...over de reden die niemand met zekerheid kan zeggen.
Misschien is het gewoon domme pech of toeval...kan ook gewoon he?

Maar Boy Kemper, gaat het verschil ook niet maken dit seizoen. Er was promotie beloofd.
Maar intussen zijn we bezig aan tussenseizoen 34. Laten we ons daar zorgen over maken.
En ook over het volgend seizoen, want dat kan zomaar tussenseizoen 35 worden...

Dat vind ik belangrijker dan een hamstring die ff niet wil....Met wat rust is hij er gewoon weer bij...mochten we de playoffs halen. Maar met de huidige staf, en bijbehorende speelwijze, heb je helemaal GEEN ZAK te zoeken in die playoffs! Tenzij je heel veel geluk hebt...zoals NEC tegen ons....met dat zondagschot vn 40 meter dat er in waait....en die staan nu gewoon plek 5 ere....terwijl ze toen in de KKD, niet mee konden....je weet het nooit...ook al weet je het bij NAC meestal wel...;-)

0   2  
NAC4Ever

@BELGISCHE NACCER
11 april 2024, 23:24

Je kunt het inderdaad niet zeker weten. Maar vind dat je geluk ook kunt opzoeken of pech niet opzoeken. Dat lijkt hier niet gebeurd.

Overigens is ons geen promotie belooft. Zou ik ook vreemd vinden als een bepaalde sportprestatie word belooft.
Kun je niet beloven.
Je kunt wel ergens voor gaan.

1   1  
Wanny

Doelstelling is dat we tot de laatste dag mee doen om promotie.

0   3  
Dun Henk

@belgische NACCER

promotie is nooit beloofd, dat blijven mensen maar roepen.
De ambitie was binnen 2 jaar promoveren, dat is wat anders dan een belofte doen.
Promotie kun je simpelweg niet beloven.

3   1  
Henri

Hoelang zijn ze bij NAC nu bezig om de trainingslocatie weer naar Breda te halen? Al vele jaren en het is nog steeds niet gelukt. En iedereen weet dat het zeker op korte termijn niet zal lukken. Dus NAC is nog jaren "veroordeeld" aan Zundert. Wat ik dan niet begrijp is dat er dan niet meteen stappen worden ondernomen en d.w.z. er wordt niet meer getraind op Zundert en er wordt een aanvang gemaakt met een totale renovatie van de trainingsvelden. Iedere week valt er wel weer een slachtoffer en ze blijven maar aanmodderen. Geef als bestuurlijke verantwoordelijke eens duidelijkheid naar je spelers en staf, achterban, maar bovenal naar potentiële nieuwe kandidaat trainers en spelers voor volgend seizoen. Er zit geen trainer te wachten op een selectie die elke week weer wordt uitgegund en er zit geen speler en zaakwaarnemer te wachten om een risico te lopen op onnodige blessures. Heel blijven is het devies voor iedere speler. Spelers gaan het in hun overweging bij een clubkeuze meenemen en anders de zaakwaarnemer wel.
De beste bijdrage van JPvG is wel dat hij degene is die heeft ontdekt dat de slechte velden de oorzaak zijn aangaande het merendeel van de blessures afgelopen jaren, hetgeen natuurlijk bizar is dat er in een professionele organisatie tijdens het analyseren en evolueren van de blessures niemand aan de velden in Zundert en het hoofdveld heeft gedacht. Hoe kun je aantonen dat er in deze organisatie totaal geen topsport klimaat heerst. Begin eens met het nemen van een beslissing, ga eens beleid voeren.

3   0  
Beultje

Was echt wel beloofd promotie in 2 seizoenen.
En later bij geschaafd naar mee blijven doen tot eind competitie..

0   1  
Wanny

@ BEULTJE

Ik denk dat het een kwestie is van interpretatie.

Er zal iets gezegd zijn van we moeten (of willen) binnen 2 jaar promoveren. Dat kun je opvatten als een belofte, maar volgens mij kun je die nooit maken tenzij je de bond omkoopt.

4   1  
Geel/Zwart

Blijkbaar is het collectieve NAC geheugen niet optimaal. Er is letterlijk gezegd dat we dit jaar gingen voor directe promotie. Dat betekent dus plek 1 of 2. Duidelijk feit. Of je een doelstelling ziet als ambitie of belofte, dat is een interpretatie

2   3  
Looisty

Vervelend voor Kemper. Persoonlijk vind ik hem geen basismateriaal. Heeft een geweldige inzet, maar is voetballend echt niet zo geweldig. Vd Berg en Royo zijn wat mij betreft betere spelers voor die plekken.

6   0  
Geel/Zwart

Als je overigens in BNdeS leest dat onze captain Cuco Martina dolgraag wil blijven. En dan krijg je terug dat de trainer de eerste prioriteit heeft. Logisch dat daar het belang eerst ligt, maar is het niet en-en ipv of-of? Je mag blij zijn dat zo’n Martina wil blijven, dus snel verlengen. Hij geeft zelf aan dat hij niet te lang kan wachten. En ik ga er vanuit dat je al heel lang geleden bent gestart met het zoeken naar een trainer voor volgend seizoen. Doorpakken nu

2   1  
Ouwe Spionkop

Eigenlijk veel meer zin gezellig op een terras te gaan zitten met een speciaalbiertje.
Maar we slepen er ons vanavond toch maar weer heen.

2   0  
Dun Henk

@Wanny

Precies, ben ik met je eens.

@Geel/zwart

Het klopt inderdaad dat er is gezegd dat we binnen 2 jaar willen/moeten promoveren, en dat we dit jaar voor plek 1/2 zouden gaan.
Ergens voor gaan vind ik echter wel iets anders dan beloven dat we promoveren.
Maar inderdaad, dat is interpretatie, daar mag iedereen natuurlijk anders over denken.

Nog even wat betreft Kemper, ik vind het voor die jongen echt heel zuur.
Misschien geen wereld voetballer maar met zijn inzet en NOAD maakt hij wel verschil.
Dus wat mij betreft ; ik hoop dat hij er snel weer bij is !

1   0  
Ed

Al die blessures kan geen toeval meer zijn.
Je hebt altijd wel een blessure, maar met deze hoeveelheid moet je toch vraagtekens zetten. Bij weinig tot geen blessures sta je makkelijk bij de top 4/5.

0   0  
Badeend

Als ik dat gezeur over de promotie-belofte lees, denk ik twee dingen:

1) je snapt echt niet uit welk enorm diep dal deze club moet komen.
2) "Maar mama! Je had het beloofd!"

Laad alle berichten na dit bericht in