Wij gaan niet opzij

Adiléhou opgeroepen voor Benin

Gerrit

Moïse Adiléhou is weer opgeroepen voor het nationale elftal van Benin. Les Écureuils maakten vandaag hun definitieve selectie bekend.

Adiléhou mag deze interlandperiode aan gaan treden voor liefst drie interlands. Benin heeft op 24 maart een wedstrijd tegen Liberia gepland staan. 

Vervolgens volgen in rap tempo op 27 en 29 maart respectievelijk Soedan en Togo. Omdat NAC dit. seizoen niet speelt tijdens interland-weekenden missen we Moïse niet tijdens officiele competitieduels.

Voor Adiléhou is dit dus vooral een mooie kans om zichzelf internationaal te laten zien. Succes Moïse!

Bron:
B-Side Rats, Benin FBF
6 Reacties
22   2  
Badeend

3 wedstrijden in 6 dagen?? Wie is daar trainer - Hyballa?

22   2  
Badeend

3 wedstrijden in 6 dagen?? Wie is daar trainer - Hyballa?

4   3  
Jos

The Benin Butcher 🔪

3   0  
Martinus

Met drie duels in dat tijdsbestek is de kans wel groot dat hij aan spelen toekomt. Er zal hopelijk wel gerouleerd worden?

2   2  
ome cor

Dan krijgt ie vanavond zeker ff rust ?

1   1  
pascallos

Hoop dat ze hem asap een nieuw contract geven

0   0  
maarten

Nieuw contract?? Kom op, NAC mag wel een hoger niveau nastreven. In Marijnissen hebben we al een vervanger. Neelen ook trouwens. Kijk, ze gaan heus nog draken van wedstrijden voetballen maar laat ze daarna ook staan. Doen we toch ook met de oude garde? Oude garde heeft geen transferwaarde, de jeugd wel. Ik beticht trainers erop dat het een bepaalde angst is de jonkies erin te zetten ivm mogelijk gezichtsverlies. Speelt de ouide garde draken van wedstrijden dan is het hun schuld, bij de jonkies is het de fout van de trainer.

Laad alle berichten na dit bericht in