Wij gaan niet opzij

Schakel om 19:00 uur in voor de BSR Matchcast: Telstar - NAC

Das Phantom

NAC neemt het vanavond om 20:00 uur op tegen Telstar. In het BUKO Stadion gaat NAC op jacht naar de zesde competitieoverwinning op rij. Weet NAC, waarschijnlijk weer met veel ontbrekende spelers, ook deze wedstrijd te winnen? Schakel om 19:00 uur in voor de BSR Matchcast!

Vanaf 19:00 uur zijn we live en wordt er een uur lang voorbeschouwd op het treffen met de nummer veertien van de Keuken Kampioen Divisie. We bespreken de opstellingen, de historie van het duel en natuurlijk is het tijd voor de quiz en de voorspellingen! 

Om 20:45 uur zijn we terug met een korte analyse van de eerste helft en bellen we met onze man in het stadion. Vanaf 21:45 uur kan je inschakelen voor de nabeschouwen en bellen we met een speler voor een interview. Tot vanavond! 

Bron:
B-Side Rats
8 Reacties
20   2  
d'n henk

Gaan de helden van Ratsports weer online vanavond?
De "voor de fans" zender zend het uiteraard weer is niet uit.

12   1  
Marti

Doet RAlf nog mee vanavond , iemand al iets gehoord of waar hij is {(japan) ?

7   1  
Sjonnie

Met of zonder Ralf Seuntjens??????

6   4  
F1

Ralf doet niet mee heeft op insta gepost succes boys

Iemand een stream vnv ?

Of vanuit uitvak ?

10   2  
Ikke

Ralf zal vanavond niet mee doen idd uit voorzorg ( ivm transfer )...V.Schuppen zal zijn plaat gaan innemen..suc6 allemaal vanavond !!

20   2  
d'n henk

Gaan de helden van Ratsports weer online vanavond?
De "voor de fans" zender zend het uiteraard weer is niet uit.

7   2  
Naccert

Benieuwd naar het strijdplan nu Boris gaat spelen ipv Ralf. Afgelopen vrijdag mooie pot gezien echter is Boris een compleet ander type speler.

4   1  
Rob

Boris speelt niet maar Banzuzi zo ging rond op school van mijn zoon. Die komt betreft power meer in de buurt van Ralf. De school waar ook Banzuzi en Mekkaoui zitten.

Overigens is Ralf “gewoon” gehavend uit de wedstrijd van vrijdag gekomen en onvoldoende hersteld om te spelen. Heeft gisteren op Boeimeer ook niet meegedaan zag ik in een rondje met mijn hondje

11   0  
Martinus

Vanavond hopelijk weer een jonge ploeg die het gras opvreet.

Laad alle berichten na dit bericht in