Wij gaan niet opzij

Adiléhou opgroepen voor Benin

BsideBart

Verdediger Moïse Adiléhou is opgeroepen voor de nationale selectie van Benin. De Eekhoorns spelen op 7 en 10 oktober een dubbele ontmoeting tegen Tanzania in de kwalificatie voor het WK voetbal.

Benin bezet op dit moment de gedeelde eerste plaats in de poule van vier teams. Met vier punten deelt Benin deze koppositie met Tanzania, de tegenstander van de komende wedstrijden. In de vorige interlandperiode speelde Benin tegen Congo (1-1) en uit tegen Madagaskar (0-1), in beide wedstrijden viel Adiléhou in en lijkt zich dus ook deze keer te mogen rekenen op speelminuten.

Doordat NAC aangegeven heeft niet tijdens interlandperiodes te willen spelen mist Adiléhou geen wedstrijden in de reguliere competitie.

Bron:
B-Side Rats, Afrik Foot
Terug naar overzicht
9 Reacties
22   1  
NAC!!!

Succes kerel!!

22   1  
NAC!!!

Succes kerel!!

6   3  
Johnny1912

Gefeliciteerd vent!

11   6  
Los Pollos Hermanos

Blijf altijd verbaasd over dit soort landen. Benin? Nog nooit van gehoord. Blijkt toch zo'n 12 miljoen inwoners te hebben waarbij 1 van de grootste geloofsovertuigingen, nagenoeg 20%, Voodoo betreft.

Succes daar in ieder geval. Tanzania ken ik dan weer wel en die kunnen er vrij weinig van! Mijn voodoo doll zegt, 2-0.

10   10  
Tip

Talent hebben die ploegen/landen genoeg maar ze missen de infrastructuur en faciliteiten die wij normaal vinden. Je kunt het tegen deze landen knap moeilijk hebben, maar ze gaan uiteindelijk tactisch dikwijls toch helaas ten onder.

Moise is een speler die in een goed draaiend NAC prima voor de dag kan komen. Is ook een jongen waar nog veel meer uit te halen is.

Heb zojuist de goals van Eindhoven nog eens gezien. Al in de eerste 15 minuten twee maal balverlies op het middenveld en geen enkele rugdekking. Dat sta je met een toch als twijfelende ploeg al achter als de wedstrijd nog moet nog beginnen.

Al dat geroep , "NOAD" , "bij de keel pakken" , " opjagen ", " bloed aan de paal" om er een paar te noemen, is inhoudsloze kretologie waar een goeie trainer alleen maar last van heeft.

Ik geef ons tegen Excelsior goeie kansen , we zijn niet minder dan de meeste keuken ploegen, maar het komt er eigenlijk op neer dat we weer een beetje normaal moeten gaan doen. Voetballen naar de mogelijkheden.

1   6  
Tip

... toch twijfelende ploeg...

2   12  
Bredafun

Ook zo’n zwakke schakel die totaal niets laat zien in t spel.

7   1  
frank

Hij is tenminste nog fit....

3   3  
Nac

Vorig jaar stond het op eind echt goed achterin.

Ik zou zeggen Adilehou en Malone achterin.

Ralf op 10. Kosiah in de spits. Mits fit rechtbuiten Antonia. Linksbuiten Kerstens of Van Schuppen

Velanas Tribune? Hij speelt onderhand het zelfde als El allouchi, alleen dan zonder rendement. Hij vertraagd het spel.

2   0  
DunErwt

Jagen! Jagen! Jagen! Jagen! Jagen!

Laad alle berichten na dit bericht in